clockwork Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 Wilejkaros napisał(a):A gdzie Kloculek mieszka, jak Klockowa na emigracji? [FONT=Arial]do jutra u nas w domku z Pawciowa siostra a od niedzielki u mojej sis.. u ktorej koczuje tez w godzinach naszej pracy:roll: [/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]ALUS dzieki za fotecki KUNDLA MEGO :evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]do jutra u nas w domku z Pawciowa siostra a od niedzielki u mojej sis.. u ktorej koczuje tez w godzinach naszej pracy:roll: [/FONT] [FONT=Arial]ALUS dzieki za fotecki KUNDLA MEGO :evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]jutro NAJKOFFAŃSZY KOONDEL:loveu::loveu::loveu: bedzie mial następne fotaski [/FONT] Quote
Wilejkaros Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Biedny Kloculek... Taki przepychany z kąta w kąt, a to 60kg pewnie trudno przepchnąć! Quote
clockwork Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 Wilejkaros napisał(a):Biedny Kloculek... Taki przepychany z kąta w kąt, a to 60kg pewnie trudno przepchnąć! [FONT=Arial]nooo... biedny taki :placz: i znow mam wyrzuty sumienia... dosc ze koondel to jeszcze popychany :evil_lol:[/FONT] Quote
Paula Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]a dlaczemu ty najpierw wlaz£as do MAXA a potem dopiero do Klocusia?? :razz::razz::mad:[/FONT] Bo ja taka egoistka jestem, że tylko Maksiu i Maksiu :evil_lol: ;) Quote
clockwork Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 [FONT=Arial]doberek dziewuszki... juz wstalam :roll: [/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]dzis od ranca Pawcio dziara a wieczorkiem wyskakujemy na miasto .... do kröla szwedzkiego na kawe jedziemy :cool1:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]doberek dziewuszki... juz wstalam :roll: [/FONT] [FONT=Arial]dzis od ranca Pawcio dziara a wieczorkiem wyskakujemy na miasto .... do kröla szwedzkiego na kawe jedziemy :cool1:[/FONT] [FONT=Arial]Doberek z Samego Raneczka na Naszym Blogasku ;) Teraz to ja już nie wiem czy ty po powrocie będziesz potrzebowała osobistego budziczka jak tak ładnie wstajesz ;)....ale umowę na nowy miesiącpodpisać możemy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: U nas pogoda ładniutka , cieplutko .... Mam nadzieję że pozdrowisz od Nas Króla ...jak mu tam :hmmmm: Gustaw :razz: [/FONT] Quote
clockwork Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]Doberek z Samego Raneczka na Naszym Blogasku ;)[/FONT] [FONT=Arial]Teraz to ja już nie wiem czy ty po powrocie będziesz potrzebowała osobistego budziczka jak tak ładnie wstajesz ;)....ale umowę na nowy miesiącpodpisać możemy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]U nas pogoda ładniutka , cieplutko ....[/FONT] [FONT=Arial]Mam nadzieję że pozdrowisz od Nas Króla ...jak mu tam :hmmmm: Gustaw :razz:[/FONT] [FONT=Arial]jasne ze pozdrowie.. Gustaw nie Gustaw... byle mial browara :cool1:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]jasne ze pozdrowie.. Gustaw nie Gustaw... byle mial browara :cool1:[/FONT] [FONT=Arial];)ja jeszcze mam ... podeślę ..... a doczytałas ile browca można wwieść do Szwecji :razz:[/FONT] Quote
clockwork Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial];)ja jeszcze mam ... podeślę .....[/FONT] [FONT=Arial]a doczytałas ile browca można wwieść do Szwecji :razz:[/FONT] [FONT=Arial]nie czytalam i nie szukalam bo nie wiezlismy piwa ... Adam cos mowil ze przepisy sa na tyle niejasne ze ... jest przepis np. ze z Polski mozna WYWIEZC... nie pomietam :hmmmm: 10l spirolu, ale WWIEZC do Szwecji az takiej ilosci nie wolno- dlatego oni nie lataja... oni plyna promem i wypijaja po drodze ta nadwyzke [/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]a dzis idziemy do sklepu gdzie sprzedaja same SMOCZ gadzety... Qbie by sie podobalo, ale ceny podobno zabijaja...[/FONT] Quote
Alicja Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]nie czytalam i nie szukalam bo nie wiezlismy piwa ... Adam cos mowil ze przepisy sa na tyle niejasne ze ... jest przepis np. ze z Polski mozna WYWIEZC... nie pomietam :hmmmm: 10l spirolu, ale WWIEZC do Szwecji az takiej ilosci nie wolno- dlatego oni nie lataja... oni plyna promem i wypijaja po drodze ta nadwyzke [/FONT] [FONT=Arial]a dzis idziemy do sklepu gdzie sprzedaja same SMOCZ gadzety... Qbie by sie podobalo, ale ceny podobno zabijaja...[/FONT] [FONT=Arial]pisałam Ci w poście na poprzedniej stronie .....110literków piwa:crazyeye: znalazłam to teraz na googelkach :cool1: [/FONT] [FONT=Arial]**** [/FONT] [FONT=Arial] Obowiązują następujące limity: 10 l mocnego alkoholu, 20 l produktów o średniej zawartości alkoholu, 90 l wina, 110 l piwa. Papierosy mogą być wwiezione przez osobę pełnoletnią w ilości do 200 sztuk. [/FONT] [FONT=Arial]**** [/FONT] [FONT=Arial]jak się da to porób fotaski ...wzrok se chłopak napasie :razz:[/FONT] Quote
e.v.a Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 ale z was gaduły :razz::razz::razz: witanko w WASZYM blogasku:loveu: Quote
clockwork Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 evaxon napisał(a):ale z was gaduły :razz::razz::razz: witanko w WASZYM blogasku:loveu: [FONT=Arial]prawda... znow nagada£y :shake:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]witanko EFA z kacykiem w NASZYM blogasku :multi:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [FONT=Arial]i Klocuszek :loveu::loveu::loveu:na dzień doberek [/FONT] Quote
clockwork Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 [FONT=Arial]aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:mdleje: möj klocusio.... gupecek z goopkowatym wyrazem twarzy :roll:[/FONT] Quote
e.v.a Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 http://images26.fotosik.pl/91/c12c7857a538e3a2.jpg dzien dobry jajeczka Klocusia:cool1::roll::evil_lol: Quote
Alicja Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:mdleje: möj klocusio.... gupecek z goopkowatym wyrazem twarzy :roll:[/FONT] :loveu::loveu:[FONT=Arial]:loveu:taki gupecek koffany [/FONT] Quote
clockwork Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 evaxon napisał(a):http://images26.fotosik.pl/91/c12c7857a538e3a2.jpg dzien dobry jajeczka Klocusia:cool1::roll::evil_lol: [FONT=Arial]to nie jojka.. to kleszcze ... sztuk 2: ona i on ... i prowadze pseudohodowle kleszczy "POD PSIM OGONEM":diabloti::cool1:[/FONT] Quote
e.v.a Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]to nie jojka.. to kleszcze ... sztuk 2: ona i on ... i prowadze pseudohodowle kleszczy "POD PSIM OGONEM":diabloti::cool1:[/FONT] hahaha brzmi jak jakis zajazd:grin: Quote
Alicja Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 evaxon napisał(a):hahaha brzmi jak jakis zajazd:grin: [FONT=Arial] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ZJAZD ....jak Klocek będzie miał bieganinke ;)[/FONT] Quote
Medorowa Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 ,, Tak mi rób, tak mi dobrze ":loveu::loveu::loveu: http://images26.fotosik.pl/91/6eb19eebfe0d7105.jpg Cześć Chlorkowa:loveu: Quote
Alicja Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [FONT=Arial]to ja jeszcze dorzucę fotaski Chlorka :loveu::loveu::loveu: zostalo mi jeszcze 10 ....ale wróci Aga o pewnie będzie Klocuś na bierząco :p [/FONT] Quote
clockwork Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 evaxon napisał(a):hahaha brzmi jak jakis zajazd:grin: [FONT=Arial]zajazd... pod psim ogonem/spod psiego ogona :hmmmm: nie wiem czy brzmi apetycznie :roll::evil_lol:[/FONT] Alicjarydzewska napisał(a): [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ZJAZD ....jak Klocek będzie miał bieganinke ;)[/FONT] [FONT=Arial]wtedy hodowla kleszczy z papierami :evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]toaletowymi :diabloti:[/FONT] madzia i medor napisał(a):,, Tak mi rób, tak mi dobrze ":loveu::loveu::loveu: http://images26.fotosik.pl/91/6eb19eebfe0d7105.jpg Cześć Chlorkowa:loveu: [FONT=Arial]czesc medorkowa... mi tez tak dobrze :cool1:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [FONT=Arial]Wróciwszy ........a tu taka cisza :hmmmm: chyba sie rozmijamy ...... [/FONT] Quote
Recommended Posts