Paula Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Cześć Madzialenka :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: Zdrówka :kciuki: Nie nadrabiam gadulstwa :shake: Nie dam dziś rady :mdleje: Widziałam foty z Pragi, widoczki, autka i fontanny super :multi: I Klocuszka też widziałam :loveu: http://images28.fotosik.pl/93/cfce97bcc54aea7b.jpg :calus: Quote
clockwork Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='paula_z']Cześć Madzialenka :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: Zdrówka :kciuki: Nie nadrabiam gadulstwa :shake: Nie dam dziś rady :mdleje: Widziałam foty z Pragi, widoczki, autka i fontanny super :multi: I Klocuszka też widziałam :loveu: http://images28.fotosik.pl/93/cfce97bcc54aea7b.jpg :calus: [FONT=Arial]ale jak ze nie nadrabiasz... wiesz co tu sie dzialo :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]ja tez widzialam klocuszka :loveu::loveu: i przez moment siostre mojom widzialam... teraz to ona pewnie gdzies na drugim koncu miasta szarpie sie z psem w kolczatce.. a jego to boli :diabloti:[/FONT] Quote
e.v.a Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]ja tez widzialam klocuszka :loveu::loveu: i przez moment siostre mojom widzialam... teraz to ona pewnie gdzies na drugim koncu miasta szarpie sie z psem w kolczatce.. a jego to boli :diabloti:[/FONT] jesuuuu jaka ty masz niedobra siostre:shake: :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ale jak ze nie nadrabiasz... wiesz co tu sie dzialo :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]ja tez widzialam klocuszka :loveu::loveu: i przez moment siostre mojom widzialam... teraz to ona pewnie gdzies na drugim koncu miasta szarpie sie z psem w kolczatce.. a jego to boli :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]:shake::shake::shake:ona nie jest na 2 końcu Jebia ....ona była u mła pod domofonem ...alem nie zdążyła otworzyć bo Klocek sztachnął feromona i poszedłłłłłłłłłłłłłłł[/FONT] Quote
clockwork Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='evaxon']jesuuuu jaka ty masz niedobra siostre:shake: :evil_lol: [FONT=Arial] no coz ... siostry sie nie wybiera :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]mam najukochanszom sis na swiecie a klocus jest w najlepsiejszych rencach :multi::multi:[/FONT] [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:shake::shake::shake:ona nie jest na 2 końcu Jebia ....ona była u mła pod domofonem ...alem nie zdążyła otworzyć bo Klocek sztachnął feromona i poszedłłłłłłłłłłłłłłł[/FONT] :evil_lol::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 http://images24.fotosik.pl/93/fe12f82bfafd1d62 Z kAROLEM PILAM CZESKI RUM ;-) heeeeeeee http://images28.fotosik.pl/93/cfce97bcc54aea7b.jpg woooooowooo alez zebiska !!!! strach sie bac.........heeee jeee Quote
e.v.a Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]mam najukochanszom sis na swiecie a klocus jest w najlepsiejszych rencach :multi::multi:[/FONT] LIZUS.... hahahahah:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='zuzolandia']http://images24.fotosik.pl/93/fe12f82bfafd1d62 Z kAROLEM PILAM CZESKI RUM ;-) heeeeeeee http://images28.fotosik.pl/93/cfce97bcc54aea7b.jpg woooooowooo alez zebiska !!!! strach sie bac.........heeee jeee [FONT=Arial]rum to ty pewnie pilas z jakims RUMunem...:diabloti: [/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]prawda?? zeby niczym u wilkolaka... wyräbane od rozszarpywania ofiary :cool1:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial] no coz ... siostry sie nie wybiera :diabloti: :diabloti:to ja mogę to powiedzieć ... [/FONT] [FONT=Arial]mam najukochanszom sis na swiecie a klocus jest w najlepsiejszych rencach :multi::multi: potwierdzam ......:multi::multi::multi: [/FONT] :evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]siem nie smiej ....to byli ONI :cool1:[/FONT] Quote
clockwork Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='evaxon']LIZUS.... hahahahah:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]lizus..... ale jaki zajebiaszczy :razz::razz:[/FONT] Quote
e.v.a Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]lizus..... ale jaki zajebiaszczy :razz::razz:[/FONT] tiaaaaaaaaa :razz::razz::razz::evil_lol::evil_lol: Quote
agnes1 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]jesoooooo... siostra.. miej troche litosci dla tego psa... tak go ciongasz po nocy na spacery :shake: on juz powinien spac :mad: to juz staruszek jest :cool1: daj mu dychnäc :razz:[/FONT] Jaki on stary :crazyeye: jak wrócisz to mus iść z nim na spacerek :diabloti: szybko zmienisz zdanie:evil_lol: [FONT=Arial]jeszcze 48 gadzinek i 30 minutos i stäpne na katowickiej ziemi :multi:[/FONT] [FONT=Arial]P.S. mam nadzieje ze Kamila nie zapomniala ze legwany tez jedzom :angryy::roll:[/FONT] :???::hmmmm::niewiem: [quote name='evaxon']jesuuuu jaka ty masz niedobra siostre:shake: :evil_lol: czytałam :diabloti: może chcesz wyjechać na wczasy i oddać mi Tigrę pod opiekę:razz: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:shake: ona nie jest na 2 końcu Jebia ....ona była u mła pod domofonem ...alem nie zdążyła otworzyć bo Klocek sztachnął feromona i poszedłłłłłłłłłłłłłłł[/FONT] I w tym właśnie miejscu spadłam z krzesła:evil_lol: [quote name='clockwork'][FONT=Arial] no coz ... siostry sie nie wybiera :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]mam najukochanszom sis na swiecie a klocus jest w najlepsiejszych rencach :multi:[/FONT] :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :painting: :mdleje::mdleje::mdleje: Już miałam napisać że ostatni raz opiekuję się Klockiem ale po ostatnim zdaniu się rozkleiłam i zmieniłam zdanie:evil_lol: Quote
