Rybka_39 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='clockwork']robiliście trepanacje czaszki :razz::razz: i padło na Ciebie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ojj ty mój biedny bezmózgowcu :loveu::loveu: E.. tam Madzia sie przejmujesz..jak są te nibynóżki to i nibymóżdżki musza być to ja se taki wstawie:evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='clockwork']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: jakie zaś ciacha... to zwykłe samce :razz::razz: przeciągnij Tigre po terenie podmokłym... ona to lubi a ty bedziesz miała powycierane ;) no gdyby Pawcio to przeczytał ze zwykłym samcem jest to nicy z wieczornego ciupciania :siara: haha taa powycierane:evil_lol: [quote name='Alicja'] Efffcia dlaczemu ściałaś Pawcia i Klocka skonsumować :roll: :roll:noo ja Pawcia a Tigra Klocka:diabloti::evil_lol: [quote name='clockwork'] różne ludzie mają zboczenia... EFFA lubi Klocki :roll::evil_lol: błehehehe ja tofam Klocki:loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 [quote name='Alicja']:cool3:czas czasem ...ale woda.....gaz.......zaś woda co by to pomyć ....woda co by to zapić .......:shake::shake::shake: nie gotowałam.. :shake::shake: za drogo by wyszło... toż to burżujstwo :roll:podałam mu z paczki ... poczekał aż odmarznie i heja :sabber: [quote name='zuzolandia']tiaaaa po co gotowac telefon i pizzza i juz obiod ehehhh tak sie sklada ze jo tyz latooo na zimowkach przejezdzilaaaa i terozki mom w kapsie kasa na tzw wymiana moga jom zdefraudowac heeee w życi mom picce z telefonów... kupuje... mrożone :evil_lol: następna oszczędna.. i wcale sie na tych zimówkach w lecie tak źle nie jeździ , nie?? :razz: [quote name='natija']haha dobre nie pomyslalambym,zeby nie wymieniac opon:)ale dobry pomysl musze przyznac;) ulala... młodaś.. to i o życiu wiesz niewiele :evil_lol::evil_lol: my cie tu nauczymy ;) lekcja 1: STOP wymianie opon!!!! :evil_lol: [quote name='zuzolandia']http://images23.fotosik.pl/109/9ac7d78f062574b5.jpg wowowowowooooooooooo ale mo tipsiska !!!!!!!!!!!!!! zapomniałam mu obgryźć przed fotkami :oops: [quote name='Rybka_39']E.. tam Madzia sie przejmujesz..jak są te nibynóżki to i nibymóżdżki musza być to ja se taki wstawie:evil_lol: ja???? że ja sie niby przejęłam??? to przeca tobie wycieli mózga.... ja tam swój mam ;)1/3 bo 1/3 ale jest :loveu: [quote name='evaxon']no gdyby Pawcio to przeczytał ze zwykłym samcem jest to nicy z wieczornego ciupciania :siara: :multi::multi:OOOOOOOOOOOO!!!!!!!!! to jest pomysł!!!!! DAM MU PRZECZYTAĆ!!!!! PAWCIOOOOOO!!!!! :scream_3::scream_3: błehehehe ja tofam Klocki:loveu::loveu::loveu: to już fobia... nie zboczenie :diabloti: Quote
e.v.a Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 biedny Pawcio:shake::shake::shake: oć oć do mnie:loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 [quote name='evaxon']biedny Pawcio:shake::shake::shake: oć oć do mnie:loveu::loveu::loveu: :roll::roll::roll: ale ja nie jestem taka koleżeńska jak ty :shake::shake: nie dziele sie moim ptaszkiem :diabloti: Quote
zuzolandia Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 calkiem ziemsko sie jedzi na zimowkach ehheheheeheheh wowowooow mosz recht Madzialeno nie dziel sie ptaszkiem przechodzony bo przechodzony ale swoj heheheeheheh Quote
Alicja Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='clockwork']:roll::roll::roll: ale ja nie jestem taka koleżeńska jak ty :shake::shake: nie dziele sie moim ptaszkiem :diabloti: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:o masz ........to Effa chciala ptaszka ...już jej kurki i rosołek nie wystarcza:hmmmm: :roll::roll::roll:skąd u Was ptaszek :hmmmm: Quote
clockwork Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 gadacie takie gupoty że aż mie sie pod czachą dymi :diabloti::diabloti::diabloti: Paczta... robie porządek na fotoszicie... bo mam tam burdello jak nie wiem co :shake: i biere se na oko jakiś okres czasowy żeby posegregować foty do albumów i....................:razz::razz: (aż se zrobiłam zrzute ekranu) :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Alicja Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='clockwork']gadacie takie gupoty że aż mie sie pod czachą dymi :diabloti::diabloti::diabloti: :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:...................... Paczta... robie porządek na fotoszicie... bo mam tam burdello jak nie wiem co :shake: i biere se na oko jakiś okres czasowy żeby posegregować foty do albumów i....................:razz::razz: (aż se zrobiłam zrzute ekranu) :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:no napaszczać siem nie mogem .........:klacz:.....................:grins: Quote
e.v.a Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='clockwork']:roll::roll::roll: ale ja nie jestem taka koleżeńska jak ty :shake::shake: nie dziele sie moim ptaszkiem :diabloti: :obrazic: i ty sie nazywasz dogociółką Quote
teqquila Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Witaj Klockowa ty sie nie dziel z Efa bo z ptaszka nic nie zostanie jak go Ewa dorwie mowie ci foty widzialam Klockowe z oponka na glowie i latarka w oku :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 co byś nie buczala to masz na oslodę ....:grins: Quote
Alicja Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Berek doberek ...wpadnąwszy z samego raniolka obudzić mega śpiocha co mu zadne budziki niestraszne Quote
BoJa2 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 :kaffee_2:Wstawaj MaDZIU - kawa na stole;) Quote
jonQuilla Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Witam :multi: Zmów widzę tą szatańską liczbę --> 666 :) :evil_lol: Zaczynam się bać ;) :evil_lol::evil_lol: Miłego dnia :) Uściski dla Klocusia :loveu: Quote
clockwork Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 [quote name='evaxon']:obrazic: i ty sie nazywasz dogociółką BA!! nawet nie wiesz jak jeszcze ja SIE potrafie nazywać.... same superlatywy :loveu::loveu: [quote name='teqquila']Witaj Klockowa ty sie nie dziel z Efa bo z ptaszka nic nie zostanie jak go Ewa dorwie mowie ci foty widzialam Klockowe z oponka na glowie i latarka w oku :evil_lol: Pawcio mi poległ.... dreszcze gorączka.... APOKALIPSA!!! chory chłop to :roll: oddam go Effie.. albo komukolwiek;) [quote name='Alicja']co byś nie buczala to masz na oslodę ....:grins: mmmmmmmmmmmmm... zostawiłam se na rano... do kaffki:multi: [quote name='Alicja']Berek doberek ...wpadnąwszy z samego raniolka obudzić mega śpiocha co mu zadne budziki niestraszne że... ja niby zaspałam??? :shake::shake: :diabloti: [quote name='Hugo-Kochaś']:kaffee_2:Wstawaj MaDZIU - kawa na stole;) aaaaa.. dziękować dziękować... tego mi zawsze brakowało... poranna kawka przed komputerkiem :loveu: [quote name='jonQuilla']Witam Zmów widzę tą szatańską liczbę --> 666 :evil_lol: Zaczynam się bać ;) :evil_lol: ja też :smhair2::nerwy::nerwy: cze wam wsjem.... noooo.. po kawusi?? :razz::razz: zara sie rozłączam ... bo na 9-tą do arbajta... ale wróce tu :grins: czekajcie :loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='clockwork'] cze wam wsjem.... noooo.. po kawusi?? :razz::razz: zara sie rozłączam ... bo na 9-tą do arbajta... ale wróce tu :grins: czekajcie :loveu::loveu: ja chętnie bym wypiła ... co prawda nie kawkę ale herbatkę :) jednak muszę uciekać do szkoły więc wpadnę tutaj później i mam nadzieje że wypijemy wspólnie ciepły napój :) :evil_lol::evil_lol: miłego arbajtowania się :) Quote
Alicja Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='clockwork'] Pawcio mi poległ.... dreszcze gorączka.... APOKALIPSA!!! chory chłop to :roll: oddam go Effie.. albo komukolwiek;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:On to zrobił specjalnie :eviltong: ...ale współczuwam chorego mężczyzny w domeczku :roll: mmmmmmmmmmmmm... zostawiłam se na rano... do kaffki:multi: aaaa no to smacznego :multi: że... ja niby zaspałam??? :shake::shake: :diabloti: :grins: nieeeeeeeeeeeeeeee never przeca nic takiego nie napisalam :eviltong::eviltong::eviltong: cze wam wsjem.... noooo.. po kawusi?? :razz::razz: zara sie rozłączam ... bo na 9-tą do arbajta... ale wróce tu :grins: czekajcie :loveu::loveu: badziem czekać jako ta Penelopa :loveu::loveu::loveu: to ja zabiorę piesa na siq :p i tu wrócę na tą kaffkę w sklepiku :grins: ino pamiętaj 1 łyżeczka cukra :grins: Quote
Medorowa Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Joł Klocku tii tii tiii mój jeden:loveu::loveu: Quote
clockwork Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 [quote name='jonQuilla']ja chętnie bym wypiła ... co prawda nie kawkę ale herbatkę :) jednak muszę uciekać do szkoły więc wpadnę tutaj później i mam nadzieje że wypijemy wspólnie ciepły napój :) :evil_lol::evil_lol: miłego arbajtowania się :) żonkilko... herbatka Ci zamarzła :roll: [quote name='Alicja'] to ja zabiorę piesa na siq :p i tu wrócę na tą kaffkę w sklepiku :grins: ino pamiętaj 1 łyżeczka cukra :grins: o masz... kawa, cukier... może jeszcze Ci wodą zalać :shake::shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i pierdnąć w oponki :razz::razz: ehhhh... dobrobyt :mdleje: [quote name='Medorowa']Joł Klocku tii tii tiii mój jeden:loveu::loveu: medorowa??? :crazyeye::crazyeye: a co Ty tutaj robisz.... tak oficjalnie?? :cool3: Quote
Alicja Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='clockwork'] o masz... kawa, cukier... może jeszcze Ci wodą zalać :shake::shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i pierdnąć w oponki :razz::razz: ehhhh... dobrobyt :mdleje: :grins: dobrobyt by był gdybyś jeszcze pomerdała łyżeczką w kawce ....pomerdam se sama :evil_lol::evil_lol::evil_lol: piekę ciastko kakaowe czyli nygra:razz: przyniosę do kaffy :p Quote
natija Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 jak rozdajecie kawusie i ciasteczka to ja tez poprosze:oops: doberek wszystkim:) Quote
Medorowa Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='clockwork'] medorowa??? :crazyeye::crazyeye: a co Ty tutaj robisz.... tak oficjalnie?? :cool3: Ujawniłam się, cobyś mogła nacieszyć się obecnością mojej osoby:B-fly::B-fly: Quote
clockwork Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 [quote name='Alicja']:grins: dobrobyt by był gdybyś jeszcze pomerdała łyżeczką w kawce ....pomerdam se sama :evil_lol::evil_lol::evil_lol: piekę ciastko kakaowe czyli nygra:razz: przyniosę do kaffy :p [quote name='natija']jak rozdajecie kawusie i ciasteczka to ja tez poprosze:oops: doberek wszystkim:) ciasteczko przyniesie Ala... na kawe u medorowej nie idzie sie doczekać.... eeeehhhhhh... niech strace... zaś na mój koszt :shake::shake: częstujcie sie ;) [quote name='Medorowa']Ujawniłam się, cobyś mogła nacieszyć się obecnością mojej osoby:B-fly::B-fly: masz zanieś gościom :diabloti: Quote
Alicja Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='clockwork'] ciasteczko przyniesie Ala... na kawe u medorowej nie idzie sie doczekać.... eeeehhhhhh... niech strace... zaś na mój koszt :shake::shake: częstujcie sie ;) chętnie ...ciasto poczekajcie aż ostygnie :p masz zanieś gościom :diabloti: nooooo to bym się doczekala :roll: Quote
Recommended Posts