Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork']robiliście trepanacje czaszki :razz::razz: i padło na Ciebie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ojj ty mój biedny bezmózgowcu :loveu::loveu:

E.. tam Madzia sie przejmujesz..jak są te nibynóżki to i nibymóżdżki musza być to ja se taki wstawie:evil_lol:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: jakie zaś ciacha... to zwykłe samce :razz::razz:

przeciągnij Tigre po terenie podmokłym... ona to lubi a ty bedziesz miała powycierane ;)

no gdyby Pawcio to przeczytał ze zwykłym samcem jest to nicy z wieczornego ciupciania :siara:

haha taa powycierane:evil_lol:

[quote name='Alicja']

Efffcia dlaczemu ściałaś Pawcia i Klocka skonsumować :roll:

:roll:noo ja Pawcia a Tigra Klocka:diabloti::evil_lol:

[quote name='clockwork']

różne ludzie mają zboczenia... EFFA lubi Klocki :roll::evil_lol:

błehehehe
ja tofam Klocki:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Alicja']:cool3:czas czasem ...ale woda.....gaz.......zaś woda co by to pomyć ....woda co by to zapić .......:shake::shake::shake:

nie gotowałam.. :shake::shake: za drogo by wyszło... toż to burżujstwo :roll:podałam mu z paczki ... poczekał aż odmarznie i heja :sabber:

[quote name='zuzolandia']tiaaaa po co gotowac telefon i pizzza i juz obiod ehehhh
tak sie sklada ze jo tyz latooo na zimowkach przejezdzilaaaa i terozki mom w kapsie kasa na tzw wymiana moga jom zdefraudowac heeee
w życi mom picce z telefonów... kupuje... mrożone :evil_lol:
następna oszczędna.. i wcale sie na tych zimówkach w lecie tak źle nie jeździ , nie?? :razz:

[quote name='natija']haha dobre nie pomyslalambym,zeby nie wymieniac opon:)ale dobry pomysl musze przyznac;)
ulala... młodaś.. to i o życiu wiesz niewiele :evil_lol::evil_lol: my cie tu nauczymy ;)
lekcja 1: STOP wymianie opon!!!! :evil_lol:

[quote name='zuzolandia']http://images23.fotosik.pl/109/9ac7d78f062574b5.jpg

wowowowowooooooooooo ale mo tipsiska !!!!!!!!!!!!!!
zapomniałam mu obgryźć przed fotkami :oops:

[quote name='Rybka_39']E.. tam Madzia sie przejmujesz..jak są te nibynóżki to i nibymóżdżki musza być to ja se taki wstawie:evil_lol:

ja???? że ja sie niby przejęłam??? to przeca tobie wycieli mózga.... ja tam swój mam ;)1/3 bo 1/3 ale jest :loveu:

[quote name='evaxon']no gdyby Pawcio to przeczytał ze zwykłym samcem jest to nicy z wieczornego ciupciania :siara:
:multi::multi:OOOOOOOOOOOO!!!!!!!!! to jest pomysł!!!!! DAM MU PRZECZYTAĆ!!!!!
PAWCIOOOOOO!!!!! :scream_3::scream_3:

błehehehe
ja tofam Klocki:loveu::loveu::loveu:

to już fobia... nie zboczenie :diabloti:

Posted

[quote name='evaxon']biedny Pawcio:shake::shake::shake:
oć oć do mnie:loveu::loveu::loveu:

:roll::roll::roll: ale ja nie jestem taka koleżeńska jak ty :shake::shake: nie dziele sie moim ptaszkiem :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']:roll::roll::roll: ale ja nie jestem taka koleżeńska jak ty :shake::shake: nie dziele sie moim ptaszkiem :diabloti:
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o masz ........to Effa chciala ptaszka ...już jej kurki i rosołek nie wystarcza:hmmmm:

:roll::roll::roll:skąd u Was ptaszek :hmmmm:

Posted

gadacie takie gupoty że aż mie sie pod czachą dymi :diabloti::diabloti::diabloti:

Paczta... robie porządek na fotoszicie... bo mam tam burdello jak nie wiem co :shake:

i biere se na oko jakiś okres czasowy żeby posegregować foty do albumów i....................:razz::razz: (aż se zrobiłam zrzute ekranu)

:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']gadacie takie gupoty że aż mie sie pod czachą dymi :diabloti::diabloti::diabloti:

:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:......................

Paczta... robie porządek na fotoszicie... bo mam tam burdello jak nie wiem co :shake:

i biere se na oko jakiś okres czasowy żeby posegregować foty do albumów i....................:razz::razz: (aż se zrobiłam zrzute ekranu)

:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:no napaszczać siem nie mogem .........:klacz:.....................:grins:

Posted

[quote name='clockwork']:roll::roll::roll: ale ja nie jestem taka koleżeńska jak ty :shake::shake: nie dziele sie moim ptaszkiem :diabloti:
:obrazic: i ty sie nazywasz dogociółką

Posted

[quote name='evaxon']:obrazic: i ty sie nazywasz dogociółką

BA!! nawet nie wiesz jak jeszcze ja SIE potrafie nazywać.... same superlatywy :loveu::loveu:

[quote name='teqquila']Witaj Klockowa ty sie nie dziel z Efa bo z ptaszka nic nie zostanie jak go Ewa dorwie mowie ci
foty widzialam Klockowe z oponka na glowie i latarka w oku :evil_lol:

