Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']HELL o!!!
jesiemy po wizycie u Ozziego-zalizani na amen :crazyeye: , jutro foty z wizyty, jak wyjdą wpożo (z tymi naszymi niewyjściowymi pyskami). Państwo Ozziego też super ludziowie :cool3: pozdro!!:calus:
Co do ptasznika... Pawcio choruje na pająka- jak kupimy na pewno damy znać... są kochane, przemiłe, uwielbiamy takie stworki!!! :evil_lol: a tak wogóle klikne jutro- bo jak wiecie w łikend nie mam dojścia do komputra :eviltong:
To kup Pawciowi ptasznika i róbcie mu milion fot i wstawiajcie :loveu: Błagam Was :evil_lol: Najlepiej jak Wam chodzi po twarzy, wchodzi do ust itd :diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']To kup Pawciowi ptasznika i róbcie mu milion fot i wstawiajcie :loveu: Błagam Was :evil_lol: Najlepiej jak Wam chodzi po twarzy, wchodzi do ust itd :diabloti:
taki nasz niecny plan :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']HELL o!!!
jesiemy po wizycie u Ozziego-zalizani na amen :crazyeye: , jutro foty z wizyty, jak wyjdą wpożo (z tymi naszymi niewyjściowymi pyskami). Państwo Ozziego też super ludziowie :cool3: pozdro!!:calus:
Co do ptasznika... Pawcio choruje na pająka- jak kupimy na pewno damy znać... są kochane, przemiłe, uwielbiamy takie stworki!!! :evil_lol: a tak wogóle klikne jutro- bo jak wiecie w łikend nie mam dojścia do komputra :eviltong::hand:heloł ......tu Ozzulcowe ......
przyjechali ...pojechali a pies został bez obiektów do lizania:evil_lol:
A ja nadal zachodze o głowe gdzie ja już Was spotkałam / Niemiec sie rozpanoszył na maxa:evil_lol:/
Mam nadzieję że teraz jak już wiecie gdzie jest Nasza prowincja to zahaczycie częściej ;)
:ylsuper::ylsuper::ylsuper:pajączek ......super sprawa:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='paula_z']
:loveu: Haha, jakie demoniczne spojrzenie :grin:

szatan we własnej osobie!! :diabloti:

[quote name='Pysia']To dlatego że zobaczył KKKlony :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:hand:heloł ......tu Ozzulcowe ......
przyjechali ...pojechali a pies został bez obiektów do lizania:evil_lol:
A ja nadal zachodze o głowe gdzie ja już Was spotkałam / Niemiec sie rozpanoszył na maxa:evil_lol:/
Mam nadzieję że teraz jak już wiecie gdzie jest Nasza prowincja to zahaczycie częściej ;)
:ylsuper::ylsuper::ylsuper:pajączek ......super sprawa:loveu::loveu::loveu:

niech se wyliże... :ices_bla:skąd nas znasz...:niewiem: już Ci mówiłam... listy gończe, kronika kryminalna- tylko tam gościliśmy :evil_lol:, a tak poważnie... może faktycznie z lokalnej prasy- czasem o nas wspominają ;) bo wiesz... bycie gwiazda to przerypana sprawa :eviltong:, zajrzymy.. i Wy zajrzyjcie do nas ..

pajączek... mówiłam już że uwielbiam, kocham, szaleje na ich punkcie?? :loveu:

zobaczta jakie to kochane!!!

Posted

[quote name='clockwork']szatan we własnej osobie!! :diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

niech se wyliże... :ices_bla:skąd nas znasz...:niewiem: już Ci mówiłam... listy gończe, kronika kryminalna- tylko tam gościliśmy :evil_lol:, a tak poważnie... może faktycznie z lokalnej prasy- czasem o nas wspominają ;) bo wiesz... bycie gwiazda to przerypana sprawa :eviltong:, zajrzymy.. i Wy zajrzyjcie do nas ..

pajączek... mówiłam już że uwielbiam, kocham, szaleje na ich punkcie?? :loveu:

zobaczta jakie to kochane!!!

Za to zdjęcie pająka to ja Cię normalnie KOCHAM :loveu: Więcej wstawiaj :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']o rany jaki wstrętny robal bleeeeeeeeee , ja mam arachnofobie :(

gdzie foty ???ze spotkania :mad:

pisałam że lece na rehabilitacje , wracam, zrzucam i wstawiam... ehhh... jakie Wy nie cierpliwe :mad:...aaaa... bo pisałam to ...u Ali :evil_lol:

[quote name='Vogue']Przekonalam sie juz na tym forum do myszek, szczurkow, swinek etc
Ale czy mi sie uda pokochac ptasznika...:shake:

pajączki :loveu:

[quote name='Vogue']U ALI!
10 znakow

zara i u mnie!!

[quote name='Pysia']Za to zdjęcie pająka to ja Cię normalnie KOCHAM :loveu: Więcej wstawiaj :diabloti:

będą ;)

[quote name='Vectra']już widziała ja foty :)

nie wszystkie!! :eviltong:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']Ty to jakas napalona na tego ptasznika jestes......dziwnie:diabloti:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']kochane????...obrzydliwe....
o rany..paskunde i nie zartuje......

super!! owłosione takie!! wielkie!!! :diabloti:

[quote name='Samturia']Pysia sie napaliłaś na pajączka :cool3:

z Pysią i Alicją kupujemy cał a dostawę pajączków z zoologicznego- zasypiemy Was robalami!! :evil_lol:

[quote name='Pysia']Klockowa doskonale wie o co mi z tym pajączkiem chodzi :diabloti: KKKocham pajączki od wczoraj :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
wiem, wiem... (jesoo jak ja nie nawidzę tych stworów- dreszcze mnie przechodzą jak patrze na tą fotę...:shocked!:)

Posted

[quote name='clockwork']pisałam że lece na rehabilitacje , wracam, zrzucam i wstawiam... ehhh... jakie Wy nie cierpliwe :mad:...aaaa... bo pisałam to ...u Ali :evil_lol:

pajączki :loveu:

zara i u mnie!!

będą ;)

nie wszystkie!! :eviltong:

super!! owłosione takie!! wielkie!!! :diabloti:

z Pysią i Alicją kupujemy cał a dostawę pajączków z zoologicznego- zasypiemy Was robalami!! :evil_lol:

wiem, wiem... (jesoo jak ja nie nawidzę tych stworów- dreszcze mnie przechodzą jak patrze na tą fotę...:shocked!:)

Ja mogę być sponsorem ale te pajaczki będą mieszkały u Ciebie :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']po kolei ... foty z wczorajszej wizyty u Ozziego ;), no i u Ozzulińskich :razz:

ja i Ozzy :evil_lol:

zaś ja i Ozzy...

Pawcio i Ozzy

zaraz wkleje reszte !!!!!!!!!

Buahahahahahahahaaa
Zostaliście przyparci do foteli :megagrin: Mnie Ozulinek rozłożył na podłodze i slimptał aż się potem przykleiłam do niej :grins: Dobrze że przewidująco znajac mordercze ASTy nie zrobiłam sobie makijażu :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Buahahahahahahahaaa
Zostaliście przyparci do foteli :megagrin: Mnie Ozulinek rozłożył na podłodze i slimptał aż się potem przykleiłam do niej :grins: Dobrze że przewidująco znajac mordercze ASTy nie zrobiłam sobie makijażu :evil_lol:

ja też sie nie makijażuje- uffff!!!!!

[quote name='Behemot']

Fajny irokezior :lol:
Widzę, że Pawcio lubi Evelasta? Szacun! :ylsuper:

irokezior ino z jednej strony...
Everlast, Lonsdale, Fred Perry..
. :razz::diabloti:

i jeszcze kilka fotek :cool3:

straciłam głowe... i wszystko to dla Ozzulca
:eviltong: