Alicja Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 clockwork napisał(a): o masz... jak tak to NASZ blogas... ale jak nagrode... to ić do klockowej :mad: no dobra ....przecie dałam ładną emotkę :grins: no przeca były... sztuk 20 ... :cool1: postaram sie dziś ,.... ale nie obiecam :roll: :multi::multi::multi:bedą foty z czymkolwiek przyszłaś .. smacznego ;) wierzaj ...smaczne ;) ale cieplejszych i dłuższych niż te które nosze -z koca z golfem- sie nie da :placz: z polaru załóż ;) clockwork napisał(a): witaneczko.... ze zdrówkiem to już w tym wieku lipa :evil_lol: :hmmmm: o jakim wieku mowa :crazyeye::crazyeye::crazyeye: bereczek !! dziś neruchy dały mi pospać i rankiem też luzik... ale zdaje sobie sprawe że sie nie wyleczyły same... musze uskutecznić randke z panem elDochtorem :roll: no rande vous u elDochtore konieczna :razz: Quote
agbar Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 jak el dochtore bedzie przystojny to mnie tez umow:roll: Quote
clockwork Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): :hmmmm: o jakim wieku mowa :crazyeye::crazyeye::crazyeye: o moim ... skończyłam 18 lat... to już stara doopa :oops: dealer napisał(a):jak el dochtore bedzie przystojny to mnie tez umow:roll: tylko jak bedzie przystojny... czy więcej szczegółów chcesz znać... przetestuje go dla ciebie :evil_lol: :turn-l::turn-l::turn-l::turn-l:a Pawcio przyszedł do pracy z glutem Clockworka na rękawie :iloveyou: Quote
Alicja Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 clockwork napisał(a):o moim ... skończyłam 18 lat... to już stara doopa :oops: no taaaaa to ja już też popadłam :diabloti: :turn-l::turn-l::turn-l::turn-l:a Pawcio przyszedł do pracy z glutem Clockworka na rękawie :iloveyou: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:tylko na rękawie ;) Quote
Medorowa Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 clockwork napisał(a):medorkowa.... normalnie zdolna bestia z Ciebie :loveu: Od urodzenia:B-fly::B-fly::B-fly::diabloti: clockwork napisał(a)::evil_lol: :turn-l::turn-l::turn-l::turn-l:a Pawcio przyszedł do pracy z glutem Clockworka na rękawie :iloveyou: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witam Ciem Chlorkowa:loveu::loveu: Quote
basia2202 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 witaj ach witaj mi :loveu: powrócona z łobcyzny na polską ziemię Madzialeno :p strasznie dużo tu nagadane:cool3: wiem wieeem... nie podpowiadaj...:cool3: to znowu ONE!!:diabloti: nie Ty;) clockwork napisał(a): doberek zarobiona po pachy basiu.... nooooo... torzuc w pieruny ta prace i choo do zdroj... wykurowac sie ;) rzucam i lecem :multi: Alicjarydzewska napisał(a):Basiu ....zabieram Cię do Madzi ....prawie kurort ....;)....same Aleje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no mówię, że lecem!! :evil_lol: lecem biegnem :loveu: no... to co... przyszłam się przywitnąć do Was :multi: i spadowuję dalej do roboty:roll: Quote
malawaszka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 clockwork napisał(a): :turn-l::turn-l::turn-l::turn-l:a Pawcio przyszedł do pracy z glutem Clockworka na rękawie :iloveyou: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witanko :loveu: czekam na foteczki - te nieobiecane też :loveu: i Zdrówko Madzialeno :drinking: Quote
Alicja Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 malawaszka napisał(a):i Zdrówko Madzialeno :drinking: :razz:zdrówko mielim opijać ostatnio ale cóś nam to:hmmmm: nie wyszło ....bo zdrówko padło .... :knajpa: Quote
