basia2202 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 buuułaaaahaahaahaaaaa :evil_lol: świrusek :turn-l: http://images11.fotosik.pl/85/aa3d0c13508814c1.jpg słodko wyszedł... cmokale Klocuś, cmokale :loveu::loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 :loveu: Klocusiowa głowa super jest :loveu: to mowilam ja Ewa:p Quote
jonQuilla Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Stwierdzam fakt iż Klocuś ma strasznie pozytywną mordkę :) te jego oczka są rozbrajające :loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [FONT=Arial]dzien dobry.... jestem na chwilke.... wyszlam ze smieciami... i spotkalam kafejke internetowä.... tak sie do mnie usmiechala... ze nie moglam nie wejsc :p[/FONT] [FONT=Arial]dementuje plotki cobym to ja zepsula szwedzkiego kompka :mad: kompek od 6ciu miesiecy nie byl wogöle wy£äczany i sie zmenczy£ :cool1:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]O! [/FONT] Quote
jonQuilla Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Cześć Klockowa :loveu::loveu: Buziaki gorące :) Baw się dobrze i trzymaj cieplutko :loveu: Quote
e.v.a Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]dzien dobry.... jestem na chwilke.... wyszlam ze smieciami... i spotkalam kafejke internetowä.... tak sie do mnie usmiechala... ze nie moglam nie wejsc :p[/FONT] [FONT=Arial]dementuje plotki cobym to ja zepsula szwedzkiego kompka :mad: kompek od 6ciu miesiecy nie byl wogöle wy£äczany i sie zmenczy£ :cool1:[/FONT] [FONT=Arial]O! [/FONT] ooo Klociusiowa:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]dzien dobry.... jestem na chwilke.... wyszlam ze smieciami... i spotkalam kafejke internetowä.... tak sie do mnie usmiechala... ze nie moglam nie wejsc :p[/FONT] [FONT=Arial]dementuje plotki cobym to ja zepsula szwedzkiego kompka :mad: kompek od 6ciu miesiecy nie byl wogöle wy£äczany i sie zmenczy£ :cool1:[/FONT] [FONT=Arial]O! [/FONT] :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: [FONT=Arial]nareszcie CUDOWNIE powrócona:multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi:[/FONT] Quote
Medorowa Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]dzien dobry.... jestem na chwilke.... wyszlam ze smieciami... i spotkalam kafejke internetowä.... tak sie do mnie usmiechala... ze nie moglam nie wejsc :p[/FONT] [FONT=Arial]dementuje plotki cobym to ja zepsula szwedzkiego kompka :mad: kompek od 6ciu miesiecy nie byl wogöle wy£äczany i sie zmenczy£ :cool1:[/FONT] [FONT=Arial]O! [/FONT] Buhahahah Chlorkowa, buhahahhahahaaa, uzależnieńcu Ty:loveu::loveu::loveu: Pół roku kompek nie wyłączany :-o Quote
clockwork Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [FONT=Arial]wcionsz jestem :diabloti: czy tego chcecie czy nie....[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]rekord kompecka przed wylaczeniem... pewnie tez sie zepsul :evil_lol: 9 miesiecy :mdleje: [/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]grypsko mnie dopada..[/FONT] [FONT=Arial]fotek nie dam... dopiero po powrocie[/FONT] [FONT=Arial]pogoda rozna-3 pory roku w ciägu dnia[/FONT] [FONT=Arial]co jeszcze chcecie wiedziec...[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]aaaaaaa... dementuje kolejna plotke- jam nieuzalezniona :roll: tak bardzo nieuzalezniona ze zastanawiam sie nad kupieniem kompka do domu... bo kiedy ja nadrobie te paplaniny kiedy kompek od poniedzieli tylko przez 8 godz.dziennie :placz:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]wcionsz jestem :diabloti: czy tego chcecie czy nie....[/FONT] [FONT=Arial]rekord kompecka przed wylaczeniem... pewnie tez sie zepsul :evil_lol: 9 miesiecy :mdleje: [/FONT] [FONT=Arial]grypsko mnie dopada..[/FONT] [FONT=Arial]fotek nie dam... dopiero po powrocie[/FONT] [FONT=Arial]pogoda rozna-3 pory roku w ciägu dnia[/FONT] [FONT=Arial]co jeszcze chcecie wiedziec...[/FONT] [FONT=Arial]aaaaaaa... dementuje kolejna plotke- jam nieuzalezniona :roll: tak bardzo nieuzalezniona ze zastanawiam sie nad kupieniem kompka do domu... bo kiedy ja nadrobie te paplaniny kiedy kompek od poniedzieli tylko przez 8 godz.dziennie :placz:[/FONT] [FONT=Arial]Oj nie rozchorowuwuj siem ......przeca trzeba jechać za publikę robić w niedzielkę do Kamienia:razz:...... Uzależniona czy nie ...obiecałaś KLOCUSIOWI kompeczka na urodzinki :grins:[/FONT] Quote
Akadna Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Ty przecież WCALE a WCALE nie jestes uzależniona:diabloti: Tak samo jak JA :diabloti: Quote
Medorowa Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]wcionsz jestem :diabloti: czy tego chcecie czy nie....[/FONT] [FONT=Arial]rekord kompecka przed wylaczeniem... pewnie tez sie zepsul :evil_lol: 9 miesiecy :mdleje: [/FONT] [FONT=Arial]grypsko mnie dopada..[/FONT] [FONT=Arial]fotek nie dam... dopiero po powrocie[/FONT] [FONT=Arial]pogoda rozna-3 pory roku w ciägu dnia[/FONT] [FONT=Arial]co jeszcze chcecie wiedziec...[/FONT] [FONT=Arial]aaaaaaa... dementuje kolejna plotke- jam nieuzalezniona :roll: tak bardzo nieuzalezniona ze zastanawiam sie nad kupieniem kompka do domu... bo kiedy ja nadrobie te paplaniny kiedy kompek od poniedzieli tylko przez 8 godz.dziennie :placz:[/FONT] Nie choruj nam tu - to łEwka te zarazy sieje:diabloti: Kupuj kompecka, kupuj bo ninadrobisz:diabloti: Quote
Alicja Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:znowu kompecek dednął :crazyeye::crazyeye:......:placz::placz::placz: czy serio pisałaś z kafejki [/FONT][FONT=Arial]:crazyeye:[/FONT] Quote
e.v.a Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 yy mnie w to nie mieszajcie:evil_lol: co złego to nie ja :siara: Klockowa we no se spraw kompka bos ty uzalezniona:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [FONT=Arial]Skoro narazie nie ma kto wstawiać KLOCUSZKOWYCH :loveu::loveu::loveu:i innych fotasków ...to jeszcze ja się tu na troszkę rozgoszczę no oćta popaszczeć na KLOCUNIA:loveu::loveu::loveu: [/FONT] [FONT=Arial]Klocuś cioteczka tęskni :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
clockwork Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye: skond Alu masz nadworne fotecki Klocunia???? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]powaga.... z kafei pisze :p bo ona mnie tak wo£a£a.... choo klockowa chooo :roll:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye: skond Alu masz nadworne fotecki Klocunia???? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/FONT] [FONT=Arial]powaga.... z kafei pisze :p bo ona mnie tak wo£a£a.... choo klockowa chooo :roll:[/FONT] [FONT=Arial]koffana :grins:to som foteczki z 14 sierpnia:razz:...nie bojaj ;)...nie byłam w Jebiu :shake: cały czas wyszukuję jeszcze fotasków ....żeby chłopaczkowi przykro nie było [/FONT] Quote
clockwork Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]koffana :grins:to som foteczki z 14 sierpnia:razz:...nie bojaj ;)...nie byłam w Jebiu :shake:[/FONT] [FONT=Arial]nie bojam.... mialam nadzieje ze bylas i wymemlalas klocka :roll: bo cos niania nie daje znaku zycia :cool1: moze ja zezarl.... :roll:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]nie bojam.... mialam nadzieje ze bylas i wymemlalas klocka :roll: bo cos niania nie daje znaku zycia :cool1: moze ja zezarl.... :roll:[/FONT][FONT=Arial] taaa ...... wiesz ze bym pojechała .....ale stydno mi było :oops::oops::oops::oops: Niania zyje ....dziś fotaski dawała z Pragi ;) ino sprzęta nie miała do focenia:razz: [/FONT] Quote
clockwork Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [FONT=Arial]aaaa... to dzisioj bylo.... :roll: nadrabialam 10 stron... stracilam rachube :p[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]to dobrze ze zyje... to znaczy ze wsjo w normie :diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]aaaa... to dzisioj bylo.... :roll: nadrabialam 10 stron... stracilam rachube :p[/FONT] [FONT=Arial]to dobrze ze zyje... to znaczy ze wsjo w normie :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]:hmmmm: zależy jakie normy weźmiesz ...polskie czy szwedzkie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
clockwork Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:hmmmm: zależy jakie normy weźmiesz ...polskie czy szwedzkie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]no noo... bioronc pod uwage strefe czasowom.... u nas i u was :roll:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]spadam dziewczynki... zaplacilam do za minute :cool1:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]ja tu jeszcze wroce :diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]no noo... bioronc pod uwage strefe czasowom.... u nas i u was :roll:[/FONT] [FONT=Arial]spadam dziewczynki... zaplacilam do za minute :cool1:[/FONT] [FONT=Arial]ja tu jeszcze wroce :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]nigdzie nie ić :roll:...po co będziesz chodzić w te a nazad ...zostań w kafejce do piątku;).....wezma cię w drodze na lotnisko :grins: Powiedz Ty Mi :razz:PROSZE czy w kafejce też tak muli necik:roll: konkretnie dogo jak Mi tutaj ...bo to jest masakra :angryy:... [/FONT] Quote
agnes1 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Hello :p właśnie se tu wlazłam i czytam że się martwicie o żołądek Klocusia w razie jakby mnie pożarł :diabloti: Tyle tłuszczu :shake: z pewnością by mu zaszkodziło :cool1: ale jak na razie wszyscy jesteśmy w całości :eviltong: Kiedy się skończą te dziwne zapachy co to działają na klocka jak zaczarowany eliksir:razz: Normalnie co chwilę chce na dwór :shake: i ja głupia tak se latam :roll: bo myślę że ma potrzebę :oops: a tą potrzebą jest wsadzenie pyska w trawsko i ganianie tak po całym osiedlu :shake::evil_lol: Raz się zaparłam to mi skubany tak smycz pociągnął że chyba mam palca stłuczonego :angryy: Miałam go też stłuc :mad: ale jak wrzasnęłam ałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłła to takim błagalnym wzrokiem popatrzył że zaraz mi złość przeszła:p Kocham ja tego czornucha :loveu: A aparaciku w dalszym ciągu nie mam:placz: Quote
Recommended Posts