clockwork Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 doberek gaduły... jestem już na swoim prywatnym osobistym kompecku :multi::multi: ide nadrabiac... moze do srody sie wyrobie :diabloti: Quote
Medorowa Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='clockwork']doberek gaduły... jestem już na swoim prywatnym osobistym kompecku :multi::multi: ide nadrabiac... moze do srody sie wyrobie :diabloti: Może tak, może nie:evil_lol: Witaj od dawna nie witana na swoim kompeczku:multi::multi::loveu: Quote
zuzolandia Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Ejj odgruzowywaczko nie laz za mna ;-) hhehehhe Quote
clockwork Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='madzia i medor']Może tak, może nie:evil_lol: Witaj od dawna nie witana na swoim kompeczku:multi::multi::loveu: witam... ja dawno nie witająca ze swojego kompka :evil_lol: [quote name='zuzolandia']Ejj odgruzowywaczko nie laz za mna ;-) hhehehhe kto... łazi za tobą?? :razz::mad: Quote
zuzolandia Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 no jak to kto??????? psychoanalityk barowy LADY MEDORKOWA ;-) ehhehe sledzi mnie ...............mom schizy przez nia ;-) Quote
malawaszka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Witanko!!!! dawaj fotyyyyy :multi::multi::multi: Quote
e.v.a Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 witaj ty dawno nie witana na swoim kompeczku :multi: Quote
clockwork Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='malawaszka']Witanko!!!! dawaj fotyyyyy :multi::multi::multi: hej... prosze.. nie dzis... na razie nadrabiam nadrabiam... wygrzebanie nadających sie do publikacji fot.... to cały dzień... :mdleje: [quote name='evaxon']witaj ty dawno nie witana na swoim kompeczku :multi: witam... ja dawno niewitająca ze swojego kompecka :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 dziś dziś dziś - chociaż kilka :modla: Quote
clockwork Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='malawaszka']dziś dziś dziś - chociaż kilka :modla: prosze Weszko.... 15 z 1278 fotek... wszystkie jednakowe :roll:, więc wybrałam tylko 15 ale najlepsze....:roll: :cool1: :loveu:VOLVO :loveu: [SIZE=2] :loveu:VOLVO :loveu: :loveu:VOLVO :loveu: :loveu:VOLVO :loveu: :loveu:VOLVO :loveu: Quote
clockwork Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 :loveu:VOLVO :loveu: :loveu:VOLVO :loveu: :loveu:VOLVO :loveu: :loveu:VOLVO :loveu: :diabloti: VOLVO :diabloti: Quote
clockwork Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 ????????????????:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: :hmmmm: VOLVO ???? :loveu:VOLVO :loveu: Quote
clockwork Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 :loveu: TAXI VOLVO :loveu: :loveu:VOLVO :cool1: :multi::multi::multi: :loveu:VOLVOtir :diabloti: Quote
clockwork Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 dziękujemy za uwage... mam nadzieje że fotki sie podobały.... Szwecja jest PIĘKNA... wszędzie volvo :diabloti: dużo volvo... miliony volvo :multi::multi: ehhhhhhhhhhhh..... :mdleje: Quote
Wilejkaros Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Magda, rozumiem, że niektóre z nich wysyłasz nam jako zdjęcia zabytków szwedzkich, tak? Quote
clockwork Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='Wilejkaros']Magda, rozumiem, że niektóre z nich wysyłasz nam jako zdjęcia zabytków szwedzkich, tak? ehhhhhhhhhhhh.... chciałabym mieć taki zabytek.... sedan 740 GL :mdleje: [quote name='malawaszka']hahahahaha VOLVOOOOO :klacz: rozumiem że sie podobały zdjęcia ze SVERIGE... dzięki :p Quote
e.v.a Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 buahahahaha Klockowa ale ty goopia jestes :grin: :loveu: Quote
emdziolek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Cześć Madzialenko :loveu::loveu::loveu: dawno mnie nei bylo ale looozik bluzik juz jestem:evil_lol: Quote
clockwork Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='evaxon']buahahahaha Klockowa ale ty goopia jestes :grin: :loveu: udowodnij :diabloti::mad: [quote name='emdziolek']Cześć Madzialenko :loveu::loveu::loveu: dawno mnie nei bylo ale looozik bluzik juz jestem:evil_lol: cze emi... a ja nie wyrabiam z obskoczeniem dzis wszystkich... tyyyyle nadrabiania :mdleje: dlatego ... dlatego co??? :hmmmm: coś chciałam napisac... ale zapomniałam :oops::oops::oops: KOCHANE!!!! jak znacie jakieś kociary :loveu::loveu::loveu: z okolic Katowic, Sosnowca....plissss http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7669566#post7669566 Quote
jonQuilla Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Hej Klockowa :multi::multi::multi::multi: Widzę że podróżowanie Volvove :) :evil_lol::evil_lol: Mój kuzyn pół roku siedział w Szwecji i też wspominał coś o Volvo :) :evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 a u mnie jest duzo kotow chodzacych po ulicach :roll: a w marcu slychac tylko zza okna miałłłł maiłłłłłłłłłłłl miaaaaaaaaał - masakra:shake: czasami miałcza jak male dziecko:roll: ja dzis na osiedlu spotkalam dwa szeniorki bez opieki:crazyeye: widzialam jak biegly za 2 dziewczynami :roll: pewnie poglaskaly pobawily sie a potem psiaki zaczely biec za nimi :roll: trafily na mni ei na Tigre ( zle trafily :evil_lol:) one do Tigry z sercem zabawa Tigra jakos dziwnie sztywna niby obwachala i wogole ale potem naskoczyla na jednego :cool1: musialam sie ewakulowac... jak wrocilam po paru chwilach do domu odrazu wybieglam na balkon ale pieskow juz nie bylo:roll:moze wrocily na 2 osiedle... napewno byly czyjes bo byly zadbane a jasniutki piesio byl grubaskiem :evil_lol: to pisalam ja Ewa Quote
Alicja Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 :splat:o masz ...cały dzień minął a ja się tutaj nie przywitałam :oops:... Witaj Mła Madzialeno:loveu: to Ja Twoja porwana przez Pana CE...Alicja ;) To ja się tu pochwalę :grins:....ze widziałam 1278 fotecek :multi::multi::multi: i były tam super fotaski :loveu: założyłam wąteczek Koteczkowi na MIAU :razz: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2534542#2534542 Quote
Recommended Posts