Alicja Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='agnes1']Hello :p właśnie se tu wlazłam i czytam że się martwicie o żołądek Klocusia w razie jakby mnie pożarł :diabloti: Tyle tłuszczu :shake: z pewnością by mu zaszkodziło :cool1: ale jak na razie wszyscy jesteśmy w całości :eviltong: Kiedy się skończą te dziwne zapachy co to działają na klocka jak zaczarowany eliksir:razz: Normalnie co chwilę chce na dwór :shake: i ja głupia tak se latam :roll: bo myślę że ma potrzebę :oops: a tą potrzebą jest wsadzenie pyska w trawsko i ganianie tak po całym osiedlu :shake::evil_lol: Raz się zaparłam to mi skubany tak smycz pociągnął że chyba mam palca stłuczonego :angryy: Miałam go też stłuc :mad: ale jak wrzasnęłam ałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłła to takim błagalnym wzrokiem popatrzył że zaraz mi złość przeszła:p Kocham ja tego czornucha :loveu: A aparaciku w dalszym ciągu nie mam:placz: [FONT=Arial]paluszek Altacetem wysmaruj i nie bedzie bolał ;) noooo jeszcze troszkę mu popachni ...ale Pańciostwo wracaja więc od soboty troszke luzu :evil_lol:a od poniedziałku juz pewnie zapachy zelżą:razz: pociesz sie Ozzyego też dopadła nostalgia ...ale wie że nie poleze z nim poza ramowym rozkładem zajęć :diabloti::diabloti::diabloti: Fotaski jeszcze mam.:loveu::loveu::loveu:..więc nie płakaj :glaszcze:[/FONT] Quote
agnes1 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Jako że blożek i tak umiera śmiercią naturalną :shake: to mu troszkę pomogę i ulżę:diabloti: Quote
Alicja Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:kogucika widziałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://images23.fotosik.pl/93/201507c1b1afcd40med.jpg :mad::mad::mad:nie umiera......:eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] Quote
agnes1 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 POLSKI OGRóDEK przy ambasadzie MOST KAROLA Quote
Alicja Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [FONT=Arial]a to kto ...święty Jerzy :razz:... http://images30.fotosik.pl/93/2eb2395ed5a2bc3amed.jpg[/FONT] Quote
BoJa2 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Ja sem tu byla;):multi: dobry weczier:multi: Quote
Alicja Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Aga wpadaj po aparat ...porobisz foty Panu Psu ;)[/FONT] Quote
agnes1 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 I chodzili tam jacyś przebierańcy:cool1: chciałam zrobić fotkę od dołu ale nie zdążyłam się położyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
basia2202 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='jonQuilla']Stwierdzam fakt iż Klocuś ma strasznie pozytywną mordkę :) te jego oczka są rozbrajające :loveu::loveu::loveu: co też Ty opowiadasz żonkilko :cool3: :loveu: przeca to widać od razu, że to przełokrutny strasznościowy mordulec o czarnym futrze i charakterze jeszcze czarniejszym, który to pożera małe dziewczynki :cool3: :diabloti: :diabloti: :diabloti: w ogóóóólee nie jest łagodny :eviltong: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: wcale a wcale nie ma rozbrajających oczków :loveu::loveu::loveu::evil_lol: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]dzien dobry.... jestem na chwilke.... wyszlam ze smieciami... i spotkalam kafejke internetowä.... tak sie do mnie usmiechala... ze nie moglam nie wejsc :p[/FONT] [FONT=Arial]dementuje plotki cobym to ja zepsula szwedzkiego kompka :mad: kompek od 6ciu miesiecy nie byl wogöle wy£äczany i sie zmenczy£ :cool1:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] mądra ta kafejka, że Cię tak uwiodła :cool3: :diabloti: i śmieci fajne, że Cię do tej kafejki wyprowadziły :evil_lol: :multi: p.s. chodźta do mnie na foteczki ;) :p Quote
agnes1 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 i to co najbardziej podobało sie Bartkowi:loveu: Quote
Alicja Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [FONT=Arial];)Dobre gusto ma Bartek ....fontanny extra;)[/FONT] Quote
agnes1 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 i już na sam koniec jaskinia w której żyje ponad 1200 nietoperków:crazyeye: podobno bo nie widziałam ani jednego:evil_lol: robione bez lampy dlatego też jakość nie special:oops: poza tym jednym i straciło urok:roll: koniec zanudzania:diabloti: Teraz poczekamy na kolejny serial Klockowej:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:wow zaje2biste.... http://images26.fotosik.pl/93/1303a08a81e34b12.jpg http://images24.fotosik.pl/93/8cb4ef3dcdcfb63amed.jpg [/FONT] Quote
clockwork Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [FONT=Arial]jestem[/FONT] [FONT=Arial]Aga... palucha altacetem tak jak Alicja powiedziala... :p[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]ala... dobrze gadasz ... altacetem ;)[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]widzialam foty... qrde... moje wyglondajom identycznie... koscioly, katedry... buuuhahahhaa... moglam jechac do Pragi [/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]Aga... ucaluj Czarnucha... i wsadz mu do nocha jakie waciki- niech nie zwäch.uje :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]jestem[/FONT] [FONT=Arial]Aga... palucha altacetem tak jak Alicja powiedziala... :p noooo powiedziała ;) [/FONT] [FONT=Arial]ala... dobrze gadasz ... altacetem ;) kuję ...:p [/FONT] [FONT=Arial]widzialam foty... qrde... moje wyglondajom identycznie... koscioly, katedry... buuuhahahhaa... moglam jechac do Pragi i było się wlec przez morze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial]Aga... ucaluj Czarnucha... i wsadz mu do nocha jakie waciki- niech nie zwäch.uje:evil_lol::evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial]są takie stopery w aptece ....one wprawdzie do uszu ale do nosa tysz wlezą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
agnes1 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]jestem[/FONT] [FONT=Arial]Aga... palucha altacetem tak jak Alicja powiedziala... :p[/FONT] [FONT=Arial]ala... dobrze gadasz ... altacetem ;)[/FONT] [FONT=Arial]widzialam foty... qrde... moje wyglondajom identycznie... koscioly, katedry... buuuhahahhaa... moglam jechac do Pragi [/FONT] [FONT=Arial]Aga... ucaluj Czarnucha... i wsadz mu do nocha jakie waciki- niech nie zwäch.uje :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Cześć siostra:loveu: ostatnie zdanie zaraz przerobię w czyn :evil_lol: bo właśnie spadamy na ostatni dziś spacerek;) i jak mnie jeszcze raz przeciągnie przez osiedle to go zamknę w piwnicy:angryy: Quote
agnes1 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Acha:p a ja w takim razie następnym razem polecę do Szwecji :eviltong: będzie szybciej i wygodniej :razz: bo droga jest za długa:angryy: Quote
clockwork Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='agnes1']Cześć siostra:loveu: ostatnie zdanie zaraz przerobię w czyn :evil_lol: bo właśnie spadamy na ostatni dziś spacerek;) i jak mnie jeszcze raz przeciągnie przez osiedle to go zamknę w piwnicy:angryy: [FONT=Arial]jesoooooo... siostra.. miej troche litosci dla tego psa... tak go ciongasz po nocy na spacery :shake: on juz powinien spac :mad: to juz staruszek jest :cool1: daj mu dychnäc :razz:[/FONT] [FONT=Arial]jeszcze 48 gadzinek i 30 minutos i stäpne na katowickiej ziemi :multi::multi:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]P.S. mam nadzieje ze Kamila nie zapomniala ze legwany tez jedzom :angryy::roll:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]jesoooooo... siostra.. miej troche litosci dla tego psa... tak go ciongasz po nocy na spacery :shake: on juz powinien spac :mad: to juz staruszek jest :cool1: daj mu dychnäc :razz: do TOZu z nią :diabloti: [/FONT] [FONT=Arial]jeszcze 48 gadzinek i 30 minutos i stäpne na katowickiej ziemi :multi::multi: :grins: ...cieszkasz napewno ;) [/FONT] [FONT=Arial]P.S. mam nadzieje ze Kamila nie zapomniala ze legwany tez jedzom :angryy::roll:[/FONT] [FONT=Arial]:hmmmm:........................[/FONT] Quote
Recommended Posts