Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool1:a patrz leżała tam na podłodze w łazience ......to gadał że ze sztyla od miotły :roll:

Dopiero zobaczyłam na gg:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

jesooo!! a ja myślalam że piszesz że ja leżałam w łazience... ale doczytałam że to o drzazge chodzi... ufff.. myślałam że czegos nie pamiętam :evil_lol:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']jesooo!! a ja myślalam że piszesz że ja leżałam w łazience... ale doczytałam że to o drzazge chodzi... ufff.. myślałam że czegos nie pamiętam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no masz i zaraz ja się zleję ......a dlaczego miałabyś leżeć w łazience ....no wiem wiem ze podłoga krzywa .....:oops:...ale żeby aż tak:roll:

Posted

[quote name='clockwork']eeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnoooooooooooooo!!!

co to!!! do jasnej anielci!!
:angryy:
to galeria Clockworka a nie jakiś tam ptaszniczków i Ozzuli :mad: :evil_lol::razz:hmmmm też mi się tak wydawało .......ale fotków Klocka brak:shake:

A aaa ten młody co wczoraj był u nas to też ma legwanka ;)pokazaliśmy mu waszego żabolka:p

Posted

[quote name='Vogue']No wlasnie Nie widze jajek!!!:shake:
A niektore zdjecia sa
:cool1:na serwerze fotosika nie wyświetlają sie wszystkie foty:mad::mad::mad:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dziś nie idziecie na obiad:razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool1:na serwerze fotosika nie wyświetlają sie wszystkie foty:mad::mad::mad:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dziś nie idziecie na obiad:razz:

na razie nie... Paweł mi każe jechac już po psa bo jemu jeszcze troche zejdzie, ale ja jeszcze mam ważną misje do spełnienia... tak mu powiedziałam.. więc jestem :eviltong:

Posted

[quote name='clockwork']na razie nie... Paweł mi każe jechac już po psa bo jemu jeszcze troche zejdzie, ale ja jeszcze mam ważną misje do spełnienia... tak mu powiedziałam.. więc jestem :eviltong:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nooo misja najważniejsza ...a Klocuś pod opieką więc krzywda się mu nie stanie;)

Rany ty sie tak nie zapatrzaj na Wiki ...bo wiesz :razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nooo misja najważniejsza ...a Klocuś pod opieką więc krzywda się mu nie stanie;)

Rany ty sie tak nie zapatrzaj na Wiki ...bo wiesz :razz:

nie wiem... :cool3: obejrzaj filmika... jaki kradziej z niego :mad:

Posted

[quote name='clockwork']nie wiem... :cool3: obejrzaj filmika... jaki kradziej z niego :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a Wiki nieświadoma jeszcze sie cieszy że Klocuś podbiera chrupki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']cieszyła tylko do aparatu- potem skopała Klockowi pośladki :placz::placz::placz:biedny Klocuś .....a mówiłam wam ,że dzieci to żaden miód wiem to z własnego doświadczenia .....nigdy więcej dzieci:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Guest Kamcia_14
Posted

W jakim wieku jest ten maluszek ( o dziecko mi chodzi ) .
Wydaje mi się że jest w wieku mojej Anety ( ma rok i 3 miesiące )

Posted

[quote name='clockwork']:placz::placz::placz: buuuuuuuu... jak nie Pawcio to inna męda... właśnie siostra mi klikała.. WRACAJ PO PSA!!! KONIEC ROBOTY!!! :mad::mad::mad::shake:no co za rodzina ....a ona nie ma co robić tylko klikać do Ciebie:cool1:

Posted

[quote name='Kamcia_14']

W jakim wieku jest ten maluszek ( o dziecko mi chodzi ) .
Wydaje mi się że jest w wieku mojej Anety ( ma rok i 3 miesiące )

WCZORAJ KOŃCZYŁA 7 MIESIĘCY.. KIM jest Twoja Aneta???

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:no co za rodzina ....a ona nie ma co robić tylko klikać do Ciebie:cool1:

i widzisz siostra??? czytaj!!! :diabloti:

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='clockwork']
pajączek... mówiłam już że uwielbiam, kocham, szaleje na ich punkcie?? :loveu:

zobaczta jakie to kochane!!!

Klockowa , przeglądam waszą galerię i gdy zobaczyłam tego pająka o mało co zawału nie dostałam :placz: Teraz nie będę mogła w nocy spac luub będą mi się śniły koszmary :placz: . Jak ja nienawidzę pająków :oops:

WCZORAJ KOŃCZYŁA 7 MIESIĘCY.. KIM jest Twoja Aneta???

Aha , czyli jest młodsza o kilka miesięcy ;) Jak to kim jest moja Aneta , domyśl się :cool3:

Posted

[quote name='Kamcia_14']Klockowa , przeglądam waszą galerię i gdy zobaczyłam tego pająka o mało co zawału nie dostałam :placz: Teraz nie będę mogła w nocy spac luub będą mi się śniły koszmary :placz: . Jak ja nienawidzę pająków :oops:

Aha , czyli jest młodsza o kilka miesięcy ;) Jak to kim jest moja Aneta , domyśl się :cool3:

UPS... wybacz...:modla: nie chciałam Cie przestraszyć... :modla: nie lubisz pająków?? ehhhh...

domyśl sie, domyśl... siostra, córka, kicia... ;)

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='clockwork']UPS... wybacz...:modla: nie chciałam Cie przestraszyć... :modla: nie lubisz pająków?? ehhhh...

Nie lubię pająków ? Ja wręcz NIE NAWIDZĘ pająków :placz: Mam Anarchofobię :placz: Osttanio w nocy śniło mi się że te pajęczaki mnie obsiadły :angryy:
Teraz jeszcze w Ozzulkowej galeri wklejasz te obrzydlistwa ( bez obrazy , ty je możesz lubić :cool3: )

Posted

Cześć Ciotka:loveu:

Świetna fota :D dzidzia je chrupki.... idąc tropem chrupków:evil_lol:... nos, potem oczy...aż w końcu pies:evil_lol: . Bardzo kulturalny pies, tylko patrzy, nie zabiera dziecku:loveu:
Pozdrowionka