Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='nathaniel']Baba taką fryzurę ma i narzeka :mad::mad:
(mnie mam powiedziała, że jak sobie zrobie irokeza to spię na ławcę w parku :roll: ) :lol:

lawka w parku fajna rzecz. Rzeskie powietrze, przyroda wokol:loveu:
Warto sprobowac:evil_lol:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']

ło jesooo... jaka ja stara...:crazyeye:
To co Ty taka stara robisz na dogo? :crazyeye:

[quote name='clockwork']nie no :oops:, ale bez przesady!!!! kółko różańcowe?? :shocked!:czy ja wyglądam na ...świra??? :mdleje:
Nie wiem, :hmmmm: ale zdecydowanie w moherowym bereciku Ci nie do twarzy :evil_lol:

[quote name='nathaniel'] (mnie mam powiedziała, że jak sobie zrobie irokeza to spię na ławcę w parku :roll: )

MOże Klockowa Cie zaadoptuje :lol:

Posted

[quote name='nathaniel']Baba taką fryzurę ma i narzeka :mad::mad:
(mnie mam powiedziała, że jak sobie zrobie irokeza to spię na ławcę w parku :roll: ) :lol:

no i ma racje!!! :razz: kto to widział!!! baba z irokezem!!! :crazyeye: irokez=narkotiki!!! ja mam wygolone ino z prawej strony- z lewej nie... dlatego na ławce śpie tylko w połowie....:eviltong:
łobejrz...
lewa strona...

Posted

Samturia RAK?
Klockowa - od kiedy irokez=narkotyki ? :cool1:
Do używek mnie nie ciągnie :p i mamcia o tym wie.

Dawno mi przeszło na irokeza ... ;)
Nawet oparcie w bratu/bracie (?) miałam, ale też odetchnął z ulgą, że mi preszło.

Posted

[quote name='PIKA']To co Ty taka stara robisz na dogo? :crazyeye:

pilnuję młodzieży żeby się za bardzo nie zdemoralizowała
Nie wiem, :hmmmm: ale zdecydowanie w moherowym bereciku Ci nie do twarzy :evil_lol:

zupełnie nie!!

Posted

:pheloł Klocusiowe ....wystawiłam Cearego za drzwi ...czytaj do pracy , a ja szybciutko na kompik:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....
a wiesz że myślałam o SMSiku ale tak cholera całkiem podpadłabym jako maniaczka:razz:

a wiesz ze ty masz dluższe włosy ode mnie

Posted

[quote name='Samturia']Ej, no Irokez nie równa się narkotyki,
Irokez=Rak i inne wstrętne choroby, do tego przeziębienie od spania na ławce :P

hihi!!! tak jak mówisz!!!
[quote name='nathaniel']Samturia RAK?
Klockowa - od kiedy irokez=narkotyki ? :cool1:
Do używek mnie nie ciągnie :p i mamcia o tym wie.

Dawno mi przeszło na irokeza ... ;)
Nawet oparcie w bratu/bracie (?) miałam, ale też odetchnął z ulgą, że mi preszło.

[quote name='Samturia']Ah Nathaniel kochana, przecież to myślenie "moherowych beretów" :)
dokładnie... czytaj co napisała Samturia... tak właśnie o mnie mówią... narkomanka!!! wczoraj zaś słuchałam pacjentów dentystki która przyjmuje obok mojego sklepu... dziadki sie zgadały o tatuażach!! toż to gupota!! od tych tatuaży to raka można dostać!!! są już ofiary śmiertelne!!! gupia ta młodzież teraz!!! taka niemyśląca!!

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pheloł Klocusiowe ....wystawiłam Cearego za drzwi ...czytaj do pracy , a ja szybciutko na kompik:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....
a wiesz że myślałam o SMSiku ale tak cholera całkiem podpadłabym jako maniaczka:razz:
a wiesz ze ty masz dluższe włosy ode mnie

no tak... wcale nie przypuszczałam że siedzicie na dogo!!! ależ byłabym zdziwiona!!:crazyeye:

Posted

[quote name='clockwork']no tak... wcale nie przypuszczałam że siedzicie na dogo!!! ależ byłabym zdziwiona!!:crazyeye:
:razz:no tak na dogo ...o tej porze ...porządna młodziez już w łóżeczku z termoforem :oops:leży

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:no tak na dogo ...o tej porze ...pożądna młodziez już w łóżeczku z termoforem :oops:leży
z termoforem powiadasz... :hmmmm:.. niech go zwą jak chcą... termofor :siara:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']i z tego wszystkiego az Ci sie włosy z jednej strony ze zdziwienia wysoko uniosły:diabloti: :loveu:

do oczków nie lecą...

Posted

[quote name='clockwork']z termoforem powiadasz... :hmmmm:.. niech go zwą jak chcą... termofor :siara:

do oczków nie lecą...

:cool3:noooo jak młodzież to tylko z termoforem;)....przecie my dziewice wszystkie jesteśmy:p

oooo co do włosków to moim marzeniem w dzieciństwie była bujna grzywa ....tyle że ja mam okrutny zarost/:evil_lol:/...i straszne zagęszczenie upierzenia to mi sie to nigdy nie udało:shake:....a teraz mam krótsze od Klocusiowej .....i dalej wyglądam jak w czapce:placz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool3:noooo jak młodzież to tylko z termoforem;)....przecie my dziewice wszystkie jesteśmy:p

ALU!!! w wieku 17 lat.. jeszcze nikt Cię nie bzyknął??? :crazyeye:
tyle że ja mam okrutny zarost/:evil_lol:/
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:może to przez ten zarost właśnie...
....a teraz mam krótsze od Klocusiowej .....

no nie wiem.... ja gole...

[quote name='Vogue']A po tlustym rozwolnienie:evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='nathaniel']Moherowe berety to dzieci Ojca Rydzyka to wszystko tłumaczy :lol:
wy... wy... wy... antychrysty Wy!!!! Ojcieć dyriektor przeszkadza:angryy:

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to jednak ten rak po czipsach mniej czasochłonny;)
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']skrapety to sa antygwałtki wiec bardzo mało sexowne- odpadaja:diabloti:

aleee... no co Ty gadasz... :crazyeye:.. prosze rozwiń ten temat, bo z opowiadan wiem, że ... coś mnie kłamczuszkasz...:mad: