clockwork Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='teqquila']czemu przecie ja chyba dobra jesce nikomu krzywdy nie zrobilam :evil_lol: mozesz byc moja pierwsza pacjentka :diabloti: a na inna jedziemy jedziemy bo po co tutaj mamy zyc !! w takim okropnym swiecie no dobra... dam ci sie ....:roll: już mnie bardziej nie zepsujesz jestem zepsuta do szpiku kości :evil_lol::evil_lol: taaa... świat jest okrutny i niesprawiedliwy .... i mnie wqrza:angryy: Quote
Alicja Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 :cool3:....a nam pozostaje sie powkurzać .......bo my za malutcy .......:angryy: hi hi Klockową chcesz zepsuć ....jej się juz nie da bardziej .....:grins: Quote
teqquila Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 klockowa dasz mi siem :crazyeye: spoko baboko ja jej czesci powymieniam i bedzie jak nowa :evil_lol::evil_lol: <jak sie popsuc nie da tom poeksperymentuje > :diabloti: Quote
Alicja Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='teqquila'] klockowa dasz mi siem :crazyeye: spoko baboko ja jej czesci powymieniam i bedzie jak nowa :evil_lol::evil_lol: <jak sie popsuc nie da tom poeksperymentuje > :diabloti: zrobisz generalke reinstalke :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to siem Pawcio ucieszy :evil_lol:;) Quote
clockwork Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 A tera żegnam Was moje kochane babeczki:hand::hand: ida se lygnąć kole mojego Pawcia :sleep2: Quote
Alicja Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='clockwork']A tera żegnam Was moje kochane babeczki:hand::hand: ida se lygnąć kole mojego Pawcia :sleep2: yno naszteluj se BUDZIK :roll: Quote
e.v.a Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='clockwork']:placz::placz: dziewczyny... uszczypnijcie mnie... powiedzcie że człowiek nie byłby zdolny do czegoś takiego... ja sie wypisuje z tej grupy"człowieków" wstyd mi za nasz gatunek :-(:-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=97116 łzy płyna ciurkiem:-( Quote
teqquila Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Klockowa lakier tyz zmieniamy :evil_lol::evil_lol: wolem sie zapytac bo potem znow bedzie ze ja popsuli :evil_lol::evil_lol: kurka tylko skad ja wezme czesci :PROXY5: wezmiemy znnowszego modelu moze byc 2005 ?? :evil_lol: nie zapomnij o budziku :evil_lol: Quote
Paula Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Ha! :multi: ja wiedziałam, domyśliłam się :grins: tylko mnie Ala skłamczuszkowała i zmyliła :mad: i się dałam nabrać :oops: :evil_lol: [quote name='clockwork']:placz::placz: dziewczyny... uszczypnijcie mnie... powiedzcie że człowiek nie byłby zdolny do czegoś takiego... ja sie wypisuje z tej grupy"człowieków" wstyd mi za nasz gatunek :-(:-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=97116 To przerażające co mu zrobili :angryy: Niewyobrażalne dla mnie :shake: Nie byłam w stanie tego czytać na początku :placz: Ale są i dobre wieści, Maro w piątek jedzie na DT, a potem do nowego domku :multi: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=8688186&postcount=474 Quote
jonQuilla Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Witam Klocki :multi::multi: troszkę zaspanym tempem tutaj przybyłam ale to nic :) Pozdrowionka :loveu: Quote
clockwork Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Na razie sie dzieńdoberkuje :multi::multi: a potem.. jak mi starczy czasu i cierpliwości do zamulonego uzależniacza.... poodpowiadam.... może jakie zdjęcia będą :razz::razz: kto wie, kto wie :roll: Quote
clockwork Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 z rana sie wzruszyłam..:-(:-(... dam se taką foteczke... bo to obraz jak piesy potrafia kochać Quote
agbar Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='clockwork']z rana sie wzruszyłam..:-(:-(... dam se taką foteczke... bo to obraz jak piesy potrafia kochać http://i3.tinypic.com/62n4i02.jpg a nie chcialam tego ogladac jak mi Ala dala linka do foty......kurde...:-( dzien dobry torbo:grins: Quote
Alicja Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 :-(....i mnię się lezka zakręciła w oku ....bo po 1 kto tak bezinteresownie potrafi pokochać jak pies a z 2 ....co z nim teraz ....:-( musialam wam wysłać te foteczki ....:-( :multi::multi::multi:hey o obudzona:multi::multi::multi:legająca przy Pawciu :grins:i Klocku :hmmmm: Quote
ice_t Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 dzień doberek wszystkim z rana :lol::lol::lol: jesli chodzi o wczorajsza rozmowę , to przynajmniej wiesz że nie ty sama jesteś "popsuta", inni też:evil_lol:a po tym wszystkim to rękę rechabilitowałam sobie w domu sama z niewielką pomocą rodziców a ten piesio leżący koło swojego pana jest słodki - mam nadzieję że miał się nim kto zająć po tym wszystkim , bo za takie oddanie piesio zasługuje na wszystko co najlepsze Quote
zuzolandia Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 MADZIA I PAWCIO lo lo ło MADZIA I PAWCIO ... na Slonsku se mieszkaja ło lo ło nic nie poradza zrozumiec ło lo lo co ŁONI tam beblajom ło lo lo ..... dobry dobry ;-) zdjecie wzruszajace ........dające do myslenia.... jak tak patrze na nie to nachodzi mnie refleksja ...a co sie stanie z moimi dziewczynami gdybysmy odeszlli ...przed nimi ??? ...wiem jest rodzina ale to juz nie bedzie to samo ........echhhh........ Quote
clockwork Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 nosz qrde... nie chce mi sie pisać... ale za to dam Wam fajne fotecki fajnego psa :cool1: z serii "CO MĘŻCZYŹNI LUBIĄ NAJBARDZIEJ" Quote
clockwork Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 http://images27.fotosik.pl/78/abc0c62d62375faa.jpg taaaaaaaaaaaaaaaa prawdziwy menczizna;-) ......szpac i szpac ;-) Quote
clockwork Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts