Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]przetlumacze to:[/FONT]

[FONT=Arial]"o czym mowimy to nie wiemy, ale o czym GADAMY(gadac w slunskiej gwarze= mowic... u nas sie gada nie mowi;)) to wiem. Ty opijasz Gustlika (pewnie o krola szwecji Gustawa chodzi) i jego przyjaciölke, a my...... my nie wiem co..... Zuzol sie drapie"[/FONT]

jo niy piffo pija ino bosmanskie swinstwuwo z kokakolom i tak mie juz dekel boli z leksza :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

"ja nie pije piwa tylko bosmanskie swinstwo (RUM) z cocacola i tak mnie juz glowa lekko boli"
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
dzieki za przetłumaczenie, teraz o wiele łatwiej się to czyta. Ala była tez na tyle miła że wrzuciła linki do słowników śląskich , wieć jak znajdę chwilę to może się czegoś nauczę.
A narazie idę w kime bo mam jutro przedostatnią lekcję jazdy samochodem przed drugim podejściem do egzaminu na prawko.

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]Ruda!!!! zla£am sie :cool1:[/FONT]

[FONT=Arial]ale nie wiem co to borsztajna :oops::oops:[/FONT]
[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....poplakalam się ..........:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Madzia ...KCM :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

borsztajn - krawężnik - jesli słowniki Ali się nie mylą :lol:

Posted

heheheeh badole mosz mokre ??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
dom ci moj grajacy topek na pamiatka :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='zuzolandia']dobrze godosz Herbatka;-) trza Ci naloc !!![/quote]
byle nic mocnego bo instruktor by mi dał popalić a mam jazdę na 10 rano.
tak wieć wszystkim dogomaniaczką i tym uzaleznionym i tym nie uzależniomym Dobrej nocki zyczę :loveu:

Posted

[quote name='zuzolandia']rum wyzarty :diabloti: idem szlafyn !!!!!!!!!! padlam na pycholek:evil_lol:

ajlawiu ALUS I MAZIALENO :loveu::loveu:

[FONT=Arial]ajlawju Ineczko :loveu::loveu::loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='zuzolandia']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
jeny chyba idem spac bo jak wykoncza ta flacha to mi sie borsztajny bydom zlywac jutro :diabloti::diabloti: przaja Ci ALUTKOWO :loveu: I KOLCKOWO:loveu:
eheheheh .......
abo jeszcze posiedza :diabloti:

[quote name='zuzolandia']ino sie zrobia jakos sznita z bajlagom bom normalnie zglodniala ;-)
a jakies foty to wogole tu bydom????

[quote name='zuzolandia']dobrze godosz Herbatka;-) trza Ci naloc !!!
IDEM SZLAFYN MOJA ALUTKOWA!!!!
przaja CI fest a fest !!!! oby mi jutro deklym niy narywalo ...echh bo po NIESPODZIEWAJKA trza przeca jechac ;-)

[quote name='zuzolandia']heheheeh badole mosz mokre ??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
dom ci moj grajacy topek na pamiatka :evil_lol::evil_lol:

[quote name='zuzolandia']rum wyzarty :diabloti: idem szlafyn !!!!!!!!!! padlam na pycholek:evil_lol:

ajlawiu ALUS I MAZIALENO :loveu::loveu:

[FONT=Arial]skopiowalam coby jutro nie bylo ze tak nie bylo :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[quote name='ice_t']dzieki za przetłumaczenie, teraz o wiele łatwiej się to czyta. Ala była tez na tyle miła że wrzuciła linki do słowników śląskich , wieć jak znajdę chwilę to może się czegoś nauczę.
A narazie idę w kime bo mam jutro przedostatnią lekcję jazdy samochodem przed drugim podejściem do egzaminu na prawko.
[FONT=Arial]noooo... to ucz sie i zadj to w koncu... kciuki bede trzymac ;)[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']
[FONT=Arial]skopiowalam coby jutro nie bylo ze tak nie bylo :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]noooo... to ucz sie i zadj to w koncu... kciuki bede trzymac ;)[/FONT]

[FONT=Arial];)jaka ty koffana zapobiegliwa jesteś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....kuna zaczne z dyktafonem do Jebia jeździć :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:;)[/FONT]

Posted

Alutka, podpadasz z tym dyktafonem... polityką mi tu śmierdoli.
Dzisiaj krążą maile, że idą wybory, schowaj babci dowód....
A jak Alutka ma takie zapędy, to i Ją trzeba unieszkodliwić!

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)jaka ty koffana zapobiegliwa jesteś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....kuna zaczne z dyktafonem do Jebia jeździć :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:;)[/FONT]

[FONT=Arial]jedz jedz... nagraj klocunia jak szczeka bo mi brakuje... i zimno w nözie... nie ma kto grzac :placz:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]jedz jedz... nagraj klocunia jak szczeka bo mi brakuje... i zimno w nözie... nie ma kto grzac :placz:[/FONT][FONT=Arial]pojade ...poczekam aż Aga pójdzie na spacerek z Klocuniem :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

no właśnie ...gdzie jest AGA ..............:hmmmm:
[/FONT]

Posted

[quote name='Wilejkaros']A to Klocuś piesek łóżeczkowy? Ten cielak?
:loveu::loveu:[FONT=Arial]:loveu:koffany piesiunio nakolankowy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

a na wybory nie chodzę :eviltong:
[/FONT]

Posted

[quote name='Wilejkaros']Taaaaaaa,
teraz to mnie szerokość wyra zastanawia. Chyba że w poprzek śpicie?
[FONT=Arial]znaczy to jest tak......[/FONT]
[FONT=Arial]Pawcio spi na swojej polowce, na ktorej Klocus nie kladzie nawet paznokietka... bo pancio musi sie wyspac...[/FONT]
[FONT=Arial]Klocek spi na swojej polöwce....[/FONT]
[FONT=Arial]a ja u Klocka w nogach :roll:[/FONT]

Posted

[quote name='Wilejkaros']No, Madzialena, Ty najmniejsza z tego towarzystwa i najchudsza.
Ale walcz, walcz o prawo do swojej połówki!

[FONT=Arial]nie moge...[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]ogolnie to to jest tak.. W ZYCIU nie wpuscilabym psa do £özka :shake:[/FONT]
[FONT=Arial]ale to na ktorym spimy to £ÖZKO KLOCUSIA jemu kupilismy... a on nas do niego wpuszcza :evil_lol::evil_lol: [/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]znaczy to jest tak......[/FONT]
[FONT=Arial]Pawcio spi na swojej polowce, na ktorej Klocus nie kladzie nawet paznokietka... bo pancio musi sie wyspac...[/FONT]
[FONT=Arial]Klocek spi na swojej polöwce....[/FONT]
[FONT=Arial]a ja u Klocka w nogach :roll:[/FONT]
:evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:potwierdzam ...widziałam ;)[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]weszko... wiem ze tu jestes...[/FONT]
[FONT=Arial]zycze powodzenia z nadrabianiem :p[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]a jutro jak mnie dopuszczom na dluzej :roll: wrzuce moze jakies foty :cool1:[/FONT]
[FONT=Arial]juz zalogowalam sie na fotoshicie.... bom myslala ze zapomnialam haslo :oops:[/FONT]