Medorowa Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Madzielna, to rzucajta to wszystko i wracajta do siebie, do kompecka:loveu: Achhhh to zabójcze spojrzenie:diabloti::diabloti::loveu: http://images24.fotosik.pl/93/0f32283d5026f3ac.jpg Quote
jonQuilla Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Przyszła pora na potwora :evil_lol: sUotkiego potwora :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='asher']O :crazyeye: Piorą się :crazyeye: Cóż za niekulturalny blog :nono: ps. a ja u Rydzewskiej narzekałam, że nie rozumiem... :mdleje: :evil_lol: [FONT=Arial]a tam zaraz piorą i ze niby niekulturalny ....my testowałyśmy emotki :grins: no jakto nic nie rozumiesz ...dałam linki na słowniczki :evil_lol:[/FONT] [quote name='evaxon']Madzialena we no sie ogarnij i wymysl cos:cool1: przecie tam sa jakies kawiarenki int. napewno:diabloti::evil_lol: nie zostawiaj nas:placz: p.s. ja chciałam przekazac mizianko dla Klocusia i Pawcia:loveu::siara: [FONT=Arial]Ewuniu przekazałam polecenie mizianka od ciebie dla PAWCIA :grins: Klocusia wymizia Aga nic się nie da zrobić .....Madzialena cierpi :placz:[/FONT] [quote name='madzia i medor']Madzielna, to rzucajta to wszystko i wracajta do siebie, do kompecka:loveu: [FONT=Arial]jeszcze aż 3 dni i polecą ;)[/FONT] Achhhh to zabójcze spojrzenie:diabloti::loveu: http://images24.fotosik.pl/93/0f32283d5026f3ac.jpg :loveu::loveu::loveu: [quote name='jonQuilla']Przyszła pora na potwora :evil_lol: sUotkiego potwora :loveu::loveu: [FONT=Arial]oj słodziaczek z Niego :loveu::loveu::loveu::loveu:...potwierdzam :p[/FONT] Quote
BoJa2 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 przyfiurgejta Klocki bo musicie robić za klakierów Dusiowych na wystawie:lol: Quote
Alicja Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']przyfiurgejta Klocki bo musicie robić za klakierów Dusiowych na wystawie:lol: [FONT=Arial];) przyfiurgną .....nie bojaj...zostawili tu zwierzaczki :loveu::loveu::loveu: Nianiu -Ago .....gdzie jesteś?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! :hmmmm: [/FONT] Quote
Medorowa Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial] nic się nie da zrobić .....Madzialena cierpi :placz:[/FONT] Powiedz, żeby nie smutała, że my tu dzielnie na nią czekamy:grins::grins: Quote
e.v.a Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='madzia i medor']Powiedz, żeby nie smutała, że my tu dzielnie na nią czekamy:grins::grins:[/quote] nawet bardzo dzielnie:evil_lol: Alu a czy powiedzialas zeby pomiziala Pawcia za uszkiem??:diabloti::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='madzia i medor']Powiedz, żeby nie smutała, że my tu dzielnie na nią czekamy:grins::grins: [FONT=Arial]poślę Madzialence esesmanka ...i napiszę żeby była dzielna dziewczynką :pi że tu wszystkie na nią czekaja ...:grins:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [FONT=Arial]Klocuszkowe fotaski mam ale musiałabym kombinować żeby nie dać tychj samych ;) Specjalnie dla Madzialeny jak wróci :p SMOCZYCA :loveu::loveu::loveu: [/FONT] [FONT=Arial]foty i legwaniczka od Łukasza [/FONT] Quote
BoJa2 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B]Klocuszkowe fotaski mam ale musiałabym kombinować żeby nie dać tychj samych ;) kombinuj dziewczyno nim twe wdzięki przeminą:evil_lol::evil_lol: Smoczyca- cud,miód, malina:loveu: Quote
Alicja Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [FONT=Arial]Posłałam Madzialenie SMSa ...z pozdrówkami od Was .... i ONA przesyła BUZIACZKI dla WSZYSTKICH :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [/FONT][FONT=Arial] i MACIE za dużo nie gadać ;)....RUDA to było do CIA :grins:i do MNIA[/FONT] Quote
jonQuilla Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Tutaj też witam i również się rozpływam widząc smoczycę :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='jonQuilla']Tutaj też witam i również się rozpływam widząc smoczycę :loveu::loveu::loveu: [FONT=Arial]powitam Cię i TUTAJ .....:loveu::loveu::loveu: SMOCZYCA rewelka ...już widzę co ORANGE:p by powiedział jakby ją zobaczył ;) [/FONT] Quote
Medorowa Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [FONT=Arial]Posłałam Madzialenie SMSa ...z pozdrówkami od Was .... i ONA przesyła BUZIACZKI dla WSZYSTKICH :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [/FONT] :multi::multi::loveu: Ale zajebiste:mdleje: http://images28.fotosik.pl/93/94e81511e0e8444a.jpg Quote
Alicja Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='madzia i medor'] [FONT=Arial]Posłałam Madzialenie SMSa ...z pozdrówkami od Was .... i ONA przesyła BUZIACZKI dla WSZYSTKICH :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [/FONT] :multi::multi::loveu: Ale zajebiste:mdleje: http://images28.fotosik.pl/93/94e81511e0e8444a.jpg [FONT=Arial]cudna prawda :loveu::loveu::loveu::loveu: Napisałam co było w esku :p [/FONT] Quote
Alicja Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [FONT=Arial]i jeszcze 3 fotaski narzeczonej ORANGE ;) [/FONT] Quote
Paula Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]to ja muszę tu przekazać przykrą wiadomość :-(:-(:-([/FONT][FONT=Arial]:-([/FONT] [FONT=Arial] kompecek się spierdziel[/FONT][FONT=Arial]ił :placz::placz::placz:i Madzialeny nie będzie narazie na dogo [/FONT]:placz::placz::placz:[FONT=Arial]:placz:[/FONT][FONT=Arial]:placz:[/FONT][FONT=Arial]:placz: [SIZE=2] a dziś miały być fotaski .....666volvo:placz::placz::placz:[/FONT] Buuuu :placz: :placz: :placz: Quote
zuzolandia Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Witam sie w blogasku Klocuszka ;-) trzezwa i bez kaca giganta;-) ehehehhe z nowym przychowkiem ;-) heheheheheheh Quote
agnes1 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Witam się z wszystkimi cioteczkami :p Proszę o wybaczenie ale nie mam fotków Klocusia :shake: Aparacik zmienił chwilowo adres zamieszkania i jeszcze nie wrócił :placz: ale jutro może już będzie:cool1: Klocuś ma się bardzo dobrze :lol: przynajmniej jak na razie się nie skarżył ;) W zamian klocusiowych wstawię kilka wyjazdowych fotek :eviltong: Alu koffana dziękuję za opiekę nad blożkiem WASZYM :loveu::loveu::loveu: I zagadka :diabloti: Co to za miasto :cool3: Quote
emdziolek Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 CZECHY!!:multi: Zgadłam?? Dokładniej praga:cool3: BYŁAM BYŁAM!! ale zdjęć do tej pory nie wywołałam:eviltong: Te ziomki przy bramie byli najlepsi , można ich rozśmieszać a te biedaki ruszyc sie nie mogą:eviltong: Quote
Alicja Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Wilejkaros']Chcem takie cudo! [FONT=Arial]:glaszcze:...nie plakaj ...jedź na Pruszków ona tam mieszka;)[/FONT] [quote name='paula_z']Buuuu :placz: :placz: :placz: :placz::placz::placz: [quote name='zuzolandia']Witam sie w blogasku Klocuszka ;-) trzezwa i bez kaca giganta;-) ehehehhe z nowym przychowkiem ;-) heheheheheheh [FONT=Arial]witam Cię JA w NASZYM imieniu tutaj ;)[/FONT] [quote name='emdziolek']CZECHY!!:multi: Zgadłam?? Dokładniej praga:cool3: BYŁAM BYŁAM!! ale zdjęć do tej pory nie wywołałam:eviltong: Te ziomki przy bramie byli najlepsi , można ich rozśmieszać a te biedaki ruszyc sie nie mogą:eviltong: [FONT=Arial];).... witanko EMI [/FONT] Quote
Alicja Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='agnes1']Witam się z wszystkimi cioteczkami :p Proszę o wybaczenie ale nie mam fotków Klocusia :shake: Aparacik zmienił chwilowo adres zamieszkania i jeszcze nie wrócił :placz: ale jutro może już będzie:cool1: Klocuś ma się bardzo dobrze :lol: przynajmniej jak na razie się nie skarżył ;) W zamian klocusiowych wstawię kilka wyjazdowych fotek :eviltong: Alu koffana dziękuję za opiekę nad blożkiem WASZYM :loveu::loveu::loveu: I zagadka :diabloti: Co to za miasto :cool3: [FONT=Arial];)dobra Aguś .......nic nie powiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bom wtajemniczona;) Cieszę się Aguś bardzo że się odezwałaś :calus: .Bo tak mi strasznie za Klocusiem:loveu: tęskno :oops:....opiekuję się Blogaskiem i fotaski wstawiam z całą przyjemnością :loveu: fotaski wstawiam tyle ile mam ;)... i czekam aż się spotkamy i poopowiadasz o swoich wojażach ;) Foty wyjazdowe świetne ...a ta najfajniejsza;) [/FONT] http://images27.fotosik.pl/93/46f16e7b46481d03.jpg Quote
Recommended Posts