Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wilejkaros napisał(a):
A gdzie Kloculek mieszka, jak Klockowa na emigracji?

[FONT=Arial]do jutra u nas w domku z Pawciowa siostra a od niedzielki u mojej sis.. u ktorej koczuje tez w godzinach naszej pracy:roll: [/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]ALUS dzieki za fotecki KUNDLA MEGO :evil_lol:[/FONT]

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]do jutra u nas w domku z Pawciowa siostra a od niedzielki u mojej sis.. u ktorej koczuje tez w godzinach naszej pracy:roll: [/FONT]

[FONT=Arial]ALUS dzieki za fotecki KUNDLA MEGO :evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]jutro NAJKOFFAŃSZY KOONDEL:loveu::loveu::loveu: bedzie mial następne fotaski [/FONT]

Posted

Wilejkaros napisał(a):
Biedny Kloculek... Taki przepychany z kąta w kąt, a to 60kg pewnie trudno przepchnąć!

[FONT=Arial]nooo... biedny taki :placz: i znow mam wyrzuty sumienia... dosc ze koondel to jeszcze popychany :evil_lol:[/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]a dlaczemu ty najpierw wlaz£as do MAXA a potem dopiero do Klocusia?? :razz::razz::mad:[/FONT]

Bo ja taka egoistka jestem, że tylko Maksiu i Maksiu :evil_lol: ;)

Posted

[FONT=Arial]doberek dziewuszki... juz wstalam :roll: [/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]dzis od ranca Pawcio dziara a wieczorkiem wyskakujemy na miasto .... do kröla szwedzkiego na kawe jedziemy :cool1:[/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]doberek dziewuszki... juz wstalam :roll: [/FONT]

[FONT=Arial]dzis od ranca Pawcio dziara a wieczorkiem wyskakujemy na miasto .... do kröla szwedzkiego na kawe jedziemy :cool1:[/FONT]

[FONT=Arial]Doberek z Samego Raneczka na Naszym Blogasku ;)
Teraz to ja już nie wiem czy ty po powrocie będziesz potrzebowała osobistego budziczka jak tak ładnie wstajesz ;)....ale umowę na nowy miesiącpodpisać możemy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

U nas pogoda ładniutka , cieplutko ....
Mam nadzieję że pozdrowisz od Nas Króla ...jak mu tam :hmmmm: Gustaw :razz:
[/FONT]

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
[FONT=Arial]Doberek z Samego Raneczka na Naszym Blogasku ;)[/FONT]
[FONT=Arial]Teraz to ja już nie wiem czy ty po powrocie będziesz potrzebowała osobistego budziczka jak tak ładnie wstajesz ;)....ale umowę na nowy miesiącpodpisać możemy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]U nas pogoda ładniutka , cieplutko ....[/FONT]
[FONT=Arial]Mam nadzieję że pozdrowisz od Nas Króla ...jak mu tam :hmmmm: Gustaw :razz:[/FONT]

[FONT=Arial]jasne ze pozdrowie.. Gustaw nie Gustaw... byle mial browara :cool1:[/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]jasne ze pozdrowie.. Gustaw nie Gustaw... byle mial browara :cool1:[/FONT]

[FONT=Arial];)ja jeszcze mam ... podeślę .....
a doczytałas ile browca można wwieść do Szwecji :razz:
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial];)ja jeszcze mam ... podeślę .....[/FONT]
[FONT=Arial]a doczytałas ile browca można wwieść do Szwecji :razz:[/FONT]

[FONT=Arial]nie czytalam i nie szukalam bo nie wiezlismy piwa ... Adam cos mowil ze przepisy sa na tyle niejasne ze ... jest przepis np. ze z Polski mozna WYWIEZC... nie pomietam :hmmmm: 10l spirolu, ale WWIEZC do Szwecji az takiej ilosci nie wolno- dlatego oni nie lataja... oni plyna promem i wypijaja po drodze ta nadwyzke [/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]a dzis idziemy do sklepu gdzie sprzedaja same SMOCZ gadzety... Qbie by sie podobalo, ale ceny podobno zabijaja...[/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]nie czytalam i nie szukalam bo nie wiezlismy piwa ... Adam cos mowil ze przepisy sa na tyle niejasne ze ... jest przepis np. ze z Polski mozna WYWIEZC... nie pomietam :hmmmm: 10l spirolu, ale WWIEZC do Szwecji az takiej ilosci nie wolno- dlatego oni nie lataja... oni plyna promem i wypijaja po drodze ta nadwyzke [/FONT]

[FONT=Arial]a dzis idziemy do sklepu gdzie sprzedaja same SMOCZ gadzety... Qbie by sie podobalo, ale ceny podobno zabijaja...[/FONT]

[FONT=Arial]pisałam Ci w poście na poprzedniej stronie .....110literków piwa:crazyeye:

znalazłam to teraz na googelkach :cool1:
[/FONT]
[FONT=Arial]****
[/FONT]

[FONT=Arial]
Obowiązują następujące limity: 10 l mocnego alkoholu, 20 l produktów o średniej zawartości alkoholu, 90 l wina, 110 l piwa. Papierosy mogą być wwiezione przez osobę pełnoletnią w ilości do 200 sztuk.
[/FONT]
[FONT=Arial]****
[/FONT]

[FONT=Arial]jak się da to porób fotaski ...wzrok se chłopak napasie :razz:[/FONT]

Posted

evaxon napisał(a):
ale z was gaduły :razz::razz::razz:

witanko w WASZYM blogasku:loveu:

[FONT=Arial]prawda... znow nagada£y :shake:[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]witanko EFA z kacykiem w NASZYM blogasku :multi:[/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:mdleje: möj klocusio.... gupecek z goopkowatym wyrazem twarzy :roll:[/FONT]

:loveu::loveu:[FONT=Arial]:loveu:taki gupecek koffany [/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]to nie jojka.. to kleszcze ... sztuk 2: ona i on ... i prowadze pseudohodowle kleszczy "POD PSIM OGONEM":diabloti::cool1:[/FONT]

hahaha brzmi jak jakis zajazd:grin:

Posted

evaxon napisał(a):
hahaha brzmi jak jakis zajazd:grin:

[FONT=Arial]zajazd... pod psim ogonem/spod psiego ogona :hmmmm: nie wiem czy brzmi apetycznie :roll::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ZJAZD ....jak Klocek będzie miał bieganinke ;)[/FONT]

[FONT=Arial]wtedy hodowla kleszczy z papierami :evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]toaletowymi :diabloti:[/FONT]

madzia i medor napisał(a):
,, Tak mi rób, tak mi dobrze ":loveu::loveu::loveu:
http://images26.fotosik.pl/91/6eb19eebfe0d7105.jpg

Cześć Chlorkowa:loveu:

[FONT=Arial]czesc medorkowa... mi tez tak dobrze :cool1:[/FONT]