Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I polowanko na gałązkę :siara: tylko którą by tu urwać :roll:

no i przyszedł pańcio i czas do domku :placz: :diabloti:

to na tyle:loveu:

papa :bye:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='evaxon']widzialam jesiennego Klocka:multi::multi::multi:
Klocuś bardzo się cieszy że ktoś ogląda jego foteczki :lol: i posyła soczyste lizy dla wszystkich którzy tu zaglądają :eviltong:

Posted

[quote name='agnes1']Klocuś bardzo się cieszy że ktoś ogląda jego foteczki :lol: i posyła soczyste lizy dla wszystkich którzy tu zaglądają :eviltong:

uujeeeeee to dla mnie :bigcool:to dla mnie:bigcool:

Posted

[quote name='agnes1']Klocuś bardzo się cieszy że ktoś ogląda jego foteczki :lol: i posyła soczyste lizy dla wszystkich którzy tu zaglądają :eviltong:

[quote name='evaxon']uujeeeeee to dla mnie :bigcool:to dla mnie:bigcool:
dla MNIE też

Posted

[quote name='maziak i negra']dopiero teraz obiad??łuu
:hmmmm: a to niby że co ...że późno :cool1:....eee ja tam jem jak glodna jestem ....:grins:

[quote name='Wilejkaros']Dopiero obiad, bo pewnie Klocka szorowali, jak się chłopak upięknił farbą wczoraj!
oj Aniu ...nie czytało się od począteczku :razz:...Klocuś dziś u Niani :loveu:

Posted

Alutka,
litości nie masz! Jak ja mogłabym cofnąć się o te 15 stron, które tu dziś naprodukowałyście, pójść do szkoły, na wybory, skończyć tłumaczenie... Ta niedziela ma tylko 24h... W sumie niedziele mogłyby mieć np. 36h.
Czy Klockowy domyty już? ;)

Posted

[quote name='Wilejkaros']Alutka,
litości nie masz! Jak ja mogłabym cofnąć się o te 15 stron, które tu dziś naprodukowałyście, pójść do szkoły, na wybory, skończyć tłumaczenie... Ta niedziela ma tylko 24h... W sumie niedziele mogłyby mieć np. 36h.
Czy Klockowy domyty już? ;)
:shake:nie było 15 stron ...klamczuszkasz :grins: a czy Klocuś domyty to odpowiem po wieczornym SMSku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']uujeeeeee to dla mnie :bigcool:to dla mnie:bigcool:

[quote name='Alicja']dla MNIE też

[quote name='maziak i negra']i dla mnie i dla mnie hehe
I ja się załapie na obślinienie:evil_lol::evil_lol:

[quote name='Alicja']:crazyeye:i Pawcio nie dał urwać gałązki :mad::mad::mad:
Do tOZu ich, do TOZu:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

SZYBKI RAPORCIK :diabloti:
KLOCUś odstawiony do domeczku :roll:
Zaraz po wejściu do domu zrobił inspekcję ;) włażąc w plamki farby i roznosząc je po całym domku :evil_lol:
Żeby nie było nudno to skierował się do korytka :razz: takiego z farbą i ufarbował sobie morduchę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
WIELKIE BUZIACZKI DLA WAS CIOTECZKI OD KLOCUSIA TAKIE BAAAARDZO KOLOROWE :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='agnes1']SZYBKI RAPORCIK :diabloti:
KLOCUś odstawiony do domeczku :roll:
Zaraz po wejściu do domu zrobił inspekcję ;) włażąc w plamki farby i roznosząc je po całym domku :evil_lol:
Żeby nie było nudno to skierował się do korytka :razz: takiego z farbą i ufarbował sobie morduchę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
WIELKIE BUZIACZKI DLA WAS CIOTECZKI OD KLOCUSIA TAKIE BAAAARDZO KOLOROWE :diabloti::evil_lol:

:loveu::loveu::loveu:oj koffany nie zawiodłeś Cioteczki Alicji :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

dzięki Aguś :loveu:za relację ....właśnie dostałam eska napisanego godzinke temu ;)

Posted

[quote name='agnes1']Żeby nie było nudno to skierował się do korytka :razz: takiego z farbą i ufarbował sobie morduchę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:evil_lol: :D Mam nadzieję, że cykneli mu fotkę przed umyciem pysia :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']:loveu::loveu::loveu:oj koffany nie zawiodłeś Cioteczki Alicji :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

dzięki Aguś :loveu:za relację ....właśnie dostałam eska napisanego godzinke temu ;)

[quote name='Wilejkaros']Oj, Klocuszku, mnie też nie zawiodłeś! Wiedziałam, że ta mordeczka piękna coś spsoci!

[quote name='Paula_']:evil_lol: :D Mam nadzieję, że cykneli mu fotkę przed umyciem pysia :diabloti:

[quote name='malawaszka']hahah ja też mam nadzieję zobaczyć taką foteczkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Tak tak mnie też nie zawiódł ;) pomocnik z niego jak się patrzy :evil_lol: foteczkę pysia mam jedną :roll: ale wstawię dopiero jak Klocusiowa pokaże dzieło jakiego dokonali :eviltong: bo zdradziłabym jej sekret :diabloti:
Jak to powiedziała Ala jest zajedwabiście :cool3: :p takie piekiełko :diabloti:
W zamian za to wstawiam pędzelek ogonkowy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: