Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork']ja też sie nie makijażuje- uffff!!!!!

irokezior ino z jednej strony...
Everlast, Lonsdale, Fred Perry... :razz::diabloti:

i jeszcze kilka fotek :cool3:

straciłam głowe... i wszystko to dla Ozzulca :eviltong:

działo sie ...działo....:diabloti:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

Clockwork!!! Matko ma wyrodna:loveu:
Daj mi rade na PW w takiej sprawie. Moj synus wlasnie hucznie skonczyl 18 lat. Meczy mnie o pozwoleniena tatuaz. Nie mam nic przeciwko.
ALE... Wydaje mi sie, ze on jeszcze rosnie, rozwija sie i ten caly tatuaz szlag trafi ( w sensie rozejdzie sie )
Ale moze jestem w bledzie.Jak znajdziesz chwile czasu to skrobnij mi na PW co o tym myslisz:lol:
Sorrki za offa. Za chwile bede sie zachwycac dalej:evil_lol:

Posted

[quote name='Vogue']

Widze Cie!!!:loveu:
Jakos z krzesla nie spadlam:lol:
skącz sie czepiać...:mad:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']działo sie ...działo....:diabloti:

i znów zaoszczędzone na kompieli :multi: dzięx Ozzulek!!

[quote name='Vogue']Clockwork!!! Matko ma wyrodna:loveu:
Daj mi rade na PW w takiej sprawie. Moj synus wlasnie hucznie skonczyl 18 lat. Meczy mnie o pozwoleniena tatuaz. Nie mam nic przeciwko.
ALE... Wydaje mi sie, ze on jeszcze rosnie, rozwija sie i ten caly tatuaz szlag trafi ( w sensie rozejdzie sie )
Ale moze jestem w bledzie.Jak znajdziesz chwile czasu to skrobnij mi na PW co o tym myslisz:lol:
Sorrki za offa. Za chwile bede sie zachwycac dalej:evil_lol:

zaraz Ci szkryfne co nie co- ale lepiej na gg- mnie namierz- 8731958- na bierzaco mogę odpowiadac na Twe pytanka... od razu mówię... z dziara nic sie nie stanie jeżeli nie będzie przybierał super szybko na wadze... np- po koksach :cool3:

Posted

po wizycie u Ozziego skierowałam się tutaj.
Przebrnęłam przez 10 pierwszych stron i ostatnie foty i co widzę-psy z opinią mordercy zachowują się jak mój mały york- ciesza się na widok człowieka i zalizują na śmierć:evil_lol:
tacy z nich mordercy:loveu:
a wogóle uwielbiam "wielkoludy":loveu:
tylko czasami życie się inaczej układa(mam nadzieje że jakiś olbrzym kiedyś u mnie zamieszka)

....resztę zostawiam sobie na deser...

Posted

[quote name='Samturia']oj ale musiało być fajnie u Ozulca... nawet sie myć nie musieliście :diabloti:
noooo... do kolejnej niedzieli spokój (bo my taki limit mamy- kąpiel tylko w niedziele- raz ja raz Pawcio- jego kolej minęła wczoraj) :evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']noooo... do kolejnej niedzieli spokój (bo my taki limit mamy- kąpiel tylko w niedziele- raz ja raz Pawcio- jego kolej minęła wczoraj) :evil_lol:

To tak jak u nas.
Najpierw Mama, potem Tata, potem chlopcy:evil_lol: :evil_lol:

Posted

małyskrzat napisał(a):
po wizycie u Ozziego skierowałam się tutaj.
Przebrnęłam przez 10 pierwszych stron i ostatnie foty i co widzę-psy z opinią mordercy zachowują się jak mój mały york- ciesza się na widok człowieka i zalizują na śmierć:evil_lol:
tacy z nich mordercy:loveu:
a wogóle uwielbiam "wielkoludy":loveu:
tylko czasami życie się inaczej układa(mam nadzieje że jakiś olbrzym kiedyś u mnie zamieszka)

....resztę zostawiam sobie na deser...

ZAPRASZAM WIĘC DO NASZYCH MORDERCÓW!!!

Posted

Samturia napisał(a):
no widzisz, jak następnym razem do Ozulca pojedziecie dajcie też sie umnyć, woda sie nie bedzie marnować :evil_lol:

CO NIEDZIELA.. CO TY ALICJA NA TO???

Vogue napisał(a):
To tak jak u nas.
Najpierw Mama, potem Tata, potem chlopcy:evil_lol: :evil_lol:

HŁI,HŁI, HŁI... :cool2:

Posted

Vectra napisał(a):
rany ile ten biedny mały Ozzi musiał się napracować ;) :evil_lol: :evil_lol:
Klockowa ,ale cere masz jak niemowle teraz co ?

peeling pierwsza klasa. co do cery niemowlęcia- to nie do końca bo ja dopiero dojrzewam (17 lat ;)) więc sama wiesz... :eviltong:

Posted

clockwork napisał(a):
peeling pierwsza klasa. co do cery niemowlęcia- to nie do końca bo ja dopiero dojrzewam (17 lat ;)) więc sama wiesz... :eviltong:

nie wiem bo nie mam jeszcze 17 lat :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']nie wiem bo nie mam jeszcze 17 lat :diabloti:

zobaczysz... przechlapana sprawa :p, tradziki, hormony,itp, itd... ale co Cie będę straszyć... jeszcze jesteś za młoda :eviltong:

Posted

[quote name='Vectra']o rany jaki wstrętny robal bleeeeeeeeee , ja mam arachnofobie :(

gdzie foty ???ze spotkania :mad:to mus sie wyleczyć

[quote name='Pysia']Klockowa doskonale wie o co mi z tym pajączkiem chodzi :diabloti: KKKocham pajączki od wczoraj :evil_lol::evil_lol::evil_lol:pajączki forever

[quote name='clockwork']noooo... do kolejnej niedzieli spokój (bo my taki limit mamy- kąpiel tylko w niedziele- raz ja raz Pawcio- jego kolej minęła wczoraj) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no i wody późno w nocy nie musiał puszczać;)

[quote name='clockwork']CO NIEDZIELA.. CO TY ALICJA NA TO???

HŁI,HŁI, HŁI... :cool2:no przecie mówiłam wpadajcie kiedy możecie......a tak wogóle to ponoć w JZ fatalna woda leci;)....tylko teraz to ja już sie na browarka pisze nie na kawoherbate:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Vectra']nie wiem bo nie mam jeszcze 17 lat :diabloti:a łyżka mówi niemożliwe :razz:.....jak wy możecie mieć po 17 jak ja mam 16:oops:

Hi hi hi dopiero teraz sie zoriętowałam że se tu cytaty strzelam u Klockowej.........

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']to mus sie wyleczyć

mus to sie wys**ć

no przecie mówiłam wpadajcie kiedy możecie......a tak wogóle to ponoć w JZ fatalna woda leci;)....tylko teraz to ja już sie na browarka pisze nie na kawoherbate:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

nie udawaj Alicja... uwaliliśmy sie wczoraj na maxa... aż Ozzy padł (zdjęcia do wglądu w Twojej galerii) od tych procentów w powietrzu!!! mówiłam że bedzie balanga, hulanki, tańce...:drink1::knajpa::beerchug::popcorn::cunao:

a łyżka mówi niemożliwe :razz:.....jak wy możecie mieć po 17 jak ja mam 16:oops:
do emerytury... kochana :eviltong:

Hi hi hi dopiero teraz sie zoriętowałam że se tu cytaty strzelam u Klockowej.........

a strzelaj se... mile widziane.. ja też juz u innych sie rozgościłam :diabloti: jak u siebie...

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad::mad::mad:rano na GG

no tak... i ja je mam wrzucić?? myślałam że Ty je wklikasz... ale sie zakręciłam... to co?? ja czy ty?? u Clockworka czy u Ozziego na bloga?? :razz:

Posted

[quote name='clockwork']no tak... i ja je mam wrzucić?? myślałam że Ty je wklikasz... ale sie zakręciłam... to co?? ja czy ty?? u Clockworka czy u Ozziego na bloga?? :razz::mad:do autoryzacji posłałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
a tak wogóle to mnie wcześniej do pracy zawołali:angryy:i już nie zdążyłam ...
aha i zapomniałam o tej drzazdze .....Cezar miał wyciągać;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:do autoryzacji posłałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
a tak wogóle to mnie wcześniej do pracy zawołali:angryy:i już nie zdążyłam ...
aha i zapomniałam o tej drzazdze .....Cezar miał wyciągać;)

odpisałam na gg!!!! jedno ino nie przeszło a reszte wrzucaj!!! aaaaaa... ta drzazga z pomiędzy nóg... Ala... ty nawet nie wiesz... wyciągnął... :eviltong: i niby ze alkoholu nie było :siara:

Posted

[quote name='clockwork']odpisałam na gg!!!! jedno ino nie przeszło a reszte wrzucaj!!! aaaaaa... ta drzazga z pomiędzy nóg... Ala... ty nawet nie wiesz... wyciągnął... :eviltong: i niby ze alkoholu nie było :siara::cool1:a patrz leżała tam na podłodze w łazience ......to gadał że ze sztyla od miotły :roll:

Dopiero zobaczyłam na gg:evil_lol::evil_lol::evil_lol: