clockwork Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:a patrz leżała tam na podłodze w łazience ......to gadał że ze sztyla od miotły :roll: Dopiero zobaczyłam na gg:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jesooo!! a ja myślalam że piszesz że ja leżałam w łazience... ale doczytałam że to o drzazge chodzi... ufff.. myślałam że czegos nie pamiętam :evil_lol: Quote
clockwork Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 eeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnoooooooooooooo!!! co to!!! do jasnej anielci!! :angryy: to galeria Clockworka a nie jakiś tam ptaszniczków i Ozzuli :mad: :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='clockwork']jesooo!! a ja myślalam że piszesz że ja leżałam w łazience... ale doczytałam że to o drzazge chodzi... ufff.. myślałam że czegos nie pamiętam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no masz i zaraz ja się zleję ......a dlaczego miałabyś leżeć w łazience ....no wiem wiem ze podłoga krzywa .....:oops:...ale żeby aż tak:roll: Quote
Alicja Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='clockwork']eeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnoooooooooooooo!!! co to!!! do jasnej anielci!! :angryy: to galeria Clockworka a nie jakiś tam ptaszniczków i Ozzuli :mad: :evil_lol::razz:hmmmm też mi się tak wydawało .......ale fotków Klocka brak:shake: A aaa ten młody co wczoraj był u nas to też ma legwanka ;)pokazaliśmy mu waszego żabolka:p Quote
Vogue Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Czy Wy tez widzicie tylko czesc zdjec?? Quote
clockwork Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 tjaaa... w ogóle chciałam wrzucic foty, ale fotosik świruje, więc wrzucam za momencik przez galerie interii... a u Alicji znikły foty... Ozzulowe jajcenta!! wycieli!!! Quote
Vogue Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 No wlasnie Nie widze jajek!!!:shake: A niektore zdjecia sa Quote
Alicja Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Vogue']No wlasnie Nie widze jajek!!!:shake: A niektore zdjecia sa :cool1:na serwerze fotosika nie wyświetlają sie wszystkie foty:mad::mad::mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:dziś nie idziecie na obiad:razz: Quote
clockwork Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 aaaaaa... to Wy na foty czekacie?? :evil_lol:, no więc... po wizycie u Ozzulińskich byliśmy u.. Wiki ;) dawaj tego chrupka!!! :mad::mad::mad: dawaj...:mad::mad::mad: nie dasz?? sam se wezme!!! http://video.interia.pl/obejrzyj,film,46835,sortuj,,st,,pozycja,1,chrupkowy_potw%C3%B3r Quote
clockwork Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:na serwerze fotosika nie wyświetlają sie wszystkie foty:mad::mad::mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:dziś nie idziecie na obiad:razz: na razie nie... Paweł mi każe jechac już po psa bo jemu jeszcze troche zejdzie, ale ja jeszcze mam ważną misje do spełnienia... tak mu powiedziałam.. więc jestem :eviltong: Quote
Alicja Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='clockwork']na razie nie... Paweł mi każe jechac już po psa bo jemu jeszcze troche zejdzie, ale ja jeszcze mam ważną misje do spełnienia... tak mu powiedziałam.. więc jestem :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:nooo misja najważniejsza ...a Klocuś pod opieką więc krzywda się mu nie stanie;) Rany ty sie tak nie zapatrzaj na Wiki ...bo wiesz :razz: Quote
clockwork Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nooo misja najważniejsza ...a Klocuś pod opieką więc krzywda się mu nie stanie;) Rany ty sie tak nie zapatrzaj na Wiki ...bo wiesz :razz: nie wiem... :cool3: obejrzaj filmika... jaki kradziej z niego :mad: Quote
Alicja Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='clockwork']nie wiem... :cool3: obejrzaj filmika... jaki kradziej z niego :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a Wiki nieświadoma jeszcze sie cieszy że Klocuś podbiera chrupki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 cieszyła tylko do aparatu- potem skopała Klockowi pośladki Quote
Alicja Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='clockwork']cieszyła tylko do aparatu- potem skopała Klockowi pośladki :placz::placz::placz:biedny Klocuś .....a mówiłam wam ,że dzieci to żaden miód wiem to z własnego doświadczenia .....nigdy więcej dzieci:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 :placz::placz::placz: buuuuuuuu... jak nie Pawcio to inna męda... właśnie siostra mi klikała.. WRACAJ PO PSA!!! KONIEC ROBOTY!!! :mad::mad::mad: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 W jakim wieku jest ten maluszek ( o dziecko mi chodzi ) . Wydaje mi się że jest w wieku mojej Anety ( ma rok i 3 miesiące ) Quote
Alicja Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='clockwork']:placz::placz::placz: buuuuuuuu... jak nie Pawcio to inna męda... właśnie siostra mi klikała.. WRACAJ PO PSA!!! KONIEC ROBOTY!!! :mad::mad::mad::shake:no co za rodzina ....a ona nie ma co robić tylko klikać do Ciebie:cool1: Quote
clockwork Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='Kamcia_14'] W jakim wieku jest ten maluszek ( o dziecko mi chodzi ) . Wydaje mi się że jest w wieku mojej Anety ( ma rok i 3 miesiące ) WCZORAJ KOŃCZYŁA 7 MIESIĘCY.. KIM jest Twoja Aneta??? [quote name='Alicjarydzewska']:shake:no co za rodzina ....a ona nie ma co robić tylko klikać do Ciebie:cool1: i widzisz siostra??? czytaj!!! :diabloti: Quote
Alicja Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='clockwork'] i widzisz siostra??? czytaj!!! :diabloti::oops:o masz ale wtopa ..............:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='clockwork'] pajączek... mówiłam już że uwielbiam, kocham, szaleje na ich punkcie?? :loveu: zobaczta jakie to kochane!!! Klockowa , przeglądam waszą galerię i gdy zobaczyłam tego pająka o mało co zawału nie dostałam :placz: Teraz nie będę mogła w nocy spac luub będą mi się śniły koszmary :placz: . Jak ja nienawidzę pająków :oops: WCZORAJ KOŃCZYŁA 7 MIESIĘCY.. KIM jest Twoja Aneta??? Aha , czyli jest młodsza o kilka miesięcy ;) Jak to kim jest moja Aneta , domyśl się :cool3: Quote
clockwork Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='Kamcia_14']Klockowa , przeglądam waszą galerię i gdy zobaczyłam tego pająka o mało co zawału nie dostałam :placz: Teraz nie będę mogła w nocy spac luub będą mi się śniły koszmary :placz: . Jak ja nienawidzę pająków :oops: Aha , czyli jest młodsza o kilka miesięcy ;) Jak to kim jest moja Aneta , domyśl się :cool3: UPS... wybacz...:modla: nie chciałam Cie przestraszyć... :modla: nie lubisz pająków?? ehhhh... domyśl sie, domyśl... siostra, córka, kicia... ;) Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='clockwork']UPS... wybacz...:modla: nie chciałam Cie przestraszyć... :modla: nie lubisz pająków?? ehhhh... Nie lubię pająków ? Ja wręcz NIE NAWIDZĘ pająków :placz: Mam Anarchofobię :placz: Osttanio w nocy śniło mi się że te pajęczaki mnie obsiadły :angryy: Teraz jeszcze w Ozzulkowej galeri wklejasz te obrzydlistwa ( bez obrazy , ty je możesz lubić :cool3: ) Quote
bonita Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Cześć Ciotka:loveu: Świetna fota :D dzidzia je chrupki.... idąc tropem chrupków:evil_lol:... nos, potem oczy...aż w końcu pies:evil_lol: . Bardzo kulturalny pies, tylko patrzy, nie zabiera dziecku:loveu: Pozdrowionka Quote
Vogue Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Kamcia_14'] Mam Anarchofobię :placz: :crazyeye: :crazyeye: Chyba arachnofobie:evil_lol: Quote
Recommended Posts