basia2202 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Witaj Basiu :multi::loveu::multi:Madzialena zapewne jeszcze smacznie śpi:p...więc ja CIĘ tu powitam :grins:....buziolka też Ci podam ...:calus: U nas czyli w Rybniku .....jet 12 stopni , niebo błękitne , trozkę słonka , lekka mgiełka i siakieś chmurki :razz:[/FONT] :placz::placz::placz: zazdraszczam... tak być nie powinno, że tam słonko a tu nie :shake: Quote
Alicja Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='basia2202']:placz::placz::placz: zazdraszczam... tak być nie powinno, że tam słonko a tu nie :shake: [FONT=Arial]wychodzi nieśmiałe sloneczko ale ciepluchno jest mocno :loveu::loveu::loveu: MADZIALENO moja osobista :grins: [/FONT] [FONT=Arial]WSTAWAJ[/FONT] Quote
Medorowa Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Nadrobiłam wsio:mdleje: Ja pier@do@lu... :roflt::roflt::roflt::roflt: Fakt, że prawie połowy nie zrozumiałam:diabloti::evil_lol: Dobry:hand: Quote
Alicja Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [FONT=Arial]to ja muszę tu przekazać przykrą wiadomość :-(:-(:-([/FONT][FONT=Arial]:-([/FONT] [FONT=Arial] kompecek się spierdziel[/FONT][FONT=Arial]ił :placz::placz::placz:i Madzialeny nie będzie narazie na dogo [/FONT]:placz::placz::placz:[FONT=Arial]:placz:[/FONT][FONT=Arial]:placz:[/FONT][FONT=Arial]:placz: [SIZE=2] a dziś miały być fotaski .....666volvo:placz::placz::placz: [/FONT] Quote
malawaszka Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 uuuuu Madzielena zapluła szwedzkiego kompecka i sie spalił? :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='malawaszka']uuuuu Madzielena zapluła szwedzkiego kompecka i sie spalił? :evil_lol: [FONT=Arial]:mad::mad::mad:To nie Madzialena .....:shake:....to w Sverige mają takie badziewia:diabloti:psujne takie .....od samego początku pisała że chodfzi jak mółek :angryy:i siem zepsuł :placz::placz::placz:[/FONT] Quote
malawaszka Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 a ja myślę że jednak Madzialena :diabloti: nikt do tej pory nie eksploatował tyle szwedzkiego kompka to i nie dało rady biedactwo :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='malawaszka']a ja myślę że jednak Madzialena :diabloti: nikt do tej pory nie eksploatował tyle szwedzkiego kompka to i nie dało rady biedactwo :evil_lol: :mad:[FONT=Arial]nieprawda ...... [/FONT] [FONT=Arial]nie pozwolę szkalować Mojej Osobistej Madzialeny ;)...będę bronić ...[/FONT] Quote
Alicja Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='malawaszka']buuahahaha TRZYMAJ GARDę!!! [FONT=Arial] no uważaj mała [/FONT] [quote name='evaxon']jekk Madzialenko:loveu: [FONT=Arial]w zastępstwie JA :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
malawaszka Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='evaxon']jekk Madzialenko:loveu: masz czkawkę? :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial] no uważaj mała [/FONT] Quote
ice_t Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 dziewczyny co to za bitwa?? myslałam że to pokojowy blogasek Klocunia ślicznego A własnie ktos tu miał fotaski klocucha wrzucać:mad: Quote
Alicja Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='malawaszka'] zaraz zaraz...... a o co cho.... [FONT=Arial]:hmmmm: no własnie o co :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/FONT] [quote name='ice_t']dziewczyny co to za bitwa?? myslałam że to pokojowy blogasek Klocunia ślicznego A własnie ktos tu miał fotaski klocucha wrzucać:mad: [FONT=Arial]AGA !!!!!!!!!!!! FOTASKI !!!!!!!!!!!!!![/FONT] Quote
basia2202 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 a ja tu w innej sprawie...:eviltong: chciałam zapytać, skąd wytrzaskujecie takie fajne potrzaskane emotki? :diabloti: oo... takie na przykład: [quote name='Alicjarydzewska'] bo mi się podobują very much:loveu: a ni mom pojęcia, skąd one:cool3: Quote
Alicja Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='basia2202']a ja tu w innej sprawie...:eviltong: chciałam zapytać, skąd wytrzaskujecie takie fajne potrzaskane emotki? :diabloti: oo... takie na przykład: bo mi się podobują very much:loveu: a ni mom pojęcia, skąd one:cool3: [FONT=Arial]zara ci podeślę lineczki :p na PW[/FONT][FONT=Arial] poznaj moje chamskie serce ;) [/FONT] Quote
Alicja Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [FONT=Arial]To ja jeszcze dodam 5 fotasków Klocuszka :loveu::loveu::loveu: w końcu obiecałam że się zaopiekuję blogaskiem a raz danego słowa NIE cofam [/FONT] Quote
asher Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 O :crazyeye: Piorą się :crazyeye: Cóż za niekulturalny blog :nono: ps. a ja u Rydzewskiej narzekałam, że nie rozumiem... :mdleje: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Madzialena we no sie ogarnij i wymysl cos:cool1: przecie tam sa jakies kawiarenki int. napewno:diabloti::evil_lol: nie zostawiaj nas:placz::placz::placz: p.s. ja chciałam przekazac mizianko dla Klocusia i Pawcia:loveu::siara: Quote
Recommended Posts