Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]zara ci podeślę lineczki :p
na PW
[/FONT][FONT=Arial]
poznaj moje chamskie serce ;)
[/FONT]
Alutku.. wiedziałam, że nie odmówisz :eviltong:

ziewankoooo.... dobranoc Klocuś :cool3:

http://images23.fotosik.pl/93/ec9a482cfef24a3b.jpg

WITANKOOOOOO W BLOGASIEEEE WAASZYYYMMM!!
Pozdrowienia dla Madzieleny niech przekaże ten, kto jej eski posyła ;) :loveu:
i buziole od Zuzolki koniecznie!! :loveu:
:loveu::loveu:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='basia2202']Alutku.. wiedziałam, że nie odmówisz :eviltong:

ziewankoooo.... dobranoc Klocuś :cool3:

http://images23.fotosik.pl/93/ec9a482cfef24a3b.jpg

WITANKOOOOOO W BLOGASIEEEE WAASZYYYMMM!!
Pozdrowienia dla Madzieleny niech przekaże ten, kto jej eski posyła ;) :loveu:
i buziole od Zuzolki koniecznie!! :loveu:
:loveu::loveu:
[FONT=Arial]Witanko BASIU :multi::multi::multi:w NASZYM Blogasku ....wkrótce wróco wlascicielka ...za 5 dni pojawi się na stale już :p
[/FONT]
[FONT=Arial]Pozdrówki przekazałam od Wsiech :loveu::loveu::loveu:kto pisał ;)

[/FONT]

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc dziewczyny.....

Madziu jak Ci na obczyżnie?

w Warszawie, szaro,buro i ponuro.......
[FONT=Arial]witaj Aguś :loveu:
W Rybniku szaro i ponuro ....jak w Szwecji Madzia nie pisała ...wiem tylko że jest chorutka ...grypka ja dopadła ta wwieziona z Polski pewnie ...:diabloti:...czaiła się i znalazła sobie pole do popisu własnie na urlopie :angryy:
[/FONT]

Posted

[quote name='emdziolek']CZECHY!!
Zgadłam??
Dokładniej praga
BYŁAM BYŁAM!! ale zdjęć do tej pory nie wywołałam
Te ziomki przy bramie byli najlepsi , można ich rozśmieszać a te biedaki ruszyc sie nie mogą:eviltong:

Brawo dla tej Pani:klacz:
Przez moment wydawało mi się że jestem w Anglii:evil_lol:
Ale jak mam być szczera to reprezentatywni to oni nie są:diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska']
[FONT=Arial]dobra Aguś .......nic nie powiem bom wtajemniczona;)

Cieszę się Aguś bardzo że się odezwałaś :calus: .Bo tak mi strasznie za Klocusiem:loveu: tęskno....opiekuję się Blogaskiem i fotaski wstawiam z całą przyjemnością :loveu: fotaski wstawiam tyle ile mam ;)...
i czekam aż się spotkamy i poopowiadasz o swoich wojażach
Foty wyjazdowe świetne ...a ta najfajniejsza;)
[/FONT]

http://images27.fotosik.pl/93/46f16e7b46481d03.jpg

Alusiu kochana :loveu: Mogłabym was zasypać zdjęciami:roll: ale pewnie bym was zanudziła :grins: mam jakieś 666 fotek :diabloti:
Czekam na spotkanko u Klockowej to obie cię zanudzimy opowieściami :eviltong:
Ogólnie Praga to piękne miasto :loveu: ale tylko te stare dzielnice te nowsze to jakieś takie szare :shake: przynajmniej w dzień
:cool1: a nocą to nie miałam okazji oglądać:diabloti:
[quote name='madzia i medor']Świetne:cool2:

http://images28.fotosik.pl/93/2ec6bfc94cab3540med.jpg
Cieszę się niezmiernie że się podobało :loveu: Robione moim złomkiem :angryy:aż dziwne że wyszło :crazyeye: z samych tańczących fontann mam jakieś 200 fotek :roll: tyle że część musi zostać zneutralizowana dla dobra kompecka i moich nerwów :diabloti:

Klocuś jest dzielnym chłopakiem i na razie nie ma żadnych problemów poza spacerkami :cool1: chyba baby mu się chce :p bo ciągnie jak diobli i nos wiecznie przy ziemi :diabloti: i całe szczęście że ma tą nieszczęsną kolczatkę bo inaczej to mogłabym zalecieć z nim w nieznany mi region świata:evil_lol:

emotki ciach ciach

Posted

[quote name='agnes1']
Alusiu kochana :loveu: Mogłabym was zasypać zdjęciami:roll: ale pewnie bym was zanudziła :grins: mam jakieś 666 fotek :diabloti:
Czekam na spotkanko u Klockowej to obie cię zanudzimy opowieściami :eviltong:
Ogólnie Praga to piękne miasto :loveu: ale tylko te stare dzielnice te nowsze to jakieś takie szare :shake: przynajmniej w dzień
:cool1: a nocą to nie miałam okazji oglądać:diabloti:
[FONT=Arial]:pmożecie opowiadać ...wiesz że ja najcczęściej słucham i malo mówię więc będę w swoim zywiole :multi:....[/FONT]

Cieszę się niezmiernie że się podobało :loveu: Robione moim złomkiem :angryy:aż dziwne że wyszło :crazyeye: z samych tańczących fontann mam jakieś 200 fotek :roll: tyle że część musi zostać zneutralizowana dla dobra kompecka i moich nerwów :diabloti:
[FONT=Arial]nie aparat się liczy a fotoreporter ;)[/FONT]

Klocuś jest dzielnym chłopakiem i na razie nie ma żadnych problemów poza spacerkami :cool1: chyba baby mu się chce :p bo ciągnie jak diobli i nos wiecznie przy ziemi :diabloti: i całe szczęście że ma tą nieszczęsną kolczatkę bo inaczej to mogłabym zalecieć z nim w nieznany mi region świata:evil_lol:

emotki ciach ciach

[FONT=Arial]oooo mój Klocunio :loveu::loveu::loveu:....zapewne kobity mu cza .....Ozzy też zamienił się w sznupacza przyziemnego:angryy:...w okolicy 3 sunie mu pachna :angryy:masakra:angryy:....
Klocuś ...jak będziesz ciągnął Agę to w kierunku Boguszowic:loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]oooo mój Klocunio :loveu::loveu::loveu:....zapewne kobity mu cza .....Ozzy też zamienił się w sznupacza przyziemnego:angryy:...w okolicy 3 sunie mu pachna :angryy:masakra:angryy:....
Klocuś ...jak będziesz ciągnął Agę to w kierunku Boguszowic:loveu:
[/FONT]
Powiem mu żeby w tym kierunku tylko muszę se rolki skombinować albo coś innego bo mi się powoli podeszwy w butach zdzierają a momentami to dym z nich idzie:evil_lol:
No to wstawię jeszcze kilka fotek Pragi :eviltong: może wtedy będziecie mniej gadać bo nadrobić to wszystko to chyba nie na moje możliwości :diabloti:

to było robione przez szybkę :diabloti:

Kościoły, bazyliki, katedry, kaplice :shake: i nie wiem co jeszcze na każdym kroku;) Jakbym do każdego wchodziła to dzisiaj byłabym święta:evil_lol:

Posted

[quote name='agnes1']Powiem mu żeby w tym kierunku tylko muszę se rolki skombinować albo coś innego bo mi się powoli podeszwy w butach zdzierają a momentami to dym z nich idzie:evil_lol:
No to wstawię jeszcze kilka fotek Pragi :eviltong: może wtedy będziecie mniej gadać bo nadrobić to wszystko to chyba nie na moje możliwości :diabloti:
[FONT=Arial]fotaski wstawiaj ...blogasek ożyje ;)
mam w domu deskorolkę ;)....podeślę Ci kurierem ....podjedziesz :evil_lol:
dobrze ze ci podeszwy nie piszczą jak zimówki w Naszych samochodach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Kościoły, bazyliki, katedry, kaplice :shake: i nie wiem co jeszcze na każdym kroku;) Jakbym do każdego wchodziła to dzisiaj byłabym święta:evil_lol:
[FONT=Arial]o masz .......a mówia że czechy nie święty to narodek ;)[/FONT]

Posted

[quote name='agnes1']Ale te aniołecki mi się podobały to tak jakbym siebie widziała:diabloti:

http://images26.fotosik.pl/93/111ffa9769287453med.jpg
[FONT=Arial]siakos nie widzę podobieństwa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

i mój janiołek:evil_lol:

http://images29.fotosik.pl/94/7e4617837365a1dfmed.jpg

[FONT=Arial]:hmmmm: a kto mu tak rączęta skleił :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[quote name='agnes1']Jak będziecie mieć doś kościołw to głośno krzyczcie:diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Tynki tzw. drapane mnie zauroczyły:crazyeye:
http://images30.fotosik.pl/93/1624f45aa4d53cbdmed.jpg

http://images30.fotosik.pl/93/e5ab036aa2796daamed.jpg

http://images30.fotosik.pl/93/4bc51e0e8e23de4e.jpg

[FONT=Arial]fajne toto :razz:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:hmmmm: a kto mu tak rączęta skleił :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
samosie znasz takie słowo:razz:
[/FONT]

[FONT=Arial]fajne toto :razz:[/FONT]
dekuji:evil_lol:

Posted

[quote name='agnes1']dekuji:evil_lol:

[FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:no taaa na 3 dni za granicę pojechała i już w dialekcie zasuwa :roll:......a ja taka nieswiatowa:oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:......nawet jak na zakupy pojechałam to pani na kasie dzień dobry i dziękuje powiedziałam po polskiemu :oops::oops::oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]witaj Aguś :loveu:[/FONT]
[FONT=Arial]W Rybniku szaro i ponuro ....jak w Szwecji Madzia nie pisała ...wiem tylko że jest chorutka ...grypka ja dopadła ta wwieziona z Polski pewnie ...:diabloti:...czaiła się i znalazła sobie pole do popisu własnie na urlopie :angryy:[/FONT]

taaaaaa grypka poalkoholowa pewnie :diabloti::diabloti:
boszzzzzzzzzz Praga jest piekna ;-) bylam tam kilkakrotnie i za kazdym razem mnie fascynuje od nowa ;-)
swieto sie tu zrobilo cosik :diabloti::diabloti:
pozdro dla Madzialeny !!!

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:no taaa na 3 dni za granicę pojechała i już w dialekcie zasuwa :roll:......a ja taka nieswiatowa:oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:......nawet jak na zakupy pojechałam to pani na kasie dzień dobry i dziękuje powiedziałam po polskiemu :oops::oops::oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

:evil_lol: tylko tyle pamiętam :evil_lol:
trochę rozumie jak ktoś zasuwa po czesku pełne zdanie;) ale jak pojedyncze słowa to mam problem:shake::evil_lol:
Polacy nie gęsi... więc ja mówię po naszemu:roll: a jak ktoś nie wie o co biega to tym lepiej ;) czasami:evil_lol:

Posted

[quote name='agnes1']:evil_lol: tylko tyle pamiętam :evil_lol:
trochę rozumie jak ktoś zasuwa po czesku pełne zdanie;) ale jak pojedyncze słowa to mam problem:shake::evil_lol:
Polacy nie gęsi... więc ja mówię po naszemu:roll: a jak ktoś nie wie o co biega to tym lepiej ;) czasami:evil_lol:

[FONT=Arial]:cool2: czyli som my zgodne ;)
jakoś tak mam uraz do nauki języków obcych :razz:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:cool2: czyli som my zgodne ;)
jakoś tak mam uraz do nauki języków obcych :razz:
[/FONT]
ja też:oops: szczególnie po tym jak kazali się uczyć w szkole rosyjskiego :shake: a ja go nie cierpiałam:angryy:

Posted

[quote name='zuzolandia']a ja ajlawiu rusko mowa ;-) same 5 mialam ;-) heheheheeh
ta i ajlawiu jest na pewno po rosyjsku:evil_lol:
szczęściara z ciebie że lubisz ten dziwny język :roll: szczególnie te literki to dla mnie jak chińszczyzna:evil_lol:

Posted

[quote name='agnes1']ja też:oops: szczególnie po tym jak kazali się uczyć w szkole rosyjskiego :shake: a ja go nie cierpiałam:angryy:

:evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol:ja się uczyłam ruskiego 10 lat :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/FONT]

[quote name='zuzolandia']a ja ajlawiu rusko mowa ;-) same 5 mialam ;-) heheheheeh
[FONT=Arial]zuzolkowo się nie wyspała :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[quote name='agnes1']ta i ajlawiu jest na pewno po rosyjsku:evil_lol:
szczęściara z ciebie że lubisz ten dziwny język :roll: szczególnie te literki to dla mnie jak chińszczyzna:evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:...
[/FONT]