agbar Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']to Madzia napisała:eviltong::eviltong::eviltong: ze SŁABEUSZE piją zielone :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie zwalaj winy na innych:obrazic: wychodze:obrazic: i ty Pawciu tez chodz...napijemy sie czegus dobrego.... Quote
Alicja Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='dealer']nie zwalaj winy na innych:obrazic: wychodze:obrazic: i ty Pawciu tez chodz...napijemy sie czegus dobrego.... :obrazic: nie zwalam ....MOJA Osobista Madzialena napisała że niee... zielone jest dla słabych :diabloti: oooooooooooooooooo :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: bedzieta pić mietówke :evil_lol::evil_lol::evil_lol: MY sobie wypijemy czekoladowy Sen :eviltong: Quote
clockwork Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']to Madzia napisała:eviltong::eviltong::eviltong: ze SŁABEUSZE piją zielone :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: PALą ... palą zielone :diabloti: [quote name='dealer']nie zwalaj winy na innych:obrazic: wychodze:obrazic: i ty Pawciu tez chodz...napijemy sie czegus dobrego.... a co masz.... :razz::razz::razz: bo TWÓJ tatuator nie wie czy sie opłaca iść :razz: Quote
Alicja Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='clockwork']PALą ... palą zielone :diabloti: ale nie napisałaśże o PALENIE idzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...a mnie zielone zaraz sie skojarzyło z likierem ;) a co masz.... :razz::razz::razz: bo TWÓJ tatuator nie wie czy sie opłaca iść :razz: ma tam pewnie pochowane w tych przepastnych piwnicach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Cześć :multi::multi::multi: http://images22.fotosik.pl/168/6c774f9c6f50174e.jpg znalazłam smoka...będzie jakaś nagroda? :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='jonQuilla']Cześć :multi::multi::multi: http://images22.fotosik.pl/168/6c774f9c6f50174e.jpg znalazłam smoka...będzie jakaś nagroda? :evil_lol::evil_lol: to jutro u właścicielki blogaska ;)...dziś ja Cię mogę pięknie powitać w NASZYM Blogasku Quote
Medorowa Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='clockwork'] no... nie wymagam... nie przemęczaj sie... :loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 :diabloti::loveu::diabloti: :diabloti::loveu::diabloti: :loveu::loveu::loveu: :loveu: :loveu::loveu::loveu: :diabloti::diabloti::diabloti::loveu: :diabloti::diabloti::diabloti::loveu: :loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 :diabloti::diabloti::loveu::diabloti::diabloti: :loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu: :loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 :sweetCyb::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::sweetCyb: BRAWO MADZIU MEDOROWA w imieniu NASZYM :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 no i gdzie fotki ze Sverige??? :placz: Quote
Alicja Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='malawaszka']no i gdzie fotki ze Sverige??? :placz: powiem Ci w tajemnicy:razz: ...............no kompecku ;)[SIZE=2]Madzialena zapracowana po powrocie jest ....myślę ze jak się ogarnie to zrobi nam ucztę dla oczu :p....ja widziałam i powiem ...warto poczekać ;):loveu::loveu::loveu: Quote
emdziolek Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): w Naszym Blogasku ALU!! ty juz idziesz spać?:placz: a ja przyleciałam z obiecanymi beakrollsikami:-( A ty w kimo najlepsze poszłaś... trudno zjem sama:diabloti: Quote
Paula Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Cze Madzialenka :loveu: :multi: clockwork napisał(a):nie zaspałam... nie umiałam wstać z wyrka... albo nery albo korzonki mnie łapią.... lekarz sie o mnie pyta..... :placz: O masz :mdleje: to współczuwam :glaszcze: Ciepłe barchany zakładaj :evil_lol: ;) Zdrówka :kciuki: Quote
