Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zuzolandia']to dawaj zamek i ta straz krolewsko ;-) boszzzzzzzzzz chcialam napisac kur....o.

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]GUSTEK ...spierdzielaj na TRON :diabloti:....RUDA ...oc tu ......czekam :cool1:[/FONT]

[quote name='zuzolandia']boszzzzzzzzz Alusiowa jam juz z leksza naptuto z tego swinstewa ;-) podlaczaj sie bom mnie bosman uchleje na amyn ;-)

[quote name='zuzolandia']Ponoc GUTEK TO W DEPE CHLOP :diabloti::diabloti:ehheeheh
WYLAZ Z DZIUPLI I POKAZ MORDUCHE :diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]a bosman ...tylko zapiął płaszcz i zaklął ....ech do czorta ...:diabloti:[/FONT]
[FONT=Arial]dopsz ...lece Inus do Cia :eviltong:[/FONT]

[quote name='Alicjarydzewska']
[FONT=Arial]w :hmmmm: ....dupe ....deche.......w co ten chło[p ....:evil_lol:[/FONT]

[quote name='zuzolandia']lec moja koffana ino dej pozor na skrzidła !!!!

[quote name='zuzolandia']w morde jeza ;-) w deche mialo byc ..........mam mentny wzrok i uposledzonoe bosmanskie paluchy;-) heheheheheehheh

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:[FONT=Arial]i ty mnie tu mówisz o krzidłach .....już zachoczyłażech o kómin ....jedżichu zaś pobuliłach .....ida du dum ...przida po jasnoku :diabloti:...chciałazech na przimo .....[/FONT]

[FONT=Arial]Herbatko ......kurna no ...nie wiem jak Ci to powiedzieć ......tego siem nie da przetłumaczyć :evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]nie płakaj .........aż tak siem nie zalałam ...do pokoju trafiem .....[/FONT]
[FONT=Arial]kurde teraz czytam że to ty siem zalałaś ....[/FONT]
[FONT=Arial]wracaj ...;)...zalejemy się razem ......ZALEJEMY :loveu: ....nie pomylić ze ZLEJEMY :eviltong:[/FONT]

[FONT=Arial]INUŚ ...kaj żeś jes....:razz:[/FONT]

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]razem nie robić siq:oops:[/FONT]

[quote name='zuzolandia']Alus ja zem polazla do chazla ;-) i trochu mie zeszlo eheheheh

[FONT=Arial]hahahhahahaha[/FONT]

[quote name='Wilejkaros']Taaaaaa... A jutro przeczytają, pousuwają i zaraz się blog zmniejszy o 15 stron... Czy ktoś może Wam zdjęcia porobić? Bardzo chciałabym to na żywca zobaczyć.
[FONT=Arial]Aniu... zacytowalam na wszelki wypadek... nie wyprä sie[/FONT] :evil_lol:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

A Alutka niby taka odpowiedzialna kobieta, dzieci się Jej powierza, przyszłość narodu, poprawnej polszczyzny ma uczyć, a tu proszę... tylko urlopik, że nikt niby nie patrzy (oprócz 78392068 dogomaniaków) i już zaglądamy do kuffelka... Ech...
;););)

Posted

[quote name='zuzolandia']jo tyz byda pis na przistanku ;-) bo tyz chleja terozki do monitora krziz mi pynko ale siedza dali';-) i kofffana niy laz juz na przima bo wlecisz do hasioka a po co Ci to???
[FONT=Arial]czekej dzioucha ...czekaj ....Klockowo tysz tam bydzie :razz:
na przimo nie puda ino wele chasioka se przińda ....:diabloti:
[/FONT]
[quote name='zuzolandia']topek w szopie na logrodku kurde i jeszcze z pozywtywka eheheheh taki fajny grinowaty ;-) heheheheheh niy byda leciec po cimoku bo sie zyrdki polomia ;-)
[FONT=Arial]no dzioucha taki gryfny grinowaty topek mosz im w szopie go czimosz .....dup.....godałażeś ....uwożej na żyrdki :shake:[/FONT]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]hahahhahahaha[/FONT]

[FONT=Arial]Aniu... zacytowalam na wszelki wypadek... nie wyprä sie[/FONT] :evil_lol:
[FONT=Arial]a kiery tu godoł ze sie bydzie wypieroł ;).:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]weź se dziołcha topek i sieć sam tukej ino :diabloti:[/FONT]

[quote name='zuzolandia']jo tyz byda pis na przistanku ;-) bo tyz chleja terozki do monitora krziz mi pynko ale siedza dali';-) i kofffana niy laz juz na przima bo wlecisz do hasioka a po co Ci to???

[quote name='zuzolandia']topek w szopie na logrodku kurde i jeszcze z pozywtywka eheheheh taki fajny grinowaty ;-) heheheheheh niy byda leciec po cimoku bo sie zyrdki polomia ;-)
[quote name='zuzolandia']na zywca to jo byda jutro miala kaczora giganta i ciynzkie godki z ałsgusym ;-)

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]czekej dzioucha ...czekaj ....Klockowo tysz tam bydzie :razz:[/FONT]
[FONT=Arial]na przimo nie puda ino wele chasioka se przińda ....:diabloti:[/FONT]

[FONT=Arial]no dzioucha taki gryfny grinowaty topek mosz im w szopie go czimosz .....dup.....godałażeś ....uwożej na żyrdki :shake:[/FONT]

[FONT=Arial]a kiery tu godoł ze sie bydzie wypieroł ;).:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[quote name='zuzolandia']my som u sia i godomy jak u sia;-) heheheeheh

.. i ciag dalszy od medorowej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:hmmmm: to znaczy że byłaś u Gustlika Króla ....:diabloti:[/FONT]

[quote name='zuzolandia']bosman byl i to styknylo do naprucio siem :diabloti::diabloti: Ala mial przisc pomoc ale po cimoku lotac niy bydzie :diabloti: i sama ze wyzarla bosmanskie swiunstwo:evil_lol::evil_lol:

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='zuzolandia']na zywca to jo byda jutro miala kaczora giganta i ciynzkie godki z ałsgusym ;-)
[FONT=Arial]no mosz .....a mje tam nic ....:razz:[/FONT]

[quote name='Wilejkaros']A Alutka niby taka odpowiedzialna kobieta, dzieci się Jej powierza, przyszłość narodu, poprawnej polszczyzny ma uczyć, a tu proszę... tylko urlopik, że nikt niby nie patrzy (oprócz 78392068 dogomaniaków) i już zaglądamy do kuffelka... Ech...
;););)
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol:....lepiej na urlopie niz w czasie pracy ;)[/FONT]

Posted

[quote name='zuzolandia']my som u sia i godomy jak u sia;-) heheheeheh
[FONT=Arial]mosz recht dzioucha ;)[/FONT]

[quote name='clockwork']:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:
:grins:..............;):eviltong:

Posted

[FONT=Arial]razem nie robić siq:oops::oops:[/FONT]

może jednak nie koniecznie razem??:eviltong: każda z osobna będzie szybciej i higieniczniej

Alus ja zem polazla do chazla ;-) i trochu mie zeszlo eheheheh

[FONT=Arial]weź se dziołcha topek i sieć sam tukej ino [/FONT]:diabloti:

jo tyz byda pis na przistanku ;-) bo tyz chleja terozki do monitora krziz mi pynko ale siedza dali';-) i kofffana niy laz juz na przima bo wlecisz do hasioka a po co Ci to???

topek w szopie na logrodku kurde i jeszcze z pozywtywka eheheheh taki fajny grinowaty ;-) heheheheheh niy byda leciec po cimoku bo sie zyrdki polomia ;-)

dziewczyny podrzucicie mi jakiś słownik ??? bo bez niego trudno załapac o czym mówicie i czuję się lekko wyalienowana

Posted

[quote name='ice_t']dziewczyny podrzucicie mi jakiś słownik ??? bo bez niego trudno załapac o czym mówicie i czuję się lekko wyalienowana
[FONT=Arial]ice.... uwierz... one same nie widza o cym mowia :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]ice.... uwierz... one same nie widza o cym mowia :evil_lol::evil_lol:[/FONT]
dzieki za pocieszenie , mam nadzieje że jak pifffeczko wywieje to wróca do polskiego :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='ice_t']dzieki za pocieszenie , mam nadzieje że jak pifffeczko wywieje to wróca do polskiego :evil_lol::evil_lol:[/quote]

jo niy piffo pija ino bosmanskie swinstwuwo z kokakolom i tak mie juz dekel boli z leksza :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Wilejkaros']Ice, ja się zgubiłam, jak tylko zaczęły ;)[/quote]
ja próbuje rozszyfrowac o czym gadają ale chyba muszę załatwic sobie machine deszyfrującą - jakąś enigme czy jak to ona tam się zwała:eviltong:

Posted

[quote name='ice_t']dziewczyny podrzucicie mi jakiś słownik ??? bo bez niego trudno załapac o czym mówicie i czuję się lekko wyalienowana

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='zuzolandia']jaaaaaaaaaa o czym mowimy to niy wiymy ale o czym godomy to juz ja ;-) Ty lopijosz Gustlika i ta jego frau a my .........niy wiym co .......Zuzol sie szkrobie ;-)

[FONT=Arial]przetlumacze to:[/FONT]

[FONT=Arial]"o czym mowimy to nie wiemy, ale o czym GADAMY(gadac w slunskiej gwarze= mowic... u nas sie gada nie mowi;)) to wiem. Ty opijasz Gustlika (pewnie o krola szwecji Gustawa chodzi) i jego przyjaciölke, a my...... my nie wiem co..... Zuzol sie drapie"[/FONT]

jo niy piffo pija ino bosmanskie swinstwuwo z kokakolom i tak mie juz dekel boli z leksza :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

"ja nie pije piwa tylko bosmanskie swinstwo (RUM) z cocacola i tak mnie juz glowa lekko boli"
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]ice.... uwierz... one same nie widza o cym mowia :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]kofffana zwątpiłas w NAS :crazyeye::crazyeye::crazyeye:........................:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Wilejkaros']Ice, ja się zgubiłam, jak tylko zaczęły ;)
[FONT=Arial]no i masz ....po świecie wielkim sie włóczą a w swoim kraju by sie zgubiły :evil_lol::evil_lol:[/FONT]:evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]przetlumacze to:[/FONT]

[FONT=Arial]"o czym mowimy to nie wiemy, ale o czym GADAMY(gadac w slunskiej gwarze= mowic... u nas sie gada nie mowi;)) to wiem. Ty opijasz Gustlika (pewnie o krola szwecji Gustawa chodzi) i jego przyjaciölke, a my...... my nie wiem co..... Zuzol sie drapie"[/FONT]

"ja nie pije piwa tylko bosmanskie swinstwo (RUM) z cocacola i tak mnie juz glowa lekko boli"
[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...no jak ślicznie ci idzie ;)[/FONT]

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[FONT=Arial]mowisz ....masz [/FONT]

dzięki przydadzą się , poczytam, postudiuje i może cosik sie nauczę :lol:

Posted

jeny chyba idem spac bo jak wykoncza ta flacha to mi sie borsztajny bydom zlywac jutro :diabloti::diabloti: przaja Ci ALUTKOWO :loveu: I KOLCKOWO:loveu:
eheheheh .......
abo jeszcze posiedza :diabloti:

Posted

[quote name='zuzolandia']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
jeny chyba idem spac bo jak wykoncza ta flacha to mi sie borsztajny bydom zlywac jutro :diabloti::diabloti: przaja Ci ALUTKOWO :loveu: I KOLCKOWO:loveu:
eheheheh .......

[FONT=Arial]Ruda!!!! zla£am sie :cool1:[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]ale nie wiem co to borsztajna :oops::oops:[/FONT]

Posted

[quote name='ice_t']dzięki przydadzą się , poczytam, postudiuje i może cosik sie nauczę :lol:
[FONT=Arial]no widzisz Herbatko a trza bylo zaroz powiedziec ;)....człowiek się uczy całe życie /...........i głupi umiero :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[quote name='zuzolandia']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
eheheheh .......
[FONT=Arial]no poć ku nom Zuzolkowo :loveu::diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT]