Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']:cool1:jakby ci się tapeta kleiła do łap ...to co ...dobrze by ci było ...jakby nie można było se polatać za piłeczką :evil_lol::evil_lol::evil_lol:..jakby ci kazali ogonem :hmmmm: nie kazali by ci .......farbę mieszać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
i pyska do korytka z farba wsadzać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i wejść w farbe i potem po podłodze roznieść :roll::roll::roll:

niee.... nie byłoby mi dobrze :cool1:

Posted

[quote name='Anka12']Cześć Madzialeno
Jaki ładny masz teraz pokoik
GRATULUJE TALENTU :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:oops::oops::oops: oj dziękuję...
talent :hmmmm:
walneliśmy szybką i najtańszą robotę... bo nie wiemy ile tam pomieszkamy jeszcze :niewiem: dużo niedociągnięć widać jak sie jest w pokoju, ale nie zamierzam inwestować... ważne że odświeżone i czyste... do pierwszych glutów na ścianie- klockowych oczywiście :mad:

a gdyby ktoś chciał spytać o czarne półki... to od razu dementuje.... WCALE NIE WISZĄ KRZYWO :diabloti::cool1:

Posted

[quote name='evaxon']buahahahaha

http://images33.fotosik.pl/15/ad2a51f8b304c6b7.jpg
inspektor Bartuś najwyrazniej w dupie ma to pasowani ena ucznie:grin: i nie dziwie mu sie hahahaha

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ani tak nie pisz bo przeczyta i bedzie miał asa w rękawie ;)

ALUŚ!!! dzięki za fotaski... mi sie skończyły...

mam jeszcze 666 szwecjowych do przeglądnięcia i przerobienia ale dziś nadrabiam OD PIATKU wsjo

Posted

Pokoik jest superowski:multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu:
Będę miała dużo pokoików do malowania :cool3: liczę na ciebie :diabloti:
Musiałaś wstawiać te fotki mojego nieznośnego synusia :roll: :diabloti: po lekcjach u mojego nieznośnego szwagra :diabloti:
Ja dam jeszcze dowód ;) że to Klocuś bardzo ciężko pracował :loveu: trochę niewyraźne :shake: ale tak mu się spieszyło do dalszej roboty że nie miał czasu na fotki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Aga to spiesz się z budową zanim im werwa opadnie ;)

oooo Klocus ..malował sobie usteczka :hmmmm:....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
http://images31.fotosik.pl/16/6ae8db782ff274ddmed.jpg

już mie werwa opusciła :roll:
i znów łapka mnie napierdziela... :placz: a ortopeda dopiero :hmmm: 7 listopada??... i znów rehabilitacje... i tak do usranej śmierci :placz::placz::placz:

[quote name='Pianka']http://images33.fotosik.pl/15/f9c8a7a961a0e41d.jpg jaki znudzony tym remontem:cool3:

cześć PIANKO!!!! :multi::multi:
on by sie nie nudził... gdybyśmy mu pozwolili "pomagać"
nadzorował prace... był wszędzie :p wszystko kontrolował organoleptycznie.... smak, zapach... TRWAŁOŚC :roll:

Posted

:klacz: pokoik rewelka!!!!! półeczki wcale nie wiszą krzywo :evil_lol:

Bartek będzie zajefajnym kolesiem :loveu:

a Klocka wypożyczę na malowanie u mnie hahaha:loveu:

aha chciałam zapytać jeszcze czym malowałaś te ściany - chodzi mi o to narzędzie do malowania haha - wałek to nie jest pędzel też chyba nie - więc co?? :grins:

Posted

[quote name='malawaszka']:klacz: pokoik rewelka!!!!! półeczki wcale nie wiszą krzywo :evil_lol:

Bartek będzie zajefajnym kolesiem :loveu:

a Klocka wypożyczę na malowanie u mnie hahaha:loveu:

aha chciałam zapytać jeszcze czym malowałaś te ściany - chodzi mi o to narzędzie do malowania haha - wałek to nie jest pędzel też chyba nie - więc co?? :grins:
:cool1:

:ylsuper: już niebawem wychodzi Pawciowa płytka z Bartkiem na wokalu
http://www.myspace.com/cs83sjz nie wiem czy tu jakiś kawałek demo jest :niewiem: ale to Pawcia stronka na MAJSZAJSIE ;)

wypożyczenie klocka?? :shake: nie radze :diabloti:

nie wiem co to :niewiem:.... przeca ja nie malowałam... umarasiłam se ino bluze i spodnie... i domalowałam se 3 paski na dresach :diabloti: żeby wyglądało że PRACOWAŁAM :diabloti:

weszko tak poważnie nie wiem jak to sie nazywa :shake: wygląda tak :

kosztuje 20 zł u nas... do tego jeszcze małe korytko, mała "packa" i całkiem malusieńka do malusieńkich powierzchni:roll:
sprawdza sie zajefajnie na RÓWNYCH powierzchniach... w studio mamy gładź więc myk myk i pomalowane... w domku ściany dziurawe i nierówne więc trza było sie troche pomęczyć.....

Posted

Całkiem przyzwioty;) ten Wasz odświezony pokoik;)

Klocusiowa, a miejsce na bullkalendarz zostawiłaś?????

W tym tygodniu powinien już dotrzeć:multi: