Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

madzia i medor napisał(a):
Nie było mnie uno momento:mdleje: i tyle nadrabiania:mdleje:

[FONT=Arial]a pomysl co ja bede miala po tych 11 dniach kiedy nie ma:roll: mnie na kompie :mdleje: ile nadrabiania:eek2:[/FONT]

paula_z napisał(a):
:multi: Witajcie u Was Nas :evil_lol:

[FONT=Arial]witamy WAS u NAS :evil_lol:[/FONT]

emdziolek napisał(a):
POBUDKA dziewczyny czemu wy jeszcze śpicie:crazyeye::evil_lol:

basia2202 napisał(a):
właśnie.... :cool3: dziwne jakieś są co nie?
my już powstawali, a one śpiumkają i chrapią :evil_lol: :diabloti:

wstaaawaaaać!! Madzialeno kompletnie nie uzależniona od dogo... :cool3: podnieś że się;)

emdziolek napisał(a):
No właśnie dziwne:hmmmm: Przecie nieuzależnieni (czytaj ONA) bywają częściej niż uzależnieni:evil_lol:
POBUDKA WSTAWAĆ ! MAdzia bo Ci kubeł zimnej wody na łeba wyleje:diabloti:

[FONT=Arial]no przeca ni spie... wogole nie spalam... paczylam w monitor... ale juz sie nikt nie pokazal:shake:[/FONT]

basia2202 napisał(a):
:oops:
miał być żart.. wyszedł głupi żart... :splat:
jussss tak nie bendem :oops: nie wiedziałam :-(
przepraszam... nie gniewaj się na mnieeeee :placz:
o ja podła.....:placz:

[FONT=Arial]basik... luzuj... poinformowalam cie ino ;) co wy macie z tym "Madziu.. mam nadzieje ze sie nie obrazilas" przeca jam nie obrazalska :razz:[/FONT]
[FONT=Arial]haslo ze pale tak dziala na mnie z racji mojego wygladu...bo czesto slysze ze skoro tak wyglondam to pewnie i cpam... a nie bawie sie w takie goowno. NIGDY nie bawilam i nie zamierzam... a okazji mialam tysionce.... narkotyki to JEDYNA rzecz ktorej stanowczo mowie NIE.... ;)[/FONT]

[FONT=Arial]juz dobrz basiu.:calus:. o to chodzi ;)[/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]oooo... Ala i Zonkilka sie pojawily w mniedzyczasie ..:multi::multi:[/FONT]

[FONT=Arial]witam!!!!! Alus esek doszedl ;)[/FONT]

[FONT=Arial]hejka!!!!! :multi::multi:[/FONT]

[FONT=Arial]:multi::multi::multi:
witanko z raniolka
kawusia czeka .......pączków z lukrem nie było ....ale bedą ...jak wrócisz ;)
[/FONT]

[FONT=Arial]

strasznie ciężko szło eskowi dojście przez morze .....2 razy wracał :cool1:...ale poszedł za 3 razem :grins:

o BANDOSKU pamintom ....:-(
[/FONT]

Posted

hihihi współczuję tego słabego piwka :evil_lol: ja przez miesiąc w Sverige myślałam, że umrę - czasem tak chciało nam sie piweczka pysznego a tu w sklepach tylko te sikacze i to drogie jak cholera :shock:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
[FONT=Arial]nie jestem Nely Rokita .....zrobiłam aborcję ....emotom ...:diabloti:[/FONT]

nie lubię baby:angryy: :mad:rokitowej znaczy :mad:

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]basik... luzuj... poinformowalam cie ino ;) co wy macie z tym "Madziu.. mam nadzieje ze sie nie obrazilas" przeca jam nie obrazalska :razz:[/FONT]
[FONT=Arial]haslo ze pale tak dziala na mnie z racji mojego wygladu...bo czesto slysze ze skoro tak wyglondam to pewnie i cpam... a nie bawie sie w takie goowno. NIGDY nie bawilam i nie zamierzam... a okazji mialam tysionce.... narkotyki to JEDYNA rzecz ktorej stanowczo mowie NIE.... ;)[/FONT]

[FONT=Arial]juz dobrz basiu.:calus:. o to chodzi ;)[/FONT]

ooj Maaadzik Maaadzik :cool3: no przeca ja też nie obrażalska;) specjalnie się tak poryczałam, co byś mnie przytuliła :evil_lol: :loveu::loveu: przecie zakumałam, że się nie gniwosz na mnie:) boś dobra kobita.. to jakbyś mogła;)
a narkotyki... ja też mówię NIE - przez duże N... - no to głupi żart był;) ja sobie czasem tak gadam... a nie wiedziałam, że Ty masz awersję do takich powiedzonek i że się czepiają Ciebie za wygląd (choć nie kumam czemu:niewiem:przeca wygląd masz oki i w dodatku zajefajne niebieskie włosy:loveu:)
ja tam po wyglądzie nie oceniam;) także luuuuzzz.. nie przejmujmy się obie... i gites malina :loveu: :evil_lol:
no i co... mało się znamy, to i nie znamy za bardzo swojego poczucia humoru, nie wiemy, co nas wnerwia... itd. ;) parę piff together i by się wszycho wyrównało :evil_lol: :diabloti: (btw. ja np. nie trawię, jak się na mnie mówi "niunia" - no scyzoryk mi się w kieszeni otwiera:cool3: to tak na przyszłość, gdyby się komuś przypadkiem wymsknęło :evil_lol: :diabloti:)
P.S. a teraz buuuziaaaa!! :loveu: i fajnie, żem przytulona została, bo ja lubię prrzytulaski :p

Posted

dealer napisał(a):
oooooo MOJ tatuator:diabloti:z Chloreczkiem malusim :loveu::loveu::loveu:

[FONT=Arial]:multi::multi::multi:tak tak ten sam co Cię prosił i błagał:eviltong:.................... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
...z NASZYM Chlorusiem :loveu::loveu::loveu:
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]:multi::multi::multi:tak tak ten sam co Cię prosił i błagał:eviltong:.................... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial]...z NASZYM Chlorusiem :loveu::loveu::loveu:[/FONT]

malo tego! ON mnie NAMAWIAL:diabloti:ale ja jestem twarda sztuka....:cool1:jeszcze se igle polamie:evil_lol::evil_lol:

Posted

clockwork napisał(a):

Boszzz, Tyszanka z krwi kości:loveu::loveu: - ja mam zupełnie tak samo;):p
clockwork napisał(a):
[FONT=Arial][/FONT]

Ale cudoo:placz::placz:

Posted

dealer napisał(a):
malo tego! ON mnie NAMAWIAL:diabloti:ale ja jestem twarda sztuka....:cool1:jeszcze se igle polamie:evil_lol::evil_lol:

[FONT=Arial]:diabloti::diabloti::diabloti:tak jesteś twarda jako demon ......namawiał ją ........i już mu się prawie udawał....ale ja jak ten SUPER MAN ......wkroczyłam z aparatem do akcji i NIE NAMÓWIŁ :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

wooooow!! jaki Chloreczek słodki :loveu::loveu::loveu:

a czy ten Pan, to osobisty TZ Madzialeny? :lol:
mają takie same fryzurki z Madzialeną? :cool3: faaajnieeee!! :multi: :diabloti:

pozdrawiamy :cool3:

Posted

basia2202 napisał(a):

nmało tego, że osobisty TZ Madzialeny to jeszcze naczelny światowej sławy TATUATOR DoGoManii :lol::multi: jakbym siękiedyś miała znaczyć to tylko u niego :razz:

Posted

[FONT=Arial]:diabloti::diabloti::diabloti:tak jesteś twarda jako demon ......namawiał ją ........i już mu się prawie udawał....ale ja jak ten SUPER MAN ......wkroczyłam z aparatem do akcji i NIE NAMÓWIŁ :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

dzieki ci Alu bom juz prawie zmiekla wtedy:roll:

basia2202 napisał(a):

tak ten Pan to osobisty szatanek Madzialeny i MOJ tatuator:diabloti:

Posted

basia2202 napisał(a):

[FONT=Arial]taaa to Pawcio ...jak mnie nie zakatrupi za wstawienie tylu fotek :roll::roll::roll:.....Pawcio .....to nie ja .....to ONE :grins:
fryzurki zupełnie inne i kolorki włosków tysz :p
a Chloreczek najsłodsiejszy :loveu::loveu::loveu:
[/FONT]

malawaszka napisał(a):
http://images12.fotosik.pl/117/18d98f45f71ddfc7.jpg

aaahhhhh sama słodycz :loveu::loveu::loveu:

madzia i medor napisał(a):
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:mdleje::mdleje:
http://images12.fotosik.pl/117/18d98f45f71ddfc7.jpg

[FONT=Arial]no taaaa dobrze ze wykadrowałam ze wspólnego z Pańciem ....bo byłyby domysły :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT]

Posted

dealer napisał(a):
dzieki ci Alu bom juz prawie zmiekla wtedy:roll:
[FONT=Arial]aaa no przeca cza być twardym nie miętkim .....:razz:[/FONT]

tak ten Pan to osobisty szatanek Madzialeny i MOJ tatuator:diabloti:

[FONT=Arial]tak ja to potwierdzam ...jako towarzyszka od/do Adwokata :diabloti:[/FONT]

Posted

malawaszka napisał(a):
nmało tego, że osobisty TZ Madzialeny to jeszcze naczelny światowej sławy TATUATOR DoGoManii :lol::multi: jakbym siękiedyś miała znaczyć to tylko u niego :razz:

wooooooowwwww!!:cool3:
jestem pełna podziwu:)
ale... no kuuurcze... Madzialena ze swym TZtem to jak 2 krople wody:) no taaaacy podobni:) pasują do siebie :p

gdyby kiedyś na starość coś mi się pozmieniało... i bym sobie chciała jakiego łaniołecka, kłólicka, czy innego diabełka mieć, to już wiem, gdzie warto iść pod igłę ;) :evil_lol: