Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]podnosimy sauronka ... ;) [/FONT]
[FONT=Arial]a tera mi sie tu nie mazac...[/FONT]

[FONT=Arial]jutro jedziemy raneczkiem do centrum :multi:[/FONT]

[FONT=Arial]:hmmmm:
a co to takiego CENTRUM :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

Gonitwa napisał(a):
Kolckowa jak miło Cię na forum widzieć tak wieczorkiem;) widzę, że korzystasz ile możesz;)

[FONT=Arial]nie wiem czy moge... ale korzystam :roll:[/FONT]
[FONT=Arial]na razie mnie nie wygonili :evil_lol:[/FONT]

Alicjarydzewska napisał(a):
[FONT=Arial]:hmmmm: [/FONT]
[FONT=Arial]a co to takiego CENTRUM :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]nooo.. jakby ci to powiedziec... u nas tego nie ma... pamientasz jak bylysmy we stolycy??? i debe z paulom nas zabraly tam gdzie byly miliony ludzi... to jest centrum :cool1:[/FONT]

Gonitwa napisał(a):
To takie suplementy diety w tabletkach;)

[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol: tez... ale tabletom möwimy stanowcze NIE :p[/FONT]

Posted

tabletki dobra rzecz;)

Ja chcę tatuaż i przekłuć wargę... Ale rodzina powiedziała że jak im taki numer wykręcę to mnie wydziedziczą.. Wystarczy, że chodzę ubrana " jak na pogrzeb..." :(:(:(

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]nie wiem czy moge... ale korzystam :roll:[/FONT]
[FONT=Arial]na razie mnie nie wygonili :evil_lol:
nie daj się ...w końcu jesteś ;)Maleńka
[/FONT]

[FONT=Arial]nooo.. jakby ci to powiedziec... u nas tego nie ma... pamientasz jak bylysmy we stolycy??? i debe z paulom nas zabraly tam gdzie byly miliony ludzi... to jest centrum :cool1:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o masz ci los ......to one w tej Sverige tysz tak majom :loveu::loveu::loveu:
[/FONT]

[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol: tez... ale tabletom möwimy stanowcze NIE :p[/FONT]

[FONT=Arial]tak tak tak :multi::multi::multi:mówimy NIE :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT]

Gonitwa napisał(a):
tabletki dobra rzecz;)

Ja chcę tatuaż i przekłuć wargę... Ale rodzina powiedziała że jak im taki numer wykręcę to mnie wydziedziczą.. Wystarczy, że chodzę ubrana " jak na pogrzeb..." :(:(:(

[FONT=Arial]to powiedz im że ja na pogrzeb poszłam w błekitnym garniturku :grins: bo kto powiedział ze na pogrzeb trza iść na czarno :hmmmm:[/FONT]

Posted

Gonitwa napisał(a):
tabletki dobra rzecz;)

[FONT=Arial]buuhhahahhaha... no to lipa... powiedz rodzinie ze przebijesz se po pogrzebie :cool1:[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]:crazyeye:o masz ci los ......to one w tej Sverige tysz tak majom :loveu::loveu::loveu:[/FONT]

[FONT=Arial]no majom... ale strasznie czarno tu... tak... afrykansko... tak :hmmmm: jak to ujac zeby to powiedziec...[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]nooo... te one... co to po drzewach skakjom po banany :diabloti:[/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]no majom... ale strasznie czarno tu... tak... afrykansko... tak :hmmmm: jak to ujac zeby to powiedziec...[/FONT]

[FONT=Arial]nooo... te one... co to po drzewach skakjom po banany :diabloti:[/FONT]

[FONT=Arial]:shake:o masz ...a tak siem chwalom , ze taka cywilizancja w tej Sverige ....a ONE tam mają jak te od bananow:diabloti:........jak w :hmmmm:.......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

Gonitwa napisał(a):
Dogobranoc ;) Bo mi kompek już 9 h chodzi i chciałby odpocząć;)

Do... kiedyś tam bo u mnie ciągle remont;)

[FONT=Arial]:hand:
branoc ;)

o masz ...a ja zaś się u Klocunia rozgościłam:oops::oops::oops: .....ale w końcu U NAS ;)
[/FONT]

Posted

Witam wszystkich wieczorkiem :loveu:
Szybciorkiem szkryfnę że Klocuś jest już porwany do niani Agi ;)
Chłopaczek wybiegany śpi już sobie smacznie :multi:
Ja nie wiem :shake: jak on się będzie cieszył jak wy Klockowe wrócicie :roll: ale mnie dwa razy z radości przewrócił :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Dzisiaj jestem padnięta i nie dam wam żadnych fotasków ale jutro postaram się to nadrobić :diabloti:

Posted

agnes1 napisał(a):
Ja nie wiem :shake: jak on się będzie cieszył jak wy Klockowe wrócicie :roll: ale mnie dwa razy z radości przewrócił :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Dzisiaj jestem padnięta i nie dam wam żadnych fotasków ale jutro postaram się to nadrobić :diabloti:

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
[FONT=Arial]AGUŚ ...nie masz pojęcia jak ja na te słowa tu czekałam .......:loveu::loveu:
[/FONT][FONT=Arial]:loveu:[/FONT][FONT=Arial]:loveu:[/FONT][FONT=Arial]:loveu:[/FONT]
[FONT=Arial]na jutro mam jeszcze 6 fotasków ...wiec sopxik [/FONT][FONT=Arial]:loveu:[/FONT]

Posted

agnes1 napisał(a):

:multi::multi::multi:
[FONT=Arial]urra!!!!!! [/FONT]
[FONT=Arial]klocus w dobrych renkach ;)[/FONT]
[FONT=Arial]jupi!!!!! [/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]mam nadzieje ze wpuscisz go do £özka... bo przeciez nie powiesz ze kazesz mu spac na ziemi.... w razie gdybyscie sie nie miescili..... zawsze mozesz spoczac na dywanie :razz:[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]wymiziaj CZARNUCHA ode mnie... powiedz mu ze tu czulby sie jak w domu.... same czarnuchy :p[/FONT]

Posted

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
[FONT=Arial]AGUŚ ...nie masz pojęcia jak ja na te słowa tu czekałam .......:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT]

Wiedziałam że jeszcze nie poszłaś spać :eviltong: więc żeby ci serce nie pękło z rozpaczy i tęsknoty :shake: za wiadomościami to szybko przybiegłam zdać krótki raport :evil_lol:

Posted

clockwork napisał(a):
:multi::multi::multi:
[FONT=Arial]urra!!!!!! [/FONT]
[FONT=Arial]klocus w dobrych renkach ;)[/FONT]
[FONT=Arial]jupi!!!!! [/FONT]

[FONT=Arial]mam nadzieje ze wpuscisz go do £özka... bo przeciez nie powiesz ze kazesz mu spac na ziemi.... w razie gdybyscie sie nie miescili..... zawsze mozesz spoczac na dywanie :razz:[/FONT]

[FONT=Arial]wymiziaj CZARNUCHA ode mnie... powiedz mu ze tu czulby sie jak w domu.... same czarnuchy :p[/FONT]

urra:roll::cool3::evil_lol:
Dzisiaj Klocuś dyktuje warunki gdzie kto śpi :oops:
Na razie przygniata babcię do ściany :evil_lol: ale ma drzwi otwarte i jak będzie chciał to może mnie zrzucić z wyra;). Ostatnio spałam w autobusie z Bartkiem na rękach to i w domu dam radę :diabloti:
Wymiziam jutro :p bo nie będę teraz królewicza budzić :shake::evil_lol:
Bawcie się dobrze i przywieźcie jakie VOLVO:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

agnes1 napisał(a):
Wiedziałam że jeszcze nie poszłaś spać :eviltong: więc żeby ci serce nie pękło z rozpaczy i tęsknoty :shake: za wiadomościami to szybko przybiegłam zdać krótki raport :evil_lol:

:oops::oops:[FONT=Arial]:oops:no i mnie rozszyfrowalaś .....;)[/FONT]

Posted

agnes1 napisał(a):
Na razie przygniata babcię do ściany :evil_lol: ale ma drzwi otwarte i jak będzie chciał to może mnie zrzucić z wyra;). Ostatnio spałam w autobusie z Bartkiem na rękach to i w domu dam radę :diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol:i się uśmialam .....[/FONT]

Posted

agnes1 napisał(a):

[FONT=Arial]a jak to sie tam u was mowi :roll::diabloti::eviltong:[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
Na razie przygniata babcię do ściany :evil_lol: ale ma drzwi otwarte i jak będzie chciał to może mnie zrzucić z wyra;).
[FONT=Arial]:cool1: to na pewno nie moj pies ... kamila podmienila :cool1:[/FONT]

Ostatnio spałam w autobusie z Bartkiem na rękach to i w domu dam radę :diabloti:
[FONT=Arial]w razie czego mozesz pojezdzic autobusem i sie wyspac :eviltong:[/FONT]

[FONT=Arial]o nie nie.. absolutnie, pod zadnym pozorem nie budz ksiencia :p[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]

[FONT=Arial]twierdzom ze volvo jest nieekonomiczne... i kosztuje grosze :mdleje:[/FONT]
[FONT=Arial]nastepnym razem lecimy salomotem, wracamy promem z autem ;)[/FONT]

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol:i się uśmialam .....[/FONT]

Cieszę się że cię rozbawiłam :multi::multi::multi:
Mam nadzieję że mnie to nie czeka :shake: tym bardziej że nie mam koło łóżka ściany ;) i mogłabym mieć twarde lądowanie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]twierdzom ze volvo jest nieekonomiczne... i kosztuje grosze :mdleje:[/FONT]
[FONT=Arial]nastepnym razem lecimy salomotem, wracamy promem z autem ;)[/FONT]

Mam tylko jedno pytanie :roll: Dlaczego dopiero następnym razem i kiedy to będzie :diabloti:

Posted

agnes1 napisał(a):
Cieszę się że cię rozbawiłam :multi::multi::multi:
Mam nadzieję że mnie to nie czeka :shake: tym bardziej że nie mam koło łóżka ściany ;) i mogłabym mieć twarde lądowanie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[FONT=Arial]no coz.... chciala psa to trza sie dostosowac:diabloti: [/FONT]

Posted

agnes1 napisał(a):
Mam tylko jedno pytanie :roll: Dlaczego dopiero następnym razem i kiedy to będzie :diabloti:

[FONT=Arial]bo tera zaplacony juz lot a wiesz ze ja sknera jestem :evil_lol::evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]a kiedy??? :hmmmm: jeszcze nie zaproponowali ZASIA ;)[/FONT]