Pysia Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='clockwork']HELL o!!! jesiemy po wizycie u Ozziego-zalizani na amen :crazyeye: , jutro foty z wizyty, jak wyjdą wpożo (z tymi naszymi niewyjściowymi pyskami). Państwo Ozziego też super ludziowie :cool3: pozdro!!:calus: Co do ptasznika... Pawcio choruje na pająka- jak kupimy na pewno damy znać... są kochane, przemiłe, uwielbiamy takie stworki!!! :evil_lol: a tak wogóle klikne jutro- bo jak wiecie w łikend nie mam dojścia do komputra :eviltong: To kup Pawciowi ptasznika i róbcie mu milion fot i wstawiajcie :loveu: Błagam Was :evil_lol: Najlepiej jak Wam chodzi po twarzy, wchodzi do ust itd :diabloti: Quote
clockwork Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 [quote name='Pysia']To kup Pawciowi ptasznika i róbcie mu milion fot i wstawiajcie :loveu: Błagam Was :evil_lol: Najlepiej jak Wam chodzi po twarzy, wchodzi do ust itd :diabloti: taki nasz niecny plan :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='clockwork'] taki nasz niecny plan :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Paula Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 :loveu: Haha, jakie demoniczne spojrzenie :grin: Quote
Pysia Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='paula_z'] :loveu: Haha, jakie demoniczne spojrzenie :grin: To dlatego że zobaczył KKKlony :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='clockwork']HELL o!!! jesiemy po wizycie u Ozziego-zalizani na amen :crazyeye: , jutro foty z wizyty, jak wyjdą wpożo (z tymi naszymi niewyjściowymi pyskami). Państwo Ozziego też super ludziowie :cool3: pozdro!!:calus: Co do ptasznika... Pawcio choruje na pająka- jak kupimy na pewno damy znać... są kochane, przemiłe, uwielbiamy takie stworki!!! :evil_lol: a tak wogóle klikne jutro- bo jak wiecie w łikend nie mam dojścia do komputra :eviltong::hand:heloł ......tu Ozzulcowe ...... przyjechali ...pojechali a pies został bez obiektów do lizania:evil_lol: A ja nadal zachodze o głowe gdzie ja już Was spotkałam / Niemiec sie rozpanoszył na maxa:evil_lol:/ Mam nadzieję że teraz jak już wiecie gdzie jest Nasza prowincja to zahaczycie częściej ;) :ylsuper::ylsuper::ylsuper:pajączek ......super sprawa:loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='paula_z'] :loveu: Haha, jakie demoniczne spojrzenie :grin: szatan we własnej osobie!! :diabloti: [quote name='Pysia']To dlatego że zobaczył KKKlony :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:hand:heloł ......tu Ozzulcowe ...... przyjechali ...pojechali a pies został bez obiektów do lizania:evil_lol: A ja nadal zachodze o głowe gdzie ja już Was spotkałam / Niemiec sie rozpanoszył na maxa:evil_lol:/ Mam nadzieję że teraz jak już wiecie gdzie jest Nasza prowincja to zahaczycie częściej ;) :ylsuper::ylsuper::ylsuper:pajączek ......super sprawa:loveu::loveu::loveu: niech se wyliże... :ices_bla:skąd nas znasz...:niewiem: już Ci mówiłam... listy gończe, kronika kryminalna- tylko tam gościliśmy :evil_lol:, a tak poważnie... może faktycznie z lokalnej prasy- czasem o nas wspominają ;) bo wiesz... bycie gwiazda to przerypana sprawa :eviltong:, zajrzymy.. i Wy zajrzyjcie do nas .. pajączek... mówiłam już że uwielbiam, kocham, szaleje na ich punkcie?? :loveu: zobaczta jakie to kochane!!! Quote
Vogue Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='clockwork'] Przekonalam sie juz na tym forum do myszek, szczurkow, swinek etc Ale czy mi sie uda pokochac ptasznika...:shake: Quote
Vectra Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 o rany jaki wstrętny robal bleeeeeeeeee , ja mam arachnofobie :( gdzie foty ???ze spotkania :mad: Quote
Vogue Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Vectra napisał(a): gdzie foty ???ze spotkania :mad: U ALI! 10 znakow Quote
Pysia Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='clockwork']szatan we własnej osobie!! :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: niech se wyliże... :ices_bla:skąd nas znasz...:niewiem: już Ci mówiłam... listy gończe, kronika kryminalna- tylko tam gościliśmy :evil_lol:, a tak poważnie... może faktycznie z lokalnej prasy- czasem o nas wspominają ;) bo wiesz... bycie gwiazda to przerypana sprawa :eviltong:, zajrzymy.. i Wy zajrzyjcie do nas .. pajączek... mówiłam już że uwielbiam, kocham, szaleje na ich punkcie?? :loveu: zobaczta jakie to kochane!!! Za to zdjęcie pająka to ja Cię normalnie KOCHAM :loveu: Więcej wstawiaj :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Pysia']To kup Pawciowi ptasznika i róbcie mu milion fot i wstawiajcie :loveu: Błagam Was :evil_lol: Najlepiej jak Wam chodzi po twarzy, wchodzi do ust itd :diabloti: Ty to jakas napalona na tego ptasznika jestes......dziwnie:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='clockwork'] kochane????...obrzydliwe.... o rany..paskunde i nie zartuje...... Quote
Samturia Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Pysia sie napaliłaś na pajączka :cool3: Quote
Pysia Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Klockowa doskonale wie o co mi z tym pajączkiem chodzi :diabloti: KKKocham pajączki od wczoraj :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kati Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Cudowny pajączek, jakie ma owłosione nogi :evil_lol: Quote
clockwork Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='Vectra']o rany jaki wstrętny robal bleeeeeeeeee , ja mam arachnofobie :( gdzie foty ???ze spotkania :mad: pisałam że lece na rehabilitacje , wracam, zrzucam i wstawiam... ehhh... jakie Wy nie cierpliwe :mad:...aaaa... bo pisałam to ...u Ali :evil_lol: [quote name='Vogue']Przekonalam sie juz na tym forum do myszek, szczurkow, swinek etc Ale czy mi sie uda pokochac ptasznika...:shake: pajączki :loveu: [quote name='Vogue']U ALI! 10 znakow zara i u mnie!! [quote name='Pysia']Za to zdjęcie pająka to ja Cię normalnie KOCHAM :loveu: Więcej wstawiaj :diabloti: będą ;) [quote name='Vectra']już widziała ja foty :) nie wszystkie!! :eviltong: [quote name='Agunia-Pańciunia)']Ty to jakas napalona na tego ptasznika jestes......dziwnie:diabloti: [quote name='Agunia-Pańciunia)']kochane????...obrzydliwe.... o rany..paskunde i nie zartuje...... super!! owłosione takie!! wielkie!!! :diabloti: [quote name='Samturia']Pysia sie napaliłaś na pajączka :cool3: z Pysią i Alicją kupujemy cał a dostawę pajączków z zoologicznego- zasypiemy Was robalami!! :evil_lol: [quote name='Pysia']Klockowa doskonale wie o co mi z tym pajączkiem chodzi :diabloti: KKKocham pajączki od wczoraj :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wiem, wiem... (jesoo jak ja nie nawidzę tych stworów- dreszcze mnie przechodzą jak patrze na tą fotę...:shocked!:) Quote
Pysia Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='clockwork']pisałam że lece na rehabilitacje , wracam, zrzucam i wstawiam... ehhh... jakie Wy nie cierpliwe :mad:...aaaa... bo pisałam to ...u Ali :evil_lol: pajączki :loveu: zara i u mnie!! będą ;) nie wszystkie!! :eviltong: super!! owłosione takie!! wielkie!!! :diabloti: z Pysią i Alicją kupujemy cał a dostawę pajączków z zoologicznego- zasypiemy Was robalami!! :evil_lol: wiem, wiem... (jesoo jak ja nie nawidzę tych stworów- dreszcze mnie przechodzą jak patrze na tą fotę...:shocked!:) Ja mogę być sponsorem ale te pajaczki będą mieszkały u Ciebie :diabloti: Quote
clockwork Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 po kolei ... foty z wczorajszej wizyty u Ozziego ;), no i u Ozzulińskich :razz: ja i Ozzy :evil_lol: zaś ja i Ozzy... Pawcio i Ozzy zaraz wkleje reszte !!!!!!!!! Quote
Pysia Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='clockwork']po kolei ... foty z wczorajszej wizyty u Ozziego ;), no i u Ozzulińskich :razz: ja i Ozzy :evil_lol: zaś ja i Ozzy... Pawcio i Ozzy zaraz wkleje reszte !!!!!!!!! Buahahahahahahahaaa Zostaliście przyparci do foteli :megagrin: Mnie Ozulinek rozłożył na podłodze i slimptał aż się potem przykleiłam do niej :grins: Dobrze że przewidująco znajac mordercze ASTy nie zrobiłam sobie makijażu :evil_lol: Quote
Behemot Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Fajny irokezior :lol: Widzę, że Pawcio lubi Evelasta? Szacun! :ylsuper: Quote
clockwork Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='Pysia']Buahahahahahahahaaa Zostaliście przyparci do foteli :megagrin: Mnie Ozulinek rozłożył na podłodze i slimptał aż się potem przykleiłam do niej :grins: Dobrze że przewidująco znajac mordercze ASTy nie zrobiłam sobie makijażu :evil_lol: ja też sie nie makijażuje- uffff!!!!! [quote name='Behemot'] Fajny irokezior :lol: Widzę, że Pawcio lubi Evelasta? Szacun! :ylsuper: irokezior ino z jednej strony... Everlast, Lonsdale, Fred Perry... :razz::diabloti: i jeszcze kilka fotek :cool3: straciłam głowe... i wszystko to dla Ozzulca :eviltong: Quote
Vogue Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Widze Cie!!!:loveu: Jakos z krzesla nie spadlam:lol: Quote
Recommended Posts