zuzolandia Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 boszzzzzzzzz Alusiowa jam juz z leksza naptuto z tego swinstewa ;-) podlaczaj sie bom mnie bosman uchleje na amyn ;-) Quote
Alicja Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]nastepna :mdleje: NIE OBRAZILAM sie :evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]odpowiadaj bo mnie trafi tak muli :angryy: [/FONT][FONT=Arial]co następna :razz:......potem mnie zbananuja ze sie panosze :evil_lol::evil_lol: dopsz ...bendem twojem adwokatkiem ;)...:grins:[/FONT] [FONT=Arial]Ala ci odpowie :evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]Ala Ci odpowiada ........:hmmmm: aha ....fotek ...NIET :diabloti::diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]nie bylo Gustawa :shake: albo kajsik pobulil pod tronem :niewiem: ale mam fotki zamku i strazy Körewsiej [/FONT] [FONT=Arial]bosh ....pił TYSKIE :diabloti::diabloti::diabloti: o ja cie:crazyeye::crazyeye::crazyeye: to tam .....panieny mają specjalną Qrewską Straz :crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
zuzolandia Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Ponoc GUTEK TO W DEPE CHLOP :diabloti::diabloti: ehheeheh WYLAZ Z DZIUPLI I POKAZ MORDUCHE :diabloti: Quote
Alicja Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='zuzolandia']boszzzzzzzzz Alusiowa jam juz z leksza naptuto z tego swinstewa ;-) podlaczaj sie bom mnie bosman uchleje na amyn ;-) [FONT=Arial]a bosman ...tylko zapiął płaszcz i zaklął ....ech do czorta ...:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: dopsz ...lece Inus do Cia :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='zuzolandia']Ponoc GUTEK TO W DEPE CHLOP :diabloti::diabloti: ehheeheh WYLAZ Z DZIUPLI I POKAZ MORDUCHE :diabloti: [FONT=Arial] w :hmmmm: ....dupe ....deche.......w co ten chło[p ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 lec moja koffana ino dej pozor na skrzidła !!!! Quote
zuzolandia Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 w morde jeza ;-) w deche mialo byc ..........mam mentny wzrok i uposledzonoe bosmanskie paluchy;-) heheheheheehheh Quote
Alicja Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='zuzolandia']lec moja koffana ino dej pozor na skrzidła !!!! [quote name='zuzolandia']w morde jeza ;-) w deche mialo byc ..........mam mentny wzrok i uposledzonoe bosmanskie paluchy;-) heheheheheehheh :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]i ty mnie tu mówisz o krzidłach .....już zachoczyłażech o kómin ....jedżichu zaś pobuliłach .....ida du dum ...przida po jasnoku :diabloti::diabloti::diabloti:...chciałazech na przimo .....:diabloti:[/FONT] Quote
ice_t Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]i ty mnie tu mówisz o krzidłach .....już zachoczyłażech o kómin ....jedżichu zaś pobuliłach .....ida du dum ...przida po jasnoku :diabloti::diabloti::diabloti:...chciałazech na przimo .....:diabloti:[/FONT] kurde myslałam że jak Magdy nie bedzie to stron trochę mniej naprodukujecie - a do tego gadają co niektóre w jakims prawie chińskim dialekcie - czy moge prosic o tłumacza!!:eviltong::eviltong: Halo tłumacz pilnie potrzebny od zaraz albo nauczyciel tego dialektu to sobie sama potem przetłumaczę:evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 [FONT=Arial]poplakalam sie ze smiechu z zuzolandii i alutki i chyba spadam bom sie zla£a :oops::oops:[/FONT] Quote
clockwork Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 [quote name='ice_t']kurde myslałam że jak Magdy nie bedzie to stron trochę mniej naprodukujecie - a do tego gadają co niektóre w jakims prawie chińskim dialekcie - czy moge prosic o tłumacza!!:eviltong::eviltong: Halo tłumacz pilnie potrzebny od zaraz albo nauczyciel tego dialektu to sobie sama potem przetłumaczę:evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]po krotce ci to przetlumacze...[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]zuzolandia troszke za duzo wypila ... a ala leciala do niej zahaczyla o komin i... spadla... postanowila ze odwiedzi jom jutro jak bedzie jasno :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='ice_t']kurde myslałam że jak Magdy nie bedzie to stron trochę mniej naprodukujecie - a do tego gadają co niektóre w jakims prawie chińskim dialekcie - czy moge prosic o tłumacza!!:eviltong::eviltong: Halo tłumacz pilnie potrzebny od zaraz albo nauczyciel tego dialektu to sobie sama potem przetłumaczę:evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial] Herbatko ......kurna no ...nie wiem jak Ci to powiedzieć ......tego siem nie da przetłumaczyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial]poplakalam sie ze smiechu z zuzolandii i alutki i chyba spadam bom sie zla£a :oops::oops:[/FONT] [FONT=Arial]:loveu:nie płakaj .........aż tak siem nie zalałam ...do pokoju trafiem ...:p... kurde teraz czytam że to ty siem zalałaś .... wracaj ...;)...zalejemy się razem ......ZALEJEMY :loveu: ....:cool1:nie pomylić ze ZLEJEMY :eviltong::eviltong::eviltong: INUŚ ...kaj żeś jes....:razz: [/FONT] Quote
Alicja Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]po krotce ci to przetlumacze...[/FONT] [FONT=Arial]zuzolandia troszke za duzo wypila ... a ala leciala do niej zahaczyla o komin i... spadla... postanowila ze odwiedzi jom jutro jak bedzie jasno :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie dodałas ze szłam na skróty :oops:...........:evil_lol::evil_lol::evil_lol:... ....:eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] Quote
ice_t Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] [FONT=Arial]Herbatko ......kurna no ...nie wiem jak Ci to powiedzieć ......tego siem nie da przetłumaczyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]:loveu:nie płakaj .........aż tak siem nie zalałam ...do pokoju trafiem ...:p...[/FONT] [FONT=Arial]kurde teraz czytam że to ty siem zalałaś ....[/FONT] [FONT=Arial]wracaj ...;)...zalejemy się razem ......ZALEJEMY :loveu: ....:cool1:nie pomylić ze ZLEJEMY :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] [FONT=Arial]INUŚ ...kaj żeś jes....:razz:[/FONT] :crazyeye:Dziewczyny nie wszystko na raz Quote
clockwork Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 [FONT=Arial]nie no leje....[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]ale macie sie fajnie ... a ja co :placz::placz:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='ice_t']:crazyeye:Dziewczyny nie wszystko na raz [FONT=Arial]razem nie robić siq:oops::oops::oops:[/FONT] Quote
Wilejkaros Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Taaaaaa... A jutro przeczytają, pousuwają i zaraz się blog zmniejszy o 15 stron... Czy ktoś może Wam zdjęcia porobić? Bardzo chciałabym to na żywca zobaczyć. Quote
Alicja Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]nie no leje....[/FONT] [FONT=Arial]ale macie sie fajnie ... a ja co :placz::placz:[/FONT] [FONT=Arial]no wracaj :razz:....to siem napijemy ;)....bo tak se pijam do monitora ....:placz::placz::placz:.. oć już do tej Polski ....:razz: bedziemy pić całą noc na przystanku ;)[/FONT] Quote
zuzolandia Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Alus ja zem polazla do chazla ;-) i trochu mie zeszlo eheheheh Quote
Alicja Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='Wilejkaros']Taaaaaa... A jutro przeczytają, pousuwają i zaraz się blog zmniejszy o 15 stron... Czy ktoś może Wam zdjęcia porobić? Bardzo chciałabym to na żywca zobaczyć. [FONT=Arial]aborcje robimy emotkom .....:diabloti: Żywca nie pijemy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
Alicja Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='zuzolandia']Alus ja zem polazla do chazla ;-) i trochu mie zeszlo eheheheh [FONT=Arial]weź se dziołcha topek i sieć sam tukej ino :diabloti:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 jo tyz byda pis na przistanku ;-) bo tyz chleja terozki do monitora krziz mi pynko ale siedza dali';-) i kofffana niy laz juz na przima bo wlecisz do hasioka a po co Ci to??? Quote
basia2202 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 hej dziołchy :cool3: ale żeśta wszystkie krejzolowate :evil_lol: :diabloti: ja już idę śpiumkać, bo jutro znów do goopiej roboty trza wstać :roll: piesa moja już śpiumka i jej dobrze... to ja idę, co by mi tez dobrze było :loveu: buzi dla Cię Klockowa!! :loveu: zamawiam fotkę proma u Cię :cool3: dasz radę? :cool3: :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 topek w szopie na logrodku kurde i jeszcze z pozywtywka eheheheh taki fajny grinowaty ;-) heheheheheh niy byda leciec po cimoku bo sie zyrdki polomia ;-) Quote
Recommended Posts