Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

dzień doberek
poczytałam , zdjęcia oglądnełam - klocuś jak zwykle cudo , choc i zdjęcia smoczycy super, a o fotkach z Pragi to nawet się nie wypowiadam bo mi się strasznie te fontanny podobały :loveu:, troche jak zwykle się posmiałam ale było mi to chyba potrzebne bo do domu wróciłam zdołowana po kolejnym oblanym egzaminie na prawo jazdy - jak jeszcze raz nie zdam to se kupie rower a mój TZ będzie jeździł samochodem:eviltong:

Posted

[quote name='ice_t']dzień doberek
poczytałam , zdjęcia oglądnełam - klocuś jak zwykle cudo , choc i zdjęcia smoczycy super, a o fotkach z Pragi to nawet się nie wypowiadam bo mi się strasznie te fontanny podobały :loveu:, troche jak zwykle się posmiałam ale było mi to chyba potrzebne bo do domu wróciłam zdołowana po kolejnym oblanym egzaminie na prawo jazdy - jak jeszcze raz nie zdam to se kupie rower a mój TZ będzie jeździł samochodem:eviltong:
[FONT=Arial]nie zamartwiaj się :glaszcze:....zdasz następnym razem ...a było powiedzieć to zaciskalibyśmy tu cuzamen do qpy kciukaski ;)

:hand: Madzialeno ...;)
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]nie zamartwiaj się :glaszcze:....zdasz następnym razem ...a było powiedzieć to zaciskalibyśmy tu cuzamen do qpy kciukaski ;)[/FONT]

[FONT=Arial]:hand: Madzialeno ...;)[/FONT]
nie martwię się , dzis poprostu miałam potwornego pecha bo trafiłam na nową corse na której nie przejeździłam nawet godziny i poprostu stres mnie zeżarł, a jak pójde na następny termin to dam znac bo może te kciuki do qpy pomogą, a teraz relaksik przy kawusi i buszowanie po dogo póki Tz po nocy śpi i nie domaga się dostepu do kompeczka:lol:

Posted

[quote name='ice_t']nie martwię się , dzis poprostu miałam potwornego pecha bo trafiłam na nową corse na której nie przejeździłam nawet godziny i poprostu stres mnie zeżarł, a jak pójde na następny termin to dam znac bo może te kciuki do qpy pomogą, a teraz relaksik przy kawusi i buszowanie po dogo póki Tz po nocy śpi i nie domaga się dostepu do kompeczka:lol:

[FONT=Arial]:multi::multi::multi:i to jest prawidłowe podejście ;)....to ja zaraz lece po kawę i się dosiadę .....a o kciukaskach przypomnij koniecznie ;)
zawsze raźniej jak wiemy ze ktoś w nas wierzy i o nas myśli ...w jakiejkolwiek by to było sytuacji :razz:...
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:i to jest prawidłowe podejście ;)....to ja zaraz lece po kawę i się dosiadę .....a o kciukaskach przypomnij koniecznie ;)[/FONT]
[FONT=Arial]zawsze raźniej jak wiemy ze ktoś w nas wierzy i o nas myśli ...w jakiejkolwiek by to było sytuacji :razz:...[/FONT]

nie ma to jak pozytywne podejście z rana :eviltong: musze jeszcze gdzieś tylko rozładować reszte napięcia egzaminacyjnego i chyba zabiorę się za sprzątanie bo przez te jazdy to mieszkanie sie "zapuściło" a futro mojego Leona fruwa juz wszedzie - choć jemu to nie przeszkadza :evil_lol:

Posted

[quote name='ice_t']nie ma to jak pozytywne podejście z rana :eviltong: musze jeszcze gdzieś tylko rozładować reszte napięcia egzaminacyjnego i chyba zabiorę się za sprzątanie bo przez te jazdy to mieszkanie sie "zapuściło" a futro mojego Leona fruwa juz wszedzie - choć jemu to nie przeszkadza :evil_lol:
[FONT=Arial]:hmmmm: to jak skończysz u siebie się rozładowywać ....to zapraszam ...jakoś ostatnio nie mam czasu na sprzątanko :razz:.....komputer stoi w takim miejscu że jak tam wejdę to ciężko mi wyjść :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='BeaC']może tak................przetłumaczysz???

witaj zasnięta klockowo:multi::multi::multi:

jeden nie miesci sie w drzwiach a drugiego nie widac na podlodze :evil_lol:

witanko w blueeeeeeee krainie klocuszkow :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:hmmmm: to jak skończysz u siebie się rozładowywać ....to zapraszam ...jakoś ostatnio nie mam czasu na sprzątanko :razz:.....komputer stoi w takim miejscu że jak tam wejdę to ciężko mi wyjść :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
komputer??? u mnie to jest jedyne miejsce którego nie tykam, poza klawiaturą mysza i monitorem, za kompem sprząta sobie mój Marcin bo on do tego sprzętu ma podłączone tyle kabli kabelków i dodatkowych urządzeń i gniazdek że boję się zrobic przez przypadek jakieś zwarcie bo nigdy nic nie wiadomo a nie lubię świeciźć jak choinka od sztucznego światła - wole blask naturalny bijący ode mnie (ach ta skromość):evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='zuzolandia']jeden nie miesci sie w drzwiach a drugiego nie widac na podlodze :evil_lol:

witanko w blueeeeeeee krainie klocuszkow :multi::multi::multi:

