Vectra Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='clockwork'] że kogo chce nabić??? :hmmmm::oops: KKKrde a co Ty się nie wyspała , a ? Quote
clockwork Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='sapera']Po co pisać za Ciebie, wprowadzę sie poprostu z moim kompem i łączem do Was i będziemy we dwie siedziały :-D BRAWO!! BRAWO!!! jesteś wielka!!! VIVAT SAPERA!!!! :multi::multi::multi::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::rofl::rofl::laola::laola::cunao::drink1::drink1::popcorn::popcorn::knajpa::knajpa::beerchug::beerchug::chlup::chlup: Quote
Alicja Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='clockwork']zaraziłam koleżankę dogo..jak się nie chciała zalogować 3 mies. tak dziś jak powiedziałam że o sexie klikamy to już sie loguje...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: SAPERA!!! JESTEŚ??? :mad::mad::mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak sex to zaraz ruch na łączach;) [quote name='sapera']Jestem jak obiecałam :D i od jutra jestem pierwsza na liscie do zwolnienia w robocie bo będę tu siedzieć całymi dniami :D Pozdrawiam wszystkich :D:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to masz dobrze że masz neta w pracy .....ja mam 2 kompy i bez neta:angryy: Pozdrowionka ....zapraszamy na Polek rozmowy;)nocne Quote
Vectra Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 sapera napisał(a):Cały czas jem obiad :D tylko jakoś dziwnie zimny sie zrobił :mad: hahahha , a ja miałam gotować obiad :oops: :evil_lol: tylko net mi podłączyli po 24 godzinnej przerwie :angryy: i jak tu teraz do garów iść :hmmmm: Quote
Alicja Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Vectra']hahahha , a ja miałam gotować obiad :oops: :evil_lol: tylko net mi podłączyli po 24 godzinnej przerwie :angryy: i jak tu teraz do garów iść :hmmmm::razz:psy jadły....jadły...no to oki Quote
Vectra Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:psy jadły....jadły...no to oki oczywiście że jadły :cool1: ja też jadłam :cool1: TZ sam niech se zrobi :cool1: Quote
Alicja Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Vectra']oczywiście że jadły :cool1: ja też jadłam :cool1: TZ sam niech se zrobi :cool1::cool3:jajka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vogue Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to masz dobrze że masz neta w pracy .....ja mam 2 kompy i bez neta:angryy: Koniecznie trzeba to zmienic Jakas petycja, czy cos... Quote
clockwork Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 A JA ZAŚ NADGODZINY... UDAM ŻE NIE ZAUWAŻYŁAM...:siara: siostra.. teraz tego nie czytaj... abo lece po psa i do Sapery- ciach!!! albo Sapera- zwijak tego kompa do nas... kabla jakoś pociągniemy :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='clockwork']A JA ZAŚ NADGODZINY... UDAM ŻE NIE ZAUWAŻYŁAM...:siara: siostra.. teraz tego nie czytaj... abo lece po psa i do Sapery- ciach!!! albo Sapera- zwijak tego kompa do nas... kabla jakoś pociągniemy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:noooo to ffcale nie jest uzależnienie:evil_lol:...dawaj ciągnąć kabelka;) Quote
clockwork Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 dobra... nie porobiłam tego co miałam porobic w pracy, ale lecę do domciu.. papa SAPERA- przejmij pałeczke... ah!!! Sapera to pańcia od Klockowej narzeczonej...Sonii :loveu: Quote
Alicja Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='clockwork']dobra... nie porobiłam tego co miałam porobic w pracy, ale lecę do domciu.. papa SAPERA- przejmij pałeczke... ah!!! Sapera to pańcia od Klockowej narzeczonej...Sonii :loveu: ;)ooo ta panienka już tu była:multi::multi::multi: Quote
malawaszka Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 hahahah witamy nową dogomaniaczkę :razz: Quote
PIKA Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='sapera']Jestem jak obiecałam :D i od jutra jestem pierwsza na liscie do zwolnienia w robocie bo będę tu siedzieć całymi dniami :D Pozdrawiam wszystkich :D Cześc Sapera :multi: [quote name='clockwork'] no i pamiętaj- w nocy jak ja w domu- ty klikaj tu w moim imieniu.. wiesz o co biega!!! a Ty sobie nie mozesz lacza w chaupie podlaczyć? :cool3: [quote name='clockwork'] Aaaa Sonia jaka maciupinka jest :loveu: Quote
Medorowa Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Jeszcze tego kabelka nie przeciągnęłyście :hmmmm: :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='madzia i medor']Jeszcze tego kabelka nie przeciągnęłyście :hmmmm: :evil_lol::roll:musi za daleko dziewczyny mają ......:razz:.....a szkoda bo jajka u nas w galerii jeszcze ciepłe;) Quote
Maga100 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']hmmm no nie wiem jakis pociag albo autobus ....a Waszka :evil_lol:by nas skąś tam odebrała tak, wy to biedne jesteście. Bo Warszawa to ma dobrze, ja je zawiozę moim bolidem :grins: Wiem, że dziewczyny już się nie mogą doczekać przejażdżki :evil_lol: Na pewno coś fajnego wydarzy się po drodze, na pewno coś się zepsuje, na pewno wymyślę jakiś rewelacyjny skrót :evil_lol: Quote
Vectra Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Maga100']tak, wy to biedne jesteście. Bo Warszawa to ma dobrze, ja je zawiozę moim bolidem :grins: Wiem, że dziewczyny już się nie mogą doczekać przejażdżki :evil_lol: Na pewno coś fajnego wydarzy się po drodze, na pewno coś się zepsuje, na pewno wymyślę jakiś rewelacyjny skrót :evil_lol: :hmmmm: w sobote będą miały okazje ? :razz: :diabloti: :diabloti: nie odmówisz koleżanką chyba :cool1: Quote
clockwork Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 GADAJĄ, GADAJĄ... a ja czatuje na klokłorkowe... piiii- żeby sie pochwalić że on też ma... :evil_lol: Quote
Samturia Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Dobrywieczór... tak se wpadłam bo mi sie nudzi, a sie przecież uczyć nie będe :P Quote
Alicja Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Maga100']tak, wy to biedne jesteście. Bo Warszawa to ma dobrze, ja je zawiozę moim bolidem :grins: Wiem, że dziewczyny już się nie mogą doczekać przejażdżki :evil_lol: Na pewno coś fajnego wydarzy się po drodze, na pewno coś się zepsuje, na pewno wymyślę jakiś rewelacyjny skrót :evil_lol: no to nie bądź taka tylko podjedź po nas ;) [quote name='clockwork']GADAJĄ, GADAJĄ... a ja czatuje na klokłorkowe... piiii- żeby sie pochwalić że on też ma... :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to teraz nie śpisz pki nie ufocisz ;) Quote
clockwork Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']no to nie bądź taka tylko podjedź po nas ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to teraz nie śpisz pki nie ufocisz ;) ło matko.. a on nie kciał ukazać :placz: Quote
Alicja Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='clockwork']ło matko.. a on nie kciał ukazać :placz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja tez dziś na świeże polowałam i się nie dał ufocić;) ....przecie ty miałaś dziś u nas w nogach spać:razz: Quote
clockwork Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja tez dziś na świeże polowałam i się nie dał ufocić;) ....przecie ty miałaś dziś u nas w nogach spać:razz: bede- nie dygaj.... a mogą być pawciowe??:evil_lol: Quote
Alicja Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='clockwork']bede- nie dygaj.... a mogą być pawciowe??:evil_lol:;)liczy się sztuka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts