Agunia-Pańciunia) Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='clockwork']ja też sie nie makijażuje- uffff!!!!! irokezior ino z jednej strony... Everlast, Lonsdale, Fred Perry... :razz::diabloti: i jeszcze kilka fotek :cool3: straciłam głowe... i wszystko to dla Ozzulca :eviltong: działo sie ...działo....:diabloti: Quote
Vogue Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Clockwork!!! Matko ma wyrodna:loveu: Daj mi rade na PW w takiej sprawie. Moj synus wlasnie hucznie skonczyl 18 lat. Meczy mnie o pozwoleniena tatuaz. Nie mam nic przeciwko. ALE... Wydaje mi sie, ze on jeszcze rosnie, rozwija sie i ten caly tatuaz szlag trafi ( w sensie rozejdzie sie ) Ale moze jestem w bledzie.Jak znajdziesz chwile czasu to skrobnij mi na PW co o tym myslisz:lol: Sorrki za offa. Za chwile bede sie zachwycac dalej:evil_lol: Quote
clockwork Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='Vogue'] Widze Cie!!!:loveu: Jakos z krzesla nie spadlam:lol: skącz sie czepiać...:mad: [quote name='Agunia-Pańciunia)']działo sie ...działo....:diabloti: i znów zaoszczędzone na kompieli :multi: dzięx Ozzulek!! [quote name='Vogue']Clockwork!!! Matko ma wyrodna:loveu: Daj mi rade na PW w takiej sprawie. Moj synus wlasnie hucznie skonczyl 18 lat. Meczy mnie o pozwoleniena tatuaz. Nie mam nic przeciwko. ALE... Wydaje mi sie, ze on jeszcze rosnie, rozwija sie i ten caly tatuaz szlag trafi ( w sensie rozejdzie sie ) Ale moze jestem w bledzie.Jak znajdziesz chwile czasu to skrobnij mi na PW co o tym myslisz:lol: Sorrki za offa. Za chwile bede sie zachwycac dalej:evil_lol: zaraz Ci szkryfne co nie co- ale lepiej na gg- mnie namierz- 8731958- na bierzaco mogę odpowiadac na Twe pytanka... od razu mówię... z dziara nic sie nie stanie jeżeli nie będzie przybierał super szybko na wadze... np- po koksach :cool3: Quote
małyskrzat Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 po wizycie u Ozziego skierowałam się tutaj. Przebrnęłam przez 10 pierwszych stron i ostatnie foty i co widzę-psy z opinią mordercy zachowują się jak mój mały york- ciesza się na widok człowieka i zalizują na śmierć:evil_lol: tacy z nich mordercy:loveu: a wogóle uwielbiam "wielkoludy":loveu: tylko czasami życie się inaczej układa(mam nadzieje że jakiś olbrzym kiedyś u mnie zamieszka) ....resztę zostawiam sobie na deser... Quote
Samturia Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 oj ale musiało być fajnie u Ozulca... nawet sie myć nie musieliście :diabloti: Quote
Vogue Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='clockwork']skącz sie czepiać...:mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :calus: Quote
clockwork Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='Samturia']oj ale musiało być fajnie u Ozulca... nawet sie myć nie musieliście :diabloti: noooo... do kolejnej niedzieli spokój (bo my taki limit mamy- kąpiel tylko w niedziele- raz ja raz Pawcio- jego kolej minęła wczoraj) :evil_lol: Quote
Samturia Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 no widzisz, jak następnym razem do Ozulca pojedziecie dajcie też sie umnyć, woda sie nie bedzie marnować :evil_lol: Quote
Vogue Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='clockwork']noooo... do kolejnej niedzieli spokój (bo my taki limit mamy- kąpiel tylko w niedziele- raz ja raz Pawcio- jego kolej minęła wczoraj) :evil_lol: To tak jak u nas. Najpierw Mama, potem Tata, potem chlopcy:evil_lol: :evil_lol: Quote
clockwork Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 małyskrzat napisał(a):po wizycie u Ozziego skierowałam się tutaj. Przebrnęłam przez 10 pierwszych stron i ostatnie foty i co widzę-psy z opinią mordercy zachowują się jak mój mały york- ciesza się na widok człowieka i zalizują na śmierć:evil_lol: tacy z nich mordercy:loveu: a wogóle uwielbiam "wielkoludy":loveu: tylko czasami życie się inaczej układa(mam nadzieje że jakiś olbrzym kiedyś u mnie zamieszka) ....resztę zostawiam sobie na deser... ZAPRASZAM WIĘC DO NASZYCH MORDERCÓW!!! Quote
Vectra Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 rany ile ten biedny mały Ozzi musiał się napracować ;) :evil_lol: :evil_lol: Klockowa ,ale cere masz jak niemowle teraz co ? Quote
clockwork Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Samturia napisał(a):no widzisz, jak następnym razem do Ozulca pojedziecie dajcie też sie umnyć, woda sie nie bedzie marnować :evil_lol: CO NIEDZIELA.. CO TY ALICJA NA TO??? Vogue napisał(a):To tak jak u nas. Najpierw Mama, potem Tata, potem chlopcy:evil_lol: :evil_lol: HŁI,HŁI, HŁI... :cool2: Quote
clockwork Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Vectra napisał(a):rany ile ten biedny mały Ozzi musiał się napracować ;) :evil_lol: :evil_lol: Klockowa ,ale cere masz jak niemowle teraz co ? peeling pierwsza klasa. co do cery niemowlęcia- to nie do końca bo ja dopiero dojrzewam (17 lat ;)) więc sama wiesz... :eviltong: Quote
Vectra Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 clockwork napisał(a):peeling pierwsza klasa. co do cery niemowlęcia- to nie do końca bo ja dopiero dojrzewam (17 lat ;)) więc sama wiesz... :eviltong: nie wiem bo nie mam jeszcze 17 lat :diabloti: Quote
clockwork Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='Vectra']nie wiem bo nie mam jeszcze 17 lat :diabloti: zobaczysz... przechlapana sprawa :p, tradziki, hormony,itp, itd... ale co Cie będę straszyć... jeszcze jesteś za młoda :eviltong: Quote
Alicja Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Vectra']o rany jaki wstrętny robal bleeeeeeeeee , ja mam arachnofobie :( gdzie foty ???ze spotkania :mad:to mus sie wyleczyć [quote name='Pysia']Klockowa doskonale wie o co mi z tym pajączkiem chodzi :diabloti: KKKocham pajączki od wczoraj :evil_lol::evil_lol::evil_lol:pajączki forever [quote name='clockwork']noooo... do kolejnej niedzieli spokój (bo my taki limit mamy- kąpiel tylko w niedziele- raz ja raz Pawcio- jego kolej minęła wczoraj) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no i wody późno w nocy nie musiał puszczać;) [quote name='clockwork']CO NIEDZIELA.. CO TY ALICJA NA TO??? HŁI,HŁI, HŁI... :cool2:no przecie mówiłam wpadajcie kiedy możecie......a tak wogóle to ponoć w JZ fatalna woda leci;)....tylko teraz to ja już sie na browarka pisze nie na kawoherbate:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Vectra']nie wiem bo nie mam jeszcze 17 lat :diabloti:a łyżka mówi niemożliwe :razz:.....jak wy możecie mieć po 17 jak ja mam 16:oops: Hi hi hi dopiero teraz sie zoriętowałam że se tu cytaty strzelam u Klockowej......... Quote
clockwork Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']to mus sie wyleczyć mus to sie wys**ć no przecie mówiłam wpadajcie kiedy możecie......a tak wogóle to ponoć w JZ fatalna woda leci;)....tylko teraz to ja już sie na browarka pisze nie na kawoherbate:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie udawaj Alicja... uwaliliśmy sie wczoraj na maxa... aż Ozzy padł (zdjęcia do wglądu w Twojej galerii) od tych procentów w powietrzu!!! mówiłam że bedzie balanga, hulanki, tańce...:drink1::knajpa::beerchug::popcorn::cunao: a łyżka mówi niemożliwe :razz:.....jak wy możecie mieć po 17 jak ja mam 16:oops: do emerytury... kochana :eviltong: Hi hi hi dopiero teraz sie zoriętowałam że se tu cytaty strzelam u Klockowej......... a strzelaj se... mile widziane.. ja też juz u innych sie rozgościłam :diabloti: jak u siebie... Quote
Alicja Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='clockwork']a strzelaj se... mile widziane.. ja też juz u innych sie rozgościłam :diabloti: jak u siebie... :razz:foty posłałam :mad: Quote
clockwork Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:foty posłałam :mad: gdzie?? co ?? jak?? kiedy??? :niewiem::hmmmm: Quote
Alicja Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='clockwork']gdzie?? co ?? jak?? kiedy??? :niewiem::hmmmm::mad::mad::mad:rano na GG Quote
clockwork Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:mad::mad::mad:rano na GG no tak... i ja je mam wrzucić?? myślałam że Ty je wklikasz... ale sie zakręciłam... to co?? ja czy ty?? u Clockworka czy u Ozziego na bloga?? :razz: Quote
Alicja Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='clockwork']no tak... i ja je mam wrzucić?? myślałam że Ty je wklikasz... ale sie zakręciłam... to co?? ja czy ty?? u Clockworka czy u Ozziego na bloga?? :razz::mad:do autoryzacji posłałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a tak wogóle to mnie wcześniej do pracy zawołali:angryy:i już nie zdążyłam ... aha i zapomniałam o tej drzazdze .....Cezar miał wyciągać;) Quote
clockwork Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:do autoryzacji posłałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a tak wogóle to mnie wcześniej do pracy zawołali:angryy:i już nie zdążyłam ... aha i zapomniałam o tej drzazdze .....Cezar miał wyciągać;) odpisałam na gg!!!! jedno ino nie przeszło a reszte wrzucaj!!! aaaaaa... ta drzazga z pomiędzy nóg... Ala... ty nawet nie wiesz... wyciągnął... :eviltong: i niby ze alkoholu nie było :siara: Quote
Alicja Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='clockwork']odpisałam na gg!!!! jedno ino nie przeszło a reszte wrzucaj!!! aaaaaa... ta drzazga z pomiędzy nóg... Ala... ty nawet nie wiesz... wyciągnął... :eviltong: i niby ze alkoholu nie było :siara::cool1:a patrz leżała tam na podłodze w łazience ......to gadał że ze sztyla od miotły :roll: Dopiero zobaczyłam na gg:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
olekg89 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Pysia-mi mozesz ptaszniczka zasponsorować:D Podać ci adres na priv? Quote
Recommended Posts