Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pysia']Moja natura nie pije :diabloti: Nie potrzebuje bo ja zawsze jestem .....ten tego no :evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool3:no Pysiu nie krepuj się wyrzuć to z siebie:lol:

Posted

[quote name='malawaszka']to ja jej pomoge: NIENORMALNA!!!! :diabloti::crazyeye:Weszko ależ nie tak brutalnie ....bo nam się Pysia w sobie zamknie :razz:.....:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:masz na myśli środę:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Napisałam to w godzine zero :evil_lol:

[quote name='malawaszka']obiecanki cacanki :diabloti:
Zobaczysz :diabloti: Będziesz mnie błagać o goopoty jeszcze :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:a nie mógłby tak pańcio na rowerze

no właśnie... trzeba chyba ustalić... kto w tym domu rządzi:mad::mad:, najpierw siostra mi tu klik,klik... przyjeżdżaj!!!! :scream_3: bo :Dog_run:za Wami :placz::placz:, potem.. Pawcio klik,klik... skończyłem prace- podjeżdżaj!!! do jasnej anielki!!!!! :talker::pissed::madgo::zly7: czy ja sobie nie mogę momencik :p przy komputerze posiedzieć...:user: :evil_lol:

[quote name='Pysia']Weszłam tu i chciałam być ostrożna ale umieram ze śmiechu:evil_lol: :evil_lol:
żyjesz?? nie umieraj dziołcha!!!!

[quote name='Samturia']Wooow! za niedługo setkaaa!

ło matko :crazyeye:, skąd tyle??? ale mi nagadałyscie :eviltong:

[quote name='Alicjarydzewska'];)u mnie 50 tka:evil_lol::evil_lol:
:-ono co ty :-o nie szlej!!!!

[quote name='PIKA']Cos w tym stylu, bo to Anarchia :evil_lol:
a u mnie 25 :eviltong:
jesooo ... jakie Wy stare :crazyeye:

[quote name='madzia i medor']Popłakałam się ze śmiechu :evil_lol: :evil_lol: Pająków nie lubię, wolę skorpiony i węże :cool3:
ja nie wiem... jak można nie lubić spajderków...:cool3:

Posted

[quote name='madzia i medor']:laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :beerchug: :beerchug: :drink1: :drink1: :knajpa: :knajpa: :cunao: :cunao: Jak ja to lubię;) :multi: :multi: :multi:
wy tu chlejecie za moją setke... a ja... :placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

[quote name='bonita'] Setka! Setka!

setka.. dwie.. pół litra... 07...

[quote name='Alicjarydzewska'];)zanim Klockowa wstanie to wytrzeźwiejemy:razz::drink1:
kurna... czamu nie wysłaliście esesmanka że taka tu impra!???? ale jesteście :obrazic:, Wy tu taka balanga a ja biedna o suchym ryjoku :placz:

[quote name='Pysia']Jutro się nie odezwę ani słowem :obrazic:

halo pysia... tu ziemia... odezwij!!!! kurde... awantury pijackie jakieś mnie tu??? :mad:

[quote name='Pysia']

Zobaczysz :diabloti: Będziesz mnie błagać o goopoty jeszcze :evil_lol:

:modla::modla:

Posted

tylko dwa dni mnie nie było -no moze 3 - a one juz popijawe zrobiły , natłukły ze 25 stron :evil_lol: maczkiem pisane - jakies robactwo sie zagnieżdziło
/ pczytaj pająki / no nie mozna Was zostawiac samych na tak długo :shake: ;)

a czy ktos tu zauważył ze to śliczne psisko zaczęło juz ogonem świecic na Wasz widok ale energetyczny pies :diabloti:

Posted

[quote name='ewatr']tylko dwa dni mnie nie było -no moze 3 - a one juz popijawe zrobiły , natłukły ze 25 stron :evil_lol: maczkiem pisane - jakies robactwo sie zagnieżdziło
/ pczytaj pająki / no nie mozna Was zostawiac samych na tak długo :shake: ;)

a czy ktos tu zauważył ze to śliczne psisko zaczęło juz ogonem świecic na Wasz widok ale energetyczny pies :diabloti:

zauważ że dziewczynki sobie tak popijały u mnie ... bezemnie :mad:, nie wiem czy to zgodnie z regulaminem :evil_lol:, tak włazić bez nadzoru gospodarza... zapraszam jaknajbardziej, ale dajcie znac następnym razem- przylece walić nadgodziny:evil_lol:

[quote name='PIKA']jakie stare? :diabloti:

My tu wszystkie po 16 lat mamy :evil_lol:

ło jesooo... jaka ja stara...:crazyeye: fajnie że takie młode siksy mnie tu odwiedzają... ale taki alkoholizm w tym wieku :crazyeye:, ah, ta dzisiejsza młodzież... za moich czasów...

Posted

[quote name='Shikka']Prosimy dalej :evil_lol::evil_lol:
Cześć Klocuszkowi :)
cześć Shikka :multi:
szkoda gadać... ehhh.. ta młodzież... 16-to latki!! ehhh... ja 16 to miałam.... :hmmmm: 1,5 roku temu!!! :eviltong: ale takich rzeczy sie nie wyprawiało :razz:

Posted

[quote name='Shikka']Ano tak...wtedy to tylko nauka, nauka i nauka, kółko różańcowe etc. :evil_lol::evil_lol:

nie no :oops:, ale bez przesady!!!! kółko różańcowe?? :shocked!:czy ja wyglądam na ...świra??? :mdleje:

Posted

[quote name='clockwork']nie no :oops:, ale bez przesady!!!! kółko różańcowe?? :shocked!:czy ja wyglądam na ...świra??? :mdleje:

Wrecz przeciwnie!!:evil_lol: