clockwork Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 [quote name='evaxon']tera to ty idz do mego blogaska i odpowiedz na zadane tam pytanie:diabloti: cholera.... ja sie dzisio nachodze... Jebie... Rybnik, PABIANICE, Złotoryja, Wawa, Pokój...... kuchnia.... wc... :eviltong::eviltong::eviltong: ide juz ide.. zara bede ;) EDIT.... byłam w międzyczasie :diabloti: Quote
e.v.a Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='clockwork']cholera.... ja sie dzisio nachodze... Jebie... Rybnik, PABIANICE, Złotoryja, Wawa, Pokój...... kuchnia.... wc... :eviltong::eviltong::eviltong: ide juz ide.. zara bede ;) EDIT.... byłam w międzyczasie :diabloti: ooo jestem wyRÓŻniona:loveu: wielkimi literkami napisana:loveu: wiem ze bylas:diabloti: ale mialas napisac co innego :cool1: Quote
malawaszka Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='clockwork'] buuuuhahhahahah... życie jest piękne :diabloti: żYCIE U TAK JEST PIęKNE!!!! :loveu::loveu::loveu:MIMO BUREJ POGODY :diabloti: Quote
clockwork Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 [quote name='evaxon']ooo jestem wyRÓŻniona:loveu: wielkimi literkami napisana:loveu: wiem ze bylas:diabloti: ale mialas napisac co innego :cool1: nie moge kłamać :roll::roll: to sie gryzie z moim JA :cool1: [quote name='malawaszka']żYCIE U TAK JEST PIęKNE!!!! :loveu::loveu::loveu:MIMO BUREJ POGODY :diabloti: oj taaaak.... :roll::roll: :loveu: a tera zagadka... co łączy te 2 fotecki :razz::razz: MÓJ TELEFON MÓJ KOMPEK - zrzut :roll: Quote
e.v.a Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 twoj komputerek informuje twoj telefonik ile ma miejsca wolnego?:evil_lol::evil_lol:cholera trudna zagadka:cool1::evil_lol: Quote
clockwork Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 [quote name='evaxon']twoj komputerek informuje twoj telefonik ile ma miejsca wolnego?:evil_lol::evil_lol:cholera trudna zagadka:cool1::evil_lol: noooo... ale ILE :razz::razz: ma miejsca wolnego :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
jonQuilla Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 cóż za ładna liczba 666 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
emdziolek Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='jonQuilla']cóż za ładna liczba 666 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I to właśnie mają wspólnego te dwa obrazki:evil_lol: tyyyle wolnego miejsca:diabloti: Madziu, czas zapełnić je fotami :evil_lol: Quote
clockwork Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 [quote name='jonQuilla']cóż za ładna liczba 666 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='emdziolek']I to właśnie mają wspólnego te dwa obrazki:evil_lol: tyyyle wolnego miejsca:diabloti: Madziu, czas zapełnić je fotami :evil_lol: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
e.v.a Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 no duuzo ma duuuzo:diabloti:sie nie chwal :evil_lol: tak wiem chodzi o 6:eviltong: 6:eviltong: 6 :eviltong: a moj ma tylko tyle:-( Quote
clockwork Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 [quote name='evaxon']no duuzo ma duuuzo:diabloti:sie nie chwal :evil_lol: tak wiem chodzi o 6:eviltong: 6:eviltong: 6 :eviltong: a moj ma tylko tyle:-( oooooo... lipa.... w zajętym miejscu 26,6 :shake::shake: a nie mogła być szóstka pierwsza?? :razz: Quote
e.v.a Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='clockwork']oooooo... lipa.... w zajętym miejscu 26,6 :shake::shake: a nie mogła być szóstka pierwsza?? :razz: hahaa była bym szczesliwa gdyby tak bylo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 [quote name='evaxon']hahaa była bym szczesliwa gdyby tak bylo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a zawsze mówie ze szóstki to pełnia szczęścia:loveu: trzy szóstki:diabloti: Quote
e.v.a Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='clockwork']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a zawsze mówie ze szóstki to pełnia szczęścia:loveu: trzy szóstki:diabloti: hyhyhy 10znacków Quote
Akadna Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Cześć!:D A ja się pochwale..xD i powiemxD a właściwie napisze xD ze mam Zajętego miejsca 5,77 GB :D Wolnego miejsca 8,47 GB :D :eviltong: Quote
Gonitwa Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Skoro Wy tu o miejscu to ja mam... Na C- wolne 14, 5GB, zajęte 10, 5 GB Na D- wolne 17, 8GB, zajęte 7,8 GB Na E- wolne 918kGB, zajęte 49,1GB Na F- wolne 9,99 GB(szkoda, że nie odwrotnie;)), zajęte 39GB... No skończyłam wreszcie;) Quote
Alicja Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 :shake:...a ja nie wiem ile mam ...ale jak bede mieć tylko swojego kompecka to bedę wiedzieć ...:roll:...mam nadzieję ...;) Dam Ci emotke ...........:loveu: Quote
emdziolek Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Czeeeść:cool3: Uehehehe!! AVE SATAN:evil_lol: Tzn Ave Ma ryja:grin: Haha ale że mam humorek w deche Dobra idU ja w kimono bo mnie nie będzie do Soboty na Dogo Cicho sza! 1.nie jestem uzależniona od Dogo! 2. Wytrzymam dwa dni bez dogomani!:diabloti: 3. Nie jestem uzależniona 4 Dogo blee 5.dogo blee!! Yo yo madafaka! A teraz Zagadka kim jest Emilka: /?? Nie pytajcie jaka nagroda- fajna:cool3: :diabloti: Quote
emdziolek Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='Gonitwa']Janiołecek!!!! Mamy pierwszą odpowiedź:evil_lol: Czekamy na reszte:lol: haha podpowiem... mam skrzydełka i ogonek:roflt: Quote
emdziolek Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Nikt nie chce zgadywać? To nie:roll: Ale i tak wam sie pokaże:) Uwaha oto Ja: Quote
malawaszka Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 hahah Emilka oszalała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='clockwork']MÓJ TELEFON MÓJ KOMPEK - zrzut :roll: Tylko Tobie mogło to się przydarzyć :evil_lol: ;) [quote name='emdziolek']A teraz Zagadka kim jest Emilka: /?? Rozdwojenie jaźni :hmmmm: Jamniołek z różkami :evil_lol: Quote
teqquila Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Witanko z samego ranka :evil_lol::evil_lol: przeczytalam wsystko i wiem ile masz wolnego miejsca :evil_lol::evil_lol: Quote
emdziolek Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='malawaszka']hahah Emilka oszalała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja oszalałam? :hmmmm: Nigdy w życiu:evil_lol: [quote name='Paula_'] Rozdwojenie jaźni :hmmmm: Jamniołek z różkami :evil_lol: Diamniołek:diabloti: Wpadłam zawitać z rańca i uciekam do Ełku:loveu: Wracam za dwa dni!:multi: Quote
Recommended Posts