clockwork Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='agnes1']:???::hmmmm::niewiem: czytałam :diabloti: może chcesz wyjechać na wczasy i oddać mi Tigrę pod opiekę:razz: I w tym właśnie miejscu spadłam z krzesła:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :painting: :mdleje::mdleje::mdleje: Już miałam napisać że ostatni raz opiekuję się Klockiem ale po ostatnim zdaniu się rozkleiłam i zmieniłam zdanie:evil_lol: [FONT=Arial]siostra zyje :multi::multi: [/FONT] [FONT=Arial]ehhh... jakbym se pofurgala z Klocuniem.... tesknie za nim :placz: [/FONT] [FONT=Arial]a ty sis nie spadaj z krzesla bo sie klocus ci/Tobie do aorty rzuci :p[/FONT] Quote
e.v.a Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='agnes1'] czytałam :diabloti: może chcesz wyjechać na wczasy i oddać mi Tigrę pod opiekę:razz: :siara: ładna noc dzisiaj mamy..nieprawdaz??:evil_lol: Quote
Alicja Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='agnes1'] I w tym właśnie miejscu spadłam z krzesła:evil_lol: [SIZE=2][FONT=Arial]:grins: usiądź wygodnie .....nie krępuj się [/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :painting: :mdleje::mdleje::mdleje: Już miałam napisać że ostatni raz opiekuję się Klockiem ale po ostatnim zdaniu się rozkleiłam i zmieniłam zdanie:evil_lol: [FONT=Arial]Aga [/FONT][FONT=Arial]:loveu:[/FONT][FONT=Arial].....a może zaopiekujesz się Ozzym ....:loveu::loveu:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]rum to ty pewnie pilas z jakims RUMunem...:diabloti: [/FONT] [FONT=Arial]prawda?? zeby niczym u wilkolaka... wyräbane od rozszarpywania ofiary :cool1:[/FONT] a to nie wiesz ze karol byl rumunem i bratem cioteczntm wilkolaka bez zymbow zjechanego kopaniym kartofli u stryjecznej babki onkla franka herbu uberiba ?????:diabloti::diabloti: tos niedouczono :evil_lol: Quote
clockwork Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [FONT=Arial]macie tak czasem ze nie chce wam sie spac??? :razz: w domu to bym juz 3 razy spala.. a tu jakos mi sie nie chce...:roll: [/FONT] [FONT=Arial]ta roznica czasu chyba ;)[/FONT] Quote
zuzolandia Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 jakby co to jo moga oddac 2 pod opieka !!!!!!!!! jedyn sie niy miesci w fuczinie a drugiego ledwo widac na zolu-) Quote
Alicja Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]macie tak czasem ze nie chce wam sie spac??? :razz: w domu to bym juz 3 razy spala.. a tu jakos mi sie nie chce...:roll: [/FONT] [FONT=Arial]ta roznica czasu chyba ;)[/FONT] [FONT=Arial]ja tak mam ...ale kompek nie u mnie :placz::placz::placz:[/FONT] Quote
e.v.a Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]macie tak czasem ze nie chce wam sie spac??? :razz: w domu to bym juz 3 razy spala.. a tu jakos mi sie nie chce...:roll: [/FONT] [FONT=Arial]ta roznica czasu chyba ;)[/FONT] to nie roznica czasu tylko roznia % pomiedzy piwek polskim a tymi sikami :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='evaxon']to nie roznica czasu tylko roznia % pomiedzy piwek polskim a tymi sikami :evil_lol:[/quote] yes yes yes :diabloti: Quote
clockwork Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='zuzolandia']jakby co to jo moga oddac 2 pod opieka !!!!!!!!! jedyn sie niy miesci w fuczinie a drugiego ledwo widac na zolu-) :evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]ja tak mam ...ale kompek nie u mnie :placz::placz::placz:[/FONT] :evil_lol::evil_lol: [quote name='evaxon']to nie roznica czasu tylko roznia % pomiedzy piwek polskim a tymi sikami :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: :diabloti::diabloti::diabloti: [FONT=Arial]spadam nynac.. mus to mus :placz: [/FONT] [FONT=Arial]klocus... cho w nözki :loveu::loveu: brakuje mi tego... moze poprosze Pawciaalbo Adasia coby polozyli sie w mych konczynach dolnych chwytnych :roll:[/FONT] [FONT=Arial]spadam... bo wyczytalam ze Alicja zaprosila tu rudom na £ozarcie sie [/FONT] [FONT=Arial]pappapapap[/FONT] Quote
Alicja Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [FONT=Arial]................................uciokam PAAAAAAAAAAAA[/FONT] Quote
BeaC Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='zuzolandia']jakby co to jo moga oddac 2 pod opieka !!!!!!!!! jedyn sie niy miesci w fuczinie a drugiego ledwo widac na zolu-) może tak................przetłumaczysz??? witaj zasnięta klockowo:multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]lizus..... ale jaki zajebiaszczy :razz::razz:[/FONT] [FONT=Arial] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:zaNIEBIASZCZY...;) [/FONT] :multi::multi::multi: [FONT=Arial] pozostało 39 godzin i 50 minut do stapnięcia na katowickiej ziemi :multi::multi::multi: [/FONT] [FONT=Arial]DOBEREK Wszystkim w Naszym Blogasku :multi::multi::multi:[/FONT] Quote
Recommended Posts