Alicja Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [quote name='malawaszka']ach tam zaraz smugi - możnaby to podciągnąć pod witrażyk :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jakos nie gustuję w witrażykach :eviltong: Quote
clockwork Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 [SIZE=5]weszko!!! a to specjalnie dla CIEBIE!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 buuuahahahaha i znowu witrażyk :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [quote name='malawaszka']buuuahahahaha i znowu witrażyk :evil_lol: ojnie wiedzialam ze gustujesz w tego typu ozdobach ozdobach Quote
malawaszka Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']ojnie wiedzialam ze gustujesz w tego typu ozdobach ozdobach haha ja też nie wiedziałam że gustuję w tego typu ozdobach ozdobach :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [quote name='malawaszka']haha ja też nie wiedziałam że gustuję w tego typu ozdobach ozdobach :evil_lol: oj i widzisz jak Dogo kształci ....doradza ....uświadamia:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 ale ja jestem GUPIA!!! :oops::shake: przyszedł do mnie klient... CZARNY jak smoła... chciał kupić bibułki do skręcania :roll: TYTONIU :cool1: a że mam białe i czarne... i każdy woli czarne...nasz dialog wyglądał tak: bibułki OCB prosze domyslam sie że czarne :roll:dopiero jak wyszedł... zaskoczyłam co powiedziałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mam nadzieje że on nie :diabloti: Quote
Alicja Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [quote name='clockwork']ale ja jestem GUPIA!!! :oops::shake: przyszedł do mnie klient... CZARNY jak smoła... chciał kupić bibułki do skręcania :roll: TYTONIU :cool1: a że mam białe i czarne... i każdy woli czarne...nasz dialog wyglądał tak: bibułki OCB prosze domyslam sie że czarne :roll:dopiero jak wyszedł... zaskoczyłam co powiedziałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mam nadzieje że on nie :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...wiadomo kto .....KLOCKOWA ;) pan Klient zapewne w mowie Polskiej nie był biegły więc i po polskiemu tysz nie myślał dobrze :hmmmm: Quote
e.v.a Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [quote name='clockwork']ale ja jestem GUPIA!!! :oops::shake: przyszedł do mnie klient... CZARNY jak smoła... chciał kupić bibułki do skręcania :roll: TYTONIU :cool1: a że mam białe i czarne... i każdy woli czarne...nasz dialog wyglądał tak: bibułki OCB prosze domyslam sie że czarne :roll:dopiero jak wyszedł... zaskoczyłam co powiedziałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mam nadzieje że on nie :diabloti: buhahahaah co Madzialena:diabloti: Quote
Wilejkaros Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Madzialena, jak Ty już coś palniesz, to przynajmniej porządnie! Kto tu jest z Opola lub Katowic i może pomóc w transporcie Kizi z mojego podpisu w piątek do 13.30? ;) Quote
Alicja Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [quote name='Wilejkaros']Madzialena, jak Ty już coś palniesz, to przynajmniej porządnie! Kto tu jest z Opola lub Katowic i może pomóc w transporcie Kizi z mojego podpisu w piątek do 13.30? ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:raz a porządnie ;) Aniu ...Agga i dariaopole ;) Quote
Paula Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Hej Madzialenka :loveu: Zwiedziłam wirtualnie Svergie :multi: Super foty, a co się uśmiałam, to moje :grin: Nie cytuję, bo dogomuł mnie wqrwił, wpisuję się szybko, zanim znowu zamuli :roll: Pozdrówka :loveu: :hand: Quote
Alicja Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Witanko i pozdrawianko .... głosujcie http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=5894 Quote
emdziolek Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Ja równierz witam i razem z Lusi ślemy buziaki i kffiatuszki na dzieńdoberek Quote
BeaC Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 http://images25.fotosik.pl/102/bd90e0354488c4d6.jpg twarzowa czapeczka:diabloti::diabloti::diabloti: byłam.tutaj wszystkie foty poogladałam..troche nawet poczytałam............ fajne macie wojaże.....................:multi::multi::multi: Quote
e.v.a Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] buahahahahah ale zapitalaja te pieski:grin: siemano klockowa:evil_lol: Quote
Wilejkaros Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Ciotki, zajrzyjcie do Mrówki, krówki z mojego podpisiku. Mamy czas tylko do 25 paźziernika na ratunek... Ja wiem, że Klocek i inne pieski jedzą takie krówki na obiadek, ale może tej uda się pomóc???? Wystarczy wysłać SMSa. Quote
