agnes1 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]bo tera zaplacony juz lot a wiesz ze ja sknera jestem :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]a kiedy??? :hmmmm: jeszcze nie zaproponowali ZASIA ;)[/FONT] A ja myślałam że już się tam na stałe przeniosłaś :diabloti: że adres w aviku zmieniłaś :eviltong: Quote
Alicja Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 agnes1 napisał(a):Cieszę się że cię rozbawiłam :multi::multi::multi: Mam nadzieję że mnie to nie czeka :shake: tym bardziej że nie mam koło łóżka ściany ;) i mogłabym mieć twarde lądowanie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]tylko ze nie moge głosno śmichać bo TZ mnie karupi jak go obudzę :diabloti:[/FONT] clockwork napisał(a):[FONT=Arial]no coz.... chciala psa to trza sie dostosowac:diabloti: [/FONT] [FONT=Arial]no ....coś w tym jest ....ja się wczoraj dowiedzialam ze TO JA nauczylam psa spać w łóżku .....SAM się naumiał ....:razz:[/FONT] clockwork napisał(a):[FONT=Arial]twierdzom ze volvo jest nieekonomiczne... i kosztuje grosze :mdleje:[/FONT] [FONT=Arial]nastepnym razem lecimy salomotem, wracamy promem z autem ;)[/FONT] [FONT=Arial]:grins: ....ale tym nieekonomicznym ;)[/FONT] agnes1 napisał(a):Mam tylko jedno pytanie :roll: Dlaczego dopiero następnym razem i kiedy to będzie :diabloti: [FONT=Arial]szybko ....napewno szybko ;)[/FONT] Quote
malawaszka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 no pięknie!! ja myślałam, że Magdy nie ma to nie będzie tyle nadrabiania a tu jednak - jest i gada :evil_lol: posznupałam i poczytałam o rasowym=rod. i ahhhhh mam sporo do powiedzenia na ten temat, ale głupio tak wejść do jakiegoś tematu pierwszy raz bo zadyma hahaha :evil_lol: więc ugryzę się w język, ale po prostu padam ze śmiechu jak czytam o tych bajkach jak to hodowcy dobierają psy dla poprawienia rasy, jak to rozmnażają tylko psy przebadane i zdrowe - po prostu wielkie buuahahaha Quote
clockwork Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 agnes1 napisał(a):A ja myślałam że już się tam na stałe przeniosłaś :diabloti: że adres w aviku zmieniłaś :eviltong: [FONT=Arial]no co ty... bez psa??? :crazyeye::shake:[/FONT] Alicjarydzewska napisał(a): [FONT=Arial]:grins: ....ale tym nieekonomicznym ;)[/FONT] [FONT=Arial]tylko i wylacznie.... moja rzondowa PALI TYLE samo co volvo 740 :loveu::loveu:[/FONT] Quote
clockwork Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 malawaszka napisał(a):no pięknie!! ja myślałam, że Magdy nie ma to nie będzie tyle nadrabiania a tu jednak - jest i gada :evil_lol: posznupałam i poczytałam o rasowym=rod. i ahhhhh mam sporo do powiedzenia na ten temat, ale głupio tak wejść do jakiegoś tematu pierwszy raz bo zadyma hahaha :evil_lol: więc ugryzę się w język, ale po prostu padam ze śmiechu jak czytam o tych bajkach jak to hodowcy dobierają psy dla poprawienia rasy, jak to rozmnażają tylko psy przebadane i zdrowe - po prostu wielkie buuahahaha [FONT=Arial]ja??? ja tylko na momencik weszlam :roll::oops:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]dla mnie weszko temat zakonczony... powiedzialam co mialam powiedziec... jestem dogozwyrodnialcem i sie nie odzywam... ale zdania nie zmieniam ;)[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]moze bym jechala dalej z tematem ,ale nie u BASI i Zuzki na blogasie... milcze dla nich :loveu:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]witaj szczesliwa kochajaca zycie :multi:[/FONT] Quote
