Alicja Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 evaxon napisał(a):witajcie w WASZYM blogasku:loveu::multi: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mini Klocus cudenko:loveu::loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi:To ja Cię powitam w zastępstwie w NASZYM blogasku :loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Witam się z Tobą Klocusiowa:loveu: Gdzie jezdeś:niewiem: Quote
Alicja Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 madzia i medor napisał(a):Witam się z Tobą Klocusiowa:loveu: Gdzie jezdeś:niewiem: Klocusiowa jest :hmmmm:wyjechana :razz::razz::razz: więc opiekując sie blogaskiem wstawię jeszcze jeden wspomineczek :loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 W to że Klocuś był taki mały też nie uwierzę ;) :loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kiłi Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):zapraszam na gorącą kawusię i paczki z lukrem ;) Jaaaa chceeee pączka z lukrem!!!:placz::placz: Alicjarydzewska napisał(a):Klocusiowa jest :hmmmm:wyjechana :razz::razz::razz: Dobrze, że nie rozjechana:roll::diabloti: Witajem Ciem Klockowa:loveu:, z Tobą Alu przywitajem siem u Cię:eviltong: Quote
malawaszka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 :crazyeye:aaale puchyyyyyyy :mdleje: Quote
ice_t Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):jedna ....ale JAKA :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :oops::oops::oops:tak mnie dziś wzięło na wspomnienia :loveu:...... a jak ktoś wchodzi nowy to zanim zacznie oglądać od początku zagląda na stronki ostatnie ...więc czasem może warto kilka fot starszych wkleić :roll: mały klocek świetny- po prostu cudeńko, mówisz kazdy nowy zagląda na koniec?? :cool3: to ja chyba dziwna jestem bo najpierw cały tydzień czytałam od początku zanim do końca blogasa klocusiowego dotarłam. a co do reszty fotki oglądnełam a teraz wracam nadrabiać wasze gadulstwo , bo dosłownie chwile człowieka nie ma a wy tu drugiego pana tadeusza robicie:diabloti: Quote
Alicja Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 jonQuilla napisał(a):W to że Klocuś był taki mały też nie uwierzę ;) :loveu: :evil_lol: :hmmmm: myślisz ze to ściema te fotaski ;):evil_lol::evil_lol: Kiłi napisał(a):Jaaaa chceeee pączka z lukrem!!!:placz::placz: oć znajdzie się jeszcze i dla Ciebie;) Dobrze, że nie rozjechana:roll::diabloti: Witajem Ciem Klockowa:loveu:, z Tobą Alu przywitajem siem u Cię:eviltong: biegnę się przywitaćz Toba do Ozzulkowego ;) malawaszka napisał(a)::crazyeye:aaale puchyyyyyyy :mdleje: strasznie .....no nie az niemiło się na to patrzy :shake: staram się jak mogę ....ale ja tylko 1/3jestem :oops: ice_t napisał(a):mały klocek świetny- po prostu cudeńko, mówisz kazdy nowy zagląda na koniec?? :cool3: to ja chyba dziwna jestem bo najpierw cały tydzień czytałam od początku zanim do końca blogasa klocusiowego dotarłam. to w takim razie przypomna sobie ci co zapomnieli jak wyglądał :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a co do reszty fotki oglądnełam a teraz wracam nadrabiać wasze gadulstwo , bo dosłownie chwile człowieka nie ma a wy tu drugiego pana tadeusza robicie:diabloti: u nas jest lepiej nie ma mrówek , polowania , Telimeny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i cymbałów:diabloti:...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 dobrysiewieczór w WASZYM blogasku :roll: Quote
Alicja Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 clockwork napisał(a):dobrysiewieczór w WASZYM blogasku :roll: WITAJ :loveu::loveu::loveu:w Naszym Blogasku :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ice_t Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): u nas jest lepiej nie ma mrówek , polowania , Telimeny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i cymbałów:diabloti:...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: w tym zestawie najbardziej nie lubie mrówek, Telimena i Cymbały jeszce oblecą :evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 clockwork napisał(a):dobrysiewieczór w WASZYM blogasku :roll: dobrywieczor w ICH blogasku:multi::evil_lol: Quote
Paula Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):Klocusiowa jest :hmmmm:wyjechana :razz::razz::razz: A gdzie Madzialenę wyjechało :razz: Witanko :multi: Quote
Alicja Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 evaxon napisał(a):dobrywieczor w ICH blogasku:multi::evil_lol:dobry wieczór w ......ICHNIEJSIEJSZYM NAchsiejsiejszym blogasku :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 paula_z napisał(a):A gdzie Madzialenę wyjechało :razz: Witanko :multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:do TYCH .....no TYCHów ;)....... ale już wrócona ONA ci jest :multi::multi::multi: Quote
basia2202 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 przyszłam tu.. yy.. noo.. tegoo... :hmmmm: co by Was ukochać mocniachno!! :multi:ucałować jeszcze mocniachniej!! :multi::loveu: aa.. i jeszcze powiedzieć dogobranoc:) i słodkich snów życzyć :p P.S. Klocuś był kiedyś mały? :cool3: a kiedy to było? :evil_lol: Quote
Wilejkaros Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Ale słodziakowy Klocuś? Ale kiedy to było? Czy ja dobrze kojarzę, że 6 lat temu? Quote
zuzolandia Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 http://images1.fotosik.pl/309/74f60c72f6f841a1.jpg Klocus malusi ;-) jakiz rozkoczniaczek ;-) witanko przytulanko i spadanko bo jutro ranko wyjechanko na wiesianko !!!! ehheehhe Quote
Alicja Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Klocus był maluśki:loveu::loveu::loveu: maluteńki :loveu::loveu::loveu:6 latek temu :p Quote
BeaC Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 nikto nie je doma????:loveu::loveu::loveu: witka Quote
basia2202 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 witam Cię niebieska Madzialenko :loveu: i Twego Klocusia - kruszynkę malusią:eviltong: :p Quote
jonQuilla Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:hmmmm: myślisz ze to ściema te fotaski ;):evil_lol::evil_lol: Tak właśnie myślę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć Klocuszkowa, Klocuszku i Klocki ;) :) :multi::multi: Miłego dnia :) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 mały Klocuszek to słodziak....jak wszystkie maluchi..... cudne te sliczne oczeta...taka malenka mordeczka.... Madziu czas na drugiego slodziaka:diabloti: Quote
Alicja Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Witam Cię :multi::multi::multi:Moja osobista Madzialeno i Nasza 1/3:loveu::loveu::loveu:w Naszym Blogasku Quote
clockwork Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [quote name='basia2202']przyszłam tu.. yy.. noo.. tegoo... :hmmmm: co by Was ukochać mocniachno!! :multi:ucałować jeszcze mocniachniej!! :multi::loveu: aa.. i jeszcze powiedzieć dogobranoc:) i słodkich snów życzyć :p P.S. Klocuś był kiedyś mały? :cool3: a kiedy to było? :evil_lol: no... dogobranoc :roll: a Klocuś był mały.... daaawno temu .... bo on jest starszy od węgla :cool1: [quote name='Wilejkaros']Ale słodziakowy Klocuś? Ale kiedy to było? Czy ja dobrze kojarzę, że 6 lat temu? to było pytanko??:razz: tak słodziakowy :evil_lol: w niedzielke Klocuś obchodzi swoje 6te urodzinki :roll: [quote name='zuzolandia']http://images1.fotosik.pl/309/74f60c72f6f841a1.jpg Klocus malusi ;-) jakiz rozkoczniaczek ;-) witanko przytulanko i spadanko bo jutro ranko wyjechanko na wiesianko !!!! ehheehhe witanko .... miłych wykopków :p [quote name='BeaC']nikto nie je doma????:loveu::loveu::loveu: witka doma nikdo neni :grins: hejka Beatris :multi: [quote name='basia2202']witam Cię niebieska Madzialenko :loveu: i Twego Klocusia - kruszynkę malusią:eviltong: :p cześć Basiu... malutką kruszynke powiadasz :razz: Quote
Recommended Posts