Medorowa Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='clockwork'] MEDORKOWA!!!!!! patrzaj no ... to nie Szwecja.. to wczorajszy wypad do TYCHÓW- NASZEGO FADERLANDU :diabloti: http://images22.fotosik.pl/177/2671be714c1c6564.jpg Aaaaaaaaaaaaaa:mdleje: Zazdroszczę Ci:oops::roll::roll: Aż tam w serduchu coś rusza - kocham to miasto:loveu::loveu::loveu: Wiecej, więcej:multi::multi::multi:Proszę:modla: Quote
clockwork Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [quote name='madzia i medor']Aaaaaaaaaaaaaa:mdleje: Zazdroszczę Ci:oops::roll: Aż tam w serduchu coś rusza - kocham to miasto:loveu: Wiecej, więcej:multi:Proszę:modla: o masz... żebym wiedziała że aż tak tęsknisz za TYCHAMI to bym natrzaskała więcej... wogóle to MOJA SIOSTRA AGNES cykała foty... ja tylko jeździłam po mieście ;) więcej nie mam :shake: Quote
Medorowa Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Aaaa będę w kółko te same oglądać:loveu::loveu::loveu::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 ale miły widok ;)..............:evil_lol::evil_lol: mam nadzieje że pełne :evil_lol: http://images11.fotosik.pl/95/31f12a453053d7be.jpg Quote
clockwork Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [quote name='madzia i medor']Aaaa będę w kółko te same oglądać:loveu::loveu::loveu::evil_lol: następnym razem wezme kamerke... i nagram ci filmika... ino nie umiem zrzucać i przerabiać na kompecek :oops::oops::oops: Quote
Alicja Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='clockwork'] następnym razem wezme kamerke... i nagram ci filmika... ino nie umiem zrzucać i przerabiać na kompecek :oops::oops::oops: :hmmmm: mus się nauczyć ........a potem program ...,, Z kamerą wśród Tyszowian ";) Quote
agbar Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 czesc slonce moje blekitne:loveu: po pierwsze: http://images30.fotosik.pl/101/fa64dc2bff0282d4.jpg nie mialam neta czy to z rozpaczy widze podwojnie?:cool1: po drugie: kto to ten lysy pan:cool3::cool3:na fotach:roll: Quote
clockwork Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [quote name='dealer']czesc slonce moje blekitne:loveu: po pierwsze: http://images30.fotosik.pl/101/fa64dc2bff0282d4.jpg nie mialam neta czy to z rozpaczy widze podwojnie?:cool1: po drugie: kto to ten lysy pan:cool3::cool3:na fotach:roll: dilereczka.... :multi: jakie 2 koty?? :crazyeye::crazyeye: coś ci sie z łocentami robobiło... :cool1: jaki łysy pan... dawa fotke... o kierego chodzi?? ten co mi pięścią wygrażał??? :niewiem:nie wiem kto to :roll: chyba ich kolega jakiś Quote
agbar Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='clockwork']dilereczka.... :multi: jakie 2 koty?? :crazyeye::crazyeye: coś ci sie z łocentami robobiło... :cool1: jaki łysy pan... dawa fotke... o kierego chodzi?? ten co mi pięścią wygrażał??? :niewiem:nie wiem kto to :roll: chyba ich kolega jakiś wlasnie ten od piesci......masz go jeszcze na fotach to ja GO chce:diabloti: Quote
malawaszka Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 aaaahahha po wizycie w Sverige musiałaś do samego polskiego browaru pojechać?? hahaha :evil_lol: zarąbiste fotki imprezowe :loveu::loveu::loveu: fajne chłopaki :loveu::loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='clockwork']buuuhahahhaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: śniadanie chętnie.. ale co... mam usiąść po turecku?? a jak mi sie nogi poplączą?? :cool3: hehe jak pinokio sie nie poplatal o wlasne nogi jak chodzil to tym bardziej nie powinnas:evil_lol: Quote
Alicja Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='dealer']wlasnie ten od piesci......masz go jeszcze na fotach to ja GO chce:diabloti: :hmmmm: a co na to Pan BE Quote
clockwork Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [quote name='dealer']wlasnie ten od piesci......masz go jeszcze na fotach to ja GO chce:diabloti: no co ty :crazyeye::crazyeye: po co :hmmmm: jedyne co mu w życiu wyszło to....... włosy :diabloti: [quote name='malawaszka']aaaahahha po wizycie w Sverige musiałaś do samego polskiego browaru pojechać?? hahaha :evil_lol: zarąbiste fotki imprezowe :loveu::loveu::loveu: fajne chłopaki :loveu::loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:tak... kierunek TYCHY :loveu::loveu::loveu: a chłopaki... takie sobie... ale tępaki.. nie znaja języków obcych... nic a nic po polskiemu oprócz NA ZDROWIE :cool1: Quote
agbar Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:hmmmm: a co na to Pan BE :niewiem: ale moze nie bede pytac:diabloti: [quote name='clockwork']no co ty :crazyeye::crazyeye: po co :hmmmm: jedyne co mu w życiu wyszło to....... włosy :diabloti: nooo wlasnie dlatego dawaj mnie go tu:diabloti: Quote
malawaszka Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='clockwork'] a chłopaki... takie sobie... ale tępaki.. nie znaja języków obcych... nic a nic po polskiemu oprócz NA ZDROWIE :cool1: noo łasnie zastanawiałam się jak się dogadywaliscie/??? Quote
clockwork Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [quote name='evaxon']hehe jak pinokio sie nie poplatal o wlasne nogi jak chodzil to tym bardziej nie powinnas:evil_lol: ale Pinokio nie był 1 dzień po wizycie w TYCHACH :diabloti: Quote
e.v.a Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='clockwork']ale Pinokio nie był 1 dzień po wizycie w TYCHACH :diabloti: za to był DREWNIANY:diabloti: Quote
clockwork Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [quote name='dealer']:niewiem: ale moze nie bede pytac:diabloti: nooo wlasnie dlatego dawaj mnie go tu:diabloti: nie mam wiencej... dal mnie on nie był atrakcyjny :diabloti: [quote name='malawaszka']noo łasnie zastanawiałam się jak się dogadywaliscie/??? wogóle sie nie dogadywaliśmy... widziałaś jak im porobiło to 3,5% :razz: nie byli w stanie gadać.. a tak na poważnie.... Adaś tłumaczył... :oops::oops::oops: Quote
agbar Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='clockwork']nie mam wiencej... dal mnie on nie był atrakcyjny :diabloti: esz co...przeciez wiesz ze JA lubie takich samcow z wlosami inaczej:cool1: Quote
clockwork Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [quote name='evaxon']za to był DREWNIANY:diabloti: no dobra... siadam po turecku... co z tym śniadankiem??? :razz: [quote name='dealer']esz co...przeciez wiesz ze JA lubie takich samcow z wlosami inaczej:cool1: skoro tak mówisz... to wiem :roll: ale zdjęć więcej nie mam :diabloti: Quote
Alicja Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='dealer']esz co...przeciez wiesz ze JA lubie takich samcow z wlosami inaczej:cool1: :multi::multi::multi: ........kupimy PanuBE maszynke ;) Quote
Alicja Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='clockwork'] ale zdjęć więcej nie mam :diabloti: :roll:jak nie jak tak .....no cóż że nie tego PANA :diabloti:ale inne masz :multi::multi::multi: Quote
clockwork Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:roll:jak nie jak tak .....no cóż że nie tego PANA :diabloti:ale inne masz :multi::multi::multi:no inne mam ... jakieś 1100:roll: ale kiedy ja zdąże je poobrabiac i wstawic :hmmmm: może dam pana psa ze 3 żeby wiadomo było gdzie jesteście :evil_lol: a to zrobił po komendzie- pozdrawiamy ciocie dilerówne :eviltong: Quote
Medorowa Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='clockwork'] następnym razem wezme kamerke... i nagram ci filmika... ino nie umiem zrzucać i przerabiać na kompecek :oops::oops::oops: Sie naumiesz;) A tam tyż biegałam, jeszcze z babcią,pamiętam:grins::grins: http://images29.fotosik.pl/101/1101237fc65b9ded.jpg Widziałam fotki psa:-o:-o:-o Co on tu robi ... :diabloti: Quote
Rybka_39 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Witaj Klocusiowa:loveu: Wow nie wiedziałam, że Clocek umie wchodzić na drzewo:-o:loveu: Quote
Recommended Posts