clockwork Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 [quote name='Wilejkaros']Madzialena, jak Ty już coś palniesz, to przynajmniej porządnie! Kto tu jest z Opola lub Katowic i może pomóc w transporcie Kizi z mojego podpisu w piątek do 13.30? ;) ja jak juz coś palne :splat::diabloti: ja nie jestem z Opola, ani Katowic :shake: [quote name='paula_z']Hej Madzialenka :loveu: Zwiedziłam wirtualnie Svergie :multi: Super foty, a co się uśmiałam, to moje :grin: Nie cytuję, bo dogomuł mnie wqrwił, wpisuję się szybko, zanim znowu zamuli :roll: Pozdrówka :loveu: :hand: no skoro zamula... wybaczam ;) ważne że starczyło Ci cierpliwości na zwiedzenie Sverige... reszta niebawem :grins: [quote name='Alicjarydzewska']Witanko i pozdrawianko .... głosujcie http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=5894 witaneczko :multi::multi: a gdzie Ty sie szlajasz :roll:że Cie nie ma :cool1::grins: Quote
clockwork Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 [quote name='emdziolek']Ja równierz witam i razem z Lusi ślemy buziaki i kffiatuszki na dzieńdoberek a co wy mnie dzisiaj tak z tymi kwiatkami?? :hmmmm: wiem że dziś jest dzień walki ze skrajnym ubóstwem, ale bez przesady :diabloti: a tak przy okazji- dla wszystkich dziś obchodzacych to "święto" życzonka... poprawy bytu i godnego życia [quote name='BeaC']http://images25.fotosik.pl/102/bd90e0354488c4d6.jpg twarzowa czapeczka:diabloti::diabloti::diabloti: byłam.tutaj wszystkie foty poogladałam..troche nawet poczytałam............ fajne macie wojaże.....................:multi::multi::multi: cze Bea!!! no... wojaże są super... gdyby nie Pawciowe dziaranko w życiu nie byłoby nam dane pozwiedzać świata... HIP HIP HURA!!! niech tatuator żyje długo!!! ze mną :grins: [quote name='evaxon']buahahahahah ale zapitalaja te pieski:grin: siemano klockowa:evil_lol: buuhahahaha... aleś sie rozbawiła!!! :evil_lol::evil_lol: siemaneczko Tigrowa :evil_lol: [quote name='Wilejkaros']Ciotki, zajrzyjcie do Mrówki, krówki z mojego podpisiku. Mamy czas tylko do 25 paźziernika na ratunek... Ja wiem, że Klocek i inne pieski jedzą takie krówki na obiadek, ale może tej uda się pomóc???? Wystarczy wysłać SMSa. właśnie mi sie otwiera... już zaglądam... a NASZE psy nie jedzą takich malutkich krówek ... bo podrażniłyby se ino żołądek :diabloti: esemesik 11 zł?? :roll: osobiście uważam że gdyby był po 3 zaangażowałoby się 5x więcej osób.... wielokrotnie wysyłam eski o treści POMAGAM bo 3 zł w tą czy w tą .... :roll::oops: Quote
Pysia Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Znam kogos kto nie ma na fajki ;) Już ją pocieszyłam :diabloti: Witaj Klockowa :multi: Dogomuł mnie wpuscił :crazyeye: Quote
clockwork Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 [quote name='Wilejkaros']Też myślę, że mogłyby być po 3zł... :razz::razz::razz: [quote name='Pysia']Znam kogos kto nie ma na fajki ;) Już ją pocieszyłam :diabloti: Witaj Klockowa :multi: Dogomuł mnie wpuscił :crazyeye: cze Pysiu!!!!! :multi: muli ci??? :crazyeye: mi dziś śmiga jak wścieknięty :multi::multi::multi: Quote
malawaszka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 [quote name='clockwork']:razz::razz::razz: cze Pysiu!!!!! :multi: muli ci??? :crazyeye: mi dziś śmiga jak wścieknięty :multi::multi::multi: noo teraz może i śmiga ale wcześniej :shake::angryy: Quote
clockwork Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 [quote name='malawaszka']noo teraz może i śmiga ale wcześniej :shake::angryy: aaa... wcześniej na szczęście:roll: nie miałam dostępu do kompecka za to że śmiga... dam wam fotecki ;) piesów od pana blacharza który mi robił rządową :multi: ogólnie sytuacja wygądała tak (kopiuje z Sauronika bo tam to pisałam, a że ja nie Pysia i wymyślanie opowiadań to dla mnie nie lada wyzwanie :razz:) [SIZE=2]jade do blacharza... jestem tam poraz 1... na placu wyskakują na mnie 3 psy- KAUKAZ, ROTTEK i CANE CORSO.... pan blacharz leci za nimi żeby je zabrać... a głupia klockowa robi co??????:razz::razz::razz: daje sie obwąchać, kładzie sie prawie na ziemi:roll:- i daje do wylizania pysk wszystkim mordercom..:cool1:. Pan blacharz robi tak :crazyeye::crazyeye: "i nie boi sie pani??" a ja nadal leżąc między 3ma MORDERCAMI, z uśmiechem na twarzy pytam... "a powinnam" :razz: a on, że "nie bo one nie groźne"... ale ŻADEN z klientów nie wlazł nawet na plac kiedy psy były luzem... i w życiu nie spotkał sie z taką reakcją klienta :oops: .. dodam że kaukaz miał 3 mies.:evil_lol:.. a Cane Corso 8.:evil_lol:.. Rottek w kwiecie wieku... ale jak pojade do niego za 3 lata... zachowam sie na pewno tak samo... bo widze że właściciel jest normalny a psy są socjalizowane (choć zazwyczaj klienci nie życzą sobie socjalizacji:razz:) [SIZE=2]MORDERCA KAUKAZ ;) [SIZE=2]MORDERCA CANE CORSO :loveu: [SIZE=2]MORDERCA ROTTEK :cool1: zdjęć ze mną nie ma..... nie miał kto pstrykać :placz::placz::placz: Quote
Recommended Posts