Alicja Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Wilejkaros napisał(a):Bo tu ostatnio była dyskusja czy Behemocik lubi na włosach czy na głowie. Pańcio założył beret (moh...), ale Behemot się poznał i niekoniecznie mu się podobało.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:pożyczę temu pańciowi taką odjazdowa perukę ........czasem się przydawała do robienia kawałów:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 http://images22.fotosik.pl/172/333ca1fd9823f39b.jpg oooooooooooooa skund w tym dzikim kraju moj RUMun sie wzionl ????? heeee fotecko zajrbisteeeeeeeeeeeeeeeeeeee ;-)i duziooooooooo witej oszwedzono BLUEMUNKO ;-) Quote
Wilejkaros Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Ala, też myślałam, żeby pomniejszać, ale to wtedy już bym nigdy nie odeszła od kompa... Quote
Alicja Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 zuzolandia napisał(a):http://images22.fotosik.pl/172/333ca1fd9823f39b.jpg oooooooooooooa skund w tym dzikim kraju moj RUMun sie wzionl ????? heeee fotecko zajrbisteeeeeeeeeeeeeeeeeeee ;-)i duziooooooooo witej oszwedzono BLUEMUNKO ;-):evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:......................zdązyłam ........ Quote
Alicja Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Wilejkaros napisał(a):Ala, też myślałam, żeby pomniejszać, ale to wtedy już bym nigdy nie odeszła od kompa... ;)...mi tam pomniejszanko szybko idzie :p Quote
Wilejkaros Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Hmmm, mnie może też by szło lepiej gdyby nie: kot na klawiaturze; króliczor gryzący kapeć, liżący mnie po łydce; ślepy gołąb gruchająy od 5 rano; reszta rodziny; mój "ukochany" internet bezprzewodowy. Quote
Wilejkaros Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 PS. Kto tu umie robić bannerki do podpisu? Quote
Alicja Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Wilejkaros napisał(a):Hmmm, mnie może też by szło lepiej gdyby nie: kot na klawiaturze; króliczor gryzący kapeć, liżący mnie po łydce; ślepy gołąb gruchająy od 5 rano; reszta rodziny; mój "ukochany" internet bezprzewodowy. :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:czyli wszystko za ;) Quote
Alicja Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Wilejkaros napisał(a):PS. Kto tu umie robić bannerki do podpisu? wiem .....wiem.......eria :ppiękne robi ;) Quote
Wilejkaros Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Ech... mogę Wam na razie moją mamusię wstawić ;) Quote
Alicja Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Wilejkaros napisał(a):Ech... mogę Wam na razie moją mamusię wstawić ;) a mamusia o tym wie :razz: Quote
Wilejkaros Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Mamusia lekko wstawiona na wycieczce była ;) Jej zdjęcia poszły na pierwszy ogień, bo musiała koniecznie na płytce mieć, żeby w pracy pokazać. Quote
e.v.a Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): Alu dlaczemu sie spusciłas??:roll: Quote
Alicja Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Wilejkaros napisał(a):Mamusia lekko wstawiona na wycieczce była ;) Jej zdjęcia poszły na pierwszy ogień, bo musiała koniecznie na płytce mieć, żeby w pracy pokazać.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...zapewne sie ucieszy ;) evaxon napisał(a):Alu dlaczemu sie spusciłas??:roll: wpadłam do WC ze smiechu ;) Quote
e.v.a Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): wpadłam do WC ze smiechu ;) Alu ty uwazaj bo kibelek zapchasz:oops::oops::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 evaxon napisał(a):Alu ty uwazaj bo kibelek zapchasz:oops::oops::evil_lol: wylazłam ....wykąpałam się ..... Quote
Alicja Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 A teraz przyszlam powiedzieć DOGOBRANOC :hand: Quote
Paula Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Cześć Madzialena :multi: :loveu: Zwiedziłam wirtualnie Sverige :multi: Fajne, fajne foty Pawciowe :multi: Miałam coś zacytować, ale zapomniałam co :roll: bo ONE nagadały potem z 666 stron :diabloti: ;) Quote
Alicja Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 :loveu::multi::loveu:Doberek :loveu::multi::loveu: Moja wcześnie obudzona Tyszanko :grins:..... za oknem ZIMNO:placz::placz::placz:...zapraszam na gorącą kawusię i paczki z lukrem ;) pozdróweczka , glaski i mizianko dla Klocusia ...wyciągnęłam se takiego Maluśkiego :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
BeaC Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Cze............. widziałam widziałam..............na szczęście już nie Volvo:cool3:...........ale dużo fajnych zdjęć...................:multi::multi::multi: i na samiuteńki koniec Ala Klocusia takiego malenieczkiego wstawiła:loveu::loveu::loveu: Pochwa:ylsuper: zapie5$#$^ le zaraz w tą reklame:angryy::mad::angryy::mad::angryy::mad: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 tak ten lotek jest zdecydowanie wkurzajacy....i to mocno.....lata i lata.... czesc Madzialeno:loveu:...obejrzałam fotaski....tego fotelik z Ikei to nie kupuj ...ja uwazam nie Tobie nie pasuje...jakos tak Cie ogranicza...takie odnosze wrazenie:diabloti: Quote
agbar Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 czesc gupecku:loveu:foty obejrzalam juz dawno mowilam ze Pawcio ma talenta..kup mu aparata niech sie chlopok wyzyje:diabloti: a tego co ONE nagadaly nie czytam..nie mam sily:cool1: Quote
malawaszka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 ooo i tu wspominka jedna :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 malawaszka napisał(a):ooo i tu wspominka jedna :loveu::loveu::loveu: jedna ....ale JAKA :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :oops::oops::oops:tak mnie dziś wzięło na wspomnienia :loveu:...... a jak ktoś wchodzi nowy to zanim zacznie oglądać od początku zagląda na stronki ostatnie ...więc czasem może warto kilka fot starszych wkleić :roll: Quote
e.v.a Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 witajcie w WASZYM blogasku:loveu::multi: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mini Klocus cudenko:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts