Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Arial]dzien dobry.... jestem na chwilke.... wyszlam ze smieciami... i spotkalam kafejke internetowä.... tak sie do mnie usmiechala... ze nie moglam nie wejsc :p[/FONT]
[FONT=Arial]dementuje plotki cobym to ja zepsula szwedzkiego kompka :mad: kompek od 6ciu miesiecy nie byl wogöle wy£äczany i sie zmenczy£ :cool1:[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]O! [/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]dzien dobry.... jestem na chwilke.... wyszlam ze smieciami... i spotkalam kafejke internetowä.... tak sie do mnie usmiechala... ze nie moglam nie wejsc :p[/FONT]
[FONT=Arial]dementuje plotki cobym to ja zepsula szwedzkiego kompka :mad: kompek od 6ciu miesiecy nie byl wogöle wy£äczany i sie zmenczy£ :cool1:[/FONT]

[FONT=Arial]O! [/FONT]
ooo Klociusiowa:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]dzien dobry.... jestem na chwilke.... wyszlam ze smieciami... i spotkalam kafejke internetowä.... tak sie do mnie usmiechala... ze nie moglam nie wejsc :p[/FONT]

[FONT=Arial]O! [/FONT]

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
[FONT=Arial]nareszcie CUDOWNIE powrócona:multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi:[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]O! [/FONT]
Buhahahah Chlorkowa, buhahahhahahaaa, uzależnieńcu Ty:loveu::loveu::loveu:
Pół roku kompek nie wyłączany :-o

Posted

[FONT=Arial]wcionsz jestem :diabloti: czy tego chcecie czy nie....[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]rekord kompecka przed wylaczeniem... pewnie tez sie zepsul :evil_lol: 9 miesiecy :mdleje: [/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]grypsko mnie dopada..[/FONT]
[FONT=Arial]fotek nie dam... dopiero po powrocie[/FONT]
[FONT=Arial]pogoda rozna-3 pory roku w ciägu dnia[/FONT]
[FONT=Arial]co jeszcze chcecie wiedziec...[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]aaaaaaa... dementuje kolejna plotke- jam nieuzalezniona :roll: tak bardzo nieuzalezniona ze zastanawiam sie nad kupieniem kompka do domu... bo kiedy ja nadrobie te paplaniny kiedy kompek od poniedzieli tylko przez 8 godz.dziennie :placz:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]wcionsz jestem :diabloti: czy tego chcecie czy nie....[/FONT]

[FONT=Arial]rekord kompecka przed wylaczeniem... pewnie tez sie zepsul :evil_lol: 9 miesiecy :mdleje: [/FONT]

[FONT=Arial]aaaaaaa... dementuje kolejna plotke- jam nieuzalezniona :roll: tak bardzo nieuzalezniona ze zastanawiam sie nad kupieniem kompka do domu... bo kiedy ja nadrobie te paplaniny kiedy kompek od poniedzieli tylko przez 8 godz.dziennie :placz:[/FONT]

[FONT=Arial]Oj nie rozchorowuwuj siem ......przeca trzeba jechać za publikę robić w niedzielkę do Kamienia:razz:......

Uzależniona czy nie ...obiecałaś KLOCUSIOWI kompeczka na urodzinki :grins:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]wcionsz jestem :diabloti: czy tego chcecie czy nie....[/FONT]

Nie choruj nam tu - to łEwka te zarazy sieje:diabloti:
Kupuj kompecka, kupuj bo ninadrobisz:diabloti:

Posted

[FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:znowu kompecek dednął :crazyeye::crazyeye:......:placz::placz::placz:

czy serio pisałaś z kafejki
[/FONT]
[FONT=Arial]:crazyeye:[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]Skoro narazie nie ma kto wstawiać KLOCUSZKOWYCH :loveu::loveu::loveu:i innych fotasków ...to jeszcze ja się tu na troszkę rozgoszczę

no oćta popaszczeć na KLOCUNIA:loveu::loveu::loveu:

[/FONT]
[FONT=Arial]Klocuś cioteczka tęskni :loveu::loveu::loveu:[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye: skond Alu masz nadworne fotecki Klocunia???? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]powaga.... z kafei pisze :p bo ona mnie tak wo£a£a.... choo klockowa chooo :roll:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye: skond Alu masz nadworne fotecki Klocunia???? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/FONT]

[FONT=Arial]powaga.... z kafei pisze :p bo ona mnie tak wo£a£a.... choo klockowa chooo :roll:[/FONT]
[FONT=Arial]koffana :grins:to som foteczki z 14 sierpnia:razz:...nie bojaj ;)...nie byłam w Jebiu :shake:

cały czas wyszukuję jeszcze fotasków ....żeby chłopaczkowi przykro nie było
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]koffana :grins:to som foteczki z 14 sierpnia:razz:...nie bojaj ;)...nie byłam w Jebiu :shake:[/FONT]
[FONT=Arial]nie bojam.... mialam nadzieje ze bylas i wymemlalas klocka :roll: bo cos niania nie daje znaku zycia :cool1: moze ja zezarl.... :roll:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]nie bojam.... mialam nadzieje ze bylas i wymemlalas klocka :roll: bo cos niania nie daje znaku zycia :cool1: moze ja zezarl.... :roll:[/FONT][FONT=Arial]
taaa ......
wiesz ze bym pojechała .....ale stydno mi było :oops::oops::oops::oops:
Niania zyje ....dziś fotaski dawała z Pragi ;) ino sprzęta nie miała do focenia:razz:
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]aaaa... to dzisioj bylo.... :roll: nadrabialam 10 stron... stracilam rachube :p[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]to dobrze ze zyje... to znaczy ze wsjo w normie :diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]aaaa... to dzisioj bylo.... :roll: nadrabialam 10 stron... stracilam rachube :p[/FONT]

[FONT=Arial]to dobrze ze zyje... to znaczy ze wsjo w normie :diabloti:[/FONT]
[FONT=Arial]:hmmmm: zależy jakie normy weźmiesz ...polskie czy szwedzkie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:hmmmm: zależy jakie normy weźmiesz ...polskie czy szwedzkie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]no noo... bioronc pod uwage strefe czasowom.... u nas i u was :roll:[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]spadam dziewczynki... zaplacilam do za minute :cool1:[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]ja tu jeszcze wroce :diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]no noo... bioronc pod uwage strefe czasowom.... u nas i u was :roll:[/FONT]

[FONT=Arial]spadam dziewczynki... zaplacilam do za minute :cool1:[/FONT]

[FONT=Arial]ja tu jeszcze wroce :diabloti:[/FONT]
[FONT=Arial]nigdzie nie ić :roll:...po co będziesz chodzić w te a nazad ...zostań w kafejce do piątku;).....wezma cię w drodze na lotnisko :grins:

Powiedz Ty Mi :razz:PROSZE czy w kafejce też tak muli necik:roll: konkretnie dogo jak Mi tutaj ...bo to jest masakra :angryy:...
[/FONT]

Posted

Hello :p
właśnie se tu wlazłam i czytam że się martwicie o żołądek Klocusia w razie jakby mnie pożarł :diabloti: Tyle tłuszczu :shake: z pewnością by mu zaszkodziło :cool1: ale jak na razie wszyscy jesteśmy w całości :eviltong:
Kiedy się skończą te dziwne zapachy co to działają na klocka jak zaczarowany eliksir:razz: Normalnie co chwilę chce na dwór :shake: i ja głupia tak se latam :roll: bo myślę że ma potrzebę :oops: a tą potrzebą jest wsadzenie pyska w trawsko i ganianie tak po całym osiedlu :shake::evil_lol:
Raz się zaparłam to mi skubany tak smycz pociągnął że chyba mam palca stłuczonego :angryy: Miałam go też stłuc :mad: ale jak wrzasnęłam ałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłła to takim błagalnym wzrokiem popatrzył że zaraz mi złość przeszła:p Kocham ja tego czornucha :loveu: A aparaciku w dalszym ciągu nie mam:placz: