Alicja Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='zuzolandia']jeeeeeeeeeeeee jaki fajny blumunkowy Klocus ;-) CZARNA !!! JAK TO ZROBILAS ???? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:mom taki programik Photo Filtre...tam tego jest fool.... przekazuje ....Klocuś pomaga zrywać i sprawdza zerwane tapetki :grins: i leży na tapetach co by sie nie rozlazły :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agnes1 Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mom taki programik Photo Filtre...tam tego jest fool.... Też mam też mam ale nie używam :roll: ostatnio... Alu przyznam się bez bicia ;) mam jeszcze coś takiego jak WY... świeczniczek :diabloti: ale ostał mi się tylko jeden :roll: drugiego chyba diabli zabrali :evil_lol::evil_lol::evil_lol: przekazuje ....Klocuś pomaga zrywać i sprawdza zerwane tapetki :grins: i leży na tapetach co by sie nie rozlazły :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Już to widzę jak klocuś bawi się w niszczarkę do papieru :evil_lol: i z całego paska zerwanego ze ścianki robi miliony puzzli :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Wilejkaros Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 A tapetki gdzieś się wybierały, że tak trzeba pilnować? Klocuś to jednak pies-stróż. Quote
Alicja Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='Wilejkaros']A tapetki gdzieś się wybierały, że tak trzeba pilnować? Klocuś to jednak pies-stróż. no jak to gdzie do worka na śmieci :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 tak jest jak remonta w chałupie to calo rodzina musi ciynzko robic;-) ni ma to tamto ;-) Quote
Alicja Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ciociu Ago ....to w takim razie mamy .....takie same swieczniczki :grins: Quote
e.v.a Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 a ja widzialam klocusie:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
agnes1 Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ciociu Ago ....to w takim razie mamy .....takie same swieczniczki :grins: Wy macie świeczniczki ... ja mam świecznik :grins: Quote
Paula Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 No to już wiem, czemu do środy :placz: Już tęsknię :placz: ;) [quote name='clockwork']P.S. nam też jest przykro ;) Haha :D Dobry tekst :cool2: http://img222.imageshack.us/img222/8131/18vk0.jpg :calus: Quote
ice_t Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Dzień doberek remontowy Klocuszku w ten piękn mroźny poranek - przynajmniej u mnie;), bu u Klocucha to i tak pewno dzieki remoncikowi gorąca atmosfera Quote
Alicja Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='agnes1']Wy macie świeczniczki ... ja mam świecznik :grins: :hmmmm: to ja mam pomysła NAM go sprezentuj :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo Ci nie pasuje w pojedynke;) No to DZIEńDOBEREK :multi::multi::multi:w NASZYM BLOGASKU :loveu::loveu::loveu: Remont czy nie blogasek był , jest i będzie ...i foteczki też :grins:... a narazie napiszę tyle , że Klocuś dzielnie pomaga w remoncie , kontroluje stan zerwanych tapet , wymiata je zza sprzetów , przegania pajączki ...generalnie nadzoruje całą prace :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...:hmmmm: ciekawam tylko jak będzie pomagał malować :roll: Quote
jonQuilla Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='Alicja']Remont czy nie blogasek był , jest i będzie ...i foteczki też :grins:... a narazie napiszę tyle , że Klocuś dzielnie pomaga w remoncie , kontroluje stan zerwanych tapet , wymiata je zza sprzetów , przegania pajączki ...generalnie nadzoruje całą prace :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...:hmmmm: ciekawam tylko jak będzie pomagał malować :roll: To świetnie że z Klocusia taki pomocnik :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Z malowaniem tez pewnie sobie poradzi ;) :evil_lol::evil_lol: WITAM :multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='jonQuilla']To świetnie że z Klocusia taki pomocnik :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Z malowaniem tez pewnie sobie poradzi ;) :evil_lol::evil_lol: WITAM :multi::multi::multi: WITAM:multi::multi::multi:w zastępstwie zapewne sobie poradzi ;) w końcu od czego są 4 łapki i ogonek ....no i jeszcze jęzorek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...pomocnik jak sie patrzy :grins: Pan Pies:loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 oooOO trafiłam na Klocka do góry nogami ;) :evil_lol::evil_lol: Będą piękne ściany jak Klocek zacznie malować...aż zazdroszczę ;) :evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 doberek:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='jonQuilla']oooOO trafiłam na Klocka do góry nogami ;) :evil_lol::evil_lol: Będą piękne ściany jak Klocek zacznie malować...aż zazdroszczę ;) :evil_lol: :hmmmm: no z malowaniem przez Klocka może być ciekawie:razz: ale ogólnie bedzie ...zaje2biście :grins: [quote name='evaxon']doberek:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Doberek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Tapety zerwane :roll: malowanie czas zacząć ....;) Quote
e.v.a Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='Alicja'] Tapety zerwane :roll: malowanie czas zacząć ....;) a jakie kolorki beda??:cool3: Quote
Alicja Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='evaxon']a jakie kolorki beda??:cool3: :grins: powiem że fastastyczne ...a jakie Madzia pochwali się sama bo to jej domecek :loveu: Quote
e.v.a Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='Alicja']:grins: powiem że fastastyczne ...a jakie Madzia pochwali się sama bo to jej domecek :loveu: aa ja chce wiedziec juz teraz:loveu::loveu: Quote
Alicja Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='evaxon']aa ja chce wiedziec juz teraz:loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu:ale ja ci nie napiszę ....:grins: musisz wytrzymać do środy ...;) zaręczam tylko że kolory są extra i będzie SUPER:multi::multi::multi: Quote
e.v.a Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='Alicja']:loveu::loveu::loveu:ale ja ci nie napiszę ....:grins: musisz wytrzymać do środy ...;) zaręczam tylko że kolory są extra i będzie SUPER:multi::multi::multi: hehe to pewnie niebieski tam jest :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='evaxon']hehe to pewnie niebieski tam jest :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :shake:..nic CI nie powiem .....:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
e.v.a Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='Alicja']:shake:..nic CI nie powiem .....:eviltong::eviltong::eviltong: chcesz cukierka?:diabloti::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='evaxon']chcesz cukierka?:diabloti::evil_lol: :shake:...nie scem cukierka ....:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: TAM NA WSTECZU BYŁY FOTKI :loveu::loveu::loveu: Quote
Rybka_39 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Cześć Clockowa:loveu::multi::multi: Jak tam samopoczucie?:cool3: Quote
Recommended Posts