Paula Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Jesteście bez serca :placz: Jak tak można, tyle gadać :shake: :evil_lol: http://images13.fotosik.pl/119/ea9edac8a3a53a71.jpg :loveu: clockwork napisał(a):[FONT=Arial]prowadze pseudohodowle kleszczy "POD PSIM OGONEM":diabloti::cool1:[/FONT] :grin: agnes1 napisał(a):Witam wszystkich wieczorkiem :loveu: Szybciorkiem szkryfnę że Klocuś jest już porwany do niani Agi ;) Chłopaczek wybiegany śpi już sobie smacznie :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Alicja Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 malawaszka napisał(a):no pięknie!! ja myślałam, że Magdy nie ma to nie będzie tyle nadrabiania a tu jednak - jest i gada :evil_lol: posznupałam i poczytałam o rasowym=rod. i ahhhhh mam sporo do powiedzenia na ten temat, ale głupio tak wejść do jakiegoś tematu pierwszy raz bo zadyma hahaha :evil_lol: więc ugryzę się w język, ale po prostu padam ze śmiechu jak czytam o tych bajkach jak to hodowcy dobierają psy dla poprawienia rasy, jak to rozmnażają tylko psy przebadane i zdrowe - po prostu wielkie buuahahaha :cool2: clockwork napisał(a):[FONT=Arial]no co ty... bez psa??? :crazyeye::shake:[/FONT] [FONT=Arial]tylko i wylacznie.... moja rzondowa PALI TYLE samo co volvo 740 :loveu::loveu:[/FONT][FONT=Arial]:razz::razz:[/FONT][FONT=Arial]:razz:NASZA .... :multi::multi::multi:[SIZE=2]hurrrra ...będziemy mieli Volvo 740 :loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
clockwork Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::cool2: [FONT=Arial]:razz::razz:[/FONT][FONT=Arial]:razz:NASZA ....[/FONT] [FONT=Arial]:multi::multi::multi:[SIZE=2]hurrrra ...będziemy mieli Volvo 740 :loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]nieekonomiczne VOLVO 740 :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]wcale mi sie nie chce spac... ta roznica czasu mnie jakos roztroila :roll::cool1:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 clockwork napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]nieekonomiczne VOLVO 740 :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]wcale mi sie nie chce spac... ta roznica czasu mnie jakos roztroila :roll::cool1:[/FONT] [FONT=Arial]to WAS jest TROJE :crazyeye::crazyeye::crazyeye: pal licho ze nie ekonomiczne :razz:ale z jakim fasonem pojedziesz po AL w B-Cach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
clockwork Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 [FONT=Arial]aaaaaaaaa PAULA .. witamy u nas :multi::multi:[/FONT] Quote
clockwork Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]to WAS jest TROJE :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/FONT] [FONT=Arial]pal licho ze nie ekonomiczne :razz:ale z jakim fasonem pojedziesz po AL w B-Cach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]ta... ich troje :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye: po co??? :crazyeye::crazyeye: :hmmmm:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]aaaaaaaaa PAULA .. witamy u nas :multi::multi:[/FONT] [FONT=Arial]:pwitaj Paula u NAS [/FONT] clockwork napisał(a):[FONT=Arial]ta... ich troje :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye: po co??? :crazyeye::crazyeye: :hmmmm:[/FONT] [FONT=Arial]po Armii Ludowej w Boguszowicach :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
clockwork Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): [FONT=Arial]po Armii Ludowej w Boguszowicach :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] :splat::splat: :grins: Quote
clockwork Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 evaxon napisał(a):ale wy gadacie głupoty:evil_lol: [FONT=Arial]o masz[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]naga.da£a sie i posz£a [/FONT] Quote
e.v.a Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]o masz[/FONT] [FONT=Arial]naga.da£a sie i posz£a [/FONT] ja wcale naga nie jestem i nie daje :obrazic: Quote
Alicja Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 evaxon napisał(a):ale wy gadacie głupoty:evil_lol: [FONT=Arial]MY ....:crazyeye::crazyeye::crazyeye:....TO ONE ......:razz:[/FONT] clockwork napisał(a)::splat::splat: :grins: [FONT=Arial].....nie bij się w czółko ..bo będzie bolało :razz:.... a bo ja tak skrótem napisałam :oops::oops::oops: a teraz udaję się do Ozzulka i TZta .....spać ....:hand: .... [/FONT] [FONT=Arial]DOGOBRANOC :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
e.v.a Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]MY ....:crazyeye::crazyeye::crazyeye:....TO ONE ......:razz:[/FONT] [FONT=Arial].....nie bij się w czółko ..bo będzie bolało :razz:.... a bo ja tak skrótem napisałam :oops::oops::oops: a teraz udaję się do Ozzulka i TZta .....spać ....:hand: .... [/FONT] [FONT=Arial]DOGOBRANOC :loveu::loveu::loveu:[/FONT] aaa no skoro to one to okejj :cool1::diabloti::evil_lol: Ozzy .... najlepsza antykoncepcja pod słoncem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Nie było mnie uno momento:mdleje: i tyle nadrabiania:mdleje: Quote
Paula Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]aaaaaaaaa PAULA .. witamy u nas :multi::multi:[/FONT] Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:pwitaj Paula u NAS [/FONT] :multi: Witajcie u Was Nas :evil_lol: Quote
emdziolek Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 POBUDKA dziewczyny czemu wy jeszcze śpicie:crazyeye::evil_lol: Quote
basia2202 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 właśnie.... :cool3: dziwne jakieś są co nie? :cool3: my już powstawali, a one śpiumkają i chrapią :evil_lol: :diabloti: wstaaawaaaać!! Madzialeno kompletnie nie uzależniona od dogo... :cool3: podnieś że się;) Quote
emdziolek Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 basia2202 napisał(a):właśnie.... :cool3: dziwne jakieś są co nie? :cool3: my już powstawali, a one śpiumkają i chrapią :evil_lol: :diabloti: wstaaawaaaać!! Madzialeno kompletnie nie uzależniona od dogo... :cool3: podnieś że się;) No właśnie dziwne:hmmmm: Przecie nieuzależnieni (czytaj ONA) bywają częściej niż uzależnieni:evil_lol: POBUDKA WSTAWAĆ ! MAdzia bo Ci kubeł zimnej wody na łeba wyleje:diabloti: Quote
basia2202 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]BASIU!!!!!! nie jaram zioła... ja jestem taka GUPIA bez tego... NEVER... nigdy nigdy nigdy ... i to jedyna rzecz której nienawidze... słowa PALISZ/ zioło/trawa ..... działa to na mnie jak płachta na byka.............ale wybaczam Ci bo TY nie wiedziałaś ;) [/FONT] :oops: :oops: :oops: miał być żart.. wyszedł głupi żart...:roll: :splat: jussss tak nie bendem :oops: nie wiedziałam :-( przepraszam... nie gniewaj się na mnieeeee :placz: o ja podła.....:placz: Quote
Alicja Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 evaxon napisał(a):aaa no skoro to one to okejj :cool1::evil_lol: Ozzy .... najlepsza antykoncepcja pod słoncem :evil_lol: :evil_lol:[FONT=Arial]chcesz ....pożyczę :eviltong:[/FONT] madzia i medor napisał(a):Nie było mnie uno momento:mdleje: i tyle nadrabiania:mdleje: [FONT=Arial]to znów nie MY to ONE [/FONT] paula_z napisał(a)::multi: Witajcie u Was Nas :evil_lol: [FONT=Arial]witaj u NAS Paulinko ;)[/FONT] emdziolek napisał(a):POBUDKA dziewczyny czemu wy jeszcze śpicie:crazyeye::evil_lol: [FONT=Arial]o rany.....ja już przy 2 kawie po psacerku :p[/FONT] basia2202 napisał(a):właśnie.... :cool3: dziwne jakieś są co nie? :cool3: my już powstawali, a one śpiumkają i chrapią :evil_lol: wstaaawaaaać!! Madzialeno kompletnie nie uzależniona od dogo... :cool3: podnieś że się;) [FONT=Arial]posłałam pobudkowego eska do Madzialenki ....kurde noooo ale albo jeszcze śpią :hmmmm:albo już pognali do Centrum;)[/FONT] emdziolek napisał(a):No właśnie dziwne:hmmmm: Przecie nieuzależnieni (czytaj ONA) bywają częściej niż uzależnieni:evil_lol: POBUDKA WSTAWAĆ ! MAdzia bo Ci kubeł zimnej wody na łeba wyleje:diabloti: [FONT=Arial]Cześć Basiu , Emi :multi::multi::multi:....to Ja WAS Witam u NAS :loveu::loveu::loveu: nie jestem Nely Rokita .....zrobiłam aborcję ....emotom ...:diabloti: [/FONT] Quote
Recommended Posts