[FONT=Arial]:multi::multi::multi:WITAJ w Krainie BLOU;) i Krainie Klocuszka[/FONT]

[quote name='ice_t']komputer??? u mnie to jest jedyne miejsce którego nie tykam, poza klawiaturą mysza i monitorem, za kompem sprząta sobie mój Marcin bo on do tego sprzętu ma podłączone tyle kabli kabelków i dodatkowych urządzeń i gniazdek że boję się zrobic przez przypadek jakieś zwarcie bo nigdy nic nie wiadomo a nie lubię świeciźć jak choinka od sztucznego światła - wole blask naturalny bijący ode mnie (ach ta skromość):evil_lol::evil_lol:
:evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol:

ja bardzo chetnie sprzatam przy komputerze ...choć to królestwo mojego syna;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]doberek wsiem :multi:[/FONT]

[quote name='ice_t'] do domu wróciłam zdołowana po kolejnym oblanym egzaminie na prawo jazdy - jak jeszcze raz nie zdam to se kupie rower a mój TZ będzie jeździł samochodem:eviltong:

[FONT=Arial]a nie lepiej kupic prawko :roll:buuuhahahahhaha.... oj ja szatan... do grzechu namawiam :diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]doberek wsiem :multi:[/FONT]

[FONT=Arial]a nie lepiej kupic prawko :roll:buuuhahahahhaha.... oj ja szatan... do grzechu namawiam :diabloti:[/FONT]
pewno i lepiej by było ale ja za uczciwa jestem i potem zagryzło by mnie sumienie wiec w razie czego kupie rower

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]doberek wsiem :multi:

[/FONT]

[FONT=Arial]DOBEREK CI:multi:[/FONT]

[FONT=Arial]:hmmmm: może załatw mi dojście :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...cholera ...tera mi tylko zostanie deptanie piechotka :mad:albo wcale szlaban:-( na wyjazdy po zmianie rozkładu:angryy:
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]ale ja nie mam dojscia :shake:[/FONT]
[FONT=Arial]slyszalam ino ze to nadal zaden problem.... inaczej zdajesz 666 razy :cool1:[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]Alu... bedziesz na STOPa(ch):p mykac :roll:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]ale ja nie mam dojscia :shake:[/FONT]
[FONT=Arial]slyszalam ino ze to nadal zaden problem.... inaczej zdajesz 666 razy :cool1:[/FONT]

[FONT=Arial]Alu... bedziesz na STOPa(ch):p mykac :roll:[/FONT]

[FONT=Arial]kurde .....mam karte rowerową :evil_lol::evil_lol::evil_lol:mogę się na rower przesiąść :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a zimą za pługa porobie :diabloti:
:shake:...to tak jest jak sie zawaliło kiedyś a tera na zadupiu mieszka :diabloti::diabloti::diabloti:
[/FONT]

Posted

[quote name='malawaszka']Alutka zapisuj się na prawko - zobaczysz, że jeszcze zrobisz prędzej niż Pysia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[FONT=Arial]ale egzaminy się zdaje w Jastrzębiu .....a tam wszędzie pod górkę i są korki :diabloti::diabloti::diabloti:
[/FONT]

Posted

Przyszłom siem przywitać z Cia:loveu::loveu:
Widziałam fotki psa mordercy:loveu:
Haa, no i czytałam o kupnie prawka... ja już nawet zasięgałam informacji u źródła:evil_lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']Przyszłom siem przywitać z Cia:loveu::loveu:
Widziałam fotki psa mordercy:loveu:
Haa, no i czytałam o kupnie prawka... ja już nawet zasięgałam informacji u źródła:evil_lol:[/quote]
a głębokie to źródło:evil_lol::evil_lol:

Posted

W Jebiu korki????
Zapraszamy do stolycy, trochę tu remontują, wszędzie objazdy. Trasę, którą pokonuję w 10 min, jechałam w poniedziałek1.12h. Zapraszamy serdecznie! Egzaminki się zdaje w 2 miejscach. Jedno przy pętli tramwajowo-autobusowej, centrum handlowym, osiedlowych uliczkach i progach zwalniających, drugie na odludziu, gdzie pierwszeństwo ma prawa (może 2 wyjątki, gdzie droga z pierwszeństwem), bo to równorzędne, przejazd kolejowy i bliskość Modlińskiej i trasy Toruńskiej. Sialalalalala!
I na szczęście, mam to już za sobą od 7 lat... Ufffff!

Posted

No ja mam na szczęście ten cholerny egzamin za sobą, bo czwarty raz już bym nie wytrzymała nerwowo:shake: Już się nie moge doczekać odbioru prawka, ajjj, ale będzie fajnie, będe se jeździła tu i tam:loveu::diabloti: Tylko jeszcze by się do tego samochód przydał:siara: Bo od ojca to się boje brać...z moi sposobem jeżdżenia:evil_lol:

Aha! Cześć Klocuszkowa:loveu: