clockwork Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]jo tam nie wiem ile......ale kole50[/FONT]:diabloti: [FONT=Arial]50 kochana to jest do KATOWIC... o ile nie wiecej :razz:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]:razz:tak Ala prowadziła:diabloti: NASZĄ Rządową :pi pomyliła w lewo prosto z prosto prosto :diabloti::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] [FONT=Arial]tak bylo.... i pomylilas... zamiast pojechac w to prosto co bylo prosto, to pojechalas w to prosto ktore skrecilo w lewo... ismy w TYCHACH pod browarem wylondowaly :cool1:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]tak bylo.... i pomylilas... zamiast pojechac w to prosto co bylo prosto, to pojechalas w to prosto ktore skrecilo w lewo... ismy w TYCHACH pod browarem wylondowaly :cool1:[/FONT] [FONT=Arial]:cool1:....i wyczaiłas ....że chcialam do TYCH pod Browara pojechać :oops::oops::oops:... wiedziałam ze kiedyś się to wyda :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
e.v.a Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='clockwork'] :loveu::loveu: [/quote] :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]a pa ruski ty gawarisz?? :razz: [/FONT] [FONT=Arial]szczekaj na plycie lotniska.. im szybciej sie dorwiemy do piwska... tym predzej sie skonczy :roll:[/FONT] [FONT=Arial]ANO :p potem przez TYCHY wracalysmy bo ALA zgubila droge :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]o masz... sprawa sie ryB£a :loveu:[/FONT] Niet, ja tam cosik polizałam angielskiego i dojczlandskiego;) To weź dużo, dużo, dużo - achh jaka jezdem zachłanna:evilbat::evilbat::evilbat::evilbat: Buhahahhahahaaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu: Quote
zuzolandia Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [FONT=Arial]nie... w Rudzie Slunskiej mieszkajom same oszolomy [/FONT]:evil_lol: zapomnialAs dodac !!! ze RUDE OSZOLOMY :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: DEJ POZÓR CO CIE RUDO NIY WCIONGNIE :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
zuzolandia Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 To weź dużo, dużo, dużo - achh jaka jezdem zachłanna:evilbat::evilbat::evilbat::evilbat: PATRZA A PONOC ALKOHOLEM SIE BRZYDZI !!!!! hehehehe Quote
clockwork Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='madzia i medor']Niet, ja tam cosik polizałam angielskiego i dojczlandskiego;) To weź dużo, dużo, dużo - achh jaka jezdem zachłanna:evilbat::evilbat::evilbat::evilbat: Buhahahhahahaaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu: [FONT=Arial]o masz... a ja nie lizalam :roll:... bylam w anglii i w dojczach i nic nie lizalam :diabloti: szwedzkiego tez nie ... i nawet czeskiego :shake: buuuuuuuuu..... [/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]podobno na lotnisku nie ma szans zeby kupic.... a do sklepu juz nie zajedziemy... a miejsca w bagarzu w pieruny :-([/FONT] [FONT=Arial]3 godz. 57 mins. :multi::multi: [/FONT] [FONT=Arial]a za godzinke jedziem juz na lotnisko :cool1:[/FONT] Quote
clockwork Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='zuzolandia'][FONT=Arial]nie... w Rudzie Slunskiej mieszkajom same oszolomy [/FONT]:evil_lol: zapomnialAs dodac !!! ze RUDE OSZOLOMY :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: DEJ POZÓR CO CIE RUDO NIY WCIONGNIE :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: [FONT=Arial]chcesz sie bic?? :razz: kiedys musze jechac do RS rozliczyc sie z towarem ze sklepu... moge ci wtedy nastukac ... RUDA ze Slunska :diabloti:[/FONT] [quote name='zuzolandia']To weź dużo, dużo, dużo - achh jaka jezdem zachłanna:evilbat::evilbat::evilbat::evilbat: PATRZA A PONOC ALKOHOLEM SIE BRZYDZI !!!!! hehehehe [FONT=Arial]ale... to wikingowskie piwo to NIEALKOHOL ... :cool1:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]3 godz. 57 mins. :multi::multi: [/FONT] [FONT=Arial]a za godzinke jedziem juz na lotnisko :cool1:[/FONT] [FONT=Arial]za 5 godzinek i 30 minutek w Polsce na lotnisku:multi::multi::multi::multi: [SIZE=2]wszędzie dobrze ale z Klockiem najlepiej ;) [/FONT] Quote
zuzolandia Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 egal;-) procynty to procynty ;-) czy wikingowskie czy slowianskie ;-) i una sie brzydzi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak pisala !!!!!!!!!!! hehehe to dawaj NIEBIESKA !!!! JAK BEDZIESZ W RUDZIE TO DEJ CYNKA WALNIEMY SIE W RYJKA ;-) Quote
Alicja Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='zuzolandia']egal;-) procynty to procynty ;-) czy wikingowskie czy slowianskie ;-) i una sie brzydzi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak pisala !!!!!!!!!!! hehehe to dawaj NIEBIESKA !!!! JAK BEDZIESZ W RUDZIE TO DEJ CYNKA WALNIEMY SIE W RYJKA ;-) :mad:[FONT=Arial]Komu ryj bedziecie oklupywać ......:razz:[/FONT] Quote
clockwork Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='zuzolandia']egal;-) procynty to procynty ;-) czy wikingowskie czy slowianskie ;-) i una sie brzydzi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak pisala !!!!!!!!!!! hehehe to dawaj NIEBIESKA !!!! JAK BEDZIESZ W RUDZIE TO DEJ CYNKA WALNIEMY SIE W RYJKA ;-) [FONT=Arial]ale ze co... gorza£ se walniemy czy co :razz::razz: bo u mnie przemoc to ostatecznosc :p[/FONT] Quote
zuzolandia Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 ja ja walniemy se kapki w ryjka gozolecki ;-) Alunia bydziesz nom nalywac ;-) heheeh Quote
Medorowa Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='zuzolandia']To weź dużo, dużo, dużo - achh jaka jezdem zachłanna:evilbat::evilbat::evilbat::evilbat: PATRZA A PONOC ALKOHOLEM SIE BRZYDZI !!!!! hehehehe Bo brzydzam:roll::roll::roll: Dlatego leję go w ryj:diabloti: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]o masz... a ja nie lizalam :roll:... bylam w anglii i w dojczach i nic nie lizalam :diabloti: szwedzkiego tez nie ... i nawet czeskiego :shake: buuuuuuuuu..... [/FONT] [FONT=Arial]podobno na lotnisku nie ma szans zeby kupic.... a do sklepu juz nie zajedziemy... a miejsca w bagarzu w pieruny :-([/FONT] [FONT=Arial]3 godz. 57 mins. :multi::multi: [/FONT] [FONT=Arial]a za godzinke jedziem juz na lotnisko :cool1:[/FONT] Nie lizałaś:crazyeye::crazyeye:To mus spróbować:cool1: Bo ni wiesz co tracisz:diabloti: Łoo Cie pierunie, takie marnotrastwo wolnego miejsca:roll::roll::roll::roll: Szczęśliwej drogi:multi: Quote
zuzolandia Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 dej pozor na droty jak bydziesz furgac Klockowo!!!! i szczesliwego ladowania na naszyj ziymi !!!!!!!! hehehehehe Quote
Alicja Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='zuzolandia']ja ja walniemy se kapki w ryjka gozolecki ;-) Alunia bydziesz nom nalywac ;-) heheeh:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]a potem byda prowadzić RZądowom bez TYCHY :evil_lol::evil_lol::evil_lol::multi::multi::multi: [/FONT] Quote
Gonitwa Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Ej czemu to lotnisko tak daleko? Też bym podjechała Cię/Was przywitać... Quote
e.v.a Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='Gonitwa']Ej czemu to lotnisko tak daleko? Też bym podjechała Cię/Was przywitać...[/quote] chlebem i sola??:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:za 5 godzin ....lądowanie :multi::multi::multi::multi:[/FONT] Quote
Medorowa Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='evaxon']chlebem i sola??:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Nie zapominając o przebraniu:diabloti: Quote
Alicja Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='evaxon']chlebem i sola??:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:i w stroju :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] Quote
e.v.a Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 :grin: jak bym was znala uwiezyla bym :grin: bysta pewnie przyszly ze zgrzewka Tyskiego :grin: Quote
Recommended Posts