Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]...przylazłam .....a nikogo nie ma ....:shake::shake::shake:[/FONT]
[FONT=Arial]ja jestem ale z doskoku[/FONT]
[FONT=Arial]alkoholizuje sie :diabloti:[/FONT]

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]ja jestem ale z doskoku[/FONT]
[FONT=Arial]alkoholizuje sie :diabloti:[/FONT]
:evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:to tak jak JA :diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='Gonitwa']Ja też chcę trochę etanolu- z chemii się uczę jakichś bzdur- a bym z chęcią się napiła...
[FONT=Arial]nie ma ....ino piffko ...mam ;)[/FONT]

[quote name='evaxon']pachnie mi tu alko ....

:cunao::drink1::cunao:
:knajpa:[FONT=Arial]ja stawiam ...Madzia wymiękła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:po mocnym :cool1:szwedzkim piffku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

:knajpa:[FONT=Arial]ja stawiam ...Madzia wymiękła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:po mocnym :cool1:szwedzkim piffku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
i drogim :evil_lol:

zdrowko Alcia :beerchug:

Posted

[quote name='evaxon']i drogim :evil_lol:

zdrowko Alcia :beerchug:
[FONT=Arial]zdrówko ;):beerchug:[/FONT]

[quote name='zuzolandia']http://images12.fotosik.pl/113/0be399726a6231ff.jpg

Full pucowanko ;-) umytos na coluski szwedzki pobyt hehehehe;-)

http://images29.fotosik.pl/91/ea9e7a9d3dd95353.jpg

jjakis takis smutny Klocuszek .....
jeszuuuuuuuuuuuu alez tu nabeblane ......!!!!!!!!!!!jestem na 900 stronie kaj tam koniec ......
[FONT=Arial]Klocuszek się rozweseli jak Pańciostwo wróci ;)[/FONT]

[quote name='paula_z']Cześć Madzialena :multi: :loveu: :beerchug:

http://images13.fotosik.pl/120/39fe63bed741256b.jpg nawet podobni :D :evil_lol:

http://images26.fotosik.pl/91/0ae63e42049e8a82.jpg poważna rozmowa ;)

[FONT=Arial]cześć Pauluś ...ja i tu Cię powitam ...bo Madzialenę powaliło bardzo mocne piffo i zniknęła mi :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]jestem... czy padly jakies konkretne pytania wymagajone odpowiedzi?? bo szlag mnie trafia z tym dogomulem :angryy: cytowanie i czekanie na okienko odpowiedzi z cycatami to masiakra :mdleje:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]jestem... czy padly jakies konkretne pytania wymagajone odpowiedzi?? bo szlag mnie trafia z tym dogomulem :angryy: cytowanie i czekanie na okienko odpowiedzi z cycatami to masiakra :mdleje:[/FONT]

[FONT=Arial]poodpowiadałam za Ciebie :razz:....poczułam się zaś jak ADWOKAT :oops::oops::oops::oops::oops:....ale chyba się nie pogniewasz ......:roll:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]odpowiadam pobierznie- [/FONT]

• [FONT=Arial]basiu... no to sztama :loveu: wspomnialas ze gdybysmy wypily razem piff.. dalej nie pamietam o co chodzilo... ale juz mi sie ten pomysl podobie :multi:[/FONT][FONT=Arial]ten wiesniak... to tak... moj osobisty tatuator i tz ktory robi dobrze :roll:[/FONT]

tatuaże, rzecz jasna :p :evil_lol: :diabloti:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]jestem... czy padly jakies konkretne pytania wymagajone odpowiedzi?? bo szlag mnie trafia z tym dogomulem :angryy: cytowanie i czekanie na okienko odpowiedzi z cycatami to masiakra :mdleje:[/FONT]
potwierdzam... masiakra!! :angryy: :wallbash:

Posted

[quote name='zuzolandia']ja siem pytam gdzie jakies foty Gustawa ???? heheheheh:evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tu tylko ...KLOCKA , PAWCIA ....ewentualnie Ozzulka ....ale Gustawa tu nie było :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]poodpowiadałam za Ciebie :razz:....poczułam się zaś jak ADWOKAT :oops::oops::oops::oops::oops:....ale chyba się nie pogniewasz ......:roll:[/FONT]

[FONT=Arial]nastepna :mdleje: NIE OBRAZILAM sie :evil_lol::evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial]odpowiadaj bo mnie trafi tak muli :angryy:[/FONT]

[quote name='zuzolandia']ja siem pytam gdzie jakies foty Gustawa ???? heheheheh
[FONT=Arial]Ala ci odpowie :evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]nie bylo Gustawa :shake: albo kajsik pobulil pod tronem :niewiem: ale mam fotki zamku i strazy Körewsiej [/FONT]

Posted

:crazyeye::crazyeye:[FONT=Arial]:hmmmm: tej pani chyba juz podzienkujemy :evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='zuzolandia']sałama jezdem .......a jo tak chciala Gustawa łoboczyc ;-)

[FONT=Arial]GUSTEK :scream_3::scream_3::scream_3: cho no!!! Ruda ze slonska chce cie zobaczyc!!!! [/FONT]

Posted

[quote name='zuzolandia']sałama jezdem .......a jo tak chciala Gustawa łoboczyc ;-)

[quote name='clockwork']:crazyeye::crazyeye:[FONT=Arial]:hmmmm: tej pani chyba juz podzienkujemy :evil_lol:[/FONT]

[quote name='zuzolandia']to dawaj zamek i ta straz krolewsko ;-) boszzzzzzzzzz chcialam napisac kur....o.

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]GUSTEK :scream_3::scream_3::scream_3: cho no!!! Ruda ze slonska chce cie zobaczyc!!!! [/FONT]

[FONT=Arial]jesuuuuuu wariatki i ja myślałam żem to ja zalana w trupa po 3 ....piwie :oops::oops::oops:

Madziulku :loveu:to ja tu bendem:evil_lol: czymać straż :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....dopóki nie padne na ryj :diabloti::diabloti::diabloti:

INUŚ ...dawa ten rum ...sama nie pij tego swinstestwa ....na musk szkodzi a ja mam tak wyprany że już mi nic nie grozi :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]GUSTEK :scream_3::scream_3::scream_3: cho no!!! Ruda ze slonska chce cie zobaczyc!!!! [/FONT]

[FONT=Arial]GUSTEK ...spierdzielaj na TRON :diabloti::diabloti::diabloti:....RUDA ...oc tu ......czekam :cool1:[/FONT]

Posted

[quote name='Wilejkaros']Klockowa, mam wrażenie, że Cię te szwedzlie procenty nieco kopnęły, bo BREDZISZ ;)

[FONT=Arial]moze to przez brak % :razz::razz: [/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]oooo... i co sie okazalo... ze laska z ktora mieszkam .. a raczej jej sister... ma hodowle... cza jom sprawdzic [/FONT][FONT=Arial]http://www.adekatos.com[/FONT]
[FONT=Arial]hodowla czy pseudohodowla :evil_lol:[/FONT]