agbar Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 czesc zaspana:grins: moja ty torebeczko stara z kjokodyja:loveu: Quote
Alicja Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='clockwork']fcale tak nie było... fcale... :shake: pies społ w wyrku a jo biedno nie miołach miejsca i musiałach gapić w ten monitor... i gapić... i ślepia sie mie zawierały.. a pysk na knefelki lecioł... buuuuuuuuuuuu :placz: musisz se wyściełana klawiaturkę kupić :grins: zaspałam :roll: mam nadzieje że ortopieda mie kocho i poczeka na mie :roll: a jo se jeszcze klikna :evil_lol::evil_lol: :hmmmm: to ze jak ...budzik nie dzialał :crazyeye::crazyeye::crazyeye:baterie się spsuły :crazyeye::crazyeye::crazyeye:o fakkkk:shake: a przystojny ten ortopeda:razz::razz::razz: [quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc Madzik, dawno mnie tu nie było , ale nadal Cie Kocham i tesknie nieustająco......Alu Cie tez......:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: witam i ja Ciebie tutaj Aguniu :loveu: [quote name='agbar']czesc zaspana:grins: moja ty torebeczko stara z kjokodyja:loveu::hmmmm: a nie z goryla :roll: Quote
clockwork Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc Madzik, dawno mnie tu nie było , ale nadal Cie Kocham i tesknie nieustająco......Alu Cie tez......:loveu: ooo... AGUNIA!!! :multi::multi: dawno Cie tu nie było.... mnie u Ciebie również ... cholera... zapominam o połowie blogasów :oops::oops: [quote name='agbar']czesc zaspana:grins: moja ty torebeczko stara z kjokodyja:loveu: już sie rozbudziłam... rureczko ty moja ze kremem...:grins: [quote name='Alicja']:hmmmm: to ze jak ...budzik nie dzialał :crazyeye::crazyeye::crazyeye:baterie się spsuły :crazyeye::crazyeye::crazyeye:o fakkkk:shake: prosze o następny zestaw pytań :roll: a przystojny ten ortopeda:razz::razz::razz: taaaaaaa..... ze 60 lat temu... może i był przystojny :evil_lol: BERECZEK wszystkim - hurtowo!!!! ;) Quote
malawaszka Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 bereczek hurtowa Magdaleno :cool1: jak tam wizyta u 80letniego ortopedy???? nie pomylił nogi z uchem??? Quote
clockwork Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='malawaszka']bereczek hurtowa Magdaleno :cool1: jak tam wizyta u 80letniego ortopedy???? nie pomylił nogi z uchem??? na razie w ostatniej sekundzie zdążyłam sie zarejestrować. Jak podejszłam do okienka własnie zawieszali karteczke "REJESTRACJA ZAKOŃCZONA" :razz: do dochtora pójde przed 14tą... na sam koniec jego pracy... bo inaczej spędze tam cały dzień... a nie mam czasu na to..... witam Cie weszko... pojedyńczo ;) Quote
malawaszka Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 ja cie kręce ale mnie zaszczyt kopnął :multi::evil_lol: Quote
Wilejkaros Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Klockowa, a na co Ci ortopeda? Z wiekiem kręgosłup szwankuje??? ;) Quote
clockwork Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='malawaszka']ja cie kręce ale mnie zaszczyt kopnął :multi::evil_lol: kopnij zaszczyta też.... co on se bedzie tak bezkarnie Cie kopał :mad: [quote name='Wilejkaros']Klockowa, a na co Ci ortopeda? Z wiekiem kręgosłup szwankuje??? ;) :shake::shake: ręka..... 2 lata temu lekarze NIE ZAUWAŻYLI ZŁAMANIA :roll: dopiero po 4 miesiącach.... już to kiedyś opisywałam ;) i sie mi łapa zrosła podczas rehabilitacji i intensywnego ruchu...zamiast w unieruchomieniu ..... sie zrosła jak chciała..... i juz nic nie można z nią zrobić... znaczy można.. jakoś kość nadlać czy cóś...ale nie ma gwarancji że bedzie sprawna :evil_lol: i jak przesile to mi napierdziela... i wiecznie mnie wysyłają na ćwiczenia... a po ćwiczeniach sie mi pogarsza.... po złamaniu miałam 1,5 roku L4... wogóle nie ruszałam grabą... tera nie jest tak źle... ale MUSZE ją oszczędzać... i tak mi już zostanie- jak to pan doktor konował powiedział :roll: Quote
Wilejkaros Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 O matko i córko!!!!! I to w cywilizowanym kraju!!! Do sądu ich! Do telewizji! Jestem lekko przerażona! Ale we wszystko uwierzę odkąd na w-fie w szkole średniej chodząc na steperze, zerwałam sobie Achillesa i mnie chcieli w gips wsadzać... ale zwiałam chyba. Quote
clockwork Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='Wilejkaros']O matko i córko!!!!! I to w cywilizowanym kraju!!! Do sądu ich! Do telewizji! Jestem lekko przerażona! Ale we wszystko uwierzę odkąd na w-fie w szkole średniej chodząc na steperze, zerwałam sobie Achillesa i mnie chcieli w gips wsadzać... ale zwiałam chyba. rozmawiałam z kumplem ... który jest sędzią w sądzie.... za lekarzem stawi sie ten...:hmmmm: jak to sie nazywa... sąd czy komisja lekarska?? wybronią go... powie że RTG było mokre i miał prawo nie widzieć... wydam qpe kasy a wygraną mam w 10%ach... ONI są bezkarni!!!! matki rodzą martwe dzieci z winy lekarzy... a lekarze nie ponoszą żadnych konsekwencji!!! takich przypadków jak mój jest tysiące..... ale ONI są nie do ruszenia... dam rade... nauczyłam sie z tym żyć... dopóki moge klikać przeżyje hahahhahahha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='clockwork']kopnij zaszczyta też.... co on se bedzie tak bezkarnie Cie kopał :mad: :shake::shake: ręka..... 2 lata temu lekarze NIE ZAUWAŻYLI ZŁAMANIA :roll: dopiero po 4 miesiącach.... już to kiedyś opisywałam ;) i sie mi łapa zrosła podczas rehabilitacji i intensywnego ruchu...zamiast w unieruchomieniu ..... sie zrosła jak chciała..... i juz nic nie można z nią zrobić... znaczy można.. jakoś kość nadlać czy cóś...ale nie ma gwarancji że bedzie sprawna :evil_lol: i jak przesile to mi napierdziela... i wiecznie mnie wysyłają na ćwiczenia... a po ćwiczeniach sie mi pogarsza.... po złamaniu miałam 1,5 roku L4... wogóle nie ruszałam grabą... tera nie jest tak źle... ale MUSZE ją oszczędzać... i tak mi już zostanie- jak to pan doktor konował powiedział :roll: współczuje ale niestety nie jest to odosobniony przypadek kompetencji naszyc krajowych lekarzy... Madziak sie trzymaj ciepło....:diabloti: Quote
clockwork Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']współczuje ale niestety nie jest to odosobniony przypadek kompetencji naszyc krajowych lekarzy... Madziak sie trzymaj ciepło....:diabloti: no ... chyba właśnie Aguś u Ciebie o tym pisałyśmy... opisywałam ten mój przypadek, nie?? :razz: aaaa... trzymam sie trzymam rencami i nogami... Quote
Alicja Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Zakukałam do Ciebie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 psyslam se do ciebie:loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='Alicja']Zakukałam do Ciebie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='evaxon']psyslam se do ciebie:loveu::loveu::loveu: a .... cieszkam sie cieszkam...:multi::multi::multi: ale tak do mnie... bez paznokci :shake::shake::shake: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Haj Madzialena:loveu::loveu: Łuuu, to bardzo nieciekawie z tą rączyna:shake::shake: Quote
e.v.a Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='clockwork'] a .... cieszkam sie cieszkam...:multi::multi::multi: ale tak do mnie... bez paznokci :shake::shake::shake: :evil_lol: echh... to mam pomysl ... teraz pojde.. i wroce jak przykleje nowe:evil_lol::evil_lol::evil_lol::multi: Quote
Alicja Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='clockwork'] :crazyeye::crazyeye::crazyeye:o masz......a co mi tam tak zwisa :hmmmm: Quote
e.v.a Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o masz......a co mi tam tak zwisa :hmmmm: wyglada jak jajko:roll::roll: Quote
Alicja Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='evaxon']wyglada jak jajko:roll::roll: :hmmmm: te twoje.......:crazyeye: Quote
e.v.a Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='Alicja']:hmmmm: te twoje.......:crazyeye: :hmmmm: eee nieee moje sie nie kiwa.. Quote
Alicja Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='evaxon']:hmmmm: eee nieee moje sie nie kiwa.. :hmmmm: no a czemu cię bolało ... Quote
e.v.a Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='Alicja']:hmmmm: no a czemu cię bolało ... bo rodziło małe jajeczka:roll::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='evaxon']bo rodziło małe jajeczka:roll::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to teraz se dynda;) Quote
e.v.a Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to teraz se dynda;) hehe no dobra to kwestia jajeczka wyjasniona..... a czyje te 2 "paroweczki" ?? co dyndaja ponizej :evil_lol: Quote
Recommended Posts