zuzolandia Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 ino sie zrobia jakos sznita z bajlagom bom normalnie zglodniala ;-) a jakies foty to wogole tu bydom???? Quote
ice_t Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]przetlumacze to:[/FONT] [FONT=Arial]"o czym mowimy to nie wiemy, ale o czym GADAMY(gadac w slunskiej gwarze= mowic... u nas sie gada nie mowi;)) to wiem. Ty opijasz Gustlika (pewnie o krola szwecji Gustawa chodzi) i jego przyjaciölke, a my...... my nie wiem co..... Zuzol sie drapie"[/FONT] jo niy piffo pija ino bosmanskie swinstwuwo z kokakolom i tak mie juz dekel boli z leksza :evil_lol::evil_lol::evil_lol: "ja nie pije piwa tylko bosmanskie swinstwo (RUM) z cocacola i tak mnie juz glowa lekko boli" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dzieki za przetłumaczenie, teraz o wiele łatwiej się to czyta. Ala była tez na tyle miła że wrzuciła linki do słowników śląskich , wieć jak znajdę chwilę to może się czegoś nauczę. A narazie idę w kime bo mam jutro przedostatnią lekcję jazdy samochodem przed drugim podejściem do egzaminu na prawko. Quote
zuzolandia Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 no przeca borsztajn to kraweznik Klockowo!!!!!!!!!!!!!! Quote
Alicja Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]Ruda!!!! zla£am sie :cool1:[/FONT] [FONT=Arial]ale nie wiem co to borsztajna :oops::oops:[/FONT] [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....poplakalam się ..........:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Madzia ...KCM :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
ice_t Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]Ruda!!!! zla£am sie :cool1:[/FONT] [FONT=Arial]ale nie wiem co to borsztajna :oops::oops:[/FONT] borsztajn - krawężnik - jesli słowniki Ali się nie mylą :lol: Quote
zuzolandia Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 dobrze godosz Herbatka;-) trza Ci naloc !!! Quote
zuzolandia Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]Ruda!!!! zla£am sie :cool1:[/FONT] [FONT=Arial]ale nie wiem co to borsztajna :oops::oops:[/FONT] heheheeh badole mosz mokre ??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dom ci moj grajacy topek na pamiatka :evil_lol::evil_lol: Quote
ice_t Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='zuzolandia']dobrze godosz Herbatka;-) trza Ci naloc !!![/quote] byle nic mocnego bo instruktor by mi dał popalić a mam jazdę na 10 rano. tak wieć wszystkim dogomaniaczką i tym uzaleznionym i tym nie uzależniomym Dobrej nocki zyczę :loveu: Quote
zuzolandia Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 rum wyzarty :diabloti: idem szlafyn !!!!!!!!!! padlam na pycholek:evil_lol: ajlawiu ALUS I MAZIALENO :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='zuzolandia']rum wyzarty :diabloti: idem szlafyn !!!!!!!!!! padlam na pycholek:evil_lol: ajlawiu ALUS I MAZIALENO :loveu::loveu: [FONT=Arial]ajlawju Ineczko :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
clockwork Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 [quote name='zuzolandia']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jeny chyba idem spac bo jak wykoncza ta flacha to mi sie borsztajny bydom zlywac jutro :diabloti::diabloti: przaja Ci ALUTKOWO :loveu: I KOLCKOWO:loveu: eheheheh ....... abo jeszcze posiedza :diabloti: [quote name='zuzolandia']ino sie zrobia jakos sznita z bajlagom bom normalnie zglodniala ;-) a jakies foty to wogole tu bydom???? [quote name='zuzolandia']dobrze godosz Herbatka;-) trza Ci naloc !!! IDEM SZLAFYN MOJA ALUTKOWA!!!! przaja CI fest a fest !!!! oby mi jutro deklym niy narywalo ...echh bo po NIESPODZIEWAJKA trza przeca jechac ;-) [quote name='zuzolandia']heheheeh badole mosz mokre ??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dom ci moj grajacy topek na pamiatka :evil_lol::evil_lol: [quote name='zuzolandia']rum wyzarty :diabloti: idem szlafyn !!!!!!!!!! padlam na pycholek:evil_lol: ajlawiu ALUS I MAZIALENO :loveu::loveu: [FONT=Arial]skopiowalam coby jutro nie bylo ze tak nie bylo :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='ice_t']dzieki za przetłumaczenie, teraz o wiele łatwiej się to czyta. Ala była tez na tyle miła że wrzuciła linki do słowników śląskich , wieć jak znajdę chwilę to może się czegoś nauczę. A narazie idę w kime bo mam jutro przedostatnią lekcję jazdy samochodem przed drugim podejściem do egzaminu na prawko. [FONT=Arial]noooo... to ucz sie i zadj to w koncu... kciuki bede trzymac ;)[/FONT] Quote
Alicja Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]skopiowalam coby jutro nie bylo ze tak nie bylo :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]noooo... to ucz sie i zadj to w koncu... kciuki bede trzymac ;)[/FONT] [FONT=Arial];)jaka ty koffana zapobiegliwa jesteś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....kuna zaczne z dyktafonem do Jebia jeździć :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:;)[/FONT] Quote
Wilejkaros Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Alutka, podpadasz z tym dyktafonem... polityką mi tu śmierdoli. Dzisiaj krążą maile, że idą wybory, schowaj babci dowód.... A jak Alutka ma takie zapędy, to i Ją trzeba unieszkodliwić! Quote
clockwork Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)jaka ty koffana zapobiegliwa jesteś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....kuna zaczne z dyktafonem do Jebia jeździć :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:;)[/FONT] [FONT=Arial]jedz jedz... nagraj klocunia jak szczeka bo mi brakuje... i zimno w nözie... nie ma kto grzac :placz:[/FONT] Quote
Wilejkaros Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 A to Klocuś piesek łóżeczkowy? Ten cielak? Quote
Alicja Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]jedz jedz... nagraj klocunia jak szczeka bo mi brakuje... i zimno w nözie... nie ma kto grzac :placz:[/FONT][FONT=Arial]pojade ...poczekam aż Aga pójdzie na spacerek z Klocuniem :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: no właśnie ...gdzie jest AGA ..............:hmmmm: [/FONT] Quote
Alicja Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='Wilejkaros']A to Klocuś piesek łóżeczkowy? Ten cielak? :loveu::loveu:[FONT=Arial]:loveu:koffany piesiunio nakolankowy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: a na wybory nie chodzę :eviltong: [/FONT] Quote
clockwork Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 [quote name='Wilejkaros']A to Klocuś piesek łóżeczkowy? Ten cielak? [FONT=Arial]nie.. no co ty.. przeca w zyciu nie dalabym spac psu w £özku :roll::roll:[/FONT] Quote
Wilejkaros Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Taaaaaaa, teraz to mnie szerokość wyra zastanawia. Chyba że w poprzek śpicie? Quote
clockwork Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 [quote name='Wilejkaros']Taaaaaaa, teraz to mnie szerokość wyra zastanawia. Chyba że w poprzek śpicie? [FONT=Arial]znaczy to jest tak......[/FONT] [FONT=Arial]Pawcio spi na swojej polowce, na ktorej Klocus nie kladzie nawet paznokietka... bo pancio musi sie wyspac...[/FONT] [FONT=Arial]Klocek spi na swojej polöwce....[/FONT] [FONT=Arial]a ja u Klocka w nogach :roll:[/FONT] Quote
Wilejkaros Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 No, Madzialena, Ty najmniejsza z tego towarzystwa i najchudsza. Ale walcz, walcz o prawo do swojej połówki! Quote
clockwork Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 [quote name='Wilejkaros']No, Madzialena, Ty najmniejsza z tego towarzystwa i najchudsza. Ale walcz, walcz o prawo do swojej połówki! [FONT=Arial]nie moge...[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]ogolnie to to jest tak.. W ZYCIU nie wpuscilabym psa do £özka :shake:[/FONT] [FONT=Arial]ale to na ktorym spimy to £ÖZKO KLOCUSIA jemu kupilismy... a on nas do niego wpuszcza :evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
Alicja Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]znaczy to jest tak......[/FONT] [FONT=Arial]Pawcio spi na swojej polowce, na ktorej Klocus nie kladzie nawet paznokietka... bo pancio musi sie wyspac...[/FONT] [FONT=Arial]Klocek spi na swojej polöwce....[/FONT] [FONT=Arial]a ja u Klocka w nogach :roll:[/FONT] :evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:potwierdzam ...widziałam ;)[/FONT] Quote
clockwork Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 [FONT=Arial]weszko... wiem ze tu jestes...[/FONT] [FONT=Arial]zycze powodzenia z nadrabianiem :p[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]a jutro jak mnie dopuszczom na dluzej :roll: wrzuce moze jakies foty :cool1:[/FONT] [FONT=Arial]juz zalogowalam sie na fotoshicie.... bom myslala ze zapomnialam haslo :oops:[/FONT] Quote
Recommended Posts