Alicja Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [FONT=Verdana][quote[/FONT][FONT=Verdana]=madzia i medor;7570636]Róziowym:Cool!::Cool!:[/FONT] [FONT=Arial]tak .....takim :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Rybka_39 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='madzia i medor']Róziowym:Cool!::Cool!:[/quote] oo cóż za nowina..może się przejedziemy ja przywitać:evil_lol: Quote
Alicja Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='Rybka_39']oo cóż za nowina..może się przejedziemy ja przywitać:evil_lol: [FONT=Arial];)masz blisko możesz podskoczyć i powitać chlebem i solą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: aaa i nie zapomnij stroju krakowskiego ubrać ;)[/FONT] Quote
Rybka_39 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)masz blisko możesz podskoczyć i powitać chlebem i solą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: aaa i nie zapomnij stroju krakowskiego ubrać ;)[/FONT] Czy Cie pogieło:evil_lol: Chlebek i sól jeszcze ale strój:evil_lol: A co do Katowic..ostatnio moja qmpela pojechała tam z szalikiem Zagłębia:evil_lol: wiedzie co się działo chyba:mad::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='Rybka_39']Czy Cie pogieło:evil_lol: Chlebek i sól jeszcze ale strój:evil_lol: A co do Katowic..ostatnio moja qmpela pojechała tam z szalikiem Zagłębia:evil_lol: wiedzie co się działo chyba:mad::evil_lol: [FONT=Arial]no możemy sobie poprzypuszczać ....dalej wojna Zagłębie kontra Śląsk:shake:....głupota .... no weź nie wygłupiaj się powitanie bez goździków i dziewczynek w strojach krakowskich się nie liczy :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Rybka_39 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 :evil_lol: Ja tam jestem tolerancyjna...Hanys -Gorol 2 brataki i do szabli i do szklanki:evil_lol::loveu: A czemu Hanysy mówią na nas Gorole tak właściwie?:evil_lol: A tak na poważnie, nie wiem czy bym miała czas przywitać .. klocusiową:-( Quote
Alicja Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='Rybka_39']:evil_lol: Ja tam jestem tolerancyjna...Hanys -Gorol 2 brataki i do szabli i do szklanki:evil_lol::loveu: A czemu Hanysy mówią na nas Gorole tak właściwie?:evil_lol: A tak na poważnie, nie wiem czy bym miała czas przywitać .. klocusiową:-( [FONT=Arial]bo w zza rzeki ale to długa historia ;)...dla mnie nieważna .... A co do witania ...toż Klocusiowa bedzie o północy prawie na lotnisku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Rybka_39 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]bo w zza rzeki ale to długa historia ;)...dla mnie nieważna .... A co do witania ...toż Klocusiowa bedzie o północy prawie na lotnisku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] A o pół nocy zaczyna się dzień tralalala:eviltong:, nie no ja muszę odespać to wszystko bo w końcu zejdę, ale bendę witać Klockową w myślach:loveu: Quote
Alicja Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [FONT=Arial]To Ja z racji tego ze wraca Klocusiowa i od poniedziałku juz sama bedzie zarządzać dystrybucja fotasków na blożku ...po raz ostatni pozwole sobie przypomnieć Pana Psa :loveu::loveu::loveu: z mojego aparaciku... [/FONT] Quote
Rybka_39 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 To gdzie przebywał Klocuś pod nieobecność Madzialeny??:cool3: Quote
Alicja Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='Rybka_39']To gdzie przebywał Klocuś pod nieobecność Madzialeny??:cool3: [FONT=Arial]U najlepszej pod słońcem Niani-Agnes1;)[/FONT] Quote
Alicja Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [FONT=Arial]ZA 8 godzin ....odlot :multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/FONT] Quote
Medorowa Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='Rybka_39']oo cóż za nowina..może się przejedziemy ja przywitać:evil_lol: Myślisz:diabloti::evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)masz blisko możesz podskoczyć i powitać chlebem i solą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: aaa i nie zapomnij stroju krakowskiego ubrać ;)[/FONT] Ja bym się przebrała:evil_lol: Quote
clockwork Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:WITANKO .......mam na chwilkę DOGO :multi::multi:[/FONT] [FONT=Arial]MADZIALENKO ....posłałam Ci wczoraj PW [/FONT] [FONT=Arial]witanko alu... mijamy sie :razz: tak dostalam PW i dzieki ... nie odpisywalam bo masakra z tym dogo... zanim cokolwiek mi sie otworzy.... :mdleje: [/FONT] [quote name='madzia i medor']Cze Madzialeno:loveu: Kaj się po nocach szlajasz, zamiast tu z nami mordy zapijać:diabloti: [FONT=Arial]a no widzisz... kazali mi isc w teren :roll:[/FONT] [quote name='Rybka_39']Witaj klocusiowa!!!:loveu: nie olej! [FONT=Arial]witaj Rybciu.. nie olewam ;)[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]nie musicie mnie witac na lotnisku :p [/FONT] [FONT=Arial]Rybko... co do walk hanysy/gorole... to masakra.... Jastrzebie to najgorszy wrog sosnowca i odwrotnie... ale tylko pedaly sie w to bawiä.... kiedys bylam na koncercie w Sosnowcu... to malo brakowalo... musielismy sie kamuflowac ze z Jebia.... [/FONT] [FONT=Arial]P.S. a teraz uwaga... jestem z Jastrzebia... i.....tez GOROL :cool1:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='madzia i medor']Ja bym się przebrała:evil_lol: [FONT=Arial]Madziu Medorowa z TYCH przebierz się ....:mdleje:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]witanko alu... mijamy sie :razz: tak dostalam PW i dzieki ... nie odpisywalam bo masakra z tym dogo... zanim cokolwiek mi sie otworzy.... :mdleje: mam nadzieje ze u nas się nie rozminiemy :razz: my dziś wogóle nie mieliśmy dogo :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: [/FONT] [FONT=Arial]a no widzisz... kazali mi isc w teren :roll: kazali ...mus było sluchać :cool1: [/FONT] [FONT=Arial]nie musicie mnie witac na lotnisku :p [/FONT] [FONT=Arial]Rybko... co do walk hanysy/gorole... to masakra.... Jastrzebie to najgorszy wrog sosnowca i odwrotnie... ale tylko pedaly sie w to bawiä.... kiedys bylam na koncercie w Sosnowcu... to malo brakowalo... musielismy sie kamuflowac ze z Jebia.... [/FONT] [FONT=Arial]P.S. a teraz uwaga... jestem z Jastrzebia... i.....tez GOROL :cool1:[/FONT] [FONT=Arial]ale Jastrzębie jest na Śląsku ...to o to szło ;) witaj pakująca się :multi::multi::multi: za 6 gadzin ......ODLOT [/FONT] Quote
clockwork Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='madzia i medor']Myślisz:diabloti::evil_lol::evil_lol: Ja bym się przebrała:evil_lol: [FONT=Arial]znaczy jak zobacze krakowiaczke... to bedziesz TY... :razz: ok... bede udawac ze nie widze :evil_lol:[/FONT] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 znaczy sie juz wracasz do nas????:loveu: no nareszcie.... Quote
clockwork Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']znaczy sie juz wracasz do nas????:loveu: no nareszcie.... [FONT=Arial]tak Agunia.. dzis kolo polnocy bede na lotnisku w Katowicach.. a o 1szej bede w koncu miziac mojego bandosia:multi::loveu: legwanika rano... bo juz bedzie spal.... chyba ze umarl z glodu.. Pawcia siostra miala go dokarmiac :roll:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]pakuje sie powoli.... Rydzewsko... jak mi sarczy miejsca... bo TYLE prezentow wioze ze ulalaaaa.. to kupie piwko dla cia... sprobujesz ... bedziesz wiedziala jak ja sie tu meczylam... bo inaczej nie uwierzysz :evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]w razie jakbym juz dzisnie dotarla tu.. do zaklikania w poniedzialek :loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]tak Agunia.. dzis kolo polnocy bede na lotnisku w Katowicach.. a o 1szej bede w koncu miziac mojego bandosia:multi::loveu: legwanika rano... bo juz bedzie spal.... chyba ze umarl z glodu.. Pawcia siostra miala go dokarmiac :roll: no myślę że Kamila nie chce robić za pokarm dla aligatorów w ZOO:diabloti::diabloti::diabloti: i karmila SMOKA :razz::razz::razz:..... [/FONT] [FONT=Arial]pakuje sie powoli.... Rydzewsko... jak mi sarczy miejsca... bo TYLE prezentow wioze ze ulalaaaa.. to kupie piwko dla cia... sprobujesz ... bedziesz wiedziala jak ja sie tu meczylam... bo inaczej nie uwierzysz :evil_lol: to ja czekam no tego sikacza :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.... no taaa .......ja człowiek małej wiary ...mogłabym nie uwierzyć nie doświadczając tego organoleptycznie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial]w razie jakbym juz dzisnie dotarla tu.. do zaklikania w poniedzialek :loveu:[/FONT] [FONT=Arial]wow ....do zaklikania;) i do ......................zobaczyska :hand: [/FONT] Quote
Medorowa Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Madziu Medorowa z TYCH przebierz się ....:mdleje:[/FONT] Ha ha, dajcie ino strój, mi duzo nie potrzeba:stupid::diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]znaczy jak zobacze krakowiaczke... to bedziesz TY... :razz: ok... bede udawac ze nie widze :evil_lol:[/FONT] Nie bój żoby, nie pozwolę Ci chcieć mnie nie zauważyć; wezmę ze sobą ogromny plakat "Klocusiowe welcome to home":evil_lol: [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]pakuje sie powoli.... Rydzewsko... jak mi sarczy miejsca... bo TYLE prezentow wioze ze ulalaaaa.. to kupie piwko dla cia... sprobujesz ... bedziesz wiedziala jak ja sie tu meczylam... bo inaczej nie uwierzysz :evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]w razie jakbym juz dzisnie dotarla tu.. do zaklikania w poniedzialek :loveu:[/FONT] Dla mnie tysz masz prezent, masz, masz:razz::razz::cool1: Byndziemy czekać:loveu: Quote
clockwork Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]wow ....do zaklikania;)[/FONT] [FONT=Arial]i do ......................zobaczyska :hand:[/FONT] [FONT=Arial]noooo... my w niedzielke... na wystawke :multi::multi:[/FONT] [FONT=Arial]chyba ze cos tam :roll: na razie jestem na TAK .... i tak musze jechac do TESCO do Rybnika Alu :loveu::loveu:[/FONT] Quote
Rybka_39 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 :loveu:To odliczamy i czekamy na Klocusiową:loveu: A co do hanysów i goroli : w Sosnowcu to są takie ułomy ktorzy zajeb**&*& Cię pała bo np nie kibicujesz Zagłębiakom;)....ale ja taka nie jestem:loveu: Quote
Alicja Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]noooo... my w niedzielke... na wystawke :multi::multi:[/FONT] [FONT=Arial]chyba ze cos tam :roll: na razie jestem na TAK .... i tak musze jechac do TESCO do Rybnika Alu :loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu: ;)jak ja lubiam to rybnickie TESCO :loveu: no a wystawka ...tak na 666% :razz::razz::razz::razz::razz: i jeszcze w razie cóś ......esesmankiem ;) [/FONT] Quote
e.v.a Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu: zgadnij ktoo tooo Quote
Recommended Posts