Pawcio mi poległ.... dreszcze gorączka.... APOKALIPSA!!! chory chłop to :roll:
oddam go Effie.. albo komukolwiek;)

[quote name='Alicja']co byś nie buczala to masz na oslodę ....:grins:

mmmmmmmmmmmmm... zostawiłam se na rano... do kaffki:multi:

[quote name='Alicja']Berek doberek ...wpadnąwszy z samego raniolka obudzić mega śpiocha co mu zadne budziki niestraszne

że... ja niby zaspałam??? :shake::shake:
:diabloti:

[quote name='Hugo-Kochaś']:kaffee_2:Wstawaj MaDZIU - kawa na stole;)
aaaaa.. dziękować dziękować... tego mi zawsze brakowało... poranna kawka przed komputerkiem :loveu:

[quote name='jonQuilla']Witam

Zmów widzę tą szatańską liczbę --> 666 :evil_lol:
Zaczynam się bać ;) :evil_lol:

ja też :smhair2::nerwy::nerwy:

cze wam wsjem.... noooo.. po kawusi?? :razz::razz:
zara sie rozłączam ... bo na 9-tą do arbajta... ale wróce tu :grins:

czekajcie :loveu::loveu:

Posted

[quote name='clockwork']

ja chętnie bym wypiła ... co prawda nie kawkę ale herbatkę :)
jednak muszę uciekać do szkoły więc wpadnę tutaj później i mam nadzieje że wypijemy wspólnie ciepły napój :) :evil_lol::evil_lol:

miłego arbajtowania się :)

Posted

[quote name='clockwork']
Pawcio mi poległ.... dreszcze gorączka.... APOKALIPSA!!! chory chłop to :roll:
oddam go Effie.. albo komukolwiek;)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:On to zrobił specjalnie :eviltong:
...ale współczuwam chorego mężczyzny w domeczku :roll:

mmmmmmmmmmmmm... zostawiłam se na rano... do kaffki:multi:
aaaa no to smacznego :multi:

że... ja niby zaspałam??? :shake::shake:

:diabloti:
:grins: nieeeeeeeeeeeeeeee never przeca nic takiego nie napisalam :eviltong::eviltong::eviltong:

badziem czekać jako ta Penelopa :loveu::loveu::loveu:

to ja zabiorę piesa na siq :p i tu wrócę na tą kaffkę w sklepiku :grins:
ino pamiętaj 1 łyżeczka cukra :grins:

Posted

[quote name='jonQuilla']ja chętnie bym wypiła ... co prawda nie kawkę ale herbatkę :)
jednak muszę uciekać do szkoły więc wpadnę tutaj później i mam nadzieje że wypijemy wspólnie ciepły napój :) :evil_lol::evil_lol:

miłego arbajtowania się :)

żonkilko... herbatka Ci zamarzła :roll:

[quote name='Alicja'] to ja zabiorę piesa na siq :p i tu wrócę na tą kaffkę w sklepiku :grins:
ino pamiętaj 1 łyżeczka cukra :grins:

o masz... kawa, cukier... może jeszcze Ci wodą zalać :shake::shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i pierdnąć w oponki :razz::razz:
ehhhh... dobrobyt :mdleje:

[quote name='Medorowa']Joł Klocku tii tii tiii mój jeden:loveu::loveu:

medorowa??? :crazyeye::crazyeye: a co Ty tutaj robisz.... tak oficjalnie?? :cool3:

Posted

[quote name='clockwork']
o masz... kawa, cukier... może jeszcze Ci wodą zalać :shake::shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i pierdnąć w oponki :razz::razz:
ehhhh... dobrobyt :mdleje:

:grins: dobrobyt by był gdybyś jeszcze pomerdała łyżeczką w kawce ....pomerdam se sama :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
piekę ciastko kakaowe czyli nygra:razz: przyniosę do kaffy :p

Posted

[quote name='clockwork']

medorowa??? :crazyeye::crazyeye: a co Ty tutaj robisz.... tak oficjalnie?? :cool3:
Ujawniłam się, cobyś mogła nacieszyć się obecnością mojej osoby:B-fly::B-fly:

Posted

[quote name='Alicja']:grins: dobrobyt by był gdybyś jeszcze pomerdała łyżeczką w kawce ....pomerdam se sama :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
piekę ciastko kakaowe czyli nygra:razz: przyniosę do kaffy :p

[quote name='natija']jak rozdajecie kawusie i ciasteczka to ja tez poprosze:oops:
doberek wszystkim:)

ciasteczko przyniesie Ala... na kawe u medorowej nie idzie sie doczekać.... eeeehhhhhh... niech strace... zaś na mój koszt :shake::shake:

częstujcie sie ;)

[quote name='Medorowa']Ujawniłam się, cobyś mogła nacieszyć się obecnością mojej osoby:B-fly::B-fly:

masz
zanieś gościom :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']
ciasteczko przyniesie Ala... na kawe u medorowej nie idzie sie doczekać.... eeeehhhhhh... niech strace... zaś na mój koszt :shake::shake:

częstujcie sie ;)

chętnie ...ciasto poczekajcie aż ostygnie :p

masz
zanieś gościom :diabloti:

nooooo to bym się doczekala :roll: