Alicja Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='evaxon']no ogrodnik to z ciebie nie bedzie...:evil_lol: moze korzenie pourywalas:niewiem: :shake::shake::shake:korzonki byli ..naocznie i naokularnie widziałam :grins: Quote
clockwork Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zależy z kim ....:eviltong: z KIM Wilde :diabloti: [quote name='evaxon']no ogrodnik to z ciebie nie bedzie...:evil_lol: moze korzenie pourywalas:niewiem: przeca mówiłam... że dupa ze mnie nie ogrodnik....ususzam kaktusy i bambusy... zara ci pokaże kaktusa którego przytargałam do sklepu ... na ozdobe :oops::oops: mówie ci... to ten szok termiczny :roll: [quote name='Alicja']:shake::shake::shake:korzonki byli ..naocznie i naokularnie widziałam :grins: :evil_lol::evil_lol:sama rwała!!!! przy TESCO :cool1: może mu brakuje tego ołowiu z parkingu :roll: Quote
e.v.a Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='Alicja']:shake::shake::shake:korzonki byli ..naocznie i naokularnie widziałam :grins: i co jeszcze widzialas??:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: moze Pawcia bez??:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='clockwork']z KIM Wilde :diabloti: :wallbash:....a z TĄ KIM :roll: przeca mówiłam... że dupa ze mnie nie ogrodnik....ususzam kaktusy i bambusy... zara ci pokaże kaktusa którego przytargałam do sklepu ... na ozdobe :oops::oops: mówie ci... to ten szok termiczny :roll: :diabloti:mój bambus w wodzie siedzi i tysz nie rośnie :angryy::angryy::angryy: :evil_lol::evil_lol:sama rwała!!!! przy TESCO :cool1: może mu brakuje tego ołowiu z parkingu :roll: :splat:o masz ...o tym nie pomyślałam ....bier go pod rure wydechowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 mój pienkny kaktus :roll::roll: Quote
Alicja Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='evaxon']i co jeszcze widzialas??:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: moze Pawcia bez??:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:Effcia ...na parkingu:diabloti: .......przy TESCO:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
e.v.a Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='clockwork'] http://images34.fotosik.pl/26/7e50f9e109aa6ddc.jpg yyy noo calkiemw deche:evil_lol: a moze poprostu mu za duzo wody wlewalas??:diabloti: [quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:Effcia ...na parkingu:diabloti: .......przy TESCO:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: :lol: o w morde jeza nietoperza.... Pwacio :shake: tak przy wszystkich pokazywac:shake: noja rozumie ze w zaciszu domowym ale przy TESCO:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Alicja Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='clockwork']mój pienkny kaktus :roll::roll: http://images32.fotosik.pl/26/81d0ff1f569bf869.jpg http://images34.fotosik.pl/26/7e50f9e109aa6ddc.jpg :hmmmm: skądś znam tego okaza ;) a możę go za bardzo podmoczyło ;)...a potem gwałtowne przesuszenie :roll: Quote
clockwork Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 [quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:Effcia ...na parkingu:diabloti: .......przy TESCO:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: no co.... nie mogło być tam Pawcia i bez......ów??? :razz::razz: :splat: a nie!!!!! wtedy byłam z Adasiem... nie z Pawciem :roll: Quote
Alicja Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='clockwork']no co.... nie mogło być tam Pawcia i bez......ów??? :razz::razz: :splat: a nie!!!!! wtedy byłam z Adasiem... nie z Pawciem :roll: :roll:...o kurde ........czy ON był w slipach :hmmmm: Quote
clockwork Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 [quote name='evaxon']yyy noo calkiemw deche:evil_lol: a moze poprostu mu za duzo wody wlewalas??:diabloti: za dużo.... :shake::shake: na pewno nie :cool1: moje kwiatki NIGDY nie mają za dużo wody... za mało... to i owszem... często :roll::oops: [quote name='Alicja'] a możę go za bardzo podmoczyło ;)...a potem gwałtowne przesuszenie :roll: a może... a może.... a skąd ja wiem co mu sie stanęło :niewiem: przeca mówie że ogrodnik ze mnie jak z koziej doopy trąbka .... i że koło ogrodnika to ja nawet nie stałam :evil_lol::evil_lol: zejszło mu sie i tyle :diabloti: Quote
e.v.a Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='clockwork']no co.... nie mogło być tam Pawcia i bez......ów??? :razz::razz: :splat: a nie!!!!! wtedy byłam z Adasiem... nie z Pawciem :roll: ja juz sie pogubiłam.. przecie bez jakos w maju kwitnie:roll: ale gdzie? po mlecze przy tesco tam gdzie Pawcio pokazywal Ali??:roll::roll: Quote
clockwork Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 [quote name='Alicja']:roll:...o kurde ........czy ON był w slipach :hmmmm: kto... :hmmmm: Adaś czy Bez :roll: miał kaganiec na jojkach :diabloti: [quote name='evaxon']ja juz sie pogubiłam.. przecie bez jakos w maju kwitnie:roll: ale gdzie? po mlecze przy tesco tam gdzie Pawcio pokazywal Ali??:roll::roll:to był bez niekwitniejący ... posezonowy taki :roll: nie Pawcio ino Adam :razz: Quote
Alicja Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='clockwork']a może... a może.... a skąd ja wiem co mu sie stanęło :niewiem: przeca mówie że ogrodnik ze mnie jak z koziej doopy trąbka .... i że koło ogrodnika to ja nawet nie stałam :evil_lol::evil_lol: no to mus chocia stanąć .....one nie gryzom :grins: zejszło mu sie i tyle :diabloti: jAMENT :diabloti: [quote name='evaxon']ja juz sie pogubiłam.. przecie bez jakos w maju kwitnie:roll: bez czego kwitnie :hmmmm:....może przekwita :diabloti: ale gdzie? po mlecze przy tesco tam gdzie Pawcio pokazywal Ali??:roll::roll: Pawcio nie pokazywał mi mleczy :oops: [quote name='clockwork']kto... :hmmmm: Adaś czy Bez :roll: chiba OBA cwaj :diabloti::diabloti::diabloti: miał kaganiec na jojkach :diabloti: miał ...mam foto :diabloti: nie Pawcio ino Adam :razz: :hmmmm: noooo ADAM mu było :eviltong: ale NIC nie pokazywał Quote
e.v.a Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='clockwork'] to był bez niekwitniejący ... posezonowy taki :roll: nie Pawcio ino Adam :razz: przekwitniety bez?:roll: ale kim jest Adam? [quote name='Alicja'] Pawcio nie pokazywał mi mleczy :oops: :hmmmm: noooo ADAM mu było :eviltong: ale NIC nie pokazywał a cooo???:lol: dziwny Adam :roll: Quote
Alicja Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='evaxon']przekwitniety bez?:roll: ale kim jest Adam? a cooo???:lol: dziwny Adam :roll: ADAM to jest .....:hmmmm: Adam ......no ......Adam płci meskiej ....:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
clockwork Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 [quote name='evaxon']przekwitniety bez?:roll: a lepszy taki przekwitniety ZZZZ.... :razz: ale kim jest Adam? moim kochankiem :diabloti: ale ciiiiiiiiiiii... wiemy o tym tylko ja i ty ;) dziwny Adam :roll: oj dziwny dziwny.... :roll: Quote
clockwork Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 [quote name='Alicja']ADAM to jest .....:hmmmm: Adam ......no ......Adam płci meskiej ....:eviltong::eviltong::eviltong::crazyeye::crazyeye::crazyeye: jednak Ci pokazał :mdleje: Quote
Alicja Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='clockwork']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: jednak Ci pokazał :mdleje: :shake::shake::shake: nie ...ale próbował se zalożyć kaganiec :diabloti:................:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 widze ze Adam lubi ostre gierki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a obroze i skore tez zakladac chce?:evil_lol: Quote
clockwork Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 [quote name='Alicja']:shake::shake::shake: nie ...ale próbował se zalożyć kaganiec :diabloti:................:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale był za DUZY :diabloti: Quote
clockwork Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 [quote name='evaxon']widze ze Adam lubi ostre gierki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a obroze i skore tez zakladac chce?:evil_lol: buuuuhahahhahahahhaha pewnie by chciał.... ale nic takiego nie było na widoku :roll::roll: ADAŚ!!!!! :hand::hand::grins: Quote
Alicja Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='evaxon']widze ze Adam lubi ostre gierki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a obroze i skore tez zakladac chce?:evil_lol: mus zapytać Adasia ;) [quote name='clockwork']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale był za DUZY :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='clockwork']ADAŚ!!!!! :hand::hand::grins: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: o to ADAŚ tu jest ......a ja taka niepoczesana :oops::oops::oops: ADAŚ :grins:.........:hand: Quote
e.v.a Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 :roll: czesc Adas:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts