BeaC Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 przyszlam...trochę poczytywałam a trochę NIE:eviltong: i tak gupoty sadzicie:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
jonQuilla Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Cześć :multi::multi::multi: Miłego dnia przyszłam tutaj życzyć :) :loveu: Quote
Pysia Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Witaj Klockowa :multi: Wiem, wiem - Ocipiała zawitała :diabloti::evil_lol: Bo udawała że nic innego do roboty nie miała :cool1::evil_lol: Kuna ja jakby nie foty to miałabym 120 GB wolnego :crazyeye: Chyba muszę ponagrywać je na płyty :evil_lol: Wiesz....Świat jest piękny :loveu: [quote name='emdziolek']Nikt nie chce zgadywać? To nie:roll: Ale i tak wam sie pokaże:) Uwaha oto Ja: Buahahahaha myślałam ze to moja fota buahahahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 [quote name='Alicja']:shake:...a ja nie wiem ile mam ...ale jak bede mieć tylko swojego kompecka to bedę wiedzieć ...:roll:...mam nadzieję ...;) Dam Ci emotke ...........:loveu: EMOTKOM STOP!!!! :diabloti::diabloti: a niech cie bedzie [quote name='emdziolek']Czeeeść:cool3: Cicho sza! 1.nie jestem uzależniona od Dogo! 2. Wytrzymam dwa dni bez dogomani!:diabloti: 3. Nie jestem uzależniona 4 Dogo blee 5.dogo blee!! Yo yo madafaka! A teraz Zagadka kim jest Emilka: /?? Nie pytajcie jaka nagroda- fajna:cool3: :diabloti: buuuuhahahhahah.... pewnie że dasz rade bez dogo :roll: wszystkie byśmy dały.... w razie KONIECZNOŚCI :roll: [quote name='emdziolek'] haha podpowiem... mam skrzydełka i ogonek:roflt: :hmmmm: ????????????????? [quote name='emdziolek']Nikt nie chce zgadywać? To nie:roll: Ale i tak wam sie pokaże:) Uwaha oto Ja: :crazyeye: :roll: Quote
clockwork Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 [quote name='malawaszka']hahah Emilka oszalała :evil_lol: :stupid: [quote name='Paula_']Tylko Tobie mogło to się przydarzyć :evil_lol: ;) :grins: :grins: [quote name='teqquila']Witanko z samego ranka przeczytalam wsystko i wiem ile masz wolnego miejsca :evil_lol: witaneczko .... nooooooo 6 6 6 :diabloti: [quote name='emdziolek']Ja oszalałam? :hmmmm: Nigdy w życiu:evil_lol: Diamniołek:diabloti: Wpadłam zawitać z rańca i uciekam do Ełku:loveu: Wracam za dwa dni!:multi: dasz rade bez kompka :razz::razz: [quote name='BeaC']przyszlam...trochę poczytywałam a trochę NIE:eviltong: i tak gupoty sadzicie:eviltong: to ONE :grins: [quote name='Pysia']Witaj Klockowa :multi: Wiem, wiem - Ocipiała zawitała :diabloti::evil_lol: Bo udawała że nic innego do roboty nie miała :cool1: Wiesz....Świat jest piękny :loveu: Buahahahaha myślałam ze to moja fota buahahahaha:evil_lol: buuuhahhahhaha.... Pysia.. tyś naprawde ocipiała :diabloti: [quote name='jonQuilla']Cześć :multi: Miłego dnia przyszłam tutaj życzyć :loveu: :oops::oops: dziękować i vice versa ;) BERECZEK wszystkim..... zaspałam Quote
Patikujek Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 część zajrzałam tu bo chciałam zobaczyć psa morderce i co...zawiodłam się tylko przytulasek jakiś taki łagodny, nawet dziecka nie zjadł:shake: Liczyłam że uda mi sie całą galerię przejrzeć ale nici z tego, za dużo tu stron:shake: Ale może kiedyś mi się uda.... Quote
clockwork Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 [quote name='Alicja']Przyszłam się z Wami przywitać :hand: :B-fly::B-fly: [quote name='Werka']Czieeeeeść :loveu::loveu::loveu: :hand: :hand: Quote
clockwork Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 [quote name='Patikujek']część zajrzałam tu bo chciałam zobaczyć psa morderce i co...zawiodłam się tylko przytulasek jakiś taki łagodny, nawet dziecka nie zjadł:shake: Liczyłam że uda mi sie całą galerię przejrzeć ale nici z tego, za dużo tu stron:shake: Ale może kiedyś mi się uda.... buuuuhahhahahha... przepraszam że cie zawiodłam :oops::oops::oops: spróbuje sie/psa poprawić... naucze go zjadania wszystkiego co sie rusza... na razie jest na etapie.... pożerania much .. moli... i wszystkiego co sie bzyka... TFU!!! i wszystkiego co bzyka i lata :evil_lol::evil_lol: witamy u nas ;) Quote
e.v.a Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 bede czarna bede czarna:multi::multi::multi::evil_lol: albo i nie:roll: witaneczko z rana:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 [quote name='evaxon']bede czarna bede czarna:multi::multi::multi::evil_lol: albo i nie:roll: witaneczko z rana:loveu::loveu::loveu::loveu: czarna i gruba :cool1: albo i... chuda :eviltong: witaneczko z...... samiućkiego ranka :roll::roll: Quote
Alicja Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='clockwork']:B-fly::B-fly: :loveu::loveu::loveu:dawno mnie nikt kffiatami nie witał .... Quote
clockwork Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 pana psa fotek kilka ;) Clockwork... Orange :roll: koryto... chrum chrum :cool1: Quote
clockwork Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 [quote name='Alicja']:loveu::loveu::loveu:dawno mnie nikt kffiatami nie witał .... bo dawno cie u nas nie było :roll::roll::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Alicja Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 :loveu::loveu::loveu:piękne Clockwork Orange :loveu: http://images31.fotosik.pl/20/05e3a39a8b7b84e4.jpg Quote
Anja33 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Czeeeeeeeeee Klocusiowa z Ferajną Poka co masz ciekawego w geszefcie w interesującej mnie tematyce :modla::modla::modla: Quote
Alicja Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='clockwork']bo dawno cie u nas nie było :roll::roll::eviltong::eviltong::eviltong: :hmmmm: pomyślmy ..........:roll:......czasem myślimy :razz: No to znów jestem i siem witam :Rose: Quote
clockwork Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 [quote name='Anka12']Czeeeeeeeeee Klocusiowa z Ferajną Poka co masz ciekawego w geszefcie w interesującej mnie tematyce :modla::modla::modla: haha... znaczy co... w sumie nie mam nic pozatym co miałam......... ;) Quote
clockwork Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 [quote name='Alicja']:hmmmm: pomyślmy ..........:roll:......czasem myślimy :razz: No to znów jestem i siem witam :Rose: buuuuhahahha... zaś sie witasz :razz::razz: to juz na jutro..:hmmmm:. czy jak??? :evil_lol::evil_lol: masz za to chlorka ta fota kijowej jakości... ale musiałam ją dać... bo w tle.... w telewizorni :razz::razz: co??? no co???? :multi: NASZE ULUBIONE!!! :diabloti: EDIT... to ta fota... złej jakości ... nie wiem po co ją dałam :hmmmm: Quote
Anja33 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='clockwork']haha... znaczy co... w sumie nie mam nic pozatym co miałam......... ;) Wiesz Mikołaj blisko mus sobie jakiś prezent kupić:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
clockwork Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 [quote name='Anka12']Wiesz Mikołaj blisko mus sobie jakiś prezent kupić:eviltong::eviltong::eviltong: buuhahhahah.... taka duża i wierzy w mikołaja :shake::shake: nie mam Aniu nic nowego.... moge ci zrobić zegarek chodzący do tyłu... z mikołajem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='clockwork']buuuuhahahha... zaś sie witasz :razz::razz: to juz na jutro..:hmmmm:. czy jak??? :evil_lol::evil_lol: masz za to chlorka http://images34.fotosik.pl/20/9fe3c1b75b8d419b.jpg dzięki za Klocuszka :loveu::loveu::loveu: witam się jeszcze dzisiejszo ....mam nadzieje dożyć jutra :roll: ta fota kijowej jakości... ale musiałam ją dać... bo w tle.... w telewizorni :razz::razz: co??? no co???? :multi: NASZE ULUBIONE!!! :diabloti: o masz .......musialas .......:roll:...no chyba ze coś wygrałas :razz:;) Quote
Recommended Posts