Agunia-Pańciunia) Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]przybyłam zapakować Pawciowy sprzęt ... więc przy okazji sprawdzam czy komputra sie nie zepsuła :oops::oops::oops:[/FONT] [FONT=Arial]działa ;)[/FONT] [FONT=Arial]lece... [/FONT] [FONT=Arial]za 4h 35 min. wsiadam do RÓŻOWEGO POTFFORA [/FONT] [FONT=Arial]a za 6h 15min- wyskakujemy [/FONT][FONT=Arial]na SZWEDZKIEJ IKEOWSKIEJ ziemi.... volvo :loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Arial]DO ZAKLIKANIA!!! KOCHANI!!![/FONT] tyle samo ladowan co startów zycze Wam kochani.... Quote
Alicja Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]przybyłam zapakować Pawciowy sprzęt ... więc przy okazji sprawdzam czy komputra sie nie zepsuła :oops::oops::oops: działa ;) lece... [/FONT] [FONT=Arial]za 4h 35 min. wsiadam do RÓŻOWEGO POTFFORA [/FONT] [FONT=Arial]a za 6h 15min- wyskakujemy [/FONT][FONT=Arial]na SZWEDZKIEJ IKEOWSKIEJ ziemi.... volvo :loveu::loveu: DO ZAKLIKANIA!!! KOCHANI!!![/FONT] [FONT=Arial]do zaklikania :-(....... kurde ale moja klawiaturka zwariuje z bezczynności:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):czesc Królewny..:diabloti: [FONT=Arial]:hand: cze Aguniu ;)[/FONT] Quote
zuzolandia Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 dziendoberekkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Klocuszkowa -Ozzulkowaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!! Quote
Wilejkaros Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Sialalalala, w końcu można popisać... Jaki tu spokój, lalalala, wszyscy się nudzą, lalalala.... Quote
BeaC Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 przyszlam sobie sama do siebie podagać:diabloti: tralala bum cyk cyk i co by tu jeszcze?? nie wiem więc idę bede potem Quote
Medorowa Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Powodzenia Klocuszkowie:kciuki::loveu: Tęsknimy, czekamy na Was i na prezenty:loveu::diabloti: Quote
Alicja Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 zuzolandia napisał(a):dziendoberekkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Klocuszkowa -Ozzulkowaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!! [FONT=Arial]:multi::multi:dzień doberek ;)[/FONT] Wilejkaros napisał(a):Sialalalala, w końcu można popisać... Jaki tu spokój, lalalala, wszyscy się nudzą, lalalala.... [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...uważaj jeszcze nie odlecieli :razz:...zawsze mogą wrócic ;) jeszcze do odlotu 1 godzinka i 55 minut :roll:[/FONT] BeaC napisał(a):przyszlam sobie sama do siebie podagać:diabloti: tralala bum cyk cyk i co by tu jeszcze?? nie wiem więc idę bede potem [FONT=Arial]załatwie ci zaświadczenie ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: też Ci dadza urlop zdrowotny :eviltong: [/FONT] madzia i medor napisał(a):Powodzenia Klocuszkowie:kciuki::loveu: Tęsknimy, czekamy na Was i na prezenty:loveu::diabloti: [FONT=Arial];)pewno przeczyta ... to potęsknimy se razem cuzamen do qpy:razz:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [FONT=Arial].......za 48 minut odlot ............[/FONT] Quote
Alicja Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [FONT=Arial].....kołują .... .....startują ..... .....i polecieli ..... [/FONT] Quote
Alicja Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [FONT=Arial]WYLĄDOWALI ...... [/FONT] [FONT=Arial]wśród Wikingów [/FONT] Quote
emdziolek Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Jaki tu spokój nanana nic sie nie dzieje nananana nikt sie nie bawi nanana wszyscy sie nudzą nananana MAdziu wracaj szybko:placz: Quote
Alicja Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 emdziolek napisał(a):Jaki tu spokój nanana nic sie nie dzieje nananana nikt sie nie bawi nanana wszyscy sie nudzą nananana MAdziu wracaj szybko:placz: [FONT=Arial]....jak wrócę z Ozzulkiem wrzucę fotaski Klocuszka :loveu::loveu:.... smutno tu strasznie i pusto .....:-( Szybciej nie wrócą :shake: ......na polskiej ziemi będą dopiero 5 października o 23.35:placz::placz::placz: [/FONT] [FONT=Arial]Właśnie dostalam sygnalka , że Nasza Podróżniczka [/FONT][FONT=Arial]:loveu:[/FONT][FONT=Arial] doleciała cala i zdrowa do kraju Wikingów [/FONT] Quote
Pysia Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]....jak wrócę z Ozzulkiem wrzucę fotaski Klocuszka :loveu::loveu:....[/FONT] [FONT=Arial]smutno tu strasznie i pusto .....:-([/FONT] [FONT=Arial]Szybciej nie wrócą :shake:[/FONT] [FONT=Arial]......na polskiej ziemi będą dopiero 5 października o 23.35:placz::placz::placz:[/FONT] [FONT=Arial]Właśnie dostalam sygnalka , że Nasza Podróżniczka [/FONT][FONT=Arial]:loveu:[/FONT][FONT=Arial] doleciała cala i zdrowa do kraju Wikingów [/FONT] Jezus Maria :question: A jak jej rogi tam wyrosną :roll::cry: Albo nie daj bóg wezmą ją za Krystyne córke Lawransa? :shake: To straszne..... Quote
Alicja Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Pysia napisał(a):Jezus Maria :question: A jak jej rogi tam wyrosną :roll::cry: Albo nie daj bóg wezmą ją za Krystyne córke Lawransa? :shake: To straszne..... [FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o masz Pysiu :roll:..co ty masz za czarne myśli :diabloti:.....Pawcia podejrzewasz :crazyeye:, ze Madzialenie rogi przyprawi ......oj nie:shake: Szatanek nie jest taki ......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:on koffa Naszą Madzialenę :loveu:[/FONT] :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Medorowa Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]Właśnie dostalam sygnalka , że Nasza Podróżniczka [/FONT][FONT=Arial]:loveu:[/FONT][FONT=Arial] doleciała cala i zdrowa do kraju Wikingów [/FONT] :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Życz im powodzenia:kciuki::loveu: Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o masz Pysiu :roll:..co ty masz za czarne myśli :diabloti:.....Pawcia podejrzewasz :crazyeye:, ze Madzialenie rogi przyprawi ......oj nie:shake: Szatanek nie jest taki ......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:on koffa Naszą Madzialenę :loveu:[/FONT] :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: No, bo mnie wszyscy kochają:B-fly::B-fly::B-fly::diabloti: Quote
Alicja Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 madzia i medor napisał(a)::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Życz im powodzenia:kciuki::loveu: [FONT=Arial]przekażę w SMSku ;)[/FONT] No, bo mnie wszyscy kochają:B-fly::B-fly::B-fly::diabloti:[FONT=Arial]tak tak ;)[/FONT] [FONT=Arial]Madziu Medorowa ...ale tak czy inaczej ....sforskałam browarkiem monitor :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....dawaj mi tu ze szmatką :mad: [/FONT] Quote
Medorowa Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]tak tak ;)[/FONT] [FONT=Arial]Madziu Medorowa ...ale tak czy inaczej ....sforskałam browarkiem monitor :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....dawaj mi tu ze szmatką :mad: [/FONT] Kij z monitorem, ale browarka szkoda:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 madzia i medor napisał(a):Kij z monitorem, ale browarka szkoda:evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]ino troszkę sie wypultało ....ale mam już 2 gie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zara dam fotaski tylko pertraktuję z fotosikiem :angryy: [/FONT] Quote
Alicja Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [FONT=Arial]Fotaski pod wspólnym tytulam ...czule słówka :loveu::loveu::loveu:...przed wyjazdem [/FONT] Quote
Medorowa Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Toż to miłosć:loveu::loveu: http://images28.fotosik.pl/90/445b072d8e9c7995.jpg Quote
Alicja Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 madzia i medor napisał(a):Toż to miłosć:loveu::loveu: http://images28.fotosik.pl/90/445b072d8e9c7995.jpg [FONT=Arial] :cool1:..no chyba w to nie wątpiłaś ...toż Madzialena koffa Klocusia :loveu::loveu::loveu: jego :shake:nie da się nie koffać :loveu::loveu: A teraz po pracowitym dzionku .....chyba juz się oddalę do wyrka :cool1:... chyba że jeszcze Qba mi pozwoli zostać :roll: Na poprzedniej stroniczce jest 10 fotasków Klocusia[/FONT][FONT=Arial]:loveu:[/FONT] Quote
Paula Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 http://images13.fotosik.pl/115/725902a241835119.jpg :loveu: http://images12.fotosik.pl/113/14846059637b3f90.jpg :grin: Quote
clockwork Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 [FONT=Arial]melduje ze zyje i ze nie mam rogow :shake: nie mam nawet ogonkow w literkach:placz:[/FONT] [FONT=Arial]zaliczylam juz impreze :knajpa: z kolesiami ze szwedzkiej death metalowej kapelki EXANTHEMA, ktorej w 1993 roku organizowalam koncert w Jebiu-dzis spotkalam sie z nimi pierwszy raz od tamtego czasu -prawie 15 lat:multi:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]widzialam miliardy volvo :loveu::loveu::loveu: [/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]pözdrawiam i caluje i ... tesknijcie- chociaz wy, bo ja nie .... nie mam na to czasu :diabloti:[/FONT] Quote
Recommended Posts