Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agnes1']Hello :p
właśnie se tu wlazłam i czytam że się martwicie o żołądek Klocusia w razie jakby mnie pożarł :diabloti: Tyle tłuszczu :shake: z pewnością by mu zaszkodziło :cool1: ale jak na razie wszyscy jesteśmy w całości :eviltong:
Kiedy się skończą te dziwne zapachy co to działają na klocka jak zaczarowany eliksir:razz: Normalnie co chwilę chce na dwór :shake: i ja głupia tak se latam :roll: bo myślę że ma potrzebę :oops: a tą potrzebą jest wsadzenie pyska w trawsko i ganianie tak po całym osiedlu :shake::evil_lol:
Raz się zaparłam to mi skubany tak smycz pociągnął że chyba mam palca stłuczonego :angryy: Miałam go też stłuc :mad: ale jak wrzasnęłam ałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłła to takim błagalnym wzrokiem popatrzył że zaraz mi złość przeszła:p Kocham ja tego czornucha :loveu: A aparaciku w dalszym ciągu nie mam:placz:

[FONT=Arial]paluszek Altacetem wysmaruj i nie bedzie bolał ;)
noooo jeszcze troszkę mu popachni ...ale Pańciostwo wracaja więc od soboty troszke luzu :evil_lol:a od poniedziałku juz pewnie zapachy zelżą:razz:
pociesz sie Ozzyego też dopadła nostalgia ...ale wie że nie poleze z nim poza ramowym rozkładem zajęć :diabloti::diabloti::diabloti:
Fotaski jeszcze mam.:loveu::loveu::loveu:..więc nie płakaj :glaszcze:
[/FONT]

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jonQuilla']Stwierdzam fakt iż Klocuś ma strasznie pozytywną mordkę :) te jego oczka są rozbrajające :loveu::loveu::loveu:
co też Ty opowiadasz żonkilko :cool3: :loveu:
przeca to widać od razu, że to przełokrutny strasznościowy mordulec o czarnym futrze i charakterze jeszcze czarniejszym, który to pożera małe dziewczynki :cool3: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
w ogóóóólee nie jest łagodny :eviltong: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
wcale a wcale nie ma rozbrajających oczków :loveu::loveu::loveu::evil_lol:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]dzien dobry.... jestem na chwilke.... wyszlam ze smieciami... i spotkalam kafejke internetowä.... tak sie do mnie usmiechala... ze nie moglam nie wejsc :p[/FONT]
[FONT=Arial]dementuje plotki cobym to ja zepsula szwedzkiego kompka :mad: kompek od 6ciu miesiecy nie byl wogöle wy£äczany i sie zmenczy£ :cool1:[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
mądra ta kafejka, że Cię tak uwiodła :cool3: :diabloti:
i śmieci fajne, że Cię do tej kafejki wyprowadziły :evil_lol:
:multi:

p.s. chodźta do mnie na foteczki ;) :p

Posted

i już na sam koniec jaskinia w której żyje ponad 1200 nietoperków:crazyeye: podobno bo nie widziałam ani jednego:evil_lol: robione bez lampy dlatego też jakość nie special:oops:

poza tym jednym i straciło urok:roll:

koniec zanudzania:diabloti:
Teraz poczekamy na kolejny serial Klockowej:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[FONT=Arial]jestem[/FONT]
[FONT=Arial]Aga... palucha altacetem tak jak Alicja powiedziala... :p[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]ala... dobrze gadasz ... altacetem ;)[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]widzialam foty... qrde... moje wyglondajom identycznie... koscioly, katedry... buuuhahahhaa... moglam jechac do Pragi [/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]Aga... ucaluj Czarnucha... i wsadz mu do nocha jakie waciki- niech nie zwäch.uje :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]jestem[/FONT]
[FONT=Arial]Aga... palucha altacetem tak jak Alicja powiedziala... :p
noooo powiedziała ;)
[/FONT]

[FONT=Arial]ala... dobrze gadasz ... altacetem ;)
kuję ...:p
[/FONT]

[FONT=Arial]widzialam foty... qrde... moje wyglondajom identycznie... koscioly, katedry... buuuhahahhaa... moglam jechac do Pragi
i było się wlec przez morze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

[FONT=Arial]Aga... ucaluj Czarnucha... i wsadz mu do nocha jakie waciki- niech nie zwäch.uje:evil_lol::evil_lol: [/FONT]
[FONT=Arial]są takie stopery w aptece ....one wprawdzie do uszu ale do nosa tysz wlezą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]jestem[/FONT]
[FONT=Arial]Aga... palucha altacetem tak jak Alicja powiedziala... :p[/FONT]

[FONT=Arial]ala... dobrze gadasz ... altacetem ;)[/FONT]

[FONT=Arial]widzialam foty... qrde... moje wyglondajom identycznie... koscioly, katedry... buuuhahahhaa... moglam jechac do Pragi [/FONT]

[FONT=Arial]Aga... ucaluj Czarnucha... i wsadz mu do nocha jakie waciki- niech nie zwäch.uje :evil_lol::evil_lol:[/FONT]
Cześć siostra:loveu: ostatnie zdanie zaraz przerobię w czyn :evil_lol: bo właśnie spadamy na ostatni dziś spacerek;) i jak mnie jeszcze raz przeciągnie przez osiedle to go zamknę w piwnicy:angryy:

Posted

[quote name='agnes1']Cześć siostra:loveu: ostatnie zdanie zaraz przerobię w czyn :evil_lol: bo właśnie spadamy na ostatni dziś spacerek;) i jak mnie jeszcze raz przeciągnie przez osiedle to go zamknę w piwnicy:angryy:

[FONT=Arial]jesoooooo... siostra.. miej troche litosci dla tego psa... tak go ciongasz po nocy na spacery :shake: on juz powinien spac :mad: to juz staruszek jest :cool1: daj mu dychnäc :razz:[/FONT]

[FONT=Arial]jeszcze 48 gadzinek i 30 minutos i stäpne na katowickiej ziemi :multi::multi:[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]P.S. mam nadzieje ze Kamila nie zapomniala ze legwany tez jedzom :angryy::roll:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]jesoooooo... siostra.. miej troche litosci dla tego psa... tak go ciongasz po nocy na spacery :shake: on juz powinien spac :mad: to juz staruszek jest :cool1: daj mu dychnäc :razz:

do TOZu z nią :diabloti:
[/FONT]

[FONT=Arial]jeszcze 48 gadzinek i 30 minutos i stäpne na katowickiej ziemi :multi::multi:

:grins: ...cieszkasz napewno ;)
[/FONT]

[FONT=Arial]P.S. mam nadzieje ze Kamila nie zapomniala ze legwany tez jedzom :angryy::roll:[/FONT]
[FONT=Arial]:hmmmm:........................[/FONT]