Vogue Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='nathaniel']Baba taką fryzurę ma i narzeka :mad::mad: (mnie mam powiedziała, że jak sobie zrobie irokeza to spię na ławcę w parku :roll: ) :lol: lawka w parku fajna rzecz. Rzeskie powietrze, przyroda wokol:loveu: Warto sprobowac:evil_lol: Quote
PIKA Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='clockwork'] ło jesooo... jaka ja stara...:crazyeye: To co Ty taka stara robisz na dogo? :crazyeye: [quote name='clockwork']nie no :oops:, ale bez przesady!!!! kółko różańcowe?? :shocked!:czy ja wyglądam na ...świra??? :mdleje: Nie wiem, :hmmmm: ale zdecydowanie w moherowym bereciku Ci nie do twarzy :evil_lol: [quote name='nathaniel'] (mnie mam powiedziała, że jak sobie zrobie irokeza to spię na ławcę w parku :roll: ) MOże Klockowa Cie zaadoptuje :lol: Quote
clockwork Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='nathaniel']Baba taką fryzurę ma i narzeka :mad::mad: (mnie mam powiedziała, że jak sobie zrobie irokeza to spię na ławcę w parku :roll: ) :lol: no i ma racje!!! :razz: kto to widział!!! baba z irokezem!!! :crazyeye: irokez=narkotiki!!! ja mam wygolone ino z prawej strony- z lewej nie... dlatego na ławce śpie tylko w połowie....:eviltong: łobejrz... lewa strona... Quote
Samturia Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Ej, no Irokez nie równa się narkotyk8i, Irokez=Rak i inne wstrętne choroby, do tego przeziębienie od spania na ławce :P Quote
nathaniel Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Samturia RAK? Klockowa - od kiedy irokez=narkotyki ? :cool1: Do używek mnie nie ciągnie :p i mamcia o tym wie. Dawno mi przeszło na irokeza ... ;) Nawet oparcie w bratu/bracie (?) miałam, ale też odetchnął z ulgą, że mi preszło. Quote
Samturia Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Ah Nathaniel kochana, przecież to myślenie "moherowych beretów" :) Quote
clockwork Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='PIKA']To co Ty taka stara robisz na dogo? :crazyeye: pilnuję młodzieży żeby się za bardzo nie zdemoralizowała Nie wiem, :hmmmm: ale zdecydowanie w moherowym bereciku Ci nie do twarzy :evil_lol: zupełnie nie!! Quote
Alicja Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 :pheloł Klocusiowe ....wystawiłam Cearego za drzwi ...czytaj do pracy , a ja szybciutko na kompik:evil_lol::evil_lol::evil_lol:..... a wiesz że myślałam o SMSiku ale tak cholera całkiem podpadłabym jako maniaczka:razz: a wiesz ze ty masz dluższe włosy ode mnie Quote
clockwork Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='Samturia']Ej, no Irokez nie równa się narkotyki, Irokez=Rak i inne wstrętne choroby, do tego przeziębienie od spania na ławce :P hihi!!! tak jak mówisz!!! [quote name='nathaniel']Samturia RAK? Klockowa - od kiedy irokez=narkotyki ? :cool1: Do używek mnie nie ciągnie :p i mamcia o tym wie. Dawno mi przeszło na irokeza ... ;) Nawet oparcie w bratu/bracie (?) miałam, ale też odetchnął z ulgą, że mi preszło. [quote name='Samturia']Ah Nathaniel kochana, przecież to myślenie "moherowych beretów" :) dokładnie... czytaj co napisała Samturia... tak właśnie o mnie mówią... narkomanka!!! wczoraj zaś słuchałam pacjentów dentystki która przyjmuje obok mojego sklepu... dziadki sie zgadały o tatuażach!! toż to gupota!! od tych tatuaży to raka można dostać!!! są już ofiary śmiertelne!!! gupia ta młodzież teraz!!! taka niemyśląca!! Quote
clockwork Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:pheloł Klocusiowe ....wystawiłam Cearego za drzwi ...czytaj do pracy , a ja szybciutko na kompik:evil_lol::evil_lol::evil_lol:..... a wiesz że myślałam o SMSiku ale tak cholera całkiem podpadłabym jako maniaczka:razz: a wiesz ze ty masz dluższe włosy ode mnie no tak... wcale nie przypuszczałam że siedzicie na dogo!!! ależ byłabym zdziwiona!!:crazyeye: Quote
Alicja Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='clockwork']no tak... wcale nie przypuszczałam że siedzicie na dogo!!! ależ byłabym zdziwiona!!:crazyeye: :razz:no tak na dogo ...o tej porze ...porządna młodziez już w łóżeczku z termoforem :oops:leży Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='clockwork']no tak... wcale nie przypuszczałam że siedzicie na dogo!!! ależ byłabym zdziwiona!!:crazyeye: i z tego wszystkiego az Ci sie włosy z jednej strony ze zdziwienia wysoko uniosły:diabloti: :loveu: Quote
Samturia Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Clockowa, a po takich tatuażach z chipsów i gazet też sie ma raka? jeś.i tak to ja już nie żyje :evil_lol: Quote
clockwork Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:no tak na dogo ...o tej porze ...pożądna młodziez już w łóżeczku z termoforem :oops:leży z termoforem powiadasz... :hmmmm:.. niech go zwą jak chcą... termofor :siara: [quote name='Agunia-Pańciunia)']i z tego wszystkiego az Ci sie włosy z jednej strony ze zdziwienia wysoko uniosły:diabloti: :loveu: do oczków nie lecą... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='clockwork']z do oczków nie lecą... tak to istotna zaleta.....:diabloti: Quote
clockwork Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='Samturia']Clockowa, a po takich tatuażach z chipsów i gazet też sie ma raka? jeś.i tak to ja już nie żyje :evil_lol: po czipsach sie ma raka!! :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='clockwork']z termoforem powiadasz... :hmmmm:.. niech go zwą jak chcą... termofor :siara: do oczków nie lecą... :cool3:noooo jak młodzież to tylko z termoforem;)....przecie my dziewice wszystkie jesteśmy:p oooo co do włosków to moim marzeniem w dzieciństwie była bujna grzywa ....tyle że ja mam okrutny zarost/:evil_lol:/...i straszne zagęszczenie upierzenia to mi sie to nigdy nie udało:shake:....a teraz mam krótsze od Klocusiowej .....i dalej wyglądam jak w czapce:placz: Quote
Vogue Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='clockwork']po czipsach sie ma raka!! :evil_lol: A po tlustym rozwolnienie:evil_lol: Quote
nathaniel Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Moherowe berety to dzieci Ojca Rydzyka to wszystko tłumaczy :lol: Quote
Alicja Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Vogue']A po tlustym rozwolnienie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to jednak ten rak po czipsach mniej czasochłonny;) Quote
PIKA Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] porze ...pożądna młodziez już w łóżeczku z termoforem :oops:leży z termoforem, czy termosem? :evil_lol: Quote
clockwork Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:noooo jak młodzież to tylko z termoforem;)....przecie my dziewice wszystkie jesteśmy:p ALU!!! w wieku 17 lat.. jeszcze nikt Cię nie bzyknął??? :crazyeye: tyle że ja mam okrutny zarost/:evil_lol:/ :crazyeye::crazyeye::crazyeye:może to przez ten zarost właśnie... ....a teraz mam krótsze od Klocusiowej ..... no nie wiem.... ja gole... [quote name='Vogue']A po tlustym rozwolnienie:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='nathaniel']Moherowe berety to dzieci Ojca Rydzyka to wszystko tłumaczy :lol: wy... wy... wy... antychrysty Wy!!!! Ojcieć dyriektor przeszkadza:angryy: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to jednak ten rak po czipsach mniej czasochłonny;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='PIKA']z termoforem, czy termosem? :evil_lol: w skarpetkach, czy bez?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='clockwork']w skarpetkach, czy bez?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: skrapety to sa antygwałtki wiec bardzo mało sexowne- odpadaja:diabloti: Quote
clockwork Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']skrapety to sa antygwałtki wiec bardzo mało sexowne- odpadaja:diabloti: aleee... no co Ty gadasz... :crazyeye:.. prosze rozwiń ten temat, bo z opowiadan wiem, że ... coś mnie kłamczuszkasz...:mad: Quote
Recommended Posts