Medorowa Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Rybka_39 napisał(a):Witaj Klocusiowa:loveu: Wow nie wiedziałam, że Clocek umie wchodzić na drzewo:-o:loveu: Bo to jest rasa nadrzewna, stworzona do zabijania i tak przystosowana, co by jakby kto spierdzielił na drzewo, to i tak zostanie zagryziony:roll::roll::roll: :diabloti: Quote
Alicja Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='clockwork']no inne mam ... jakieś 1100:roll: ale kiedy ja zdąże je poobrabiac i wstawic :hmmmm: dawa pomogę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: może dam pana psa ze 3 żeby wiadomo było gdzie jesteście :evil_lol: no jak to gdzie .......:hmmmm: U NAS :grins: :loveu::loveu::loveu::loveu:fafelki:loveu: http://images22.fotosik.pl/178/160057fb59ee40a1.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu:moj mieciutki jezorek :loveu: http://images30.fotosik.pl/101/2196720166fb8432.jpg za 2 dni Klocunio:loveu: ma urodzinki :multi::multi::multi: Quote
emdziolek Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Byłam, zwiedziłam widziałam fotki Klocka skaczącego, siedzącego i pozdrawiającego Dilerównę:diabloti: Quote
Medorowa Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Dogobranoc Chlorkowa, Ozulkowa i Dilerowa:hand::loveu: Quote
Wilejkaros Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 I cała reszto przybyłych ciotek... i wujków! Quote
jonQuilla Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Dobra Noc ;) :evil_lol::evil_lol: Jak się prześpię to nadrobię troszkę a teraz to tylko napomknę ;) http://images22.fotosik.pl/178/491133e27c5b0758.jpg nie wiedziałam że Klocek to taki zwinny piesio :loveu: Quote
Alicja Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='madzia i medor']Dogobranoc Chlorkowa, Ozulkowa i Dilerowa:hand::loveu: [quote name='Wilejkaros']I cała reszto przybyłych ciotek... i wujków! :loveu::loveu::loveu:DOBRANOC ......:hand: Quote
agbar Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [quote name='clockwork'] a to zrobił po komendzie- pozdrawiamy ciocie dilerówne :eviltong: phiiiiii.......:diabloti: [quote name='madzia i medor']Dogobranoc Chlorkowa, Ozulkowa i Dilerowa:hand::loveu: dzien dogo bardzo Medorkowa:loveu: i dzien dobry bardzo Chlorkowa:loveu: Quote
Alicja Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Doberek Madzialenko :loveu:i Klocuszku :loveu: Quote
agbar Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Alicja nie badz sledziem.....nie sledz mnie:eviltong: Quote
Alicja Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [quote name='dealer']Alicja nie badz sledziem.....nie sledz mnie:eviltong: oj ja cię nie sledzę .....ja po prostu weszłam tu bo były otwarte drzwi i myślałamże Madzialena już w sklepiku :roll: Quote
agbar Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']oj ja cię nie sledzę .....ja po prostu weszłam tu bo były otwarte drzwi i myślałamże Madzialena już w sklepiku :roll: winni sie tlumacza:evil_lol: Quote
clockwork Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 [quote name='madzia i medor']Sie naumiesz;) A tam tyż biegałam, jeszcze z babcią,pamiętam:grins: http://images29.fotosik.pl/101/1101237fc65b9ded.jpg to chyba takie miejsce spacerkowe w Tychach- też tam chodziłam w niedziele po kościele :roll: Widziałam fotki psa:-o powaga?? :crazyeye::crazyeye: Co on tu robi ... przepraszam... niechcący mi sie dały te fotecki... więcej sie to nie powtórzy :oops: [quote name='Rybka_39']Witaj Klocusiowa:loveu: Wow nie wiedziałam, że Clocek umie wchodzić na drzewo:-o:loveu: [quote name='jonQuilla'] http://images22.fotosik.pl/178/491133e27c5b0758.jpg nie wiedziałam że Klocek to taki zwinny piesio my też nie :shake: to był jego pierwszy raz... zjadł juz wszystkie przyziemne patyczki... a spacer bez aportowania klocek uważa za spacer nieudany ... no to se wskoczył zerwać co nieco z korony drzewa :evil_lol: [quote name='madzia i medor']Bo to jest rasa nadrzewna, stworzona do zabijania i tak przystosowana, co by jakby kto spierdzielił na drzewo, to i tak zostanie zagryziony:roll: a jednak... ja go tłumacze... a tyś sie wychlapała... miała to być nasza tajemnica :mad: [quote name='Alicjarydzewska']no jak to gdzie .......:hmmmm: U NAS :grins: :loveu:fafelki http://images22.fotosik.pl/178/160057fb59ee40a1.jpg moj mieciutki jezorek :loveu: http://images30.fotosik.pl/101/2196720166fb8432.jpg za 2 dni Klocunio:loveu: ma urodzinki :multi: JUTRO!!!!! JUTRO impra!!!! :evil_lol::evil_lol: [quote name='emdziolek']Byłam, zwiedziłam widziałam fotki Klocka skaczącego, siedzącego i pozdrawiającego Dilerównę no to gut... masz szczęście :diabloti: [quote name='madzia i medor']Dogobranoc Chlorkowa, Ozulkowa i Dilerowa:hand::loveu: [quote name='Wilejkaros']I cała reszto przybyłych ciotek... i wujków! [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:DOBRANOC ......:hand: DOBRANOC!!!! i DZIEŃ NIEDOBRY!!! STAŁO SIE!!!! zima idzie.. RZĄDOWA zastrajkowała.... nie odpaliła :placz::placz::placz: Quote
clockwork Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 [quote name='dealer']phiiiiii.......:diabloti: dzien dogo bardzo Medorkowa:loveu: i dzien dobry bardzo Chlorkowa:loveu: dzień :roll:.... medorkowa :evil_lol::evil_lol: i dilerowa :loveu: [quote name='Alicjarydzewska']Doberek Madzialenko :loveu:i Klocuszku :loveu: bereczek Ozzulkowa :loveu: [quote name='Alicjarydzewska']oj ja cię nie sledzę .....ja po prostu weszłam tu bo były otwarte drzwi i myślałamże Madzialena już w sklepiku :roll: dilerowa... dlaczego nie zamykasz drzwi :diabloti: [quote name='Werka']Cześć Klockowa:hand: cześć..... :hmmmm: Vektorowa??? :razz: Quote
Akadna Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [quote name='clockwork']cześć..... :hmmmm: Vektorowa??? :razz: Nie pamietasz mnie?:placz: Toż to skleroza w zaawansowanym stadium:diabloti: Quote
BeaC Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [quote name='clockwork']musze wam napisać coś co mnie dzis z rana zbiło z nóg .......... P.S. z tym mysleniem to troche przesadziłam :roll: masakra..........pojecie ludzkie przechodzi.......... :mad::mad::mad: [quote name='clockwork']na rozładowanie ... kilka fotecek ze Szwecji- powitanie polakosów.... to MY 15 lat temu :oops: wtedy widzieliśmy sie poraz kolejny- potem kontakt i słuch po nich zaginął :roll: i spotkanie po 15tu latach :multi: prawie w tym samym składzie ino tatuaży i latek przybyło :cool1: .......................a niektórym włosków ubyło:eviltong::eviltong::eviltong: witaj..................kobieto w rozjazdach buziak dla Pawcia za interwencję:multi::multi::multi: Quote
malawaszka Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [quote name='clockwork'] STAŁO SIE!!!! zima idzie.. RZĄDOWA zastrajkowała.... nie odpaliła :placz::placz::placz: aaaa cholera - niebawem i mnie to pewnie dopadnie :placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [quote name='clockwork'] JUTRO!!!!! JUTRO impra!!!! :evil_lol::evil_lol: :razz:ale tortu chyba nie pieczesz ...:hmmmm: STAŁO SIE!!!! zima idzie.. RZĄDOWA zastrajkowała.... nie odpaliła :placz::placz::placz: :placz::placz::placz::placz:NASZA .......//:evil_lol:/ /Rządowa :placz::placz::placz::placz: Quote
clockwork Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 [quote name='BeaC']masakra..........pojecie ludzkie przechodzi.......... :mad::mad::mad: Pawcio bedzie świadkiem w sprawie... zastaliśmy wczoraj karteczke w drzwiach z prośbą o kontakt... powiedział TAK bez wahania... najwyżej nas ubiją :diabloti: bo kij wie co to za facet .... z WARSZAWY dodam :cool1: .......................a niektórym włosków ubyło:eviltong::eviltong::eviltong: troszke :cool1: witaj..................kobieto w rozjazdach witaj kobiałko - pokojówko :multi: buziak dla Pawcia za interwencję:multi::multi::multi: wycmokany :loveu: ciąża od pani nie zagrożona... wykazało po badaniach :multi::multi: Quote
clockwork Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 [quote name='malawaszka']aaaa cholera - niebawem i mnie to pewnie dopadnie :placz::placz::placz: nie bede sama :loveu::loveu::loveu: :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz::placz:NASZA .......//:evil_lol:/ /Rządowa :placz::placz::placz::placz: i tera trza wydać NASZĄ kase :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [quote name='clockwork'] i tera trza wydać NASZĄ kase :diabloti::diabloti::diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:jutro wydamy :eviltong::eviltong::eviltong: ale bez Rządowej to masakra:shake:....wszędzie na nóżkach ...buuuuu .....pewno akumulator klinknął :razz: Quote
clockwork Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] ale bez Rządowej to masakra....wszędzie na nóżkach ...buuuuu .....pewno akumulator klinknął obawiam sie że to NIE akumulator... w NYSANIE miałam to samo....najpierw żaden mechanik nie wiedział o co chodzi... a potem... poszła z tego powodu na złom :cool1::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
Alicja Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [quote name='clockwork']obawiam sie że to NIE akumulator... w NYSANIE miałam to samo....najpierw żaden mechanik nie wiedział o co chodzi... a potem... poszła z tego powodu na złom :cool1::angryy::angryy::angryy::angryy: :shake::shake::shake:Nie oddamy NASZEJ Rządowej :loveu:...........za śliczna jest :p....dzwoń do pana mechaniora ...niechaj robi odczyńmo :cool1: Quote
Recommended Posts