clockwork Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol:tylko na rękawie ;) OBY :roll: madzia i medor napisał(a):Od urodzenia:B-fly::diabloti: :evil_lol: Witam Ciem Chlorkowa:loveu: ciem też witam.... a ja jutro kurs: KIERUNEK-->TYCHY ;) basia2202 napisał(a):witaj ach witaj mi :loveu: powrócona z łobcyzny na polską ziemię Madzialeno :p strasznie dużo tu nagadane:cool3: wiem wieeem... nie podpowiadaj...:cool3: to znowu ONE!!:diabloti: nie Ty;) rzucam i lecem :multi: no mówię, że lecem!! :evil_lol: lecem biegnem :loveu: no... to co... przyszłam się przywitnąć do Was :multi: i spadowuję dalej do roboty:roll: ONE:diabloti: RZUĆ;) CHOO:multi: nooooo... to miłej pracy :roll: malawaszka napisał(a)::evil_lol: Witanko :loveu: czekam na foteczki - te nieobiecane też :loveu: i Zdrówko Madzialeno :drinking: UWAGA UWAGA!!!!!! bedom dzis foteczki... i przez kilka innych dni też :p SZWECJA z PAWCIOWEGO TELEFONU na razie ale najpierw zagadka CO TO :razz: Quote
Alicja Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 :eviltong:...JA wiem ......ale nie powiem :shake::shake::shake: Quote
clockwork Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 brak odpowiedzi na pytanie konkursowe=dyskwalifikacja w dalszym uczestnictwie w zwiedzaniu SZWECJI :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 clockwork napisał(a):brak odpowiedzi na pytanie konkursowe=dyskwalifikacja w dalszym uczestnictwie w zwiedzaniu SZWECJI :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja znam odpowiedź to i foty już widziałam :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
clockwork Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 malawaszka napisał(a):Volvo i BMW??? :lol: PUDŁO!!!!! :diabloti: BMW f.u.c.k.tycznie jest w odbiciu ale chodzi mi o to na pierwszym planie :razz: Quote
Alicja Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:co nie ma KONKURSU :diabloti:....doopa ......to nie bedzie fotasków:placz::placz: ale ja już widziałam :eviltong::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Rybka_39 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Hej Klockowa!!:multi::multi: Złamałaś obietnicę:-(..miałaś nad odwiedzać ti ti nie dobra:mad::loveu::evil_lol: Quote
clockwork Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 za to że NIKOGO prawie tu nie było i konkurs nie został rozstrzygnięty...... FOTY z Pawciowego telefonu za kare :diabloti: Sztokholm nocą i za dnia ;) Quote
Alicja Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 :multi::multi::multi: widziałam ......widzialam .....już te fotaski :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Rybka_39 napisał(a):Hej Klockowa!!:multi::multi: Złamałaś obietnicę:-(..miałaś nad odwiedzać ti ti nie dobra:mad::loveu::evil_lol: Rybeńsko, śledziku, szproteczko.....:loveu: po powrocie za choliere nie moge sie obrobić z zaległościami w pracy...nie tylko Ciebie nie odwiedzam... INNYCH TEŻ :oops: bardzo mi przykro i z tego miejsca wszystkich PRZEPRASZAM!!!! i obiecuję że jak juz porobie wsjo to bede Was nawiedzać systematycznie :loveu::loveu::loveu: ale na razie nie wyrabiam :placz::placz::placz: Quote
Rybka_39 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 clockwork napisał(a):Rybeńsko, śledziku, szproteczko.....:loveu: po powrocie za choliere nie moge sie obrobić z zaległościami w pracy...nie tylko Ciebie nie odwiedzam... INNYCH TEŻ :oops: bardzo mi przykro i z tego miejsca wszystkich PRZEPRASZAM!!!! i obiecuję że jak juz porobie wsjo to bede Was nawiedzać systematycznie :loveu::loveu::loveu: ale na razie nie wyrabiam :placz::placz::placz: Winy zostały Ci wybaczone:loveu:Madzialenka:loveu::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:gdzie tam jeszcze 1249....:grins: Quote
Recommended Posts