Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]weszko... wiem ze tu jestes...[/FONT]
[FONT=Arial]zycze powodzenia z nadrabianiem :p[/FONT]

buuuahahahahahhaha zapłakana ze śmiechu doszłam do tego i zrobiłam tak :crazyeye: :mdleje: i zaczęłam sie zastanawiać czy ja przypadkiem też czegoś nie wypiłam, ale nie bom przecież chora, to skąd wiesz, że tu jestem??!! ale już wiem bo przeca napisałam u Ali że ida ku wom :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]weszko... wiem ze tu jestes...[/FONT]
[FONT=Arial]zycze powodzenia z nadrabianiem :p

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

[FONT=Arial]a jutro jak mnie dopuszczom na dluzej :roll: wrzuce moze jakies foty :cool1:[/FONT]
[FONT=Arial]juz zalogowalam sie na fotoshicie.... bom myslala ze zapomnialam haslo :oops:[/FONT]
[FONT=Arial]no nareszcie będą jakieś foty .......:cool1:[/FONT]

Posted

[quote name='malawaszka']buuuahahahahahhaha zapłakana ze śmiechu doszłam do tego i zrobiłam tak :crazyeye: :mdleje: i zaczęłam sie zastanawiać czy ja przypadkiem też czegoś nie wypiłam, ale nie bom przecież chora, to skąd wiesz, że tu jestem??!! ale już wiem bo przeca napisałam u Ali że ida ku wom :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....ale wszystko rozumiesz :razz::razz::razz:prawda :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....ale wszystko rozumiesz :razz::razz::razz:prawda :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

sama prawie wszystko :oops: no ale większość :evil_lol: borsztajna tyż nie znałam :placz:

Posted

[quote name='malawaszka']buuuahahahahahhaha zapłakana ze śmiechu doszłam do tego i zrobiłam tak :crazyeye: :mdleje: i zaczęłam sie zastanawiać czy ja przypadkiem też czegoś nie wypiłam, ale nie bom przecież chora, to skąd wiesz, że tu jestem??!! ale już wiem bo przeca napisałam u Ali że ida ku wom :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]dalas rade... jestem z ciebie dumna ;)[/FONT]
[FONT=Arial]tez sie poplaklas ze smiechu??? ja tu w glos sie smialam ... jakos dziwnie na mnie patrzyli :roll:[/FONT]

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]no nareszcie jakieś foty .......:cool1:[/FONT]

[FONT=Arial]ala... jeszcze nie dalam :evil_lol::evil_lol: masz omamy?? :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]dalas rade... jestem z ciebie dumna ;)[/FONT]
[FONT=Arial]tez sie poplaklas ze smiechu??? ja tu w glos sie smialam ... jakos dziwnie na mnie patrzyli :roll:[/FONT]

:grins: ja na szczęście sama

[FONT=Arial]ala... jeszcze nie dalam :evil_lol::evil_lol: masz omamy?? :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

buuuahahahahha :roflt:

Posted

[quote name='malawaszka']sama prawie wszystko :oops: no ale większość :evil_lol: borsztajna tyż nie znałam :placz:

[FONT=Arial]osz w morde.. nie wiedzialas co to :hmmmm: borsztajna??? :crazyeye::crazyeye: :shake:[/FONT]
[FONT=Arial]kraweznik przeca :roll:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]dalas rade... jestem z ciebie dumna ;)[/FONT]
[FONT=Arial]tez sie poplaklas ze smiechu??? ja tu w glos sie smialam ... jakos dziwnie na mnie patrzyli :roll:
a ja sobie umyłam monitor :eviltong::eviltong::eviltong:
[/FONT]

:diabloti::diabloti:[FONT=Arial]:diabloti:zrobiłam EDIT :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]osz w morde.. nie wiedzialas co to :hmmmm: borsztajna??? :crazyeye::crazyeye: :shake:[/FONT]
[FONT=Arial]kraweznik przeca :roll:[/FONT]

a Ty nie bądź taka mundra - teraz to i ja wiem :eviltong:

[quote name='Alicjarydzewska']:diabloti::diabloti:[FONT=Arial]:diabloti:zrobiłam EDIT :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT]

i po co??? i tak Magda zacytowała Twojego posta :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Wilejkaros']wielokrotnie przełożona!
Przez Was siedzę na dogo, a jutro o 6 pobudka!
Ala, budzisz SMSem? Gdzie się tą usługę zamawia?[/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]Magda zacytowala wsjo :p [/FONT]
[FONT=Arial]:razz:..że też Ci się chciało ......[/FONT][FONT=Arial]:evil_lol:[/FONT][FONT=Arial]:evil_lol:[/FONT]

Ala, budzisz SMSem? Gdzie się tą usługę zamawia?
:eviltong:[FONT=Arial]:eviltong::eviltong:....o 6 nie dziala mi budzik , SMS ,ani komp :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT]

[quote name='clockwork']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[FONT=Arial]:diabloti:i czego śmicha .......bo jutro o 7 obudzę ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='ice_t']się wczoraj jeszcze nagadały a teraz wszystkie spią:sleep2:
dzień doberek:Dog_run:
:multi::multi::multi:[FONT=Arial]doberek Herbatko :grins:
kto śpi to śpi .....;)

NO JUŻ 7.54......czyli 14 minut spóxnienia ......a może :hmmmm: pobudkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

nie no darujemy ;)...aż tak zła to nie jestem :p
[/FONT]

[FONT=Arial]...ale za tydzień ...nie podaruję :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

WITANKO Wszystkim w NASZYM Bloguniu :loveu::loveu::loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]nie moge...[/FONT]

[FONT=Arial]ogolnie to to jest tak.. W ZYCIU nie wpuscilabym psa do £özka :shake:[/FONT]
[FONT=Arial]ale to na ktorym spimy to £ÖZKO KLOCUSIA jemu kupilismy... a on nas do niego wpuszcza :evil_lol::evil_lol: [/FONT]
booosz... jakie Wy dobre pańciostwo jesteście!!:loveu::loveu::loveu:
takie miłości pełne, serca dobrego... dla piesa swojego... :cool3: :B-fly:
i dobrze piesa wychowaliście... taki kulturny, że Was zaprasza :p
ech.. nic dodać, nic ująć... po prostu rodzina pełna dobra, ciepła i miłości :loveu:
:evil_lol:

buziole na dzień dobry Madziulku!! :multi:
czy u Was tam też tak chmurno?:roll:

Posted

[FONT=Arial].....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
Ala, budzisz SMSem? Gdzie się tą usługę zamawia?

[FONT=Arial]
:hmmmm:
a jednak :crazyeye::crazyeye::crazyeye:ANIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
już po 6 :oops:.........POBUDKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/FONT]

Posted

[quote name='basia2202']booosz... jakie Wy dobre pańciostwo jesteście!!:loveu::loveu::loveu:
takie miłości pełne, serca dobrego... dla piesa swojego... :cool3: :B-fly:
i dobrze piesa wychowaliście... taki kulturny, że Was zaprasza :p
ech.. nic dodać, nic ująć... po prostu rodzina pełna dobra, ciepła i miłości :loveu:
:evil_lol:

buziole na dzień dobry Madziulku!! :multi:
czy u Was tam też tak chmurno?:roll:

[FONT=Arial]Witaj Basiu :multi::loveu::multi:Madzialena zapewne jeszcze smacznie śpi:p...więc ja CIĘ tu powitam :grins:....buziolka też Ci podam ...:calus:
U nas czyli w Rybniku .....jet 12 stopni , niebo błękitne , trozkę słonka , lekka mgiełka i siakieś chmurki :razz:
[/FONT]

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']Guten Morgen Klocusiowa :multi:

[FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Ty też już nie śpisz ......powitam Cię w zastępstwie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]dzień dober:grins:
[/FONT]