malawaszka Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 uffffff zdążyłam :multi: 100 LAT KLOCUNIU!!!!!!!! :drinking: :laola: Quote
zuzolandia Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 WSZYSTKIEGO NAJLEPSIEJSZEGO KLOCUSIU !!!!!! ZYJ NAM ZDROWO I KOLOROWO !!!! BUZIACZKI CALA ZUZOLANDIA PRZESYLA !!!!! :new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday: Quote
agnes1 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 STO LAT KLOCUSZKU żebyś zawsze był szczęśliwy i w razie czego masz miejsce w moim łóżeczku życzymy my Aga i Bartek mizianko będzie jutro pewnie jakiś smaczny torcik i taaaakie tańce Quote
agnes1 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Jakieś lotto mi tu loto i mnie wqqqrwio:angryy::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Wczoraj Solenizant :loveu::loveu::loveu:odbierał życzenia i prezenty ..od samego ranka... w łóżeczku życzonka składali Pawcio i Madzialena ...a potem Klocus czekał na gości ........ Były caluski , mizianka , zyczonka i prezenty ...wszystko dla Klocuszka :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 prezenty super:multi: i jak smacznie wygladaja:cool3: a Tigra ma za 16 dni urodzinki:multi: Quote
agnes1 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 To Klocuś kocha najbardziej - pyszne ciasteczka i pssssssssss piłeczki z tymi piłeczkami to żart ;) pierwszy raz widzę że tak potraktował zabaweczkę :crazyeye: chyba myślał że to też ciasteczko :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 hahahaha noo to długo się Klocuś nie nacieszył piłeczką :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 malawaszka napisał(a):hahahaha noo to długo się Klocuś nie nacieszył piłeczką :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ojj przecie widac ze ona sie tylko wgniotła:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 [quote name='evaxon']prezenty super:multi: i jak smacznie wygladaja:cool3: a Tigra ma za 16 dni urodzinki:multi: oj to i u WAS będzie imprezka :multi: [quote name='agnes1']To Klocuś kocha najbardziej - pyszne ciasteczka i pssssssssss piłeczki z tymi piłeczkami to żart ;) pierwszy raz widzę że tak potraktował zabaweczkę :crazyeye: chyba myślał że to też ciasteczko :evil_lol: :loveu::loveu:on ją tak bardzo ukoffał :evil_lol::evil_lol: [quote name='malawaszka']hahahaha noo to długo się Klocuś nie nacieszył piłeczką :evil_lol::evil_lol: nacieszył , nacieszył .......dużo czasu zajeło zanim rozparcelował na części :evil_lol::evil_lol: A tu coś ;)dla Madzi :grins:........:loveu: fotka nieostra wyszła więc musiałam podrasować i wyszło jak wyszło :/ mam jeszcze jedną ale podlega autoryzacji ;) i od Ozzulka:loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu:.... Quote
Paula Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 [quote name='agnes1']Jakieś lotto mi tu loto i mnie wqqqrwio:angryy::evil_lol: I będzie nas tak wqurwiać do wtorku :angryy: http://images27.fotosik.pl/102/80b14c310d4ef400.jpg Madzia, fajne kapetki :razz: http://images28.fotosik.pl/102/eb15010c593cf9a6.jpg :calus: fotkę ze scurkiem widziałam już u Ali :lol: przerośnięty on trochę ;) :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 [quote name='paula_z']I będzie nas tak wqurwiać do wtorku :angryy: ani nie mów :diabloti:.....trza wygrać tą kase to przestanie ;) http://images27.fotosik.pl/102/80b14c310d4ef400.jpg Madzia, fajne kapetki :razz: :razz:skad wiedziałaś że to Madzi stópki :hmmmm: http://images28.fotosik.pl/102/eb15010c593cf9a6.jpg :calus: fotkę ze scurkiem widziałam już u Ali :lol: przerośnięty on trochę ;) :evil_lol: bo scurek karminy knedlikami i zapijał czeskim piffkiem ;) Witajcie Klocusiowe :loveu::loveu::loveu: w ten mroźny poranek ... Quote
clockwork Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 Na początku mojego listu chciałbym Wam podziękować za złożone mi życzonka- koffam WAS przeokrutnie cioteczki moje :loveu::loveu::loveu: Wasz Klocuś :bluepaw: [quote name='agnes1']To Klocuś kocha najbardziej - pyszne ciasteczka i pssssssssss piłeczki z tymi piłeczkami to żart ;) pierwszy raz widzę że tak potraktował zabaweczkę :crazyeye: chyba myślał że to też ciasteczko :evil_lol: no właśnie... poniosło go .......... mnie też zszokował..:crazyeye:. takie gumowe piłeczki klocuś ma na jakieś 2 lata :p ale ta SIE zepsuła jakoś tak szybko :evil_lol: [quote name='malawaszka']hahahaha noo to długo się Klocuś nie nacieszył piłeczką :evil_lol: :roll: [quote name='evaxon']ojj przecie widac ze ona sie tylko wgniotła:evil_lol: a potem sie porozrywała :cool1: chyba emocje wzięły góre.... i klocuś za bardzo sie do niej przyssał :p [quote name='malawaszka']ale ściulyyyy :shock: :evil_lol: :loveu: ikea.cz ;) [quote name='paula_z']I będzie nas tak wqurwiać do wtorku :angryy: http://images27.fotosik.pl/102/80b14c310d4ef400.jpg Madzia, fajne kapetki :razz: http://images28.fotosik.pl/102/eb15010c593cf9a6.jpg fotkę ze scurkiem widziałam już u Ali przerośnięty on trochę :evil_lol: nie bede wchodzic bo to LOTTO mnie tak drażni że normalnie... nie wiem co zrobie :angryy: kapetki superbomba :diabloti: a szczurki dobrze żywione :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']bo scurek karminy knedlikami i zapijał czeskim piffkiem ;) Witajcie Klocusiowe :loveu: w ten mroźny poranek ... ooooo właśnie WITANKO DLA WSZYSTKICH!!!! Quote
agbar Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 witam w ten sloneczny poranek:diabloti::loveu: Quote
Alicja Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 [quote name='dealer']witam w ten sloneczny poranek:diabloti::loveu: ja witałam w MROŹNY :loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 a ja witam w słoneczny i coraz mniej mroźny poranek :loveu::evil_lol: Quote
gosikf & dogs Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Na początku mojego listu chciałbym Wam podziękować za złożone mi życzonka- koffam WAS przeokrutnie cioteczki moje :loveu::loveu::loveu: Wasz Klocuś :bluepaw: A jak złożę teraz to mnie też będziesz:loveu:???:roll: Bo ja dużo ciasteczek, smacznych ostatków z talerzy ludziów(to co najlepsze nie:cool3:), długiego bieganka, pięknych suczek do zabawy....no wiesz wszystkiego co pies zapragnie:p Quote
emdziolek Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Cześć klocusiowe!:diabloti: Wpadłam zawitać i lece do innych blogasków:evil_lol: Wpadne tu jeszcze:loveu: Quote
basia2202 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 spóźnione:cool3: ale najszczersze i z serducha płynące :loveu::loveu::loveu: NAJLEPSIEJSZE ŻYCZENIA URODZINOWE DLA KLOCUSIA PIĘKNEGO :Rose::B-fly::B-fly::B-fly: 100 radości na godzinę:loveu: byś miał zawsze super minę:p do jedzenia wieeeelkich kości :razz: od Madziuni moc miłości :loveu: zawsze łóżka cieplutkiego;) i spacerku szalonego :painting: no i jeszcze kumpli w dechę :Dog_run: 100 zabawek na pociechę:Cool!: pełnej michy zawsze życzę:sabber: i na koniec STOOO LAAAAAT krzyczę :loveu: to mówiłam ja, ciocia Zuzkowa :loveu: buziaki Klocusiu, buziaki Madzialenko:D P.S. piękny błyszczący aksamitny sierściuszek :) http://images28.fotosik.pl/102/eb15010c593cf9a6.jpg Quote
Alicja Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Basiu :klacz: wspaniały wierszyk :multi::multi::multi: Quote
e.v.a Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 dziendobry w waszym blogasku:multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 [quote name='evaxon']dziendobry w waszym blogasku:multi::multi::multi: witam Cię Ewuniu:multi: w zastępstwie zapracowanej Klocusiowej Quote
Recommended Posts