BoJa2 Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 zuzolandia napisał(a): dyc wiym ze Klocus zagraniczniak jest ;-) PEPIK chyba un jest:hmmmm::lol: Quote
clockwork Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 [quote name='zuzolandia']no przeca ze ciacho ;-) dyc wiym ze Klocus zagraniczniak jest ;-) z przemytu :diabloti: [quote name='dealer']czesc gupecku :loveu: :crazyeye::crazyeye: dilerowa??? ty żyjesz?? :multi::multi::multi: [quote name='Alicjarydzewska']noooooo .....przecie z w nocy się pracuje ;) w nocy to sie śpi... albo robi inne zbędne rzeczy :roll: a nie pracuje :eviltong: Quote
Alicja Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']PEPIK chyba un jest:hmmmm::lol: ;)Pepik.....pepik ......knedliczek :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='clockwork'] w nocy to sie śpi... albo robi inne zbędne rzeczy :roll: a nie pracuje :eviltong: no przecie nie pracował dla pracy ino dla Nas zrobił :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BoJa2 Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)Pepik.....pepik ......knedliczek :loveu::loveu::loveu: A może RUMcajs????:lol: Quote
clockwork Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 [quote name='madzia i medor'] :loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: ś ć :hand: ullalallalaa.. jak pienknie.... ino czemu ść... nie takie ładne :razz: [quote name='Hugo-Kochaś']PEPIK chyba un jest:hmmmm: taaa.... knedlik pełną gębą ;) cześć dziewuszki :loveu::loveu: Quote
agbar Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='clockwork'] :crazyeye::crazyeye: dilerowa??? ty żyjesz?? :multi::multi::multi: a kto powiedzial ze zyje:crazyeye::diabloti:z zaswiata do tiebia przyczlapalam:cool1: Quote
clockwork Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 [quote name='dealer']a kto powiedzial ze zyje:crazyeye::diabloti:z zaswiata do tiebia przyczlapalam:cool1: nie szalej TOJA :loveu::loveu::evil_lol: wiem przeca że zzaświata.... bo żeby cie zobaczyć to trza uprawić jaką czarną magie chyba :diabloti: Quote
Alicja Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='clockwork']nie szalej TOJA :loveu::loveu::evil_lol: wiem przeca że zzaświata.... bo żeby cie zobaczyć to trza uprawić jaką czarną magie chyba :diabloti: Madzialeno Moja Osobista :loveu:....ile razy mam ci móić że nie czarną Magie a rzeżuchę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='clockwork']nie szalej TOJA :loveu::loveu::evil_lol: wiem przeca że zzaświata.... bo żeby cie zobaczyć to trza uprawić jaką czarną magie chyba :diabloti: zielona moja droga zielona magie:evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 klocek do klocka i bedzie wieza z klockow :grin: hahahahahahahha yyy czesc:multi: a u mnie juz z psami sie uspokoilo kiedys bylo wiecej :razz: Quote
clockwork Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Madzialeno Moja Osobista :loveu:....ile razy mam ci móić że nie czarną Magie a rzeżuchę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='dealer']zielona moja droga zielona magie:evil_lol::evil_lol: grass w zielone :razz::razz::razz: [quote name='evaxon']klocek do klocka i bedzie wieza z klockow :grin: hahahahahahahha yyy czesc:multi: a u mnie juz z psami sie uspokoilo kiedys bylo wiecej :razz: buuuhahahhaha... yyy berek :multi: u mnie też było więcej... ale nadal jest mnóstwo :roll: Quote
emdziolek Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Cześc Madzialenko wpadłam w odwiedzinki:evil_lol: Quote
Alicja Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='clockwork']grass w zielone :razz::razz::razz: ;)masz zielone ....:hmmmm: Quote
zuzolandia Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):A może RUMcajs????:lol: albo zwirek i muchomorek ?????:crazyeye::crazyeye: heheh morderczy Klocus przemycony z kraju bramborowej mydelnicy do kraju o rozdwojonej jazni eheheheh:evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='clockwork']ullalallalaa.. jak pienknie.... ino czemu ść... nie takie ładne :razz: Boszzz, jakie to wymagajace:shake::shake::shake: :diabloti: Quote
Alicja Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 .............. czyżby ktos fotaski szykował :razz: Quote
BoJa2 Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 zuzolandia napisał(a):albo zwirek i muchomorek ?????:crazyeye::crazyeye: heheh morderczy Klocus przemycony z kraju bramborowej mydelnicy do kraju o rozdwojonej jazni eheheheh:evil_lol::evil_lol: U Klocusiowej jest roz(s)TROJONA:lol: biedny Klocek:lol: Quote
clockwork Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 [quote name='emdziolek']Cześc Madzialenko wpadłam w odwiedzinki:evil_lol: a doberek EMI... rozgość sie... bo ja dzis z doskoku [quote name='Alicjarydzewska'];)masz zielone ....:hmmmm: niee... zielone jest dla słabych :diabloti: [quote name='zuzolandia']albo zwirek i muchomorek ?????:crazyeye::crazyeye: heheh morderczy Klocus przemycony z kraju bramborowej mydelnicy do kraju o rozdwojonej jazni eheheheh:evil_lol::evil_lol: bbuuuhahahhahaha.... z kraju Pata a Mata w Polsku znanych jako SĄSIEDZI :cool1: [quote name='madzia i medor']Boszzz, jakie to wymagajace:shake::shake::shake: :diabloti: no... nie wymagam... nie przemęczaj sie... [quote name='Alicjarydzewska'].............. czyżby ktos fotaski szykował :razz: nieee... nie mam czasu nawet bąka puścić... a ty mi tu o fotkach :mdleje: Quote
Alicja Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='clockwork'] niee... zielone jest dla słabych :diabloti: to wiem czemu Dilerka z Pawciem pili zielone :diabloti::diabloti::diabloti:bo one słabeusze :eviltong: bbuuuhahahhahaha.... z kraju Pata a Mata w Polsku znanych jako SĄSIEDZI :cool1: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:najlepsiejsza baja nieee... nie mam czasu nawet bąka puścić... a ty mi tu o fotkach:mdleje: :oops::oops::oops:o bąkach nic nie mówiłam .....te owady powinne już spać :diabloti: Quote
clockwork Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']U Klocusiowej jest roz(s)TROJONA:lol: biedny Klocek:lol: co to oznacza roz(s)TROJONA???? to jak sie ktoś nie stroi tak??? no to u mnie właśnie tak jest :cool1: Quote
BoJa2 Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='clockwork']co to oznacza roz(s)TROJONA???? to jak sie ktoś nie stroi tak??? no to u mnie właśnie tak jest :cool1: :grins::Rose: Quote
Alicja Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 :razz:a tu gadanie o strojach :crazyeye::evil_lol:......to po co ja wstawiałam przez pół nocy foty Pana Psa:loveu: i Smoka:loveu: .....i wczoraj marnowalim:razz: czas na tysiace :evil_lol::evil_lol:VOLVO .... HEY ....przerywniki były na wsteczu ;) Quote
agbar Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): przeczytalam ze my to znaczy JA i MOJ tatuator to slabeusze..... phi :obrazic::obrazic: Quote
Alicja Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='dealer']przeczytalam ze my to znaczy JA i MOJ tatuator to slabeusze..... phi :obrazic::obrazic: to Madzia napisała:eviltong::eviltong::eviltong: ze SŁABEUSZE piją zielone :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts