Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]melduje ze zyje i ze nie mam rogow :shake: nie mam nawet ogonkow w literkach:placz:
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:literki nie mają ogonków ....masakra:shake:
[/FONT]
[FONT=Arial]zaliczylam juz impreze :knajpa: z kolesiami ze szwedzkiej death metalowej kapelki EXANTHEMA, ktorej w 1993 roku organizowalam koncert w Jebiu-dzis spotkalam sie z nimi pierwszy raz od tamtego czasu -prawie 15 lat:multi:
cieszkam ze żyjesz po po podróży i imprezce;)
[/FONT]

[FONT=Arial]widzialam miliardy volvo :loveu::loveu::loveu:
foty foty foty :razz:
[/FONT]

[FONT=Arial]pözdrawiam i caluje i ... tesknijcie- chociaz wy, bo ja nie .... nie mam na to czasu :diabloti:[/FONT]

[FONT=Arial]:obrazic:.....a będziemy se tęsknić .....czy tego chcesz czy nie :eviltong:
bawta się dobrze ;)
pozdrówka od NAS:loveu:
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]Hälsningar från stockholm Magda.[/FONT]
[FONT=Arial]Hur mår ni.... czy jak to sie tam u WAS w Polsce gada[/FONT] :eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti:

[FONT=Arial]jestem... mowilam ze nie bede zagladac.. mowilam?? no... i nie bede[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]nie bede zaglondac:diabloti:[/FONT]
[FONT=Arial]nie bede zaglondac:p[/FONT]
[FONT=Arial]nie bede zaglondac:cool1:[/FONT]
[FONT=Arial]nie bede zaglondac :roll:[/FONT]
[FONT=Arial]nie bede zaglondac:evil_lol:[/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]Hälsningar från stockholm Magda.[/FONT]
[FONT=Arial]Hur mår ni.... czy jak to sie tam u WAS w Polsce gada[/FONT] :eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti:

[FONT=Arial]jestem... mowilam ze nie bede zagladac.. mowilam?? no... i nie bede[/FONT]

[FONT=Arial]nie bede zaglondac:diabloti:[/FONT]
[FONT=Arial]nie bede zaglondac:p[/FONT]
[FONT=Arial]nie bede zaglondac:cool1:[/FONT]
[FONT=Arial]nie bede zaglondac :roll:[/FONT]
[FONT=Arial]nie bede zaglondac:evil_lol:[/FONT]

:multi::multi::multi::multi::multi::multi:

[FONT=Arial]jak dobrze że NIE ZAGLONDASZ;)....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[/FONT]
[FONT=Arial]bardzo mi się podobaja te kółeczka nad literkami :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

posłałam eska ....:razz:....doszedł ??
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]znow nie zaglondam :diabloti:[/FONT]
[FONT=Arial]Alu dostalam esesmanka... zes nie uzalezniona od wysylania powitalnych :evil_lol::evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]a tu pada i jest zimno-dlaczego mnie to nie dziwi :roll::evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]zglembiam temat psuf w Szwecji... masakra ... jak one sie tu majå dopsze :loveu::loveu:[/FONT]

[FONT=Arial]pamietacie filmik kråzåcy po dogomani?? o policjancie ktory potraktowal pittbulla gazem po czym go odstrzelil?? mialo to miejsce w Sverige ..[/FONT]
[FONT=Arial]a wiec.... to byl odosobniony przypadek-Szwecja wrzala po tym incydencie :angryy: pan policjant zostal surowo ukarany... bardzo surowa kara- nie pamietajå co dokladnie, ale nie uszlo mu to na sucho... a sprawa potraktowania psiaka w taki sposöb odbila sie wieklim echem.... prawo jest tu okrutnie surowe jezeli chodzi o zle traktowanie zwierzåt :cool3:[/FONT]

[FONT=Arial]så osrodki adopcyjne dla psow... ale zeby wyadoptowac psa trzeba spelnic miliardy warunkow, przejsc psychotesty.... wszystko identycznie jak przy adopcji dziecka. znajomi u ktorych jestesmy oddali swojego psa z uwagi na prace- od rana do nocy... nad czym strasznie ubolewajå... bylo juz 3 chetnych na tego psiaka, ale zaden z nich nie przeszedl testow.... posiadanie psa w tym kraju to przywilej....[/FONT]

[FONT=Arial]ale..... [/FONT]
[FONT=Arial]jest mnostwo prob przemytu psiakow- przedewszystkim z Polski... niestety aby wwiesc psa do Szwecji... nie ma tak hop.... Polacy przemycaja psy w koszmarnych warunkach- np- parotgodniuwy miot babka przemycala owiniety wokol ciala... pod spodnicå :angryy: zostala zlapana a psy oddane do uspienia, poniewaz byly sprowadzone nielegalnie, nie znano zrodla pochodzenia, nie mialy ksiazeczek zdrowia...[/FONT]

[FONT=Arial]psy chodzace w kagancu sa uwazane jako agresywne, a trzymanie psow agresywnych jest tu zakazane... tu nie ma prawa bytu pies z namordnikiem.... AGRESYWNY- nie jako rasa ale jako pies[/FONT]

[FONT=Arial]na razie tyle.... bede informowac na bierzåco ;)[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]widzialam KLOKLORKA:loveu:- tesknie :placz::placz:[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]aha...[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]piwo ma tu 2%.:roll:....MOCNE 3,5% :cool1: SUPER MOCNE to Polskie :evil_lol: np. TYSKIE ;)[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]po wczorajszej imprezie...TYLKO latalam siq :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):

[FONT=Arial]piwo ma tu 2%.:roll:....MOCNE 3,5% :cool1: SUPER MOCNE to Polskie :evil_lol: np. TYSKIE ;)[/FONT]

[FONT=Arial]po wczorajszej imprezie...TYLKO latalam siq :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o masz to takie sikacze tam piją ......o mazsakra to temu można z Polski wywieść 110 litrów piwa :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:do Szwecji

no to nerki pracuja Ci wzorowo ;)
A u nas od rana było pięknie , cieplutko , teraz troszeczkę się zachmurzyło ale padać nie powinno :razz:...cały przyszły tydzień taki ma być ;)a ja zamówiłam dodatkowo piękną pogodę na niedzielke ;)...7 października:p

Filmik pamiętam ...a o tym jak Polacy przemycają psiaczki też było u nas głośno i na dogo i w prasie .....Polak potrafi :angryy::angryy::angryy:
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]nikt nas nie kocha... nikt za nami nie tenskni :mad: poza wami zaglondajoncymi czasami of course :loveu:[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]no to SIE PRZYWITAM.... :multi:[/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]nikt nas nie kocha... nikt za nami nie tenskni :mad: poza wami zaglondajoncymi czasami of course :loveu:[/FONT]

[FONT=Arial]no to SIE PRZYWITAM.... :multi:[/FONT]
[FONT=Arial]SIEM :hmmmm:CIEM WITAM .....:multi::multi::multi:[/FONT]

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:[FONT=Arial]jak to nikt nie koffa :placz:...nikt nie tęskni :placz:...:obrazic:..
przeca MY tu cały czas na straży porządku :roll:, doglądając czy foteczki :loveu:jeszcze ciepłe :p

no to gratisek na dzis ...
[/FONT]
[FONT=Arial]troszkę niewyraźne :oops:

i troszkę nosek wyszedl za kadr

[/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]znow nie zaglondam :diabloti:[/FONT]
[FONT=Arial]Alu dostalam esesmanka... zes nie uzalezniona od wysylania powitalnych :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]a tu pada i jest zimno-dlaczego mnie to nie dziwi :roll::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]zglembiam temat psuf w Szwecji... masakra ... jak one sie tu majå dopsze :loveu::loveu:[/FONT]

[FONT=Arial]pamietacie filmik kråzåcy po dogomani?? o policjancie ktory potraktowal pittbulla gazem po czym go odstrzelil?? mialo to miejsce w Sverige ..[/FONT]
[FONT=Arial]a wiec.... to byl odosobniony przypadek-Szwecja wrzala po tym incydencie :angryy: pan policjant zostal surowo ukarany... bardzo surowa kara- nie pamietajå co dokladnie, ale nie uszlo mu to na sucho... a sprawa potraktowania psiaka w taki sposöb odbila sie wieklim echem.... prawo jest tu okrutnie surowe jezeli chodzi o zle traktowanie zwierzåt :cool3:[/FONT]

[FONT=Arial]så osrodki adopcyjne dla psow... ale zeby wyadoptowac psa trzeba spelnic miliardy warunkow, przejsc psychotesty.... wszystko identycznie jak przy adopcji dziecka. znajomi u ktorych jestesmy oddali swojego psa z uwagi na prace- od rana do nocy... nad czym strasznie ubolewajå... bylo juz 3 chetnych na tego psiaka, ale zaden z nich nie przeszedl testow.... posiadanie psa w tym kraju to przywilej....[/FONT]

[FONT=Arial]ale..... [/FONT]
[FONT=Arial]jest mnostwo prob przemytu psiakow- przedewszystkim z Polski... niestety aby wwiesc psa do Szwecji... nie ma tak hop.... Polacy przemycaja psy w koszmarnych warunkach- np- parotgodniuwy miot babka przemycala owiniety wokol ciala... pod spodnicå :angryy: zostala zlapana a psy oddane do uspienia, poniewaz byly sprowadzone nielegalnie, nie znano zrodla pochodzenia, nie mialy ksiazeczek zdrowia...[/FONT]

[FONT=Arial]psy chodzace w kagancu sa uwazane jako agresywne, a trzymanie psow agresywnych jest tu zakazane... tu nie ma prawa bytu pies z namordnikiem.... AGRESYWNY- nie jako rasa ale jako pies[/FONT]

[FONT=Arial]na razie tyle.... bede informowac na bierzåco ;)[/FONT]

[FONT=Arial]widzialam KLOKLORKA:loveu:- tesknie :placz::placz:[/FONT]

:placz::placz::placz:Kiedy tak będzie u nas:placz:Chciałabym doczekać takiego dnia:modla::loveu:
clockwork napisał(a):

Ale tak nie cem:cool1::cool1:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
[FONT=Arial]SIEM :hmmmm:CIEM WITAM .....:multi::multi::multi:[/FONT]

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:[FONT=Arial]jak to nikt nie koffa :placz:...nikt nie tęskni :placz:...:obrazic:..[/FONT]
[FONT=Arial]przeca MY tu cały czas na straży porządku :roll:, doglądając czy foteczki :loveu:jeszcze ciepłe :p[/FONT]

[FONT=Arial]nooo muwie ze nieliczni... ale jeszcze przyjdzieta... bedzieta prosic i blagac o foty :shake::cool1::cool1::shake::eviltong:[/FONT]

madzia i medor napisał(a):
:placz::placz::placz:Kiedy tak będzie u nas:placz:Chciałabym doczekać takiego dnia:modla::loveu:

Ale tak nie cem:cool1::cool1:

[FONT=Arial]NIGDY u nas tak nie bedzie... bo my mieszkamy w burdelu... gdzie zwierze jest rzeczom...[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]chyba na otarcie lez mamy mocniejsze piffo ;) coby zapomniec o okrutnej rzeczywistosci :cool1:[/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]nooo muwie ze nieliczni... ale jeszcze przyjdzieta... bedzieta prosic i blagac o foty :cool1::shake::eviltong:

:diabloti::diabloti::diabloti:nie bede błagać ...sama se wstawie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:choćby zaraz :eviltong::eviltong::eviltong:

u mnie też se wchodzę sama i sama se foty wstawiam ....
[/FONT]
[FONT=Arial]:cool1:[/FONT][FONT=Arial]:shake:[/FONT]

[FONT=Arial]NIGDY u nas tak nie bedzie... bo my mieszkamy w burdelu... gdzie zwierze jest rzeczom...
a przede wszystkim kulturowo to jesteśmy w średniowieczu jeśli idzie o traktowanie zwierząt:angryy:
[/FONT]

[FONT=Arial]chyba na otarcie lez mamy mocniejsze piffo ;) coby zapomniec o okrutnej rzeczywistosci :cool1:[/FONT]

[FONT=Arial]przynajmniej to nam wyszło .......[/FONT]

TO w groszu płaciłam 1.49;)

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]:diabloti::diabloti::diabloti: pisze po polsku przeca :eviltong:[/FONT]

taa po polsku.. ta Ameryka ci mąnci w głowie tylko :shake::roll:

Posted

evaxon napisał(a):
taa po polsku.. ta Ameryka ci mąnci w głowie tylko :shake::roll:

[FONT=Arial]buuuhahahah... no... ta ame£rika :roll::roll:[/FONT]
[FONT=Arial]Pawcio od rana dziara... nic jeszcze nie widzialam... za oknem majå... gory skaliste :razz:[/FONT]
[FONT=Arial]mam nadzieje ze pozwiedzamy... i ze umre tu na zawal ...obok volvo :loveu:[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]:diabloti::diabloti::diabloti: pisze po polsku przeca :eviltong:[/FONT]

[FONT=Arial]:evil_lol: ze Szwedzkim akcentem ;)

a ja zaraz jeszcze dam fotaski Klocka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

[/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):

[FONT=Arial]mam nadzieje ze pozwiedzamy... i ze umre tu na zawal ...obok volvo :loveu:[/FONT]

[FONT=Arial]a nie wolałabyś już jak koniecznie chcesz zejść w szwecji to nie obok a w VOLVO :diabloti::evil_lol:[/FONT]

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
[FONT=Arial]:evil_lol: ze Szwedzkim akcentem ;)[/FONT]

[FONT=Arial]a ja zaraz jeszcze dam fotaski Klocka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT]

[FONT=Arial]czyj klocek??? bo nie wiem czy koniecznie chce odlondac... :roll: [/FONT]
[FONT=Arial]zara ide zryc obiad i chyba sie zdzemne ... obok wilka :razz:[/FONT]