Medorowa Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::sweetCyb::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::sweetCyb: BRAWO MADZIU MEDOROWA w imieniu NASZYM :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wiem, jestem boszka:diabloti::diabloti::diabloti: :B-fly: Quote
Alicja Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 emdziolek napisał(a):ALU!! ty juz idziesz spać?:placz: a ja przyleciałam z obiecanymi beakrollsikami:-( A ty w kimo najlepsze poszłaś... trudno zjem sama:diabloti: no długo Cię nie było :shake:więc poszłam:roll:.....a zostawiłaś chociaz jednego do schrupania:razz: Dziś będę dłużej ;) madzia i medor napisał(a):Wiem, jestem boszka:diabloti::diabloti::diabloti: :B-fly: no przecie ....jakże mogłoby być inaczej :diabloti::diabloti::diabloti::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 :multi::loveu::multi::loveu::multi: Witanko poranne ...mam nadzieję ,że dziś już lepiej ze zdróweczkiem :razz: WITANKO w Naszym Blogasku :grins: Quote
BeaC Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Witajcie...........w WASZYM blogasie wypasionym po brzegi............................VOLVO:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 BeaC napisał(a):Witajcie...........w WASZYM blogasie wypasionym po brzegi............................VOLVO:diabloti::diabloti::diabloti: :razz: a ja czuję niedosyt ....malo tych fotasków VOLVO :cool1: Quote
emdziolek Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):no długo Cię nie było :shake:więc poszłam:roll:.....a zostawiłaś chociaz jednego do schrupania:razz: Dziś będę dłużej ;) Uehehehe nie zjadłam sama:lol: Ale dzisiaj sie z toba podziele a teraz ide do szkoły;) Quote
Alicja Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 emdziolek napisał(a):Uehehehe nie zjadłam sama:lol: Ale dzisiaj sie z toba podziele a teraz ide do szkoły;) to oczywiście czekam ....;) Quote
agbar Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 czesc kukuleczko:loveu:jak nery twe?? daly pospac?? Quote
clockwork Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 jonQuilla napisał(a):Cześć :multi::multi::multi: http://images22.fotosik.pl/168/6c774f9c6f50174e.jpg znalazłam smoka...będzie jakaś nagroda? :evil_lol::evil_lol: tja.... w nagrode zapraszam do siebie... remont pokoju trza zrobić... a my nie mamy czasu :p Alicjarydzewska napisał(a):to jutro u właścicielki blogaska ;)...dziś ja Cię mogę pięknie powitać w NASZYM Blogasku o masz... jak tak to NASZ blogas... ale jak nagrode... to ić do klockowej :mad: malawaszka napisał(a):no i gdzie fotki ze Sverige??? :placz: no przeca były... sztuk 20 ... :cool1: postaram sie dziś ,.... ale nie obiecam :roll: emdziolek napisał(a):ALU!! ty juz idziesz spać?:placz: a ja przyleciałam z obiecanymi beakrollsikami:-( A ty w kimo najlepsze poszłaś... trudno zjem sama:diabloti: z czymkolwiek przyszłaś .. smacznego ;) paula_z napisał(a):Cze Madzialenka :loveu: :multi: O masz :mdleje: to współczuwam :glaszcze: Ciepłe barchany zakładaj :evil_lol: ;) Zdrówka :kciuki: ale cieplejszych i dłuższych niż te które nosze -z koca z golfem- sie nie da :placz: Quote
clockwork Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 madzia i medor napisał(a):Wiem, jestem boszka:diabloti::diabloti::diabloti: :B-fly: medorkowa.... normalnie zdolna bestia z Ciebie :loveu: Alicjarydzewska napisał(a)::multi::loveu::multi::loveu::multi: Witanko poranne ...mam nadzieję ,że dziś już lepiej ze zdróweczkiem :razz: WITANKO w Naszym Blogasku :grins: witaneczko.... ze zdrówkiem to już w tym wieku lipa :evil_lol: BeaC napisał(a):Witajcie...........w WASZYM blogasie wypasionym po brzegi............................VOLVO:diabloti::diabloti::diabloti: cze Beatris ;)volvo, volvo... :loveu::loveu: przeca nic innego w Szwecji nie jest tak piękne :evil_lol: dealer napisał(a):czesc kukuleczko:loveu:jak nery twe?? daly pospac?? bereczek !! dziś neruchy dały mi pospać i rankiem też luzik... ale zdaje sobie sprawe że sie nie wyleczyły same... musze uskutecznić randke z panem elDochtorem :roll: Quote
Recommended Posts