jonQuilla Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Jestem więc przybywam żeby się zameldować i gorąco przywitać :multi::multi: :loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 madzia i medor napisał(a):Nie było mnie uno momento:mdleje: i tyle nadrabiania:mdleje: [FONT=Arial]a pomysl co ja bede miala po tych 11 dniach kiedy nie ma:roll: mnie na kompie :mdleje: ile nadrabiania:eek2:[/FONT] paula_z napisał(a)::multi: Witajcie u Was Nas :evil_lol: [FONT=Arial]witamy WAS u NAS :evil_lol:[/FONT] emdziolek napisał(a):POBUDKA dziewczyny czemu wy jeszcze śpicie:crazyeye::evil_lol: basia2202 napisał(a):właśnie.... :cool3: dziwne jakieś są co nie? my już powstawali, a one śpiumkają i chrapią :evil_lol: :diabloti: wstaaawaaaać!! Madzialeno kompletnie nie uzależniona od dogo... :cool3: podnieś że się;) emdziolek napisał(a):No właśnie dziwne:hmmmm: Przecie nieuzależnieni (czytaj ONA) bywają częściej niż uzależnieni:evil_lol: POBUDKA WSTAWAĆ ! MAdzia bo Ci kubeł zimnej wody na łeba wyleje:diabloti: [FONT=Arial]no przeca ni spie... wogole nie spalam... paczylam w monitor... ale juz sie nikt nie pokazal:shake:[/FONT] basia2202 napisał(a)::oops: miał być żart.. wyszedł głupi żart... :splat: jussss tak nie bendem :oops: nie wiedziałam :-( przepraszam... nie gniewaj się na mnieeeee :placz: o ja podła.....:placz: [FONT=Arial]basik... luzuj... poinformowalam cie ino ;) co wy macie z tym "Madziu.. mam nadzieje ze sie nie obrazilas" przeca jam nie obrazalska :razz:[/FONT] [FONT=Arial]haslo ze pale tak dziala na mnie z racji mojego wygladu...bo czesto slysze ze skoro tak wyglondam to pewnie i cpam... a nie bawie sie w takie goowno. NIGDY nie bawilam i nie zamierzam... a okazji mialam tysionce.... narkotyki to JEDYNA rzecz ktorej stanowczo mowie NIE.... ;)[/FONT] [FONT=Arial]juz dobrz basiu.:calus:. o to chodzi ;)[/FONT] Quote
clockwork Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 [FONT=Arial]oooo... Ala i Zonkilka sie pojawily w mniedzyczasie ..:multi::multi:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]witam!!!!! Alus esek doszedl ;)[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]hejka!!!!! :multi::multi:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]pamientajcie o bandosiu w schronie :-([/FONT] Quote
Alicja Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]oooo... Ala i Zonkilka sie pojawily w mniedzyczasie ..:multi::multi:[/FONT] [FONT=Arial]witam!!!!! Alus esek doszedl ;)[/FONT] [FONT=Arial]hejka!!!!! :multi::multi:[/FONT] [FONT=Arial]pamientajcie o bandosiu w schronie :-([/FONT] [FONT=Arial]:multi::multi::multi: witanko z raniolka kawusia czeka .......pączków z lukrem nie było ....ale bedą ...jak wrócisz ;) [/FONT] [FONT=Arial] strasznie ciężko szło eskowi dojście przez morze .....2 razy wracał :cool1:...ale poszedł za 3 razem :grins: o BANDOSKU pamintom ....:-([/FONT] Quote
agbar Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 trutututu majty z drutu:roll:eeee nie , nie tak...:hmmmm:.....aaaaaaa juz wiem. .........guten morgen karsnoludken:multi: Quote
Medorowa Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Nadrobiłam, wybiórczo :evil_lol: I teraz już gówno wiem:evil_lol: Więc powiem grzecznie dobry:loveu: i idę się dalej szlajać:diabloti: Quote
malawaszka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 hihihi współczuję tego słabego piwka :evil_lol: ja przez miesiąc w Sverige myślałam, że umrę - czasem tak chciało nam sie piweczka pysznego a tu w sklepach tylko te sikacze i to drogie jak cholera :shock: Quote
basia2202 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]nie jestem Nely Rokita .....zrobiłam aborcję ....emotom ...:diabloti:[/FONT] nie lubię baby:angryy: :mad:rokitowej znaczy :mad: clockwork napisał(a):[FONT=Arial]basik... luzuj... poinformowalam cie ino ;) co wy macie z tym "Madziu.. mam nadzieje ze sie nie obrazilas" przeca jam nie obrazalska :razz:[/FONT] [FONT=Arial]haslo ze pale tak dziala na mnie z racji mojego wygladu...bo czesto slysze ze skoro tak wyglondam to pewnie i cpam... a nie bawie sie w takie goowno. NIGDY nie bawilam i nie zamierzam... a okazji mialam tysionce.... narkotyki to JEDYNA rzecz ktorej stanowczo mowie NIE.... ;)[/FONT] [FONT=Arial]juz dobrz basiu.:calus:. o to chodzi ;)[/FONT] ooj Maaadzik Maaadzik :cool3: no przeca ja też nie obrażalska;) specjalnie się tak poryczałam, co byś mnie przytuliła :evil_lol: :loveu::loveu: przecie zakumałam, że się nie gniwosz na mnie:) boś dobra kobita.. to jakbyś mogła;) a narkotyki... ja też mówię NIE - przez duże N... - no to głupi żart był;) ja sobie czasem tak gadam... a nie wiedziałam, że Ty masz awersję do takich powiedzonek i że się czepiają Ciebie za wygląd (choć nie kumam czemu:niewiem:przeca wygląd masz oki i w dodatku zajefajne niebieskie włosy:loveu:) ja tam po wyglądzie nie oceniam;) także luuuuzzz.. nie przejmujmy się obie... i gites malina :loveu: :evil_lol: no i co... mało się znamy, to i nie znamy za bardzo swojego poczucia humoru, nie wiemy, co nas wnerwia... itd. ;) parę piff together i by się wszycho wyrównało :evil_lol: :diabloti: (btw. ja np. nie trawię, jak się na mnie mówi "niunia" - no scyzoryk mi się w kieszeni otwiera:cool3: to tak na przyszłość, gdyby się komuś przypadkiem wymsknęło :evil_lol: :diabloti:) P.S. a teraz buuuziaaaa!! :loveu: i fajnie, żem przytulona została, bo ja lubię prrzytulaski :p Quote
Alicja Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [FONT=Arial]To ja zanim się tu rozszaleje koffana :loveu::loveu::loveu: Niania -Aga wrzucę ostatnie fotaski :grins: [/FONT] Quote
agbar Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 oooooo MOJ tatuator:diabloti:z Chloreczkiem malusim :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 :loveu::loveu::loveu: [FONT=Arial] Aguś napisz jak minęła 1sza nocka ;).....Klocusiowi pewnie oki :evil_lol:...ale jak TY :razz::razz::razz:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 dealer napisał(a):oooooo MOJ tatuator:diabloti:z Chloreczkiem malusim :loveu::loveu::loveu: [FONT=Arial]:multi::multi::multi:tak tak ten sam co Cię prosił i błagał:eviltong:.................... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ...z NASZYM Chlorusiem :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
agbar Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:multi::multi::multi:tak tak ten sam co Cię prosił i błagał:eviltong:.................... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]...z NASZYM Chlorusiem :loveu::loveu::loveu:[/FONT] malo tego! ON mnie NAMAWIAL:diabloti:ale ja jestem twarda sztuka....:cool1:jeszcze se igle polamie:evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 clockwork napisał(a): [FONT=Arial]basik... luzuj... poinformowalam cie ino ;) co wy macie z tym "Madziu.. mam nadzieje ze sie nie obrazilas" przeca jam nie obrazalska :razz:[/FONT] [FONT=Arial]haslo ze pale tak dziala na mnie z racji mojego wygladu...bo czesto slysze ze skoro tak wyglondam to pewnie i cpam... a nie bawie sie w takie goowno. NIGDY nie bawilam i nie zamierzam... a okazji mialam tysionce.... narkotyki to JEDYNA rzecz ktorej stanowczo mowie NIE.... ;)[/FONT] Boszzz, Tyszanka z krwi kości:loveu::loveu: - ja mam zupełnie tak samo;):p clockwork napisał(a):[FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]pamientajcie o bandosiu w schronie :-([/FONT] Ale cudoo:placz::placz: Quote
Alicja Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 dealer napisał(a):malo tego! ON mnie NAMAWIAL:diabloti:ale ja jestem twarda sztuka....:cool1:jeszcze se igle polamie:evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]:diabloti::diabloti::diabloti:tak jesteś twarda jako demon ......namawiał ją ........i już mu się prawie udawał....ale ja jak ten SUPER MAN ......wkroczyłam z aparatem do akcji i NIE NAMÓWIŁ :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
malawaszka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 http://images12.fotosik.pl/117/18d98f45f71ddfc7.jpg aaahhhhh sama słodycz :loveu::loveu::loveu: Quote
basia2202 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 wooooow!! jaki Chloreczek słodki :loveu::loveu::loveu: a czy ten Pan, to osobisty TZ Madzialeny? :lol: mają takie same fryzurki z Madzialeną? :cool3: faaajnieeee!! :multi: :diabloti: pozdrawiamy :cool3: Quote
malawaszka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 basia2202 napisał(a):wooooow!! jaki Chloreczek słodki :loveu::loveu::loveu: a czy ten Pan, to osobisty TZ Madzialeny? :lol: mają takie same fryzurki z Madzialeną? :cool3: faaajnieeee!! :multi: :diabloti: pozdrawiamy :cool3: nmało tego, że osobisty TZ Madzialeny to jeszcze naczelny światowej sławy TATUATOR DoGoManii :lol::multi: jakbym siękiedyś miała znaczyć to tylko u niego :razz: Quote
Medorowa Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:mdleje::mdleje: http://images12.fotosik.pl/117/18d98f45f71ddfc7.jpg Quote
agbar Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:diabloti::diabloti::diabloti:tak jesteś twarda jako demon ......namawiał ją ........i już mu się prawie udawał....ale ja jak ten SUPER MAN ......wkroczyłam z aparatem do akcji i NIE NAMÓWIŁ :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] dzieki ci Alu bom juz prawie zmiekla wtedy:roll: basia2202 napisał(a):wooooow!! jaki Chloreczek słodki :loveu::loveu::loveu: a czy ten Pan, to osobisty TZ Madzialeny? :lol: mają takie same fryzurki z Madzialeną? :cool3: faaajnieeee!! :multi: :diabloti: pozdrawiamy :cool3: tak ten Pan to osobisty szatanek Madzialeny i MOJ tatuator:diabloti: Quote
Alicja Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 basia2202 napisał(a):wooooow!! jaki Chloreczek słodki :loveu::loveu::loveu: a czy ten Pan, to osobisty TZ Madzialeny? :lol: mają takie same fryzurki z Madzialeną? :cool3: faaajnieeee!! :multi: :diabloti: pozdrawiamy :cool3: [FONT=Arial]taaa to Pawcio ...jak mnie nie zakatrupi za wstawienie tylu fotek :roll::roll::roll:.....Pawcio .....to nie ja .....to ONE :grins: fryzurki zupełnie inne i kolorki włosków tysz :p a Chloreczek najsłodsiejszy :loveu::loveu::loveu: [/FONT] malawaszka napisał(a):http://images12.fotosik.pl/117/18d98f45f71ddfc7.jpg aaahhhhh sama słodycz :loveu::loveu::loveu: madzia i medor napisał(a):aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:mdleje::mdleje: http://images12.fotosik.pl/117/18d98f45f71ddfc7.jpg [FONT=Arial]no taaaa dobrze ze wykadrowałam ze wspólnego z Pańciem ....bo byłyby domysły :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 dealer napisał(a):dzieki ci Alu bom juz prawie zmiekla wtedy:roll: [FONT=Arial]aaa no przeca cza być twardym nie miętkim .....:razz:[/FONT] tak ten Pan to osobisty szatanek Madzialeny i MOJ tatuator:diabloti: [FONT=Arial]tak ja to potwierdzam ...jako towarzyszka od/do Adwokata :diabloti:[/FONT] Quote
basia2202 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 malawaszka napisał(a):nmało tego, że osobisty TZ Madzialeny to jeszcze naczelny światowej sławy TATUATOR DoGoManii :lol::multi: jakbym siękiedyś miała znaczyć to tylko u niego :razz: wooooooowwwww!!:cool3: jestem pełna podziwu:) ale... no kuuurcze... Madzialena ze swym TZtem to jak 2 krople wody:) no taaaacy podobni:) pasują do siebie :p gdyby kiedyś na starość coś mi się pozmieniało... i bym sobie chciała jakiego łaniołecka, kłólicka, czy innego diabełka mieć, to już wiem, gdzie warto iść pod igłę ;) :evil_lol: Quote
Wilejkaros Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Jakie cudne! Takie mądre spojrzenia mają! ;) Quote
Recommended Posts