agnes1 Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 I polowanko na gałązkę :siara: tylko którą by tu urwać :roll: no i przyszedł pańcio i czas do domku :placz: :diabloti: to na tyle:loveu: papa :bye: Quote
Alicja Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 :crazyeye:i Pawcio nie dał urwać gałązki :mad::mad::mad: Quote
e.v.a Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 widzialam jesiennego Klocka:multi::multi::multi: Quote
agnes1 Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='evaxon']widzialam jesiennego Klocka:multi::multi::multi: Klocuś bardzo się cieszy że ktoś ogląda jego foteczki :lol: i posyła soczyste lizy dla wszystkich którzy tu zaglądają :eviltong: Quote
e.v.a Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='agnes1']Klocuś bardzo się cieszy że ktoś ogląda jego foteczki :lol: i posyła soczyste lizy dla wszystkich którzy tu zaglądają :eviltong: uujeeeeee to dla mnie :bigcool:to dla mnie:bigcool: Quote
Alicja Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='agnes1']Klocuś bardzo się cieszy że ktoś ogląda jego foteczki :lol: i posyła soczyste lizy dla wszystkich którzy tu zaglądają :eviltong: [quote name='evaxon']uujeeeeee to dla mnie :bigcool:to dla mnie:bigcool: dla MNIE też Quote
Alicja Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 meldunek z placu boju ....:grins: ''... pierwsza warstwa farb położona ...zaraz obiad i 2 warstwa ...'' gwarantuję wam ...będzie zaje2biście;) Quote
Wilejkaros Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Dopiero obiad, bo pewnie Klocka szorowali, jak się chłopak upięknił farbą wczoraj! Quote
Alicja Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='maziak i negra']dopiero teraz obiad??łuu :hmmmm: a to niby że co ...że późno :cool1:....eee ja tam jem jak glodna jestem ....:grins: [quote name='Wilejkaros']Dopiero obiad, bo pewnie Klocka szorowali, jak się chłopak upięknił farbą wczoraj! oj Aniu ...nie czytało się od począteczku :razz:...Klocuś dziś u Niani :loveu: Quote
Rybka_39 Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Ciociu agnes ucałuj Klocka od nas!:multi::multi: Quote
Wilejkaros Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Alutka, litości nie masz! Jak ja mogłabym cofnąć się o te 15 stron, które tu dziś naprodukowałyście, pójść do szkoły, na wybory, skończyć tłumaczenie... Ta niedziela ma tylko 24h... W sumie niedziele mogłyby mieć np. 36h. Czy Klockowy domyty już? ;) Quote
Alicja Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='Wilejkaros']Alutka, litości nie masz! Jak ja mogłabym cofnąć się o te 15 stron, które tu dziś naprodukowałyście, pójść do szkoły, na wybory, skończyć tłumaczenie... Ta niedziela ma tylko 24h... W sumie niedziele mogłyby mieć np. 36h. Czy Klockowy domyty już? ;) :shake:nie było 15 stron ...klamczuszkasz :grins: a czy Klocuś domyty to odpowiem po wieczornym SMSku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 u hu hu :) widziałam Klocka w spacerowej wersji i stwierdzam że to, to co Tygryski ;) lubią najbardziej :) Pozdrawiam :loveu: Quote
Medorowa Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='agnes1']Klocuś bardzo się cieszy że ktoś ogląda jego foteczki :lol: i posyła soczyste lizy dla wszystkich którzy tu zaglądają :eviltong: [quote name='evaxon']uujeeeeee to dla mnie :bigcool:to dla mnie:bigcool: [quote name='Alicja']dla MNIE też [quote name='maziak i negra']i dla mnie i dla mnie hehe I ja się załapie na obślinienie:evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicja']:crazyeye:i Pawcio nie dał urwać gałązki :mad::mad::mad: Do tOZu ich, do TOZu:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Alicja Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Dziś już nikt się na oślinienie nie załapie bo Klocuś pewnie śpi ...a wieści najnowszych brak ....;) Zatem do jutra w blogasku Dogobranoc :grins: Quote
Gonitwa Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Dobranoc Wam ;) Alu podziwiam Cię za prowadzenie 3 blogasków;) Quote
agnes1 Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 SZYBKI RAPORCIK :diabloti: KLOCUś odstawiony do domeczku :roll: Zaraz po wejściu do domu zrobił inspekcję ;) włażąc w plamki farby i roznosząc je po całym domku :evil_lol: Żeby nie było nudno to skierował się do korytka :razz: takiego z farbą i ufarbował sobie morduchę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: WIELKIE BUZIACZKI DLA WAS CIOTECZKI OD KLOCUSIA TAKIE BAAAARDZO KOLOROWE :diabloti::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='agnes1']SZYBKI RAPORCIK :diabloti: KLOCUś odstawiony do domeczku :roll: Zaraz po wejściu do domu zrobił inspekcję ;) włażąc w plamki farby i roznosząc je po całym domku :evil_lol: Żeby nie było nudno to skierował się do korytka :razz: takiego z farbą i ufarbował sobie morduchę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: WIELKIE BUZIACZKI DLA WAS CIOTECZKI OD KLOCUSIA TAKIE BAAAARDZO KOLOROWE :diabloti::evil_lol: :loveu::loveu::loveu:oj koffany nie zawiodłeś Cioteczki Alicji :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dzięki Aguś :loveu:za relację ....właśnie dostałam eska napisanego godzinke temu ;) Quote
Wilejkaros Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Oj, Klocuszku, mnie też nie zawiodłeś! Wiedziałam, że ta mordeczka piękna coś spsoci! Quote
Paula Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='agnes1']Żeby nie było nudno to skierował się do korytka :razz: takiego z farbą i ufarbował sobie morduchę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol: :D Mam nadzieję, że cykneli mu fotkę przed umyciem pysia :diabloti: Quote
malawaszka Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 hahah ja też mam nadzieję zobaczyć taką foteczkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agnes1 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 [quote name='Alicja']:loveu::loveu::loveu:oj koffany nie zawiodłeś Cioteczki Alicji :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dzięki Aguś :loveu:za relację ....właśnie dostałam eska napisanego godzinke temu ;) [quote name='Wilejkaros']Oj, Klocuszku, mnie też nie zawiodłeś! Wiedziałam, że ta mordeczka piękna coś spsoci! [quote name='Paula_']:evil_lol: :D Mam nadzieję, że cykneli mu fotkę przed umyciem pysia :diabloti: [quote name='malawaszka']hahah ja też mam nadzieję zobaczyć taką foteczkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tak tak mnie też nie zawiódł ;) pomocnik z niego jak się patrzy :evil_lol: foteczkę pysia mam jedną :roll: ale wstawię dopiero jak Klocusiowa pokaże dzieło jakiego dokonali :eviltong: bo zdradziłabym jej sekret :diabloti: Jak to powiedziała Ala jest zajedwabiście :cool3: :p takie piekiełko :diabloti: W zamian za to wstawiam pędzelek ogonkowy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts