Alicja Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 [quote name='Gonitwa']Hejo;) Ależ śliczne czerwone ścianki- zawsze takie chciałam.... nie widzę przeszkód ;)...nic tylko pomalować :grins: Quote
Paula Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Kozacko pokój wygląda :multi: Bez kitu, jestem pod wrażeniem :razz: http://images33.fotosik.pl/15/e9fbf23e3c5403f0.jpg stoliczek super :multi: http://images33.fotosik.pl/15/fde035ac65c33f54.jpg jaką Chlorek ma tu minę :grin: Cze wyremontowana :multi: :loveu: Quote
basia2202 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 bez kija nie podchodź:diabloti: http://images33.fotosik.pl/15/fde035ac65c33f54.jpg witanko czwartkowe w wyremontowanym blogasku Chlorkowym :loveu::loveu::loveu: Quote
teqquila Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Witanko :evil_lol: wpadlam pierwszy raz ale nie ostatni :evil_lol::evil_lol: tylko nie nadrobie tego wszystkiego:evil_lol: bom to nie mozliwe <chyba :roll:> pokojiz zajefajny chyba remoncik musze u siebiem zroic:evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Dzienkju za wyjaśnienia od urządzeniu do malowania :lol::lol::lol: Witanko deszczowe :shake: Quote
e.v.a Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 witanko w Waszym Blogasku:loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 [quote name='emdziolek']Hej Madziu:loveu: ja tez o Tobie pamietam i wpadam odwiedzic:loveu: noooo... miałam taką nadzieje pomarańczowa (i nie tylko) że mimo że ja nie daje rady zajrzeć wszędzie wy pamiętacie o nas :loveu: [quote name='zuzolandia']zaszpanuja zrobia fota i Ci pokoza ehhehehehe;-) trza bylo upierdliwy sasiadzce hajcong na leb wciepnac heheheh my jak bulili sciana to pol osiedla slyszalo heeheheheheh dawaj ta fota tego nie czarnego i brzydszego od mojego stoliczka :diabloti: qrde... że ja nie wpadła na tego pomysła, coby jej wciepnyć tyn hajcong do żici :cool1: następną razą ma to jak w banku.... niech ino klupnie :mad: [quote name='evaxon']ołłjeeeee:evil_lol: w sumie dobrze ci sie kojarza;) sa 2 zakłady farmacełtyczne Polfa i Aflofarm .... POLFA!!! :multi: właśnie z tym sie mi kojarzyło :cool1: Pabianice miasto bycze.... cztery domy, 2 ulice :roll: i Polfa :evil_lol: [quote name='dbsst']no no no Piwoszko widze, że masz piękny pokój :loveu: W deche jest :multi: wiadomo.... :roll: wszystko za co sie biore... wygląda pienknie :eviltong: [quote name='ice_t']to coś do malowania u mnie nazywa się euromal ale na dziurawych i porowatycvh ścianach nie za dobrze się sprawdza, trzeba tez uwazać na włosie w tej gąbce, bo jak się kupi kiepska gąbkę to włosie wyłazi i zostaje na ścianie. wolę pędzel :evil_lol: a pokoik w super kolorkach, Klocek to taki pomagier jak i mój Leon, wszystkie kolory miał na sobie jak robiłam remont przeca mówiłam, że sprawdza sie zaje2biście na gładkich powierzchniach... studio przeleciałam w 1 dzień... SAMA!!! Klocuś w studio nie mógł pomagać.... ale w domku był niezastąpiony :cool1: [quote name='evaxon']hahaha cioteczka znowu przynudza:evil_lol: tym razem pan pies usnął:evil_lol: zemdlał wręcz :cool1: [quote name='Alicja']:obrazic: ...wcale nie przynudza tylko uspokajała ...żeby juz nie pracował a odpoczął :grins: tak... bo sie borok przepracował... spać nie dali ... kontrolować musiał :diabloti: Quote
clockwork Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 [quote name='Werka']Gdzie to ma oczy :o http://images32.fotosik.pl/16/568b01d488e3d7fa.jpg TO se wydrapało oki .... ;) [quote name='Gonitwa']Hejo;) Ależ śliczne czerwone ścianki- zawsze takie chciałam.... chcieć=mieć ;) czerwono... jak w....................................................................................... piekle [quote name='Alicja']nie widzę przeszkód ;)...nic tylko pomalować :grins: TYLKO.... pomalować :roll: [quote name='Paula_']Kozacko pokój wygląda :multi: Bez kitu, jestem pod wrażeniem :razz: http://images33.fotosik.pl/15/e9fbf23e3c5403f0.jpg stoliczek super :multi: http://images33.fotosik.pl/15/fde035ac65c33f54.jpg jaką Chlorek ma tu minę :grin: Cze wyremontowana :multi: :loveu: ja wiem czy kozacko?? :hmmmm:... na pewno czysto i przyjemnie... tak........:hmmmm: reomatycznie :cool1: [quote name='basia2202']bez kija nie podchodź:diabloti: http://images33.fotosik.pl/15/fde035ac65c33f54.jpg witanko czwartkowe w wyremontowanym blogasku Chlorkowym :loveu::mad: podeszłam z kijem :razz: witanko czwartkowo w wyremontowanym chlorkowym blogasku :roll: [quote name='Alicja'] WITANKO HELL.............................................................................................. OOOO!!!! Quote
clockwork Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 [quote name='teqquila']Witanko :evil_lol: wpadlam pierwszy raz ale nie ostatni :evil_lol: tylko nie nadrobie tego wszystkiego:evil_lol: bom to nie mozliwe <chyba :roll:> pokojiz zajefajny chyba remoncik musze u siebiem zroic:evil_lol: ooooooo :multi::multi::multi: TEKILA!!!! dzieńdoberek w NASZYM blogasku :multi: ja bym tam na Twoim miejscu nadrobiła .... wiele ważnych rzeczy przegapisz :roll: zapraszamy znów :loveu: [quote name='malawaszka']Dzienkju za wyjaśnienia od urządzeniu do malowania :lol: Witanko deszczowe :shake: aaa proncie, proncie ... no problemos ;) jakie zaś deszczowe... u nas słoneczko ... chłodno ale słonecznie :diabloti: [quote name='evaxon']witanko w Waszym Blogasku:loveu: i MY cie witamy z samiego Jebia :multi: Quote
zuzolandia Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 czesc i czolem ;-) za loknym jest tak paskudnie .....nawet mi sie nie chce do roboty zbierac .....bleeeeeeeeeeeeee zrobia ta fota potym Quote
zuzolandia Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 no jaaaaaaaa i zarozki ino slypia roztworzom to o pronciu godajom........ Quote
malawaszka Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='clockwork'] jakie zaś deszczowe... u nas słoneczko ... chłodno ale słonecznie :diabloti: :crazyeye: qrna na północ słońce, na południe słonce - tylko u mnie szaro buro??? :placz::angryy: Quote
zuzolandia Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 KLOCKOWO CYGANI!!!!! NA POLUDNIU CIMA ZIMA I HU HU !!!!!!!!!!!! Quote
jonQuilla Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Witam :loveu::multi::multi: Uściski dla Was :loveu::loveu: Quote
emdziolek Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 MADZIU!! Gdzie jestes??:razz: dziemdoberek:diabloti: Quote
teqquila Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 u mnie tyz szaro i buro az sioe z domecku nie kce wyjsc a trza zakupki zrobic :evil_lol::evil_lol: trudno bedzie nadrobic te wszystkie sroniczki :evil_lol::evil_lol: ale od dzis bede sie meldowac i wszyko widzeiec :evil_lol: Quote
clockwork Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 [quote name='zuzolandia'] czesc i czolem ;-) za loknym jest tak paskudnie .....nawet mi sie nie chce do roboty zbierac .....bleeeeeeeeeeeeee zrobia ta fota potym kajś widziołach tego potwora jusz :hmmmm: dowej ta fota łobleśnego NIECZORNEGO stoliczka :diabloti: P.S. nie ić do roboty... robota nie zając :roll: [quote name='zuzolandia']no jaaaaaaaa i zarozki ino slypia roztworzom to o pronciu godajom........ gdzie??:crazyeye: kto??? :cool1: ja gadam nawet przez sen o......................................................:oops: [quote name='malawaszka']:crazyeye: qrna na północ słońce, na południe słonce - tylko u mnie szaro buro??? :placz::angryy: buuuuhahhahahah... życie jest piękne :diabloti: [quote name='zuzolandia']KLOCKOWO CYGANI!!!!! NA POLUDNIU CIMA ZIMA I HU HU !!!!!!!!!!!! ... zaraz tam cygani :p ja mieszkam jeszcze bardziej na południu.... mamy :hmmmm: może nie upał... ale ciepełko :loveu: [quote name='jonQuilla']Witam :loveu::multi: Uściski dla Was :loveu: cześć żonkilka!!! cie też uściskujemy :loveu: [quote name='emdziolek']MADZIU!! Gdzie jestes??:razz: dziemdoberek:diabloti: :sweetCyb::sweetCyb: TU!!!!!!!!!!!!!!!!! [quote name='teqquila']u mnie tyz szaro i buro az sioe z domecku nie kce wyjsc a trza zakupki zrobic :evil_lol: trudno bedzie nadrobic te wszystkie sroniczki :evil_lol: ale od dzis bede sie meldowac iwszyko widzeiec :evil_lol: :roll: cokolwiek miałaś na myśli... jestem ZA :loveu: Quote
emdziolek Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='clockwork'] :sweetCyb::sweetCyb: TU!!!!!!!!!!!!!!!!! HURA!!!!!!!:multi::multi::multi: Quote
e.v.a Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='clockwork'] POLFA!!! :multi: właśnie z tym sie mi kojarzyło :cool1: Pabianice miasto bycze.... cztery domy, 2 ulice :roll: i Polfa :evil_lol: to nie prafda:-( mamy jeszcze philipsa:diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 [quote name='emdziolek']HURA!!!!!!!:multi::multi::multi: :roll::roll::roll: co w tym HURRA?? :razz::razz: :diabloti: [quote name='evaxon']to nie prafda:-( mamy jeszcze philipsa:diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: FILI..... PSA???? masz nowego psa??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: fila brasileiro :razz::razz::razz::razz: Quote
e.v.a Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='clockwork'] FILI..... PSA???? masz nowego psa??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: fila brasileiro :razz::razz::razz::razz: błehehehehe goopia babo we no sie ogarnij :diabloti: Quote
teqquila Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 hyhyhy mialam na mysli stroniczki hehe cos mi dzis ta klawiatura tu mi psikusy robi no :evil_lol::evil_lol: albo tom me palce :diabloti: tyz jezdem za o Efa siem rozowiutka zrobila :evil_lol: Quote
clockwork Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 [quote name='evaxon']błehehehehe goopia babo we no sie ogarnij :diabloti: jusz.... jusz sie OGAR... nęłam :cool1: i co tera?? :razz::razz: Quote
e.v.a Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='clockwork']jusz.... jusz sie OGAR... nęłam :cool1: i co tera?? :razz::razz: tera to ty idz do mego blogaska i odpowiedz na zadane tam pytanie:diabloti: Quote
Recommended Posts