Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Kasiu :crazyeye:....Madzialena namawia Cie do cofania się :evil_lol:...o masz ci los ...

Ja mam jeszcze jakieś nie wrzucone Legwanki chyba :razz:to wrzuce na fotosa a Magda sobie zrzuci na bloga

Posted

miodzio :loveu:
http://images23.fotosik.pl/104/6ef5dca93ee5b6ca.jpg
to też miodzio :loveu:
http://images30.fotosik.pl/104/7b69f1bb909a256e.jpg

[quote name='clockwork'] nie daje do siebie podejść jak łazi po mieszkaniu... nie spoufala sie z Klocuchem :placz: Klocuś jest zdezorientowany... bo zawsze mu wolno było ... a od roku... nie!!! ma zakaz podchodzenie do legwanka, bo nie chcemy żeby zrobili sobie ała.... ale może kiedyś :niewiem:

i dzięki że jesteś... ja wczoraj poczytałam u Ciebie o Zuzolińskiej, ale nawet nie wiem czy sie ujawniałam :roll:

biedny.. biedny Klocunio :-(

chyyba się ujawniałaś ;) :p

[quote name='clockwork'] jak jest w terrarium to nie... ale tylko Klocka nie straszy... inne psy od razu CIACH! ale poza terrarium... nadyma sie i gotowy do ataku jak sie kloc zbliża :-(

straaaszzzneee... straaaaszeeeeczneeee!! :placz:
Oranguś jest.. noo.. on jest... domowym terrorystą!! :placz:
Klocunio... ciocia Basia Cię kocha :loveu:nie przejmuj się niedobrym legwankiem :glaszcze:

Posted

Basiu... luzikowo... legwanik przyzwyczaja sie do kloca i zobaczysz... jeszcze będą wspólne foty :loveu::loveu::loveu:

ale zanim będą....... FOTECKI ZE SZWECJI...

już za chwileczke ... już za momencik :razz:

Posted

[quote name='clockwork']Basiu... luzikowo... legwanik przyzwyczaja sie do kloca i zobaczysz... jeszcze będą wspólne foty :loveu::loveu::loveu:

ale zanim będą....... FOTECKI ZE SZWECJI...

już za chwileczke ... już za momencik :razz:

haaaaa pozazdroscilas wspanialych relacji Tigry i rosołka( za chwil pare beda wspolne ich foty:loveu:) i relacji żółwika i Tigry ( foty byly kiedys tam hahaha)

haaa i znowu pozazdroscilas moich czadowych zaoceanowych fot:cool1::diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']haaaaa pozazdroscilas wspanialych relacji Tigry i rosołka( za chwil pare beda wspolne ich foty:loveu:) i relacji żółwika i Tigry ( foty byly kiedys tam hahaha)

haaa i znowu pozazdroscilas moich czadowych zaoceanowych fot:cool1::diabloti::evil_lol:

sugerujesz że....:hmmmm: zazdrośnica ze mnie??? :cool1:

TAK :diabloti:

[quote name='Werka']cześć! czekam na foooty :cool3:

cześć cześć... sie robi :razz:

pod studiem tatuażu :p

we sklepie... regulacja wytrysku :roll: fontann... ręczna :cool1:

Posted

[quote name='Wilejkaros']I pewnie Klockowa ręcznie regulowała (!!!) i się spsiuło?

:shake::shake: Pawcio z Adamem odwalili ręczną robote :roll: i nic sie nie spsiuło :diabloti::eviltong:

Posted

[quote name='Alicja']

no taaa gdzie Diabeł nie może :diabloti:tam Klockowa wlezie :roll:
http://images31.fotosik.pl/27/aa0e8d05689600ff.jpg

z wejściem nie było problemu.... ale z zejściem :roll::roll::roll:

jonQuilla napisała
Nie no co ja widzę :smile:
znów narażacie życie dziecka pozwalając mu tak blisko Klocusia siedzieć :smile:
http://images32.fotosik.pl/27/8d78dbffa63859c2.jpg przecież on ewidentnie na tym zdjęciu chce przegiąć :smile: ;-) :evil_lol::evil_lol: :loveu::loveu:

Pozdrawiam :loveu:

życie dziecka????? :crazyeye::crazyeye: to życie Klocka było narażone :diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']sugerujesz że....:hmmmm: zazdrośnica ze mnie??? :cool1:

tak tak tak tak tak :multi::multi::multi::multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

oo fontanny suuper:cool3: prawie takie fajne jak w manu u nas:evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork'] z wejściem nie było problemu.... ale z zejściem :roll::roll::roll:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:było na doopalonie się ślizgnąć w dól ;)

Posted

[quote name='evaxon']tak tak tak tak tak :multi::multi::multi::multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

oo fontanny suuper:cool3: prawie takie fajne jak w manu u nas:evil_lol:

prawie robi różnice :diabloti::cool1::eviltong:

świnie od poznanego tam Jacka :p

rybołóstwo pod zamkiem kórewskim

:roll::roll:

Posted

Klockowa, a chcesz jakieś suszone mlecze dla Orange'a? Mój króliczor uwielbia babkę lancetowatą i bazylię. Najlepiej świeże, ale teraz polegamy na suszonych firmy Zuzala. Jak nie macie w Jebiu, to mogę Ci podesłać na spróbowanie i niech Orange oceni.