ewatr Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='clockwork']. bo to ja ... klockowa :stupid::stupid::stupid: a to mój fafluch :loveu::loveu::loveu: coby Wam sie nie pomyrdały blogasy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://images34.fotosik.pl/1/53a24610637cc4ca.jpg Czesc Klockowie przyszłam poogladać mojego ulubionego Bandusia :loveu: bo Was u nas u białasa to sie juz chyba nigdy nie doczekamy :cool3: Quote
Alicja Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='clockwork']a zdążyłaś do tego WuCe?? :razz: tak :oops: foty sie przerabiają... :roll: poczekamy:evil_lol: nie śmiecham... ja też jestem komp-tłuk :cool1: podajmy sobie ręce .......to też piosenka:roll: miodzio-miodzio :p nio:loveu: doberek stara torbo... nie pokaże :eviltong: moje Ci one :p a o stoliczku słyszała :razz::razz: o stoliczku nic nie mówiłam :shake:..........:eviltong::eviltong::eviltong: a o swieczniczkach tak bo mam takie same .....i powiedziałam ze mi sioe podobały i cie namawiałam a potem byłoby mi żal że nie mam i się po nie wróciłam :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 cze BLUEMUNKO :loveu::loveu: jezdem gooopia ale jaka rozkoszna hehehehe:diabloti::diabloti::diabloti: poza tym gooopota to u mnie nabyto nie wrodzono hehe:evil_lol::evil_lol: a wszystko przez RUMuna :evil_lol::evil_lol: buzioleeee Quote
clockwork Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 wczorajszy Kloc :cool1: z ciocią Alą :loveu: buziaczek :razz: dawa buziora... nie pyskuj :diabloti: oooo tak:loveu: jeeszcze :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 chcem zoboboczyc swoieczniki !!!!! chcem chcem chcem !!!!! Quote
Medorowa Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='clockwork']SUNIA :loveu: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu::loveu: Cudna:loveu: CZe Chlorkowa - widziołom psa i jego prezenty od Państwa eR;) EDIT Alu ćliczne włochy:multi::multi: Quote
clockwork Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 [quote name='ewatr']Czesc Klockowie przyszłam poogladać mojego ulubionego Bandusia :loveu: bo Was u nas u białasa to sie juz chyba nigdy nie doczekamy :cool3: ewatr ... bo ja nie mam zupełnie czasu :oops::oops::oops: zaniedbuje sie straszecznie w tej pracy na dogo :placz: [quote name='Alicjarydzewska']o stoliczku nic nie mówiłam :shake:..........:eviltong::eviltong::eviltong: a o swieczniczkach tak bo mam takie same .....i powiedziałam ze mi sioe podobały i cie namawiałam a potem byłoby mi żal że nie mam i się po nie wróciłam :evil_lol: hahahha.... winni sie tłumaczą.... stoliczek też ci sie podobał :razz: [quote name='zuzolandia']cze BLUEMUNKO :loveu::loveu: jezdem gooopia ale jaka rozkoszna hehehehe:diabloti::diabloti::diabloti: poza tym gooopota to u mnie nabyto nie wrodzono hehe:evil_lol::evil_lol: a wszystko przez RUMuna :evil_lol::evil_lol: buzioleeee buuuhahha.... goopia, ale uwielbiam tak pozytywnie zryty berecik :loveu: z tą rozkoszą to przesadziłaś :diabloti: Quote
clockwork Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 [quote name='zuzolandia']chcem zoboboczyc swoieczniki !!!!! chcem chcem chcem !!!!! :niewiem: nie mam fotek... moje leżą zapakowane bo od juterka remoncik pokoju :look3::look3: może Ala zademonstruje ... ma takie same :grins: [quote name='Medorowa']Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu::loveu: Cudna:loveu: a jakby psiak to już nie cudny??:hmmmm: PRZEBOSKA!!! chciałam ją uprowadzić... już siedziała w aucie :roll: CZe Chlorkowa - widziołom psa i jego prezenty od Państwa eR;) ja tysz... przezenty to już HISTORIA :roll: EDIT Alu ćliczne włochy:multi::multi: na klacie :evil_lol::evil_lol::diabloti: P.S. musicie tyle gadać.... chciałam foty powrzucać :diabloti: Quote
agbar Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 no kurde wywiad sie popsul:mad:Ala!!!!!! na dywanik!!!! dlaczego nie wiem o stoliczku:mad::diabloti: Quote
clockwork Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 tak.. tak... jeszcze jeszcze :diabloti: ciociu Alu :loveu: mmmmmmmmmmmmmmm posuń sie... siedzisz na moim miejscu :mad: tam gdzieś jest Ala :evil_lol: tam gdzieś jest niania-Aga :roll: Quote
Anja33 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Też kce zobaczyc świeczniki i stolik PLISSSSSS o wielka :modla::modla::modla::modla: Quote
clockwork Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 [quote name='dealer']no kurde wywiad sie popsul:mad:Ala!!!!!! na dywanik!!!! dlaczego nie wiem o stoliczku:mad::diabloti: do zwolnienia :evil_lol::evil_lol: :diabloti::diabloti: męczące to lizanie... chwila relaxu- przytul ciociu :loveu: ustąpić!!! PAN schodzi :evil_lol: Quote
Medorowa Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 clockwork;7988341 [FONT=Arial napisał(a):a jakby psiak to już nie cudny??:hmmmm: PRZEBOSKA!!! chciałam ją uprowadzić... już siedziała w aucie :roll: [/FONT"> ha ha, nie, pytałam z ciekawości:evil_lol::evil_lol::loveu: Trza było brać;):loveu: [FONT=Arial]ja tysz... przezenty to już HISTORIA :roll: P.S. musicie tyle gadać.... chciałam foty powrzucać :diabloti: Wrzucaj, nie krępuj się:diabloti::diabloti: Quote
clockwork Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 [quote name='Anka12']Też kce zobaczyc świeczniki i stolik PLISSSSSS o wielka :modla::modla::modla::modla: świecznik u Ali :diabloti: stoliczek .... w sklepie... jeszcze :roll: doberek ANIU :multi: Quote
zuzolandia Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 ALUTKOWA !!!! POKOZ FOTY SWIECZNIKA !!!!! Quote
zuzolandia Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 http://images34.fotosik.pl/3/ec948aab5e335387.jpg SMIEJ SIE SMIEJ ;-) a rano kaca bydziesz miol ;-) heheheheeh Quote
Anja33 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Cześć Kochana Madzialeno:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Poka stolik:modla::modla::modla::modla: Quote
ewatr Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='clockwork'] tak.. tak... jeszcze jeszcze :diabloti: ciociu Alu :loveu: http://images31.fotosik.pl/3/a20de08a2dead411.jpg Jest taka reklama w telewizji tyle ze tam facet wystepuje i uzywał jakiejs gumy odsiwieżajacej oddech :diabloti: Czy Ciocia Ala tez tej gumy uzywa czy oni tak zawsze ? :evil_lol:;) Quote
Alicja Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='clockwork']wczorajszy Kloc :cool1: z ciocią Alą :loveu: buziaczek :razz: http://images32.fotosik.pl/3/b7191f4929f43394.jpg ;)Klocus tak przy ludziach :evil_lol: dawa buziora... nie pyskuj :diabloti: http://images34.fotosik.pl/3/d2bc38faed5061bb.jpg ja stydam :oops: [quote name='clockwork'] hahahha.... winni sie tłumaczą.... stoliczek też ci sie podobał :razz: :eviltong::eviltong::eviltong:podobal .......ale nie mozesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:mić wszystkiego co ja :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Medorowa'] EDIT Alu ćliczne włochy:multi::multi: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Alicja Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='clockwork']:niewiem: nie mam fotek... moje leżą zapakowane bo od juterka remoncik pokoju :look3::look3: może Ala zademonstruje ... ma takie same :grins: zrobie fotaski to tu wrzucę ;) na klacie :evil_lol::evil_lol::diabloti: :roll:skad wiesz ...nie pokazywałam CI :hmmmm: P.S. musicie tyle gadać.... chciałam foty powrzucać :diabloti: wrzucaj ...nie gadaj ;) [quote name='dealer']no kurde wywiad sie popsul:mad:Ala!!!!!! na dywanik!!!! dlaczego nie wiem o stoliczku:mad::diabloti: bo chcę aby Nasza 1/3 pochwaliła się sama :loveu: a wywiad nie dziala :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Medorowa Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Na kolorek, bo z tego co pamiętam miałaś inny:hmmmm: [quote name='clockwork'] na klacie :evil_lol::evil_lol::diabloti: Oplułam monitor:oops::oops::oops: Quote
clockwork Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 [quote name='zuzolandia']ALUTKOWA !!!! POKOZ FOTY SWIECZNIKA !!!!! :evil_lol: [quote name='zuzolandia']http://images34.fotosik.pl/3/ec948aab5e335387.jpg SMIEJ SIE SMIEJ ;-) a rano kaca bydziesz miol ;-) heheheheeh moralniaka miał :diabloti: wczoraj my bezalkoholowo... bo mnie brzusio napierdzielał... hydraulika mi doopła :diabloti: [quote name='Anka12']Cześć Kochana Madzialeno:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Poka stolik:modla::modla::modla::modla: w sklepiku stoi :roll: po niedzielce se odbiore... mam nadzieje że z remoncikiem bedziemy skończeni to NA PEWNO dam fotki ;) [quote name='ewatr']Jest taka reklama w telewizji tyle ze tam facet wystepuje i uzywał jakiejs gumy odsiwieżajacej oddech :diabloti: Czy Ciocia Ala tez tej gumy uzywa czy oni tak zawsze ? :evil_lol:;) nie... Ala BEZ GUMY :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']wrzucaj ...nie gadaj ;) :roll:skad wiesz ...nie pokazywałam CI :hmmmm: przez ażurek widziałam :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
clockwork Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 [quote name='Medorowa']Oplułam monitor:oops::oops::oops: prosze.... FIRMA CZYSZCZĄCA dopomoże [SIZE=6]>>KLIK<< [quote name='Medorowa']Wrzucaj, nie krępuj się:diabloti::diabloti: wrzucam.... normalnie tak bez krępacji :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='Medorowa']Na kolorek, bo z tego co pamiętam miałaś inny:hmmmm: Oplułam monitor:oops::oops::oops: nie pluj po monitorku ...... teraz mam czarne :roll:prawie ...... [quote name='clockwork']:evil_lol: :eviltong::eviltong::eviltong: zaraz wrzuce:p w sklepiku stoi :roll: po niedzielce se odbiore... mam nadzieje że z remoncikiem bedziemy skończeni to NA PEWNO dam fotki ;) to ja powiem ....stolik jest .....zaje2bisty :cool2: nie... Ala BEZ GUMY :diabloti: :roll:...cokolwiek to znaczy ...potwierdzam ze bez :diabloti: przez ażurek widziałam :eviltong::eviltong::eviltong: następnym razem się dokładniej wydepiluje :oops::oops::oops:.........:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: MEDOROWA!!!!!!!!!!! od kiedy masz nicka MEDOROWA???? przeca miałaś Madzia i Medor :hmmmm: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: [SIZE=3] przyłapany na dezercji :mad: przez komin.... :roll: MIKOŁAJ jeden sie znalazł :mad: Quote
Recommended Posts