Alicja Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='natija']chyba moj net albo dogo ma czkawke ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:zalało mu łącza ;) Quote
Medorowa Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Ciiiii ...ukryję się tu na chwile i lecę dalej...:errrr::errrr: Quote
clockwork Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='evaxon']łooo bo ty myslec nie umiesz:shake: rece potrzebne do grzebania miedzy ciuchami:grins: najlepsza rehabilitacja:cool3: haha no mozliwe zesmy gadały ...ale tysz nie pamietam :evil_lol: nie lubiam sie stroić :shake::shake: ciuszki to ostatnia rzecz na którą wydaję kasę ..... wiem... jestem jakaś gupia ;) i temuż ta ręka taka boląca :evil_lol: wiem że z kimś gadałam u kogoś na wątku i potem nas wygoniono na wątek w OFFTOPIC "Sanatorium pod klepsydrą" było takie na dogo :razz: Quote
e.v.a Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='Medorowa']Ciiiii ...ukryję się tu na chwile i lecę dalej...:errrr::errrr: :icon_roc::icon_roc::icon_roc::icon_roc::stupid: Quote
e.v.a Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='clockwork'] nie lubiam sie stroić :shake::shake: ciuszki to ostatnia rzecz na którą wydaję kasę ..... wiem... jestem jakaś gupia ;) i temuż ta ręka taka boląca :evil_lol: wiem że z kimś gadałam u kogoś na wątku i potem nas wygoniono na wątek w OFFTOPIC "Sanatorium pod klepsydrą" było takie na dogo :razz: noo jakas nie teges jestes:shake: tu trzeba zaczac od terapii głowkowej a nie rękowej :evil_lol: yyyy yyyy yyyy pamietam taki temat ale nie wiem czy to nas wygoniono... ale chyba nie:hmmmm: Quote
Alicja Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='Medorowa']Ciiiii ...ukryję się tu na chwile i lecę dalej...:errrr::errrr: niech ma ...niech leci :grins: Quote
clockwork Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='Medorowa']Ciiiii ...ukryję się tu na chwile i lecę dalej...:errrr::errrr: QRDE!!! :crazyeye::crazyeye:myślałam że widziałam medorową :lying::lying: mam jakieś omamy :errrr::errrr: Quote
clockwork Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='evaxon']noo jakas nie teges jestes:shake: tu trzeba zaczac od terapii głowkowej a nie rękowej :evil_lol: yyyy yyyy yyyy pamietam taki temat ale nie wiem czy to nas wygoniono... ale chyba nie:hmmmm: buuuhahahhhhahaa... zabiłam se ćwieka i szukam tego topika :evil_lol::evil_lol: na głowke kochana to u mnie już nie ma ratunku :roll: Quote
e.v.a Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='clockwork']buuuhahahhhhahaa... zabiłam nie zabijajj proszee nieeeee :placz: jestem za młodaaaa se ćwieka i szukam tego topika :evil_lol::evil_lol: szukaj a znajdziesz... na głowke kochana to u mnie już nie ma ratunku :roll: to to ja wim ale moze pomoze na ta połkule odpowiadajaca za chec zakupowych szalenstw:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:kolejna z czkawka na dogo ....siakas plaga czy cóś :hmmmm: a tam plaga cukru im szkoda i wszystko gorzkie pijom to potym czkajom jak najete :diabloti::diabloti::diabloti: chapole jedne :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='clockwork']QRDE!!! :crazyeye::crazyeye:myślałam że widziałam medorową :lying::lying: mam jakieś omamy :errrr::errrr: :roll:a mówiłam nie chodź do lekarza ......to szkodliwe :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 :placz::placz: dziewczyny... uszczypnijcie mnie... powiedzcie że człowiek nie byłby zdolny do czegoś takiego... ja sie wypisuje z tej grupy"człowieków" wstyd mi za nasz gatunek :-(:-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=97116 Quote
Alicja Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='clockwork']:placz::placz: dziewczyny... uszczypnijcie mnie... powiedzcie że człowiek nie byłby zdolny do czegoś takiego... ja sie wypisuje z tej grupy"człowieków" wstyd mi za nasz gatunek :-(:-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=97116 :-(:-(:-(czytałam ...dostałam linka ...nawet nie byłam w stanie skomentować :-( Quote
natija Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 na to co temu biednemu psiakowi zrobili nie ma slow mozna tylko :((:(:(:(:( Quote
Alicja Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='natija']na to co temu biednemu psiakowi zrobili nie ma slow mozna tylko :((:(:(:(:( :shake::shake::shake:można sie tylko wstydzić ze gatunek ludzki spłodził takie kanalie :angryy::angryy::angryy: Quote
natija Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 tej osobie zrobilam bym dokladnie to samo.... Quote
clockwork Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='natija']tej osobie zrobilam bym dokladnie to samo.... eeehhhh.. ja tak kiedyś do tego podchodziłam... jednak olśniło mnie że tak nie można... bo wtedy byłabym taka jak On.. ja jak juz pisałam... mam nadzieje że jak trafie do piekła to ich tam spotkam... wszystkimi dręczycielami zaopiekuje sie sama,osobiście :diabloti: Quote
natija Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 no to dobry pomysl z tym pieklem:) ale raczej sie tam nie dostaniesz :) Quote
clockwork Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='natija']no to dobry pomysl z tym pieklem:) ale raczej sie tam nie dostaniesz :) zaufaj mi.. robie wszystko żeby tam trafic :roll::roll::diabloti: Quote
natija Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 hihi :) nie wiem czy meczenie tych mordercow zrekompensuje Ci pobyt w piekle;) Quote
Alicja Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='clockwork']eeehhhh.. ja tak kiedyś do tego podchodziłam... jednak olśniło mnie że tak nie można... bo wtedy byłabym taka jak On.. ja jak juz pisałam... mam nadzieje że jak trafie do piekła to ich tam spotkam... wszystkimi dręczycielami zaopiekuje sie sama,osobiście :diabloti: no właśnie nie można jak było w kodexie hammurabiego ..oko za oko ...nie mozna posunąć się do takiego postępowania bo ruszy wtedy lawina zła ... wiem ...moze dobroć nic nie zmieni , może wcale nie zmieniamy tym swiata ... ale...oni kiedyś napewno przez to przejdą ...wierze w to ze tak sie stanie ...nic innego mi nie pozostaje ...czlowiek sam w swej istocie jest bezsilny wobec takich spraw:angryy::shake: Quote
teqquila Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Witam Cie Klockowa :diabloti: powiem wam cos ja bede rehabilitantka :evil_lol::evil_lol: ale taka dobra <chyba>:diabloti: kolezanki Clocka fajne :loveu::cool3: takich ludzi co krzywdza zwierzeta i dzieci to bym powibijala z tego swiata albo ja sie przeniose na inna planete ze wszystkimi zwierzakami i dobrymi ludzmi <czt czyli wami > Quote
clockwork Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='teqquila']Witam Cie Klockowa :diabloti: powiem wam cos ja bede rehabilitantka :evil_lol::evil_lol: ale taka dobra <chyba>:diabloti: kolezanki Clocka fajne :loveu::cool3: takich ludzi co krzywdza zwierzeta i dzieci to bym powibijala z tego swiata albo ja sie przeniose na inna planete ze wszystkimi zwierzakami i dobrymi ludzmi <czt czyli wami > teqilka!!! :multi::multi: tyś jest anioł nie człowiek !!! jedziem na inną planete :multi::multi::multi: ale jako rehabilitantce... ci nie zaufam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
teqquila Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 czemu przecie ja chyba dobra jesce nikomu krzywdy nie zrobilam :evil_lol: mozesz byc moja pierwsza pacjentka :diabloti: a na inna jedziemy jedziemy bo po co tutaj mamy zyc !! w takim okropnym swiecie Quote
Recommended Posts