Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]nastepna :mdleje: NIE OBRAZILAM sie :evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial]odpowiadaj bo mnie trafi tak muli :angryy:

[/FONT][FONT=Arial]co następna :razz:......potem mnie zbananuja ze sie panosze :evil_lol::evil_lol:
dopsz ...bendem twojem adwokatkiem ;)...:grins:
[/FONT]

[FONT=Arial]Ala ci odpowie :evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]Ala Ci odpowiada ........:hmmmm:
aha ....fotek ...NIET :diabloti::diabloti:
[/FONT]

[FONT=Arial]nie bylo Gustawa :shake: albo kajsik pobulil pod tronem :niewiem: ale mam fotki zamku i strazy Körewsiej [/FONT]
[FONT=Arial]bosh ....pił TYSKIE :diabloti::diabloti::diabloti:

o ja cie:crazyeye::crazyeye::crazyeye: to tam .....panieny mają specjalną Qrewską Straz :crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='zuzolandia']boszzzzzzzzz Alusiowa jam juz z leksza naptuto z tego swinstewa ;-) podlaczaj sie bom mnie bosman uchleje na amyn ;-)

[FONT=Arial]a bosman ...tylko zapiął płaszcz i zaklął ....ech do czorta ...:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:
dopsz ...lece Inus do Cia :eviltong::eviltong::eviltong:
[/FONT]

Posted

[quote name='zuzolandia']Ponoc GUTEK TO W DEPE CHLOP :diabloti::diabloti: ehheeheh
WYLAZ Z DZIUPLI I POKAZ MORDUCHE :diabloti:
[FONT=Arial]
w :hmmmm: ....dupe ....deche.......w co ten chło[p ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='zuzolandia']lec moja koffana ino dej pozor na skrzidła !!!!

[quote name='zuzolandia']w morde jeza ;-) w deche mialo byc ..........mam mentny wzrok i uposledzonoe bosmanskie paluchy;-) heheheheheehheh

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]i ty mnie tu mówisz o krzidłach .....już zachoczyłażech o kómin ....jedżichu zaś pobuliłach .....ida du dum ...przida po jasnoku :diabloti::diabloti::diabloti:...chciałazech na przimo .....:diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]i ty mnie tu mówisz o krzidłach .....już zachoczyłażech o kómin ....jedżichu zaś pobuliłach .....ida du dum ...przida po jasnoku :diabloti::diabloti::diabloti:...chciałazech na przimo .....:diabloti:[/FONT]

kurde myslałam że jak Magdy nie bedzie to stron trochę mniej naprodukujecie - a do tego gadają co niektóre w jakims prawie chińskim dialekcie - czy moge prosic o tłumacza!!:eviltong::eviltong:
Halo tłumacz pilnie potrzebny od zaraz albo nauczyciel tego dialektu to sobie sama potem przetłumaczę:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='ice_t']kurde myslałam że jak Magdy nie bedzie to stron trochę mniej naprodukujecie - a do tego gadają co niektóre w jakims prawie chińskim dialekcie - czy moge prosic o tłumacza!!:eviltong::eviltong:
Halo tłumacz pilnie potrzebny od zaraz albo nauczyciel tego dialektu to sobie sama potem przetłumaczę:evil_lol::evil_lol:

[FONT=Arial]po krotce ci to przetlumacze...[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]zuzolandia troszke za duzo wypila ... a ala leciala do niej zahaczyla o komin i... spadla... postanowila ze odwiedzi jom jutro jak bedzie jasno :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='ice_t']kurde myslałam że jak Magdy nie bedzie to stron trochę mniej naprodukujecie - a do tego gadają co niektóre w jakims prawie chińskim dialekcie - czy moge prosic o tłumacza!!:eviltong::eviltong:
[FONT=Arial]
Herbatko ......kurna no ...nie wiem jak Ci to powiedzieć ......tego siem nie da przetłumaczyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]
[quote name='clockwork'][FONT=Arial]poplakalam sie ze smiechu z zuzolandii i alutki i chyba spadam bom sie zla£a :oops::oops:[/FONT]
[FONT=Arial]:loveu:nie płakaj .........aż tak siem nie zalałam ...do pokoju trafiem ...:p...
kurde teraz czytam że to ty siem zalałaś ....
wracaj ...;)...zalejemy się razem ......ZALEJEMY :loveu: ....:cool1:nie pomylić ze ZLEJEMY :eviltong::eviltong::eviltong:

INUŚ ...kaj żeś jes....:razz:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]po krotce ci to przetlumacze...[/FONT]

[FONT=Arial]zuzolandia troszke za duzo wypila ... a ala leciala do niej zahaczyla o komin i... spadla... postanowila ze odwiedzi jom jutro jak bedzie jasno :evil_lol::evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie dodałas ze szłam na skróty :oops:...........:evil_lol::evil_lol::evil_lol:... ....:eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
[FONT=Arial]Herbatko ......kurna no ...nie wiem jak Ci to powiedzieć ......tego siem nie da przetłumaczyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]:loveu:nie płakaj .........aż tak siem nie zalałam ...do pokoju trafiem ...:p...[/FONT]
[FONT=Arial]kurde teraz czytam że to ty siem zalałaś ....[/FONT]
[FONT=Arial]wracaj ...;)...zalejemy się razem ......ZALEJEMY :loveu: ....:cool1:nie pomylić ze ZLEJEMY :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT]

[FONT=Arial]INUŚ ...kaj żeś jes....:razz:[/FONT]

:crazyeye:Dziewczyny nie wszystko na raz

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]nie no leje....[/FONT]

[FONT=Arial]ale macie sie fajnie ... a ja co :placz::placz:[/FONT]
[FONT=Arial]no wracaj :razz:....to siem napijemy ;)....bo tak se pijam do monitora ....:placz::placz::placz:..
oć już do tej Polski ....:razz:

bedziemy pić całą noc na przystanku ;)
[/FONT]

Posted

[quote name='Wilejkaros']Taaaaaa... A jutro przeczytają, pousuwają i zaraz się blog zmniejszy o 15 stron... Czy ktoś może Wam zdjęcia porobić? Bardzo chciałabym to na żywca zobaczyć.
[FONT=Arial]aborcje robimy emotkom .....:diabloti:
Żywca nie pijemy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='zuzolandia']Alus ja zem polazla do chazla ;-) i trochu mie zeszlo eheheheh
[FONT=Arial]weź se dziołcha topek i sieć sam tukej ino :diabloti:[/FONT]

Posted

hej dziołchy :cool3:
ale żeśta wszystkie krejzolowate :evil_lol: :diabloti:

ja już idę śpiumkać, bo jutro znów do goopiej roboty trza wstać :roll:
piesa moja już śpiumka i jej dobrze... to ja idę, co by mi tez dobrze było :loveu:

buzi dla Cię Klockowa!! :loveu:
zamawiam fotkę proma u Cię :cool3: dasz radę? :cool3: :evil_lol: