clockwork Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 [quote name='Lusiaczek']Witanko Madzialenko!Pozdrowionka od Naszej trojcy,Lusiaczka,Emdziolka i Vegulca. doberek śniętej trójcy!! :multi: [quote name='Paula_']O ja durna :splat: :evil_lol: Petycja podpisana i mail do tej galerii "sztuki" wysłany. Doopa blada :angryy: Nikt z tych się co się podziałkują :shake: ;) http://images33.fotosik.pl/23/7ec8aa0a54ecc231.jpg bardzo mnie się ta fota podoba :loveu: cholera... nie zerkłam co to za fota :oops: ja mam luzik... nie trafili w moje ;) więc o 1 stres mniej ... bo co tu robic z TAAAKĄ kasą :niewiem: doberek O TY DURNA :evil_lol::evil_lol: [quote name='evaxon']http://images34.fotosik.pl/23/a6933255b8c7be56.jpg hahaha cenzura:evil_lol: witanko w waszym blogasku:multi: :evil_lol::evil_lol: tak se pomyślałam że własnie tym razem Ozzulek nie bedzie pokazywał jojek i ... :roll: [quote name='Alicja']Witanko ...:loveu::multi: chyba mogę Cię tu niedzielnie milutko powitać :loveu: tak CENZURA była konieczna...wchodzą tu też nieletni ;)....:evil_lol: witalec ciociu ozzulińska... niedzielnie :roll: [quote name='evaxon']hahaa Madzialeny i twoj blozek powinien zawierac informacje ze zawiera tresc i foty dla doroslych:evil_lol: przeca ona nie była dla dorosłych... to wsam raz dla dzieci- NIC nie pokazaliśmy... tzn. Ozzy nie pokazał... tzn... Ozzy pokazywał, ale ja ocenzurowałam ;) Quote
clockwork Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 [quote name='Medorowa']Załapałam się na przerywniczki:loveu: A kiedyś, dawno dawno temu, za siedmioma górami, za siedmioma... :diabloti: w kazdym razie byłam tu i widziałam kolorek w pokoiku - zajebiście:multi: :cool1: [quote name='teqquila']Witanko clockowa :evil_lol: witanko... :razz: [quote name='Paula_']Dzień doberek :grins: :loveu: bereczek ;) [quote name='zuzolandia']HELLO BIEBIESKA :evil_lol: [SIZE=2]JEZDEM JUZ JAKBY CO :loveu: DOOO ILOSCI WOLNEGO MIEJSCA SIEM COFNELAM DALEJ NI MOM SILY HEEEEEEEE ......... cofej sie dziołcha.... cofej :mad:fajnie że jesteś... bo ja tez JUZ jestem :multi: [quote name='Alicja'] Witanko poniedzialkowo po bardzo długiej niedzieli HELL................O :hand: Quote
e.v.a Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 siemanko:multi: niezle wdzianko:cool3: hyhyhy Quote
Alicja Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='clockwork'] :evil_lol::evil_lol: tak se pomyślałam że własnie tym razem Ozzulek nie bedzie pokazywał jojek i ... :roll: nie wiedziałam jak wstawić CENSORED :evil_lol: witalec ciociu ozzulińska... niedzielnie :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: przeca ona nie była dla dorosłych... to wsam raz dla dzieci- NIC nie pokazaliśmy... tzn. Ozzy nie pokazał... tzn... Ozzy pokazywał, ale ja ocenzurowałam ;) tak tak treści :roll: zostały ocenzurowane;) [quote name='clockwork'] HELL................O :hand: hell.....oooo:multi: :loveu: wow jaki śliczny futeralik :evil_lol: Quote
dbsst Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='clockwork']dziewczynki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ślijcie petycje!!!!!!!!!! raz dwa, raz dwa............ wklejam linka i text http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=93161 Przeklejam z forum , gdzie info umiescili Włosi i tłumaczenie kwintesensji: "Artysta" z Kostaryki Guillermo Habacuc Vargas przywiązał umierającego z głodu psa jak dzieło sztuki, nie pozwalał go karmić i poić, aż biedne psisko zmarło... W rezultacie tego "pokazu" (którego pies nie przeżył) "artysta" został wybrany do reprezentowania swego kraju w Biennale Ameryki Centralnej w Hondurasie w 2008 roku. Celem petycji jest protest i bojkot tego (pożal się Boże) artysty i jego "dzieła". http://www.petitiononline.com/13031953/petition.html Strona (uprzedzam, że nie da się jej spokojnie obejrzeć ): http://www.marcaacme.com/blogs/analo...zas_de_habacuc qrwa.......................... wpisałam sie czesc niebiesko włosa :eviltong: Quote
Medorowa Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:podpowiem Ci był jeszcze Pan Pies :loveu::loveu::loveu: O dzięki Ci Alu:modla::modla::modla: Witajcie:multi: Quote
clockwork Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 [quote name='evaxon']siemanko:multi: niezle wdzianko:cool3: hyhyhy nie było damskich :roll: [quote name='Alicja'] hell.....oooo:multi: :loveu: wow jaki śliczny futeralik :evil_lol: nowy... kupiłam se bo extra pasuje do mojego piekiełka w pokoiku :razz: HELL......................................o! :loveu: [quote name='dbsst'] czesc niebiesko włosa :eviltong: zielono :roll: tera mam barwy naszego klubu piłkarskiego GKS Jastrzebie- żółto-zielono czarne :cool1: cześć :multi: debeściara... dziewico ty moja :loveu: [quote name='Medorowa']O dzięki Ci Alu:modla::modla::modla: Witajcie:multi: WITAMY :multi: zara Ci dam zaś pana psa ;) Quote
e.v.a Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='clockwork']nie było damskich :roll: nieszkodzi.. takie pasuja do ciebi ehahahaha:eviltong: Quote
Anja33 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 :helo::helo::helo:Cześć Klocusiowa Pka zegarek który chodzi do tyłu z Mikołajem Quote
malawaszka Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='clockwork'] ja mam luzik... nie trafili w moje ;) więc o 1 stres mniej ... bo co tu robic z TAAAKĄ kasą :niewiem: kochaaana - jakby co to ja Ci chętnie pomogę uporać siez tym gigantycznym problemem :grins: Quote
clockwork Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 [quote name='evaxon']nieszkodzi.. takie pasuja do ciebi ehahahaha:eviltong: pięknemu we wszystkim dobrze.... praffda :razz: [quote name='Anka12']:helo::helo::helo:Cześć Klocusiowa Pka zegarek który chodzi do tyłu z Mikołajem hahaha... nie mam z mikołajem :evil_lol::evil_lol: ale mam chodzące do tyłu ;) ale zostały prawie same z liściem.............. klonu :roll: Quote
clockwork Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 [quote name='malawaszka']kochaaana - jakby co to ja Ci chętnie pomogę uporać siez tym gigantycznym problemem :grins: :multi::multi: wiedziałam!!! że moge na Was liczyć:loveu::loveu::loveu: kochane dogociółki... kto pomoże w problemie... jak nie WY :loveu::loveu::loveu: Quote
dbsst Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 hłe hłe dla mnie będziesz zawsze z niebieska na fryzurze hahahhahaha Quote
Medorowa Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='clockwork'] WITAMY :multi: zara Ci dam zaś pana psa ;) ale dasz mi psa czy jego pana:roll::roll::roll: :diabloti: Quote
e.v.a Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='clockwork']pięknemu we wszystkim dobrze.... praffda :razz: nooo... tak jakby :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 [quote name='dbsst']hłe hłe dla mnie będziesz zawsze z niebieska na fryzurze hahahhahaha fajnie... bo te barwy GKSu mnie rozwalają... i TYLKO ty mówisz żem niebieska :loveu::loveu: [quote name='Medorowa']ale dasz mi psa czy jego pana:roll::roll::roll: :diabloti: PAN PSA :diabloti: Quote
clockwork Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 PAN PIES :loveu: z wczorajszego spotkanka z Rafałkiem :loveu: Quote
clockwork Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 taniec radości :evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 aaaaaaaaaaaaaaaammmmmmm... od wujcia Pawcia... na którego Rafałek mówił... mama :cool1: Quote
e.v.a Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 http://images28.fotosik.pl/103/794bbc8359898c22.jpg aaaa on chce palucha do ucha wsadzic Klockowi:placz::placz::placz: Quote
dbsst Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 widzisz to te fluidy między nami hahahahhahaha Pan Pies miał ciężkie życie musiał bawić Pana Rafałka :diabloti: Quote
clockwork Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 [quote name='evaxon']http://images28.fotosik.pl/103/794bbc8359898c22.jpg aaaa on chce palucha do ucha wsadzic Klockowi:placz::placz::placz: nie do ucha ... jeno do NOSA... bo było pytanie...."gdziepiesek ma nos" :cool1: ale paluszek prawie wyszedł... uchem :evil_lol: [quote name='dbsst']widzisz to te fluidy między nami hahahahhahaha Pan Pies miał ciężkie życie musiał bawić Pana Rafałka :diabloti: Pan pies bardzo sie cieszkał z wizyty Rafałka... bo w końcu znalazł JELONKA co nonstop rzucał mu piłeczke :evil_lol::evil_lol: zara bedzie Pan legwan ;) Quote
e.v.a Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='clockwork'] aaaaaaaaaaaaaaaammmmmmm... od wujcia Pawcia... na którego Rafałek mówił... mama :cool1: buahahahahahahha.... mamaaaaaaaa:grin: Quote
clockwork Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 [quote name='evaxon']buahahahahahahha.... mamaaaaaaaa:grin: dobrze że mama.... też tak reagowałam... hahahha.... jakby mówił TATA :roll: nie byłoby do śmiechu :cool1: wczoraj puściliśmy legwancia na obchód domku :multi::multi: kilka fotek ;) LOS LEGWANOS ;) Quote
clockwork Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 mlecyk...... ostatni w tym sezonie :evil_lol: Quote
Recommended Posts